|
Nu esti logat.
O poveste...-2#20 2010-05-20 17:07:39
Re: O poveste...lasand la o parte religia, daca el e cu adevarat interesat de tine, nu iti cere sa faci compromisuri si isi da interesul sa te caute. daca nu, nu. are sens sa te apuci sa iti cauti vreo vina pe care nu o ai sau sa te umilesti? dupa doar 2 luni? daca nu te cauta, next! Offline #21 2010-05-20 17:08:22
Re: O poveste...
EXACT! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #22 2010-05-20 17:10:39
Daca ar fi bune si frumoase da! Dar uite ca incearca sa schimbe la mine anumite lucruri, desi in fond nu fac nimic rau Si sunt legate de lucrurile impuse de religia lui. Offf... si parca mi-e intr-un fel sa renunt la el desi m-am speriat si eu de cele zise si de Zizika si de alinda... Dar mai bine acum decat atunci cand lucrurile iau o alta intorsatura Ultima oara a fost editat de Chamomile (2010-05-20 17:13:48) "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #23 2010-05-20 17:12:54
Re: O poveste...cred ca este cea mai buna alegere...si nu mai vorbim acum de religie ci de faptul ca...daca dupa 2 luni deja iti cere sa schimbi ceva in stilul tau de viata..nu vreau sa ma gandesc ce te asteapta pe viitor.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #24 2010-05-20 17:15:59
Re: O poveste...Ideea e cum spunea cineva mai sus,sa mergi la biserica lor,incet te dezobijnuiesti de viata ta de inainte si lasi la o parte ce iti facea placere daca lui nu i se pare k.la fel am facut si eu si n-am ajuns nicaieri inafara de faptul ca am suferit ca un caine.si daca nu te convertesti la religia lor dupa o vreme primesti un sut in c*r si nimic mai mult.scuzati expresia 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline Publicitateloading...
#25 2010-05-20 17:24:15
wow, nu stiam ca exista asa ceva! Offline #26 2010-05-20 17:26:29
Re: O poveste... Intrebarea mea este de ce se pune problema sa renunte ea la religia ei si el nu? Offline #27 2010-05-20 17:34:54
pai, e discriminarea fata de femei! n-o sa gasesti nicio religie care sa considere femeia=barbatul. in biblie de ex femeia nu e "om". pare funny, dar e nasol pt cele care isi asuma conditia asta.. Offline #28 2010-05-20 17:39:22
Nici eu n-am inteles. Eu cand i-am propus lui sa mearga intr-o duminica cu mine la biserica de crestini ortodocsi, a zis ca niciodata nu o sa faca asta ca aia nu e biserica si ca noi suntem "din lume". Cand l-am intrebat ce inseamna "din lume" a zis ca noi suntem pacatosi, iar ei sunt pocaiti, adica reintorsi la D`zeu si iertati pt pacatele lor Offline #29 2010-05-20 17:41:09
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #30 2010-05-20 17:45:00
Da, ceva similar am auzit si eu de la el Si nici nu s-ar pune problema sa renunte el la baptism pentru mine, e prea prins in asta desi nu pare a fi. "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #31 2010-05-20 17:49:43
Re: O poveste...Chammomile nu cred ca e cazu sa te gandesti dupa 2 luni ca va tebui sa renunti la religia ta..e prea devreme inca Offline #32 2010-05-20 17:50:59
asta e conceptia lor. am si eu un prof baptist si tot timpul spune ca daca murim noi toti mergem in iad, ca el stie ca o sa mearga langa Dumnezeu. ca noi nu stim sa ne rugam, ca stam si traim in pacat si multe alte chestii de genul asta...in 2 ani de zile numai despre Dumnezeu ne-a vorbit, pana i-am spus intr-o zi ca noi oricum nu o sa ne schimbam religia orice ar fi. iubesc si sunt iubita Offline #33 2010-05-20 17:56:43
Da, in alea 4 luni am auzit de n ori toate chestiile astea. De parca ei ar stii sa se roage... nici n-au rugaciuni, cum avem noi Tatal Nostru... Si legat de trait in pacat... cumnata lui barfea mai rau decat o alta fata "din lume" cum zic ei. Imi era si teama la inceput cand o auzeam, credeam ca vrea sa-mi intinda vreo cursa ceva, sa vada daca intru si eu in barfa aia.. dar de fapt nu, asa era ea. Offline #34 2010-05-20 18:02:23
Nici eu nu mi-as schimba religia, nu merg zilnic la biserica dar cred si eu in religia mea, si mi-am gasit de multe ori scaparea acolo. Chiar vorbeam cu prietena mea ca daca s-ar ajunge la schimbatul religii, cred ca as jura stramb la baptisti si in sinea mea tot ortodoxa as ramane, fie ca vor ei, fie ca nu si voi crede in ceea ce am crezut pana acum! Poate par usor nesimtita (sau... nu gasesc cuvantul potrivit!) prin ceea ce am zis acum. "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #35 2010-05-20 18:04:16
Re: O poveste...eu am avut o colega in liceu, dar era f ok. ma intelegeam f bine cu ea, de multe ori o mai intrebam de religia lor si asa. eu vorbesc cu oamenii pana cand imi dau seama ca incearca sa ma traga spre ei, spre biserica lor...atunci spun stop, nu ma intereseaza. cu femeile de pe strada care incearca sa iti dea carti sa citesti si asa nici nu stau de vorba. iubesc si sunt iubita Offline #36 2010-05-20 18:14:55
Re: O poveste...Si eu am o colega care ma rog, nu e baptista e penticostala dar chiar ea a zis ca e cam acelasi lucru. Mi-a zis ca poate s-a schimbat pentru ca si cei de acolo probabil ii spun lui ca i-a trebuit una care nu-i baptista, si citez ce-a zis ea : "Daca imi era prieten, ii spuneam si eu sa nu se uite la filistence, nu ca am ceva cu tine." "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #37 2010-05-21 17:08:00
Re: O poveste...Chamomile nu exista a jura stamb..cand ai facut pasul tu te lepezi de credinta ta...chiar daca tu crezi ca nu te-ai lepadat.Atunci cand te botezi la ei inseamna ca iti lasi credinta in favoarea lui sau a altor factori. Offline #38 2010-05-21 17:37:31
Re: O poveste...Ma bucur ca am descoperit topicul asta,credeam ca numai eu am intalnit o persoana de genul .... In liceu aveam un amic baptist cu care ma intelegeam tare bine, chiar puteam vorbi orice si in plus ne faceam tot timpul farse unul celuilalt . Pana cand, intr-o dupa amiaza, m-a intrebat daca merg a doua zi cu el la biserica. I-am spus ca nu pot, a doua zi era chiar duminica si aveam de gand sa merg cu ai mei la biserica (ortodoxa) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|