homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?-5

• Index
  •  » Totul despre sex
  •  » Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?

#77 2010-06-22 23:28:21

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?

Tot ce pot spune despre situatia asta: pussy brothers rotfl

#78 2010-06-23 01:28:07

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

PillBlast a scris:

Tot ce pot spune despre situatia asta: pussy brothers rotfl

poti sa traduci, te rog frumos? tongue

fucking perfect...

#79 2010-06-23 01:29:12

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Frati de parte genitala feminina big_smile Stii, acum ca ma gandesc, chiar e ca si cum ar fi frati... numa' ca ies cu alta parte anatomica din p*zda, nu cu capul big_smile

#80 2010-06-23 01:46:26

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

WildChild11009 a scris:

Frati de parte genitala feminina big_smile Stii, acum ca ma gandesc, chiar e ca si cum ar fi frati... numa' ca ies cu alta parte anatomica din p*zda, nu cu capul big_smile

mda...m-ai lamurit... va

fucking perfect...

#81 2010-06-23 01:57:12

Monica999
Hero member
Site

stii frati de sange? asa sunt si ei , au impratit o 'pasarica' lol

Publicitate

loading...

#82 2010-07-09 16:42:59

laurentiu2
Full member
Inregistrat: 2008-11-22

E un subiect delicat si e firesc sa fim pro si contra unora dintre aspecte. Cel mai bun prieten al meu a avut o situatie foarte neplacuta pentru el. In genere, barbatii ar fi mai inclinati sa-i dea dreptate fiindca au orgoliul masculin, felul barbatesc de a fi, ceea ce poate la femei nu e intotdeauna sinonim cu ceea ce ar trebui sa se intample.
El a cunoscut o tipa de aproximativ 15 ani care avusese 3 aventuri anterioare cu 2 dintre cunoscutii sai fara ca el sa stie asta, fiindu-i ascuns adevarul. Nimeni nu a scapat nici o informatie timp de vreo 3 ani, moment la care ea i-a marturisit adevarul in timpul unei discutii mai aprinse se pare. Omul mi s-a confesat fiindca se simtea distrus fiindca avusese contact cu acei oameni si cu cercul lor comun de prieteni mai ales ca el se implicase profund in relatie si nu avusese alte femei pana la ea. Simtea si inca mai simte ca i-a fost inselat sentimentul iubirii prin minciuna.

Eu il inteleg, problema nu e ca s-a culcat acea tipa cu acei barbati anterior ci ca, in contextul unei relatii de dragoste, de durata, a ascuns adevarul trecutului sexual in care erau direct implicati cunoscutii prietenului ei. E un fel de a trada si in sufletul unui barbat pot sa se nasca controverse mari in atare situatii. El de multe ori poate fi privit ca un fraier in asemenea situatie.

Acum nu va atacati cei/cele cu viziuni diferite, e suficient sa va exprimati opinia despre ce s-a intamplat. Eu unul am facut-o fara sa ma prefac ca detin adevarul suprem.

Spun asta ca o completare la situatia anterioara cu femeia care a fost si cu vecinul prietenului ei,  exista asemenari si mi se pare oportun sa pun si situatia asta in discutie. Daca e cazul pot oferi si detalii intrucat le cam stiu prin natura prieteniei cu cel implicat.

Ultima oara a fost editat de laurentiu2 (2010-07-09 16:46:47)

#83 2010-07-09 17:55:47

Monica999
Hero member
Site

Laurentiu, atata timp cat el nu a intrebat-o (si nu vad motive pentru care sa o fi intrebat) nu vad de ce ea i-ar fi spus lui. Pana la urma Oricum nu e un motiv de mare suparare.

#84 2010-07-09 18:10:56

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

laurentiu, atata timp cat tipa nu s-a culcat cu respectivii in timpul relatiei nu inteleg care e problema defapt? daca prietenul meu s-ar supara pe mine pt o chestie de genu` i-as multumi ca mi-a deschis ochiii pe cine am langa mine inainte sa apuc sa ii mai fac si un copil si i-as ura drum bun!

#85 2010-07-09 18:25:28

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

puneti-va in situatia acelui om si veti intelege:
la o cearta, prietenul va marturiseste ca inaintea voastra a fost si cu prietenele voastre X si Y.
eu una m-as simti tradata din doua parti. atat el, cat si prietenele mele, mi-au ascuns lucrul acesta, iar eu nu pot sa nu ma intreb "de ce?".

#86 2010-07-09 18:31:06

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

ei nah, eu daca as afla chestia asta de pr meu nu m-as supara, atata timp cat eu nu am intrebat e problema mea ca am o surpriza...daca il intrebam si imi zicea ca nu si mai tarziu imi trantea asta da, clar ma suparam

mie nu imi place sa imi puna cineva contor de intrari si iesiri....

#87 2010-07-09 19:38:24

laurentiu2
Full member

PillBlast a scris:

Laurentiu, atata timp cat el nu a intrebat-o (si nu vad motive pentru care sa o fi intrebat) nu vad de ce ea i-ar fi spus lui. Pana la urma Oricum nu e un motiv de mare suparare.

Chiar a intrebat-o si nu o data si il roade pentru ca el fiind 100% implicat si dedicat relatiei se astepta la acelasi lucru din partea ei. Cred ca au fost la niste petreceri impreuna sau la munte si acolo a intrebat-o fiindca cica "unele lucuri se vad" ea a negat, in fine, la urma au aflati toti, omul s-a facut de rahat fiindca era singurul care nu stia... crede-ma nici mie nu mi-ar fi placut deloc sa fi fost eu, nu stiu caruia...

@luminita   Problema e ca nu a fost nici o relatie cu respectivii dupa cum am spus, a fost cate o aventura de-o sera cu fiecare, din cate mi-a zis omul, in cele din urma ea i-a marturisit ca nici nu s-au protejat si in modul asta ea l-a supus pe prietenul ei la mari riscuri, omul dupa o vreme a intrebat-o daca poate conta pe ea din p.d.v al bolilor cu transmitere sexuala, ea l-ar fi asigurat ca tot timpul a folosit prezervativ desi nu era asa, adica situatia pute. Omul are un an si ceva si tot nu e complet refacut psihic pentru ca s-a simtit tradat exact asa cum zice anca mai sus, asa gandesc si eu, nu ma astept sa o faca toti dar daca eram in locul lui, m-as fi simtit la fel de tradat si mintit, practic inselat. Acum toti stiu ce facea fata cu ceilalti si ca el nu stia, adica extrem de jenant si cred ca doar in pielea lui sa nu fii. Una e sa te culci cu 1-2 oameni si sa ramana asa fara sa ii afli si alta e sa alfi intr-o discutie aceia cu care s-a culcat erau prietenii tai si ca toti din cercul lor stiau numai tu nu, de rahat, eu chiar incerc sa il ajut pe om dar mai mult decat sa ii ofer sfaturi n-am ce sa ii fac.

@luminita   Repet, omul chiar a intrebat-o specific daca a avut treaba cu unii din ei fiindca cica citea gesturi, vorbe, etc si ea intotdeauna a zis nu nu, ei nu stiu daca erau asa prosti sa zica ceva si uite asa am scos pe omul care se voia sincer si profund drept fazan...

Ultima oara a fost editat de laurentiu2 (2010-07-09 19:53:59)

#88 2010-07-09 21:40:00

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Mie mi se pare o situaţie cu două tăişuri:
Dacă tu spui că el a ?ntrebat-o şi ea nu a spus rezultă că ea e o mincinoasă şi că prietenul tău ar trebui să fie supărat.
Pe de altă parte, chestiile astea se ?nt?mplaseră ?n trecut şi dacă el ţine la ea nu ar trebui să pună preţ pe trecutul ei, oricum ar fi fost el.
Personal, dacă mă pun ?n situaţia lui parcă, parcă mă simt trădat şi luat de prost. Mă g?ndesc că totuşi nu e vorba de nişte necunoscuţi, ci chiar de prietenii mei. Bine, poate ea nu o fi zis de teamă să nu strice relaţia sau ceva, dar nu prea are scuză că i-a ascuns chestia asta dacă a ?ntrebat-o. Mai bine ?i spunea de la bun ?nceput şi avea un start bun ?n relaţie.

Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-07-09 21:40:28)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#89 2010-07-09 23:00:21

Wild_Man
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

laurentiu2 a scris:

...

Nasoala faza  hmm

#90 2010-07-10 10:15:13

laurentiu2
Full member

Asa cred si eu ca ar fi fost corect, ca ea sa ii fi zis cel putin atunci cand a fost intrebata direct cum au stat lucrurile. Ea se scuza pentru minciuni cum ca i-ar fi fost frica sa nu piarda relatia cu acel tip daca ar fi fost sincera cu el. Faza chiar ca e nasola atunci cand ti se intampla, eu vad cat rau i-a facut acestui om o treaba din asta aparent minora. Lui ii e greu cand mai da ochii cu ei in oras ca prietenia a rupt-o de mult mai ales daca e impreuna cu prietena lui si omul zice ca se simte nasol ca ma rog, stie toata lumea ca ei au "avut-o".

#91 2010-07-11 14:58:12

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

laurentiu2 a scris:

omul chiar a intrebat-o specific daca a avut treaba cu unii din ei fiindca cica citea gesturi, vorbe, etc si ea intotdeauna a zis nu nu

mi-e clar ce fel de femeie e si cat e de dedicata acestei relatii (pe care nu vrea s-o piarda roll), daca ea inca schimba priviri cu subinteles cu barbatii din fostele aventuri neutral. daca ar fi considerat intr-adevar ca acele relatii tin de trecut si nu merita mentionate actualului iubit, atunci le-ar fi lasat acolo, nu le-ar fi inviat la fiecare petrecere.

#92 2010-07-14 16:31:32

raluk mihaela
Full member
Inregistrat: 2008-10-17

la mn iubi este al 2 teoretic..practic este primul in toate  teiubesc la inceputul rel nu am vrut sa ii zik k nu mai sunt virgina....dar pana la urma i'am spus...cu toate k el baga mana in foc pt mn k sunt virgina...tocmai daia a fost putin dezamagit...dar i'a trecut  k ma iubeste mult si a vaz k si io il iubesc la fel de mult iar pe ex'ul l'am uitat....dar vreau sa zik k nu il inghite de loc  cesafac cred k dak l'ar vedea pe strada nush ce ar iesi...  box oricum nu a avut o reactie urata bang ...ci m'a inteles.si sunt de parerea k dak ma iubeste ma accepta asa....k pana la urma si el a avut mai multe rel   tongue

#93 2010-07-16 16:44:46

danieladumitrescu
New member
Inregistrat: 2010-07-16

Si la mn prietenul meu este al doilea.Eu i-am spus k nu mai sunt virgina chiar inainte sa facem si i-am explicat ce am patit cu fostu` care era chiar o situatie cam neplacutta...in fine...El a spus k nu conteaza pentru el k am mai facut cu unu dar conteaza sa fiu numai a lui de acum incolo..deja avem un an si o luna si nu ne-am certat pe tema asta niciodata nici macar un repros nu mi-a facut...parerea mea este ca mai multi baieti ar trebui sa fie asa..si in legatura cu problema lui laurentiu ..prietena baiatului a mintit rau...dorind probabil sa nu strice relatia...dar mai bine marturisea pentru ca in toti cei 3 ani de zile nu se stie daca cei doi asa-zisi prieteni ai baiatului au mai santajat-o pe fata respectiva:D

#94 2010-07-16 22:31:24

danieladumitrescu
New member
Inregistrat: 2010-07-16

fara suparare dar cat de dotat era fostu de nu ti-a curs sange?

#95 2010-08-04 12:53:30

DeDeU
Membru
Inregistrat: 2010-08-02

anabella_n a scris:

lasă că ușor ușor se ?nvață și pe aici. copiii noștri cu siguranță vor fi la maturitate mai emancipați și mai deschiși ca noi, ăștia crescuți ?n comunism, fără nici o sursă de informare și cu ?nvățăminte de la părinți gen nu fă sex ?nainte de căsătorie că e păcat, numai o curvă face oral și nu te culca cu unul că răm?i gravidă

cata dreptate ai

Acum

• Index
  •  » Totul despre sex
  •  » Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.