|
Nu esti logat.
Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?-3#39 2010-06-21 15:49:50
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Oarecum conteaza . Alors on Dance... " Intodeauna este prea devreme sa renunti. " Offline #41 2010-06-21 15:57:06
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Cam asa ceva... a contat ca a inceput "prost" . Alors on Dance... " Intodeauna este prea devreme sa renunti. " Offline #42 2010-06-21 18:12:27
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?aici iti dau dreptate stormy. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #43 2010-06-21 18:28:26
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Eu am fost prima pentru prietenul meu, el pentru mine a fost al doilea. Mi-a parut rau ca nu a fost el primul, ce-i drept... nu mi-a parut rau ca mi-am inceput viata sexuala, nu am regretat nici momentul, nici locul, nici persoana - cel putin la momentul respectiv. Nici acum nu cred ca regret, doar ca pe parcurs am realizat ca actualul ar fi meritat mai mult decat fostul. Nu cred ca se numeste tocmai regret. Am mai spus pe aici cum fostul ma facea sa ma simt 'defecta din fabricatie' si buna de nimic si asa mai departe... si actualul mi-a aratat ca sexul poate fi incredibil de placut, ca poate apropia doua persoane enorm de mult daca exista potrivirea necesara... cu fostul ma simteam la fel si cu, si fara sex, deci actul in sine nu facea mare diferenta. Din punctul asta de vedere, actualul ar fi meritat mai mult sa fie primul (desi si fostul era trup si suflet in relatie si asa mai departe, doar nu exista potrivirea necesara). Offline Publicitateloading...
#44 2010-06-21 19:09:07
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?
wildchild,exact asa simt si eu,pe de o parte imi pare rau caci stiu cat de mult ma iubeste si simt ca ar merita mai mult inclusiv confortul psihic privitor la faptul ca as fi fost prima si singura pt. el si viceversa.rational vorbind,nu am cum schimba nici pe dracu',dar mi'e atat de greu sa ma impiedic sa simt.banui pe undeva ca ar trebui sa imi vad de viata linistita,fara sa ma zvarcolesc,dar deocamdata e caam greu.el a spus ca nu poate sa vorbeasca despre asta.nu inca.asa ca astept momentul cand vom putea vorbi deschis despre asta,pentru ca pur si simplu am nevoie de eliberare.si il vreau pe el linistit in primul rand. Offline #45 2010-06-21 19:14:02
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Sper sa treaca peste. Ma simt norocoasa din punctul asta de vedere... El acum face misto ca bine ca macar unul dintre noi stia ce tre' sa faca la inceput. Adevarul e ca am invatat impreuna... in relatia cu fostul ma simteam mai degraba papusa gonflabila decat prietena/iubita. Isi facea treaba, si atunci simtea placere doar la orgasm, imi spunea ca n-am cum sa fiu buna la pat ca eram in rol pasiv...si eu ma simteam, cum ziceam, defecta si buna de nimic. Cu actualul am invatat sa ma manifest, sa exprim ceea ce vreau, ceea ce-mi place, sa fac exact ceea ce-mi doresc, etc. Offline #46 2010-06-21 19:19:17
#47 2010-06-21 20:14:34
Si eu am patit fix asa acuma 2 ani cu o tipa ...actul in sine a fost foarte sec ...habar nu am nici acuma de ce a fost asa...probabil nu a fost destula atractie, oricum nu am mai continuat cu ea Offline #48 2010-06-21 20:20:22
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?La noi a fost asa toata relatia, deci iti dai seama cum ma simteam eu... Offline #49 2010-06-21 20:27:01
Sa te intreb eu ceva doar de curios ...ca la tipa de atuncea nu i-am mai zis nimica (ca nu simteam nimica ..am continuat partida si gata ) . Tu atuncea cu fostul (care nu simtea numa la ejaculare placere) ai simtit placere in timpul actului ... deci actul in sine (doar de curios , sa stiu daca ei i-a fost bine ...daca vrei sa nu imi raspunzi e ok , inteleg ) Offline #50 2010-06-21 20:38:58
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?O placere vaga, care la momentul respectiv era tot ce cunosteam. Mai mult o senzatie pe care ai denumi-o placuta, nu chiar placere. Mie, la vremea aia, mi se parea grozav, ca era tot ce stiam, ca nu aveam termen de comparatie si ma gandeam ca asa sta treaba cu sexul... Si asta am simtit toate cele 9 luni de sex, cat am avut cu fostul. Tocmai de asta actualul mi s-a parut wow Offline #51 2010-06-21 21:13:35
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Mersi de raspuns Offline #52 2010-06-21 21:14:21
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Cu placere Offline #53 2010-06-21 23:14:45
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Si eu sunt la al doilea partener iar relatia cu el nici nu se compara cu relatia cu "primul" dar asta nu inseamna nicio secunda ca as fi vrut sa nu o fi facut atunci si sa ma fi "pastrat" pt actualul. Pentru ce? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #54 2010-06-21 23:19:35
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Eu nu ziceam ca as fi vrut sa ma pastrez, sau ceva de genul. Nu imi pare rau ca am facut-o si cand am facut-o si cu cine. Aveam eu motivele mele sa-i ofer asta fostului. Pur si simplu actualul ar fi meritat even more si ar fi fost mult mai bine pentru mine. Nu ar fi trebuit sa trec prin 9 luni de deceptie sexuala si frustrari si nesiguranta de sine. Offline #55 2010-06-21 23:48:28
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Adevarul este ca multa lume e de parere ca primul nu ar fi meritat si merita al doilea sau nu stiu care... odata si-odata , tot o faci... Chit ca o faci bine sau nu. Alors on Dance... " Intodeauna este prea devreme sa renunti. " Offline #56 2010-06-22 00:06:02
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Stiu, Wild, n-am zis-o cu referire directa la tine, ci asa in general. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #57 2010-06-22 00:11:20
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Bai, daca mi-ar fi fost provocata mie placere, da, as fi zis ca mi-am oferit ceva mie Da' nu fu cazul. Mie mi-am oferit ocazia de a scapa de inhibitii, lucru care mi-a ajutat mult. Asta pot sa spun ca a fost entirely for me. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|