homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 25-76

#1426 2010-05-03 20:35:46

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 25

timea, imi pare rau ca te confrunti cu asta. sper ca ai un doctor bun. esti din Buc?

cris, e posibil sa ai egg si dupa ovulatie dar normal ar fi sa fie mai putin

eu zic sa faci o urocultura si sa iei antibiotic dupa menstra. intre timp, incearca cu urinal akut. la mine a ameliorat simptomele. dar fara antibiotic nu e bine sa lasi o infectie urinara ca se cronicizeaza.

#1427 2010-05-03 20:40:42

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

CRIS am patit si eu luna trecuta si am sunat dr si mi-a zis sa iau amoxiciclina ca e antibiotic permis in sarcina daca s fi si urinal acut care chiar a mers in 3 zile nu am mai avut nimic .........asta in cazul in care apare bebe pe nepusa masa sa nu iti faci griji......scrie pe prospect la amoxicillina si infectii ale tractului urinal si permis in sarcina si alaptare
PASS eu iti mai dau un sfat fa o oala mare de ceai si bea mult cat poti de mult cani intregi sa cureti organismul de alergie .fetita mea a facut alergie si mi-a zis dr ceai mult sa ii dau si 2 litri sa bea in 6 ore si claritine sirop acum nu stiu daca e permis in sarcina dar cauta pe net ce ceai sa bei si de claritine

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#1428 2010-05-03 20:41:16

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

mika puss nu am mai luat temp ca in ultima vreme de cand moshu meu e operat am dormit "pe sarite" ma tot trezesc ba sa-l invelesc, ba ca il aud ca geme, ba cand vrea sa se intoarca ca nu poate bine singurel si dorm asa cu grija... ca un iepure ca mi-e frica sa nu dorm bustean si sa fac vreo miscare brusca si sa-l lovesc in somn... si trebuie sa-l ajut... si nu dorm 3 ore fara intrerupere sa pot sa imi iau temp...
oricum in ultima perioada mi-am luat temp pana mi-a marcat ferty ovulatia si dupa nu mi-am mai prea luat... nu vreau sa ma mai stresez ca oricum nu are rost... dupa ce o sa ne intoarcem de la mare o sa imi iau temp sa vad cand ma ou chicot ca o sa vreau sa mai facem o IA, ca poate atunci o sa avem mai multe sanse ca or sa treaca 3 luni de la operatie

andreuca puss puss cum mai e cu usturimea de piele? ti-a mai trecut? kram nepotica mea tot finutza e? puss puss puss

time puss puss puss nu stiu ce e lighioana aia dar sper sa treaca kram

cris puss puss

garga kram cum esti? puss

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-05-03 20:43:54)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1429 2010-05-03 20:43:30

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

mika merci, o sa fac si chestia asta puss  prima zi a ultimului CM a fost 17 aprilie, sunt in ziua 17 acum...

myre si garga puss
garga stiu ca e pacatoasa infectia asta, am tratat-o altadata, dar apoi dupa antibiotic am facut candida asa ca ...nu stiu ce sa mai zic....
acum nu as avea curaj sa iau antibiotic pana nu vin uratii...urinal akut as putea lua daca as ramane luna asta?

va pup dulce pe toate, nu stiu ce m-as face fara voi puss

madutu, merci frumos  puss

nera puss

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-05-03 20:45:38)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1430 2010-05-03 20:50:50

gargarita
Moderator

cand vei lua antibiotic faci protectie antimicotica. nu dispare nicaieri infectia sa stii, daca nu iei antibiotic. cel mult scapi de simptome.
urinal akut poti lua fara probleme pana vei putea lua antibiotic.

Publicitate

loading...

#1431 2010-05-03 20:52:24

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Nu sunt din Bucuresti, sunt din Cluj. Ma gandesc sa mai repet PAP la un alt dr, un alt laborator.
Myre uite:
AGUS often reflects an immediate cervical cancer precursor such as a HSIL mimicking an endocervical glandular lesion.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1432 2010-05-03 20:55:37

cris8
Insomniac member

garga mersi mult, o sa fac oricum o urocultura si astept sa vina uratii inainte de a lua antibiotic

timean, imi pare tare rau de astfel de vesti, sa dea Domnul sa fie bine pana la urma puss

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1433 2010-05-03 20:58:06

gargarita
Moderator

am inteles Timea. repeta la alt laborator, unul despre care ai auzit de bine

asa zic cris, fa acum urocultura cat ai simptome si dupa menstra iei antibiotic conform antibiogramei + antimicotic
intre timp urinal akut sau altceva cu extract de afine sau merisor. vezi ce gasesti. si muuulte lichide.

#1434 2010-05-03 20:59:40

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

AGUS suggests an abnormality of the glandular or columnar cells of the endocervix. Although much less common, the cervix can develop cancer in this area, the adenocarcinoma of the cervix. AGUS may be a precursor of this, or it may also be found in association with squamous cell dysplasia, usually of the more severe types, CIN 2 or 3. For these reasons, this category of pap smear should result in a referral for colposcopy.
The bottom line here is that something is there that shouldn't be there. Perhaps there is an underlying adenocarcinoma of the cervix, or an adenocarcinoma of the uterus, or some other aberration, but these categories mandate further investigation. The atypical endometrial glandular cells are often investigated by office sampling of the endometrium. The atypical endocervical glandular cells will require sampling of the endocervix by cone biopsy of some type.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1435 2010-05-03 21:00:46

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

timean86 a scris:

Nu sunt din Bucuresti, sunt din Cluj. Ma gandesc sa mai repet PAP la un alt dr, un alt laborator.
Myre uite:
AGUS often reflects an immediate cervical cancer precursor such as a HSIL mimicking an endocervical glandular lesion.

Timean poate ar trebui sa mai repeti analiza si in alta parte... uite aici http://forum.anticonceptionale.ro/t2956 … icale.html
puss  si  goodluck

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-05-03 21:22:33)

.

#1436 2010-05-03 21:06:14

Andreed
Addicted member
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Nera, printesa e la fel de linistita, cred ca nu am cum sa ii schimb naravul rotfl2
Eu sunt mai bine,acum incepe sa ma manance pielea...

Mikado
, sa dea doamne doamne sa dea rezultate tratamentul

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1437 2010-05-03 21:07:49

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

timea  kram   ce bine ca esti intr-un oras mare,centru universitar ;sigur treb sa repeti analiza la un laborator de specialitate  si va fi bine  rugaciune  rugaciune  rugaciune
depinde foarte mult de modul de recoltare

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-05-03 21:08:34)

#1438 2010-05-03 21:09:12

nerama
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-18

Andreed a scris:

Nera, printesa e la fel de linistita, cred ca nu am cum sa ii schimb naravul rotfl2

Mikado

puss  kram daca te mananca pielea inseamna ca o sa ti se duca un strat...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1439 2010-05-03 21:11:53

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

am revenit. am ajuns la doc. lui ruxy si m-a bagat repede-repede inauntru, intre alte 2 paciente, nu mi-a facut nici control, nici eco, doar mi-a spus sa merg neaparat maine la Spitalul de Dermatologie de aici din oras, pentru ca -si aici am ramas asa  wow - e foarte bun Aerius in sarcina, recomandat chiar, insa poate am nevoie si de altceva pe langa..
Pai daca dau o cautare "aerius sarcina" ma sperii, insa doi medici ginecologi imi zic ca e recomandat la gravide cu urticarie si alergie. ma bucur ca nu a gresit doc. a mea, macar..
deci maine dimineata merg la spital sa aflam a 3-a parere de la un dermatolog de data asta, abia apoi iau a doua doza de aerius.  rugaciune  sper ca e bine motul mic, la cate i-am facut cu porcariile pe care le mananc eu....  sad

multumesc tuturor pentru incurajari!  par
va pup pe toate, merg sa imi fierb un cartof fara sare pe post de cina.  cesafac
am uitat sa va intreb ceva, eu am luat Centrum Materna pana acum, azi nu am gasit pe aici decat Elevit, asa ca am cumparat d-astea. dar scrie pe ele ca au vitamina A... stiam ca asta nu e buna in trim. 1.
desi am mare nevoie de vitamine acum cat sunt la regim si mananc numai cartofi si orez, cred ca-mi bag picioru' si nu mai inghit nicio alta chimicala in plus.  cesafac
intru mai tarziu sa citesc cum trebuie ce s-a scris de ieri, nu prea am apucat de cand cu beleaua asta de urticarie.

par

#1440 2010-05-03 21:16:05

gargarita
Moderator

pass, elevit sunt speicale pt sarcina. nu-ti face probleme.

dar nu era mai normal sa te duci la un alergolog?

#1441 2010-05-03 21:20:05

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Andreed a scris:

Mikado

pup burticutza rosie  puss  puss
si eu ma  rugaciune sa fie bine ...mai ales ca exista riscul de sarcina extrauterina...cum vrea Dumnezeu

Pass succes maine  goodluck  goodluck

Smart  goodluck  si te astept maine cu vesti bune puss

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-05-03 21:25:04)

.

#1442 2010-05-03 21:20:06

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

bon soir gagice

pisicu imi pare rau supa

pass mult noroc si sper sa auzim numai de bine puss

timean supa imi pare rau de asa rezultat . iti tin pumnii sa scapi cat mai repede.

nera despre statul in picioare si in fund, eu ti-am zis ca asa avea si al meu, drept pt care 2 sapt nu prea a facut miscare + un regim de zama fiarta fara paine, vreau sa spun ca ajunsese pana. iti spun ca in ciuda tututor calmantelor n-o sa-i treaca cu una cu 2. anestezia asta in coloana, rahi, e tare nenorocita, daca nu e facuta bine iti lasa dureri permanente de cap. nu te speria ti-am zis ca o sa durereze maxim 2 sapt si sa evite statul in picioare sau sezut. eu iti spun ca la noi l-a operat seful clinicii de chirurgie, un om in care am toata increderea si ne-a explicat de rahi asta. multa sanatate puss

talida cum adica iti iei temperatura oral? pai are relevanta? wow

ma pun sa ma "coafez: ca maine la 4 am intalnire cu dr big_smile

gargaritu scump si drag puss , de la nenea dr virtual nici un semn, nu?

un mega puss pt toate

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1443 2010-05-03 21:22:05

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Pass , imi pare bine ca te-ai mai linistit si poate lamurit. (daca nu azi, sigur maine).Fugi si papa cartof.O sa scapi si de nenorocita asta de alergie. De vitamine... nustiu Pupici
Time....offf, repeta analiza dupa ce te lamuresti maine ce si cum

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1444 2010-05-03 21:27:04

cris8
Insomniac member

mika gata am facut baie de aburi, parca deja ma simt un pic mai bine dar voi repeta in fiecare seara schema asta...ce pot sa spun, sunt super fierbinte acum... rotfl2

s-a dus al meu acum la farmacie si mi-a luat urinal, i-a dat farmacista plicuri care se dizolva in apa fierbinte, o sa iau si din astea, si sa beau multa apa ca eu nu beau mai deloc
offf...asta mai imi trebuia...una calda una rece ca eu altfel nu pot...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.