|
Nu esti logat.
Sa divortez?-4#58 2010-05-05 10:36:26
Re: sa divortez?
se intenteaza proces de paternitate No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #59 2010-05-05 11:04:57
Re: sa divortez?asta nu știam, am omis partea ?n care ei sunt căsătoriți acum Offline #60 2010-05-05 11:35:40
da' de ce sa "LASA-M" dracu' chestiile astea? tu tot zici ca respecti opinia altora si alegerile lor, dar... vad ca in orice context TOTAL OFFTOPIC o tot dai pe a ta... pe un ton cam agresiv fata de credintele si convingerile altora Ultima oara a fost editat de katami (2010-05-05 11:36:00) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #61 2010-05-05 12:10:35
Re: sa divortez?Fiecare cu a lui... de acum cand o sa fac o prostie, o sa zic ca a fost voia divinitatii si ca asa se explica totul. "De ce s-a intamplat x chestie?" "Au vrut extraterestrii." Intr-adevar, suna very sane (si totusi, extraterestrii macar exista). Mersi ca mi-ai aratat unde pusesem o cratima aiurea. Asta a fost singurul lucru util din postul tau. Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-05-05 12:11:57) Offline #62 2010-05-05 12:16:34
oamenii sunt diferiti, WildChild. nu toti au firea ta si nu toti reactioneaza atat de wild in fata necazurilor. prin urmare, nu cred ca ai de unde sa stii cum ar reactiona un necunoscut in fata unei drame. nu suntem facuti cu matrita. Offline Publicitateloading...
#63 2010-05-05 12:21:54
Re: sa divortez?S-a intamplat sa asist la mai multe tragedii de tipul "parinte care isi pierde copilul". Crede-ma ca nimic nu e diferit la nimeni. Toti am deveni animale daca ni s-ar intampla. Vorbesc de oameni cu temperamente diferite, foarte diferite. Reactia a fost chiar mai puternica la cei de la care ma asteptam sa suporte mai bine. Cum ziceam, nu spune hop pana nu sari gardul. N-ai pierdut si iti doresc sa nici nu ti se intample vreodata sa pierzi un copil, ca sa experimentezi pe pielea ta. Offline #64 2010-05-05 12:25:41
Re: sa divortez?Si uite, anca, daca vrei exemplu concret: bunica mea si-a pierdut un copil cand aceasta era inca mic. I-a murit sotul de ulcer. Acum cativa ani, a pierdut inca un fiu, care a murit de cancer, langa ea. O are si pe mama care e bolnava de o gramada de chestii. Reactia nu o descriu, ca mi-ai spune iar ca nu toata lumea e la fel... dar stii ce a ajuns din ea? O epava de om careia nu ii mai functioneaza nicio rotita cum trebuie si care are tentative de suicid de 2-3 ori pe zi. Offline #65 2010-05-05 12:26:19
Re: sa divortez?nici tu n-ai pierdut un copil Wild și nu știi cum e. și cred că hulirea lui Dumnezeu n-are nici o legătură cu moartea cuiva drag. nici eu nu cred ?n divinitate, dar nu ?i acuz pe cei care o fac, pentru că fiecare e liber să aibă propriile credințe și convingeri. orice om are nevoie să se agațe de ceva spre care să se ?ntoarcă de fiecare dată c?nd ?i merge rău sau bine, să mulțumească sau să ceară ajutor. Offline #66 2010-05-05 12:27:43
Re: sa divortez?N-am zis ca am pierdut eu un copil. Eu doar am avut nesansa sa vad mai multi apropiati pierzandu-i pe ai lor. Ea s-a legat de reactii, ca sunt diferite. Uite ca eu am vazut mai multe reactii pana acum si au fost la fel. Cred ca e destul ca sa trag o concluzie. Offline #67 2010-05-05 12:32:08
Re: sa divortez?da, sunt diferite reacțiile, iar anca are dreptate. și eu am pierdut-o pe mama și mi-am dat seama că hulirea lui dumnezeu n-are nici un efect și nici n-o va aduce ?napoi. m-am ?mpăcat cu g?ndul și sper ca undeva, c?ndva s-o văd iar, p?nă atunci mă mulțumesc s-o visez și sunt fericită pentru puținul ăla de care am parte ?n somn. fiecare om reacționează ?n funcție de temperamentul său. eu mi-am cernut doar prietenii de cei care nu mi-au fost o clipă alături Offline #68 2010-05-05 12:32:22
Re: sa divortez?Vin si eu cu offtopicul : cele mai multe din "reactii" in zilele noastre sunt invatate prin imitatie, presiunea sociala e atat de mare ca nu ne mai permitem sa reactionam asa cum am putea s-o facem. Vad zilnic la TV cum suntem invatati mai ales sa ne fie frica, sa ne panicam (de cutremur, de una, de alta). Gandeste-te cum ar fi privita o persoana care si-ar pierde un copil si ar sta pur si simplu impietrita de durere, sau s-ar ruga... toata lumea ar judeca-o ca nu urla si nu se tavaleste pe jos, fiindca oamenilor le place spectacolul, asta e adevarul. La moartea bunicului meu mama a trebuit sa se forteze sa planga, desi nu putea, fiindca toata lumea era cu ochii pe ea... astea sunt "reactiile" Offline #69 2010-05-05 12:35:57Re: sa divortez?fetelor sunteti Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #70 2010-05-05 12:36:00
Re: sa divortez?același lucru ?l pățesc și eu de c?te ori merg la morm?ntul ei și nu pl?ng pt că nu simt nevoia. același lucru l-am pățit și c?nd am renunțat la doliu după 3 luni și am mai fost acuzată ?ncă o dată, chiar de familia mea, pt că le-am spus că nu vreau să mai merg la cimitir pt că mama nu e acolo, e ?n sufletul și amintirea mea. asta e lumea ?n care trăim, nici familia nu poate ?nțelege anumite lucruri, dar străinii, care cum ai zis tu, heim, au nevoie de spectacol și ies ?n drum sau la geamuri de c?te ori trece un cortegiu funerar pe stradă Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-05-05 12:37:03) Offline #71 2010-05-05 12:37:55
exact. imi pare rau ca am deschis discutia asta offtopic. Ultima oara a fost editat de katami (2010-05-05 12:38:14) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #72 2010-05-05 12:38:16Re: sa divortez?
uite de asta nu particip eu la inmormantarile celor dragi, pentru ca prefer sa mi-i amintesc cum erau cand erau in viata si nu ca pe o bucata decarne intre 4 scanduri...ce ne face sa ii iubim pe cei dragi este sufletul, care o data cu moartea se duce intr-un loc mai bun, nu "invelisul" care ramane aici. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|