|
Nu esti logat.
Sa divortez?-2#20 2010-05-02 12:55:01
Re: sa divortez?vanilia, dar chiar daca ai vrea sa avortezi, fiind insarcinata in 3 luni, nu cred ca mai poti ... Ar trebui sa ai deja vreo 12 saptamani, ceva de genul, nu ? Plus ca nu cred ca te programeaza asa, de pe o zi pe alta ... Sau poate poti, dar mai greu, si cu multi bani dati in plus. Nu merita ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #21 2010-05-02 14:04:25
Re: sa divortez?
De ce e greu? eu la 19 si un pic deja eram divortata si nu mi-a fost greu deloc. Offline #22 2010-05-02 14:22:56
Re: sa divortez?love, bela cred ca se referea mai mult la faptul ca e greu sa divortezi si sa ai un copil fiind asa de tanara...practic esti o mama prea tanara ca sa cresti un copil singura...cred ca mai mult la bebe facea referire... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #23 2010-05-02 14:36:51
Re: sa divortez?nici eu nu m-am legat de tot ce a zis bela, doar de fraza aia. Offline #24 2010-05-03 17:43:15
Re: sa divortez?daca chiar simti ca te chinui cu el( cu sotul) mai bine divortezi decat sa duci o viata amara. sunt multe femei divortate si cu copil in zilele noastre. copilul nu este intodeauna un impediment in a-ti gasi un partener. nu-i frumos ce-ti face, mai ales acum cand tu esti insarcinata, nu ai voie sa te stresezi sau sa te enervezi , sa te consumi... iti stresezi copilul. cat despre parintii tai, sunt sigura ca te vor ajuta, doar esti copilul lor. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline Publicitateloading...
#25 2010-05-03 18:49:10
Re: sa divortez?si eu sunt de parere ca singura solutie e divortul... tu inainteaza actele si vezi cum se poarta... daca se schima poti opri divortul... Iubesc si sunt iubita Offline #26 2010-05-03 19:23:35
da..si la faptul ca un bebe are nevoie de o mama si de un tata Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #28 2010-05-03 19:36:41
puneam in discutie un tata vitreg "aflati ca tata nu e tata" Ultima oara a fost editat de bela (2010-05-03 19:38:30) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #30 2010-05-03 22:34:38
deci asa ceva nu se poate incuraja!trebuie sa fii puternica,sa-ti infrunti parintii si sunt convinsa ca daca vei divorta pana la urma vor accepta si nu te vor lasa singura,vor fi alaturi de tine!te rog nu-ti strica viata cum si-a stricat-o matusa mea si mama prietenului meu,caci nu e tarziu!mai incolo iti va fi mai greu!ce te retine alaturi de acest barbat?ce-ti ofera?doar statutul de maritata?si o locuninta?fericire nu meriti?nu deci nu se poate sa se comita greseli dintr-astea care costa pe viata, din teama!e clar ca nu esti fericita alaturi de el si e si mai clar ca nu se va schimba!fii puternica si nu-ti fa rau! Offline #31 2010-05-03 22:35:00
Re: sa divortez?abia acum am citit... si sunt de acord cu ce au scris majoritatea fetelor: NU MERITA sa strici viata ta si a copilasului tau pt unu'. ai gresit, te-ai desteptat, mai departe si cu asta basta. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #32 2010-05-03 22:52:07
Re: sa divortez?si oricum cred ca este tarziu pentru avort sau daca nu e ar fi foarte complicat!si asta inseamna ca asa a vrut D-zeu ca tu sa ai copilasul si trebuie sa tii capul sus si sa il cresti singura!eu cunosc o fata care are 20 de ani si are un copil acasa de vreo 3 ani si se super distreaza fata,cluburi alea alea!nu trebuie sa fii suparata!sa speram ca te vor ajuta ai tai si ca vei fi curajoasa sa pui piciorul in prag si va fi foatre ok!mult succes! Offline #33 2010-05-03 23:27:06
Re: sa divortez?Nu o mai dati cu "asa a vrut Dumnezeu/Allah/Buddha". Daca se intampla sa cazi in cap si sa ramai cu cicatrici faciale toata viata, tot asta ziceti? Daca da masina peste persoanele iubite? Daca mor de cancer sau mai stiu eu ce? Lasati dracu' aburelile astea, ca sunt pentru oameni fara discernamant, care nu sunt in stare sa numeasca o cauza si un efect. A ramas gravida pentru ca a mancat-o in palma sa stea langa un asemenea jeg. Nu, nu a vrut nici Dumnezeu, nici Allah, nici Buddha ca ea sa ramana gravida. A vrut ea cand si-a tras-o fara protectie. Si-a facut-o cu mana ei cand a conceput un copil cu... ala. Ca om nu pot sa-i spun. O sa si-o plateasca cu varf si indesat crescand un copil singura sau traumatizandu-l pe viata langa respectivul. Nu are rost sa-i spuneti acum ca a fost voia cuiva. Nu a fost o voie, a fost o greseala. Greseala pentru care o sa plateasca scump si din care cel mai probabil va invata multe si isi va insusi niste calitati absente pana acum. Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-05-05 12:06:11) Offline #34 2010-05-03 23:34:29
ok dar daca iti moare o persoana iubita intr-un accident de masina in care nu a fost ea vinovata?aici ce mai e?asta a fost mereu frustrarea mea pentru ca am trecut prin asta si alta resemnare nu as putea gasi!dar probabil nu ai cum sa intelegi asta ! Offline #35 2010-05-03 23:39:20
Re: sa divortez?Iti moare persoana iubita intr-un accident... si ce zici? Ca a vrut Dumnezeu sau orice alta entitate? Daca zici ca soferul sau cel care a provocat accidentul e tampit si il injuri de neamuri nu te multumesti? Esti mai fericita daca traiesti cu impresia ca a fost dorinta cuiva? Te simti mai bine 'stiind' ca cineva a vrut ca persoana aia sa moara si ca de aia nu mai e langa tine, din moftul cuiva? Nu va inteleg... Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-05-03 23:39:55) Offline #36 2010-05-03 23:46:35
Re: sa divortez?Scriu si eu acelasi lucru ca si fetele de mai sus: nu-ti distruge viata langa un om ca el. Pt ce? Pt gura lumii? Parintii, odata ce le vei povesti toate aceste lucruri, vor fi alaturi de tine, te vor sprijini pt ca esti copilul lor si iti vor binele. Trebuie sa vorbesti cu ei, sa-i faci sa inteleaga situatia si, mai ales, sa te sprijine indiferent de hotararea ta. Trebuie sa te gandesti la tine, dar si la copil, la cum va creste acel copil intr-un astfel de mediu. Din ce ai povestit, imi amintesti de sora mea care e casatorita tot cu o scursurade om si, si-a dat seama inainte de a face un copil ca nu e locul ei acolo, dar a crezut ca el se va schimba dupa ce vine copilul. Mare prostie: ea a imbatranit in 5 ani cat altele in 20, are probleme de sanatate din cauza stresului, la ei in casa tot timpul sunt tipete. A vrut sa ia copilul si sa se intoarca la noi, sa divorteze, dar lumea a convins-o ca e mai bine ca baiatul sa creasca cu un tata- cu un tata care ii punea bere sau cola in biberon si care ii dadea bormasina bagata in priza pe mana. E dureros cand o vad pe ea cum sufera si pe nepotelul meu ca tot timpul tb sa asiste la certurile lor. Mi-e frica sa ma gandesc ce influenta vor avea asupra lui. Sunt momente in care pur si simplu tb sa-ti faci curaj sa te ridici si sa pleci fara sa te uiti in urma. Si mama e divortata de la 30 de ani si a crescut singura 3 copii si a facut o treaba minunata si demna de premiat...si sunt atatea si atatea astfel de exemple- nu esti nici prima, nici ultima femeie care ar divorta si si-ar creste copilul singura. Va fi greu, dar cand va creste vei fi mandra de omul pe care l-ai modelat singura si nu vei regreta nicio clipa decizia luata. Gandeste-te la viata pe care o vei avea alaturi de el, gandeste-te la viata pe care ai putea-o avea fara el si ia o hotarare doar pt tine si copil- ce e mai bine pt amandoi. Curaj! Sa auzim de bine! Offline #37 2010-05-04 14:40:47
da, mi-am facut-o cu mana mea. chiar am facut tratament pentru asta, pentru ca imi doream foarte mult un copil si chiar am crezut ca se va schimba. dar a fost doar un teatru. acum si-a dat arama pe fata. Offline #38 2010-05-04 14:46:42
Re: sa divortez?Sa fii la fel de hotarata si mai tarziu, pentru ca va face tot posibilul sa te faci sa te razgandesti....nu te mai uita inapoi... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|