homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?-2

• Index
  •  » Totul despre sex
  •  » Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?

#20 2010-06-20 17:28:16

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?

las' că nici de mine nu s-a prins nimic, slavă domnului lol că pierdeam multe dacă mă luam după mama
cred că asta e cea mai mare mulțumire pt tine, ca părinte. sper să răm?n și eu așa peste ani, pentru binele fiicei mele și pentru o relație bună

#21 2010-06-20 17:31:12

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

sa dea domnul...si ptr mine si ptr tine.
gata,suntem off

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#22 2010-06-20 17:37:25

anabella_n
Hero member

ei lasă că nu suntem chiar off. fie-mea sigur nu se va mărita virgină și nimeni nu va pl?nge după virginitatea ei, că are părinți deschiși la minte, care o vor ?nvăța că sexul nu e un păcat, ci singura plăcere gratis și că bărbatul care o va condamna pentru asta nu e demn de ea lol

#23 2010-06-20 18:01:51

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

pfffff anabella daca si parintii mei ar gandi ca tine...as fi cea mai happy dupa fata pamantului.dar faza este ca ei sunt comunisti convinsi si nu vor deloc sa inteleaga ca acum in zilele astea se traieste cu totul altfel. offf este cel mai greu sa ai asemenea parinti.

si ca sa fiu on topic:pe fostul meu la interesat cu cine si ce am facut cu cel cu care am fost eu inaintea lui. si cel mai rau este ca "puberta"  lol  cum eram atunci i-am spus ...si va dati seama ce de crize de gelozie facea. eram si eu mai mica si mai proasta si i le acceptam....dar a fost o invatatura.acum oricine m-ar intreba nu mai zic un cuvant pt ca nu vreau sa mai patesc cum am patit. slava domnului ca nu am mai dat de curiosi ca fostul. big_smile    acum imi dau seama ca intr-o relatie trebui sa lasi trecutul in urma si sa traiesti prezentul gandindu-te la viitor.

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#24 2010-06-20 18:34:58

anabella_n
Hero member

important e să g?ndim noi diferit de părinți noștri, pentru binele copiilor noștri smile
și bine că ai scăpat de un astfel de fost

Publicitate

loading...

#25 2010-06-20 20:37:04

oanaflori
Full member

da ai dreptate. eu gandesc diferit si multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat altfel de gandire fata de cea a parintilor mei dar...ca mereu exista si un"dar" cateodata ajung la capatul puterilor cand vad ca le explic si ei parca sunt batuti in cap si nu vor sa inteleaga.ca pana la urma am ajuns la concluzia ca nu vor sa inteleaga nu ca nu ar intelege.

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#26 2010-06-21 12:05:58

anabella_n
Hero member

da, a fost un dar special pt bărbatul iubit...de atunci, de la 17 ani. și chiar ?l iubeam din tot sufletul, nu voi regreta niciodată că i-am oferit virginitatea, pt că a fost prima mea dragoste. dar asta nu ?nseamnă că a trebuit să mă opresc la el, pt că marea iubire a vieții mele nu a fost un puști cu care am avut o relație de 2 ani, pe c?nd abia ?ncepeam să mă formez ca femeie. iar după el au mai urmat și alte iubiri sau pur și simplu aventuri, de dragul de a face sex, ce-i rău ?n asta?
iar soțul meu ?mi spune și azi că cel mai bun lucru de la ?nceputul relației noastre a fost faptul că nu eram virgină și știm am?ndoi de ce lol. deci nu toți bărbații g?ndesc la fel big_smile

un bărbat care te iubește și te ia de nevastă la 25-30 ani suferă că n-a fost el primul din viața ta?! doar pt că te iubește? hai să fim serioși. femeia din ziua de azi nu se mai mărită la 20 ani, ci după 25, e o regulă care se aplică la cel puțin 70 % din femei, ori ca bărbatul de l?ngă ele să mai g?ndească astfel de aberații e complet absurd. de ce ar vrea să fie primul din viața ta? ca să se chinuie cu tine 5-6 luni p?nă ți-o pune, alte 5-6 luni p?nă ești de acord să faci un oral, pe care la ?nceput ?l prestezi jalnic pt că n-ai experiență sau să te convingă s-o faceți și voi măcar o dată cu lumina aprinsă? să nu știi nimic dec?t să stai pe spate o vreme și să nu scoți un sunet sau o vorbă murdară ?n pat de teamă că te faci de r?s?
eu nu cred că ăsta e visul vreunui bărbat matur și ?ntreg la cap

#27 2010-06-21 12:15:00

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

lol

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#28 2010-06-21 12:18:10

daenarys
Vizitator

imi povestea al meu de un coleg de facultate care spunea ca el nu poate sa fie cu o fata care a fost sarutata de altul neutral.asta in mod evident avea ceva probleme....si clar nu se gandea la posibilitatea de a avea o prietena care nu e virgina

#29 2010-06-21 12:24:29

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

super tare, anabella lol

#30 2010-06-21 12:35:41

anabella_n
Hero member

acum aștept bărbați care să mă contrazică, pt că femei vor fi destule lol

#31 2010-06-21 12:36:10

oanaflori
Full member

wow  sa nu fie sarutata???  va  pai sa o ia de la 5 ani si s-o creasca el. si atunci o sa fie si nesarutata si virgina si ce vrea el. my good mai sunt baieti care gandesc asa???
  am un bun prieten care este cam "albinuta" si vorbeam cu el si imi spunea ca i-ar place sa fie cu o fata care sa fie virgina si sa fie a lui.sa stie ca el a fost primul si ca doar el o sa fie. si eu l-am intrebat "ai iubi-o mai mult pe respectiva doar ca a fost virgina? " iar raspunsul lui evident a fost "nu, doar ca este chestia asta ca stiu ca eu am fost primul." pt ei lucrul asta este ca si cum le-ai darui ceva ... nemaivazut. toti vor sa fie primii in viata unei fete.

#32 2010-06-21 12:39:16

anabella_n
Hero member

oanaflori a scris:

toti vor sa fie primii in viata unei fete.

asta-mi aduce aminte de bancul cu vulpea și fermoarul lol

LE. ăsta e:

Vine lupul la vulpe si-i spune:
-Stii, vulpito, mie imi placi mult, vreau sa te f*t.
Vulpea raspunde:
-Pai, lupule, as vrea eu, dar vreau sa raman virgina...
Lupul: - Nici o problema, stiu eu pe cineva, te duc la arici si te coase la loc.
Fac ei ce fac, dupa vreo 2 zile vine si mistretul la vulpe:
-Stii, vreau sa te f*t.
Vulpea spune din nou ca vrea sa ramana virgina... si mistretul o duce din nou la arici. Peste inca 2 zile vine si ursul si se repeta toata faza.
In final o cheama ariciul la el pe vulpe si spune:
-Mai vulpito, daca stiam ca esti curva, nu te mai coseam, iti puneam fermoar!

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-06-21 12:40:35)

#33 2010-06-21 12:44:06

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

rotfl

#34 2010-06-21 12:55:44

kateman
New member
Inregistrat: 2010-06-19

nu mai pot de ras:)) asadar e o chestiune de orgoliu?sau de sentiment de iubire absoluta?(devine absoluta cand el stie ca este primul si se vrea a fi si ultimul,de absoluta ce e iubirea:)) )

#35 2010-06-21 12:58:07

daenarys
Vizitator

oanaflori a scris:

wow  sa nu fie sarutata???  va  pai sa o ia de la 5 ani si s-o creasca el. si atunci o sa fie si nesarutata si virgina si ce vrea el. my good mai sunt baieti care gandesc asa???
  am un bun prieten care este cam "albinuta" si vorbeam cu el si imi spunea ca i-ar place sa fie cu o fata care sa fie virgina si sa fie a lui.sa stie ca el a fost primul si ca doar el o sa fie. si eu l-am intrebat "ai iubi-o mai mult pe respectiva doar ca a fost virgina? " iar raspunsul lui evident a fost "nu, doar ca este chestia asta ca stiu ca eu am fost primul." pt ei lucrul asta este ca si cum le-ai darui ceva ... nemaivazut. toti vor sa fie primii in viata unei fete.

da exista.si-a gasit si prietena.cea mai timida si uratica fata din toata facultatea aia din cate am inteles.asta evident ca sa poata si sa o manipuleze cum vrea.

Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-06-21 12:59:29)

#36 2010-06-21 13:25:13

oanaflori
Full member

anabella_n a scris:

oanaflori a scris:

toti vor sa fie primii in viata unei fete.

asta-mi aduce aminte de bancul cu vulpea și fermoarul lol

LE. ăsta e:

Vine lupul la vulpe si-i spune:
-Stii, vulpito, mie imi placi mult, vreau sa te f*t.
Vulpea raspunde:
-Pai, lupule, as vrea eu, dar vreau sa raman virgina...
Lupul: - Nici o problema, stiu eu pe cineva, te duc la arici si te coase la loc.
Fac ei ce fac, dupa vreo 2 zile vine si mistretul la vulpe:
-Stii, vreau sa te f*t.
Vulpea spune din nou ca vrea sa ramana virgina... si mistretul o duce din nou la arici. Peste inca 2 zile vine si ursul si se repeta toata faza.
In final o cheama ariciul la el pe vulpe si spune:
-Mai vulpito, daca stiam ca esti curva, nu te mai coseam, iti puneam fermoar!

rotfl  rotfl2 
pai era normal sa-si gaseasca pe una timida. oricum nu pot sa cred ca mai exista tipi dinastia asa inchisi la minte. bang

#37 2010-06-21 14:10:39

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

dupa parerea mea, in ziua de azi, pentru un baiat, virginitatea nu mai e deloc importanta...
eu vorbesc in cazul meu; mi-e absolut indiferent ca cea pe care o iubesc sau de care m-am indragostit la un moment dat din viata mea, este virgina.
e absurd...

fucking perfect...

#38 2010-06-21 15:47:24

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Da, nici eu nu cred ca mai conteaza pentru baieti asa de mult. Si daca ar conta, bravo lor, dar macar sa nu fie ipocriti care au la activ 40 de femei dar ei vor sa se casatoreasca cu una virgina.

Si tuturor barbatilor de genul le doresc sa dea peste o virgina, sa se casatoreasca cu ea, si sa descopere pe parcurs ca e o scandurica frigida rotfl

Acum

• Index
  •  » Totul despre sex
  •  » Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.