|
Nu esti logat.
Sa divortez?#1 2010-05-01 23:12:16
sa divortez?Sunt casatorita 3 ani cu sotul meu. nimic nu mai merge cum trebuie intre noi. Absolut nimic. ma jigneste la fiecare pas. ma face cateodata sa plang. e la a doua casatorie, eu la prima. el are 35 ani eu 23, mai are un copil din prima casatorie. acum sunt insarcinata, sunt in 3 luni. nu stiu ce sa fac, viata imi este data peste cap. colegele mele de la servici mi-au spus sa nu avortez ci sa divortez, pentru ca mai sunt mame singure. recent am aflat despre sotul meu ca a facut 3 ani de inchisoare pentru talharie. de aceea nici nu are servici, nu il angajeaza nimeni. sunt debusolata. ai mei stiu trecutul lui si insista sa nu ma despart de el pentru ca e "baiat bun" si ca poate s-a schimbat. Dar cand ai mei vin la noi, sotul meu stie sa joace foarte bine teatru si se arata foarte dragastos fata de mine. nu a dat in mine niciodata, dar zilnic se ia de viata mea. am mai intentionat o data sa divortez si a insistat sa ma intorc acasa, mi-a promis ca se schimba. Acum e mai rau ca atunci, probabil crede ca ma are la mana cu sarcina si ca nu mai divortez de el. in 3 ani nu am fost o data in concediu. exista vreo institutie bisericeasca care sa ma ajute sa duc sarcina si sa nasc? sa divortez? astept mai multe pareri, va rog. Offline #2 2010-05-01 23:14:46Re: sa divortez?nu iti putem hotari noi viata, insa eu sunt de parere ca nu ai ce cauta langa un om care te jigneste zi de zi. meriti mult mai mult. esti tanara, ai toata viata inainte. pastreaza copilul ca el nu are nicio vina! dar cu tatal lui, eu as intrerupe orice relatie. Offline #3 2010-05-01 23:16:45Re: sa divortez?Daca vrei sa pastrezi sarcina sau nu nu iti pot da sfat. Eu una daca as avea cum sa cresc copilul singura as duce sarcina, iar de divortat sigur as divorta. Ai doar 23 de ani si nu cred ca merita sa accepti un barbat care nu te sustine moral macar si care nu te face sa te simti iubita. La varsta ta ar trebui sa te gandesti ca daca acum, cand esti tanara, frumoasa si plina de energie se poarta asa cu tine, cum se va purta cand vei avea 30 de ani? 40? 50? 60? Chiar te vezi cu el la 60 de ani? Offline #4 2010-05-01 23:22:08
Re: sa divortez?baga divortul, ca sa vada ca nu te are la mana cu nici o sarcina... Offline #5 2010-05-01 23:23:47
Re: sa divortez?nu stiu daca imi voi putea creste copilul singura, dar sunt descurcareata.. ai mei au un apartament care sper sa mi-l dea in caz de divort. de obicei se uita ce spune lumea, sunt mai invechiti. sufar zilnic, am noduri in gat, nici nu stiu daca e bine asta pentru sarcina. i-am spus ca imi trebuie alte incaltari pentru ca mi s-au umflat picioarele de la sarcina si nu e de acord. spune ca nu ne permitem luxuri. l-as fi inteles daca mi-ar fi spus pe un ton umil, credibil, dar mi l-a spus pe un ton jignitor, ca si cum vezi doamne.. Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-01 23:28:40
Re: sa divortez?Si ce propui, vanilia? Sa te chinui toata viata pentru ca parintii tai sufera de gura vecinilor? Offline #7 2010-05-01 23:29:48Re: sa divortez?Nu cred ca daca ar sti cum se poarta cu tine ar mai zice asa. Nu ar dormi stiindu-te cu un om ca asta. Oricum, el munceste? Ca daca nu munceste inchide-i frumos gura cu e un lux pe care MI-L permit din banii MEI. Cand o sa ii ceri lui bani sa iti iei pantofi atunci sa aiba tupeul sa iti spuna ce ti-a spus. Offline #8 2010-05-01 23:30:20
Re: sa divortez?vanilia? eu nici 18 ani nu am. nu sunt trecuta prin viata, insa imi dau si eu cu parerea.. Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #9 2010-05-01 23:35:46
Re: sa divortez?s-a comportat de la inceput cu mine asa, dar nu il bagam in seama, ziceam ca asa e firea lui, mai rece. nu ma deranja ca nu imi lua cadouri si ca uita, spuneam ca vezi doamne dragostea e mare si nu mai conteaza. plus ca la inceput ne faceam casa si era preocupat de constructia ei. ai mei si de asta insista sa fiu cu el, ca are casa mare. casa a facut-o ca a vandut un teren mostenit si de acolo a avut bani. i-am spus ca sunt banii mei, referitor la incaltaminte, dar a spus ca daca el nu isi permite din banii lui sa isi ia adidasi noi nici eu nu ar trebui sa imi permit. nu mai suport un minut. nu sunt sigura ca ai mei ma vor lasa in apartament. ma gandesc sa merg in chirie, dar cu un copil mic imi imaginez ca sunt cheltuieli mari. ne-am casatorit la 4 luni dupa ce ne'am cunoscut. Offline #10 2010-05-01 23:38:55Re: sa divortez?Vanila, cum sa nu te alse ai tai in apartament? Eu zic sa nu te mai ascunzi dupa deget. Cred ca daca i-as spune eu tatalui meu ca nu ma lasa sotul sa imi iau pantofi din banii mei (fiind insarcinata cu copilul lui) ar scrie el hartiile de divort si i le-ar baga pe gat. SUnt sigura ca ai tai o sa te ajute. Doar nu o sa te alse sa mori de foame, sau sa iti nenorocesti viata langa un om care nu te respecta. Fiecare parinte isi doreste cat mai bine pentru copilul lor. Offline #11 2010-05-01 23:44:18
Re: sa divortez?si eu cred ca ai tai te vor ajuta pana la urma. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #12 2010-05-01 23:47:38
Re: sa divortez?sotul meu nu si-a cumparat nimic pt el in 4 ani. abia acum a inceput sa isi ia dar eu in schimb cheltuiesc ca nebuna si nu s-a plans niciodata. doamne fereste de un om ca sotul tau ca ai nevoie de o groaza de lucruri pt copilul tau. ce egoist. Offline #13 2010-05-02 00:03:44
Re: sa divortez?el nu isi permite din banii lui sa isi ia adidasi noi nici eu nu ar trebui sa imi permit. Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #14 2010-05-02 00:16:50
Re: sa divortez?trebuie sa cantaresti bine totul...oricum dc te hotarasti sa divortezi nu stiu dc e o idee buna sa pastrezi copilul...tocmai pt ca ai 23 ani...esti tanara si un copil "atarna" mult in orice vei vrea sa faci...de la o casatorie (multi "baieti buni" fug de femeile care au ramas de tinere cu un copil....asta nu inseamna ca nu sunt si exceptii) pana la viata ta de acum incolo...e destul de greu ca la 23 ani deja sa fii divortata,daramite sa mai ai si un copil Ultima oara a fost editat de bela (2010-05-02 00:20:19) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #15 2010-05-02 00:53:26
Re: sa divortez?adica sa faca avort (ca sa nu folosesc alt cuvant, pt ca nush ce va hotari ea) pentru un ipotetic "baiat bun" pe viitor? (care daca e asa "baiat bun", o accepta cu tot cu copil) Offline #16 2010-05-02 11:38:17
Re: sa divortez?eu cred ca parintii tai trebuie sa stie adevarul..si nu ca e o toana de a ta. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #17 2010-05-02 11:40:14
Re: sa divortez?vanilia, eu zic sa le spui adevarul parintilor tai referitor la cum se poarta sotul tau cu tine Offline #18 2010-05-02 11:58:05
Re: sa divortez?Sunt si eu de acord cu fetele....nu iti irosi viata langa un astfel de om.Pe zi ce trece se va purta tot mai urat cu tine.iti doresti ca,copilul tau sa duca o astfel de viata?langa un astfel de tata?iti dai seama ca este infinit mai bine pt un copil sa nu aiba tata deloc decat sa aiba unul ca si sotul tau,ca sa nu mai spun de exemplul de viata pe care l-ar primi de la el si pe care este posibil sa il urmeze.Nu a dat inca in tine,dar va urma,poti fi sigura de asta.De iubit clar nu te ubeste absolut deloc,ignorand felul in care se poarta cu tine,numai de la faza cu pantofii iti dai seama. Offline #19 2010-05-02 12:30:38
Re: sa divortez?chiar din primul mesaj pe care l-ai postat la subiectul ăsta ți-ai răspuns la ?ntrebare. știi deja că divorțul e singura soluție. asta e, mai greșesc oamenii atunci c?nd se aruncă de tineri la căsătorie, așa cum a fost cazul tău, dar să nenorocești pe l?ngă viața ta și pe aceea a unui copil...ca viitoare mamă trebuie să te g?ndești bine de tot ?n ce mediu vei aduce acest copil pe lume și ce exemplu de viață ?i va da tatăl lui Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|