|
Nu esti logat.
CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???
#1 2010-05-28 17:31:18
CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???As vrea sa stiu parerile voastre sau, de ce nu experientele personale in legatura cu prietenia sincera dintre un baiat si o fata.Credeti ca o astfel de prietenie poate fi 100% sincera? Offline #2 2010-05-28 17:40:15
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???eu am un prieten baiat si stiu sigur ca mai mult de atata nu va fi niciodata intre noi...nu este nici un fel de atractie intre noi....pur si simplu putem sa vb despre orice fara nici o jena .... Offline #3 2010-05-28 17:43:20Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???Eu nu cred. Toti prietenii baieti pe care i-am avut si-au dat in petec la un moment dat. Stiu ca iubitul meu mi-e prieten, si e o prietenie sincera, dar e mult mai mult decat doar prietenie Offline #4 2010-05-28 17:53:32
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???nu, nu cred. nu mai am 15 ani și nici 20, ca să mai cred ?n astfel de basme, ca atunci Offline #5 2010-05-28 17:56:43
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???Depinde la ce fel de prietenie te referi.. Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-28 18:06:26
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???nici eu nu mai am 20 de ani si totusi am un amic extrem de bun .... i-am cunoscut toate prietenele...toate m-au cunoscut si toate m-au acceptat asa cum sunt pentru ca stiau si vedeau ca nu exista nici un fel de nimic intre noi in afara de amicitie Offline #7 2010-05-28 18:07:30
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???nici eu nu cred ca exista prietenie stransa sau cel putin prietenie adevarata intre un baiat si o fata fucking perfect... Offline #8 2010-05-28 18:14:20
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???nu,nu cred,intotdeauna va interveni ceva... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #9 2010-05-28 18:15:25
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???Sunt basme...Nu stiu niciun caz de prietenie adevarata in care sa nu fi existat/existe atractie deloc. Eu intotdeauna am cautat o astfel de relatie (baietii mi se par mai sinceri, fara ipocrizii), dar din pacate singurii cu care am reusit sa fiu doar amica erau rude cu mine ; cu restul ori a fost atractie de la inceput si sperau sa ajunga la mai mult decat o simpla prietenie, ori au aparut si sentimentele pe masura ce ne-am apropiat . Offline #10 2010-05-28 18:16:48
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???
adica? fucking perfect... Offline #11 2010-05-28 18:18:26
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???intotdeauna va exista mai mult decat o prietenie... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #12 2010-05-28 18:18:31
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???Yes, it can. Offline #13 2010-05-28 18:20:54
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???
fucking perfect... Offline #14 2010-05-28 18:23:39
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???eu am un prieten bun( fost coleg de banca) si nu a existat niciodata vreo tentativa de "altceva" desi vorbim despre f multe chestii si ne spunem foarte multe. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #15 2010-05-28 18:28:29
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA??? -prietenul tau te doreste Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2010-05-28 18:31:35) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #16 2010-05-28 19:01:10
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???tare reclama.... fucking perfect... Offline #17 2010-05-28 19:25:33
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???eu cred. am un prieten cu care ma cunosc de mai bine de 20 de ani, am copilarit, am crescut, ne-am distrat impreuna.. n-a fost nimic niciodata..la atractie ma refer, d'apai alte chestii...si chiar locuim impreuna. fiecare cu camera lui, evident Cap patrat cu minte-n colturi Offline #18 2010-05-28 19:25:44Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???Nici eu nu cred. Atatea momente petrecute impreuna, atatea secrete, atatea lucruri impartasite, fiecare depresie, fiecare despartire... el mereu acolo sa te consoleze. Daca el nu simte nimic mai devreme sau mai tarziu in fata unei expresii asa de mari de vulnerabilitate, e foarte posibil ca ea sa simta ceva, chiar daca si in subconstient. Eu am incercat si nu mi-a iesit pana acum. Am incercat sa raman si prietena cu fostii, dar amica e cel mai bun termen si aia asa, ca sa-i dau un termen cat de cat Ultima oara a fost editat de LadyPink (2010-05-28 19:26:58) Offline #19 2010-05-28 21:39:15
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???nu cred ca o prietenie stransa intre o fata si un baiat poate fi doar prietenie si atat! am si eu un fost coleg de scoala cu care am pastrat legatura, ma inteleg f bine cu el si chiar il consider prieten sincer...dar nu ma vedeam cu el decat o data la cateva luni cand era in tara, acum ca e in strainatate ma vad cu el o data pe an deci nici nu se pune problema de ceva mai mult si oricum niciunul din noi nu a incercat vreodata sa se apropie mai mult decat e cazul! ....de asemenea, pastrez legatura cu un fost prieten, ne intelegem mult mai bine ca amici decat ca un cuplu, dar nici cu el nu ma vad prea des si atunci cand ne vedem....hmmm....nu prea reusim sa fim doar amici si daca stau bine sa ma gandesc ar mai fi cativa asa zisi prieteni, dar ori au ei alte intentii, ori eu .....in rest, pot sa zic ca momentan am o relatie cu un tip pe care il consider un bun prieten si....cam atat....am ajuns la concluzia ca mi-e mai bine asa decat....sa zicem partea cu dragostea "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|