O poveste...-4
- kreed
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-13
Re: O poveste...
Citind topicul asta, chiar mi-am adus aminte de ce mi-a zis prietena mea cea mai buna(cate btw este crestina dupa evanghelie) si mi-a spus ca este foarte greu ca o relatie intre un baptist, penticostal smd si un ortodox sau catolic sa mearga pentru ca vorba ei "unul vrea la biserica si altul la discoteca"! am fost de multe ori la ei in biserica si am fost de 3 ori chiar si in tabara cu ei si nu pot sa zic ca mi-au cerut sa sa trec la religia lor, pur si simplu ma invitau la ei la biserica de pasti sau Craciun si in scurt timp cam toti ma cunosteau de acolo, s-au purtat mereu frumos cu mine si pot sa zic ca felul prietenei mele de a fi si de a gandi a avut o mare influenta pozitiva asupra mea...Si sa stiti ca pocaitii chiar nu sunt toti usi de biserica, am vazut multi in discoteci, multi band, multi care sa fumeze si la biserica sa se fie "usi de biserica", pentru ca parintii lor nu stiau nimic despre ce faceau ei in timpul noptii....Am avut o colega penticostala care 2 ani a fost cu un baiat ortodox, care chiar terminase si teologia si intr-un final au ajuns sa se desparte tocmai din acest motiv, al religiei....
- Chamomile
- Full member
- Inregistrat: 2010-05-19
kdeea a scris:Chamomile, ideea e sa iei decizia asta .. pentru ca asa crezi TU ca e mai bine, pentru ca asta e ceea ce vrei TU sa faci, nu neaparat pentru ca am zis noi ca e mai complicat and stuff Adica no, sper ca ce am zis a constituit cel mult o opinie in plus la parerea ta deja formata. Ti-am zis, ideea e sa stii de dinainte ce te-ar putea astepta si in functie de asta sa te gandesti daca asa e sau nu mai bine pentru tine. Bafta !
Thx! Si, da! Pot sa zic acum ca EU cred ca e mai bine si m-ati ajutat si voi mult
"Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen
- _Summer_
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-27
kreed a scris:Citind topicul asta, chiar mi-am adus aminte de ce mi-a zis prietena mea cea mai buna(cate btw este crestina dupa evanghelie) si mi-a spus ca este foarte greu ca o relatie intre un baptist, penticostal smd si un ortodox sau catolic sa mearga pentru ca vorba ei "unul vrea la biserica si altul la discoteca"! am fost de multe ori la ei in biserica si am fost de 3 ori chiar si in tabara cu ei si nu pot sa zic ca mi-au cerut sa sa trec la religia lor, pur si simplu ma invitau la ei la biserica de pasti sau Craciun si in scurt timp cam toti ma cunosteau de acolo, s-au purtat mereu frumos cu mine si pot sa zic ca felul prietenei mele de a fi si de a gandi a avut o mare influenta pozitiva asupra mea...Si sa stiti ca pocaitii chiar nu sunt toti usi de biserica, am vazut multi in discoteci, multi band, multi care sa fumeze si la biserica sa se fie "usi de biserica", pentru ca parintii lor nu stiau nimic despre ce faceau ei in timpul noptii....Am avut o colega penticostala care 2 ani a fost cu un baiat ortodox, care chiar terminase si teologia si intr-un final au ajuns sa se desparte tocmai din acest motiv, al religiei....
Tocmai asta ma enerveaza pe mine la ei, ca se dau sfiniti si cand colo fac tocmai lucrurile interzise si poate intr-o mai mare masura decat noi.
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Chamomile a scris:kdeea a scris:Chamomile, ideea e sa iei decizia asta .. pentru ca asa crezi TU ca e mai bine, pentru ca asta e ceea ce vrei TU sa faci, nu neaparat pentru ca am zis noi ca e mai complicat and stuff Adica no, sper ca ce am zis a constituit cel mult o opinie in plus la parerea ta deja formata. Ti-am zis, ideea e sa stii de dinainte ce te-ar putea astepta si in functie de asta sa te gandesti daca asa e sau nu mai bine pentru tine. Bafta !
Thx! Si, da! Pot sa zic acum ca EU cred ca e mai bine si m-ati ajutat si voi mult
Oh ... N-ai de ce
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- kreed
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-13
_Summer_ a scris:kreed a scris:Citind topicul asta, chiar mi-am adus aminte de ce mi-a zis prietena mea cea mai buna(cate btw este crestina dupa evanghelie) si mi-a spus ca este foarte greu ca o relatie intre un baptist, penticostal smd si un ortodox sau catolic sa mearga pentru ca vorba ei "unul vrea la biserica si altul la discoteca"! am fost de multe ori la ei in biserica si am fost de 3 ori chiar si in tabara cu ei si nu pot sa zic ca mi-au cerut sa sa trec la religia lor, pur si simplu ma invitau la ei la biserica de pasti sau Craciun si in scurt timp cam toti ma cunosteau de acolo, s-au purtat mereu frumos cu mine si pot sa zic ca felul prietenei mele de a fi si de a gandi a avut o mare influenta pozitiva asupra mea...Si sa stiti ca pocaitii chiar nu sunt toti usi de biserica, am vazut multi in discoteci, multi band, multi care sa fumeze si la biserica sa se fie "usi de biserica", pentru ca parintii lor nu stiau nimic despre ce faceau ei in timpul noptii....Am avut o colega penticostala care 2 ani a fost cu un baiat ortodox, care chiar terminase si teologia si intr-un final au ajuns sa se desparte tocmai din acest motiv, al religiei....
Tocmai asta ma enerveaza pe mine la ei, ca se dau sfiniti si cand colo fac tocmai lucrurile interzise si poate intr-o mai mare masura decat noi.
Oooo, daaa!! Numai ca eu mereu m-am intrebat, oare parintii lor nu ii intreaba unde sunt odraslelel lor in aproape fiecare seara? cata incredere pot sa aiba in ei, incat de fiecare data cand ii intreba unde se duc , copii sa le zica " la un prieten"?? chiar nu se intreaba? eu mereu ii vedeam pe fratii prietenei mele prin cluburi si umbland cu tipi f dubiosi si cu sticla in mana si niciodata nu i-am zis! s-a convins ea singura, cand ne plimbam seara si l-a vazut pe frate-su in fata unui club cu berea si tigara in mana si tot nu credea ce vedea...tot in cauta scuze...
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Mai, atata timp cat tu crezi ca iti educi copilul cum trebuie, nu ai nici un motiv sa te indoiesti de el pana il vezi ca te minte.
- Chamomile
- Full member
Ne-am despartit in seara asta... Nu stiu, mi-e greu M-am atasat de el Desi partea mea cerebrala cu picioarele pe pamant imi spune clar ca e mai bine, am discutat si cu voi de ce, dar cu inima e mai greu M-am pus in pat sa dorm, dar nu pot si simt nevoia sa vorbesc cu cineva... In ultimul timp lucrurile au luat o alta intorsatura, dupa scenariul spus aici, mi-a zis ca relatia depinde de convertirea mea la baptism, nu am comentat foarte mult subiectul asta si s-a cam stins. Oricum sunt sigura ca il readucea in prim plan la un moment dat. Dupa 2 luni si ceva de relatie, am "comis-o", ce-i drept a fost superb, nu m-am simtit langa nimeni atat de iubita, era tot perfect intre noi pana acum 2 saptamani cand a inceput sa se creeze o distanta tot mai mare intre noi; eu faceam pe Eminescu mai putin, el imi raspundea sec, neinteresat. Am ajuns sa vorbim despre asta si mi-a zis ca si-a pierdut interesul pentru ca avem o relatie ciudata ca nu-l sun, ca ii trimit doar mesaje... si ca de cand i-am dat "totul" sentimentele lui au stagnat si l-au facut sa se gandeasca daca mai merita sa mergem mai departe cu relatia asta. In schimb la mine sentimentele au crescut in intensitate de zeci de ori... Offf fetelor, de ce ma indragostesc mereu de cine nu strebuie?!
- Chamomile
- Full member
- daenarys
- Vizitator
sora mea era sa se casatoreasca cu un musulman...la inceput numai zahar si miere era tipul in fiecare saptamana primea flori si bijuterii dupa ce a acceptat sa se converteasca a devenit alt om,nu dau mai multe detalii...bine ca s-au despartit si a scapat de el.
- Chamomile
- Full member
Hm... vezi, lucruri din astea ma fac sa zic ca e mai bine. Ma bucur ca n-am facut pasul la razboi direct cu mama mea, ca ea n-a fost de acord sub nici o forma ca eu sa fiu cu el; 1 la mana pt ca e baptist si mi-a insirat o poveste a unui cunoscut de-al ei si 2 la mana pt ca el n-a pus accent prea mare pe pregatirea lui educationala, liceu modest si atat. Pt ea nu era ok ca eu cu liceul lu` peste, olimpiade, acum o facultate de prestigiu sa fiu cu un agent de paza Pt mine chiar nu conta.
Ultima oara a fost editat de Chamomile (2010-06-20 09:02:08)
- bela
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-11-03
pink_martini a scris: l.... Iisus era baptist sau ... nu inteleg . Sa-mi explice si mie cineva
Iisus era evreu
Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|