|
Nu esti logat.
Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?-2#20 2010-06-20 17:28:16
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?las' că nici de mine nu s-a prins nimic, slavă domnului că pierdeam multe dacă mă luam după mama Offline #21 2010-06-20 17:31:12
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?sa dea domnul...si ptr mine si ptr tine. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #22 2010-06-20 17:37:25
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?ei lasă că nu suntem chiar off. fie-mea sigur nu se va mărita virgină și nimeni nu va pl?nge după virginitatea ei, că are părinți deschiși la minte, care o vor ?nvăța că sexul nu e un păcat, ci singura plăcere gratis și că bărbatul care o va condamna pentru asta nu e demn de ea Offline #23 2010-06-20 18:01:51
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?pfffff anabella daca si parintii mei ar gandi ca tine...as fi cea mai happy dupa fata pamantului.dar faza este ca ei sunt comunisti convinsi si nu vor deloc sa inteleaga ca acum in zilele astea se traieste cu totul altfel. offf este cel mai greu sa ai asemenea parinti. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #24 2010-06-20 18:34:58
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?important e să g?ndim noi diferit de părinți noștri, pentru binele copiilor noștri Offline Publicitateloading...
#25 2010-06-20 20:37:04
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?da ai dreptate. eu gandesc diferit si multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat altfel de gandire fata de cea a parintilor mei dar...ca mereu exista si un"dar" cateodata ajung la capatul puterilor cand vad ca le explic si ei parca sunt batuti in cap si nu vor sa inteleaga.ca pana la urma am ajuns la concluzia ca nu vor sa inteleaga nu ca nu ar intelege. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #26 2010-06-21 12:05:58
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?da, a fost un dar special pt bărbatul iubit...de atunci, de la 17 ani. și chiar ?l iubeam din tot sufletul, nu voi regreta niciodată că i-am oferit virginitatea, pt că a fost prima mea dragoste. dar asta nu ?nseamnă că a trebuit să mă opresc la el, pt că marea iubire a vieții mele nu a fost un puști cu care am avut o relație de 2 ani, pe c?nd abia ?ncepeam să mă formez ca femeie. iar după el au mai urmat și alte iubiri sau pur și simplu aventuri, de dragul de a face sex, ce-i rău ?n asta? Offline #27 2010-06-21 12:15:00
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #28 2010-06-21 12:18:10
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?imi povestea al meu de un coleg de facultate care spunea ca el nu poate sa fie cu o fata care a fost sarutata de altul .asta in mod evident avea ceva probleme....si clar nu se gandea la posibilitatea de a avea o prietena care nu e virgina #29 2010-06-21 12:24:29
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?super tare, anabella Offline #30 2010-06-21 12:35:41
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?acum aștept bărbați care să mă contrazică, pt că femei vor fi destule Offline #31 2010-06-21 12:36:10
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva? sa nu fie sarutata??? pai sa o ia de la 5 ani si s-o creasca el. si atunci o sa fie si nesarutata si virgina si ce vrea el. my good mai sunt baieti care gandesc asa??? O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #32 2010-06-21 12:39:16
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?
asta-mi aduce aminte de bancul cu vulpea și fermoarul Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-06-21 12:40:35) Offline #33 2010-06-21 12:44:06
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Offline #34 2010-06-21 12:55:44
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?nu mai pot de ras:)) asadar e o chestiune de orgoliu?sau de sentiment de iubire absoluta?(devine absoluta cand el stie ca este primul si se vrea a fi si ultimul,de absoluta ce e iubirea:)) ) Offline #35 2010-06-21 12:58:07
da exista.si-a gasit si prietena.cea mai timida si uratica fata din toata facultatea aia din cate am inteles.asta evident ca sa poata si sa o manipuleze cum vrea. Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-06-21 12:59:29) #36 2010-06-21 13:25:13
O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #37 2010-06-21 14:10:39
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?dupa parerea mea, in ziua de azi, pentru un baiat, virginitatea nu mai e deloc importanta... fucking perfect... Offline #38 2010-06-21 15:47:24Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Da, nici eu nu cred ca mai conteaza pentru baieti asa de mult. Si daca ar conta, bravo lor, dar macar sa nu fie ipocriti care au la activ 40 de femei dar ei vor sa se casatoreasca cu una virgina. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|