|
Nu esti logat.
Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?-5#78 2010-06-23 01:28:07
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?
poti sa traduci, te rog frumos? fucking perfect... Offline #79 2010-06-23 01:29:12
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Frati de parte genitala feminina Stii, acum ca ma gandesc, chiar e ca si cum ar fi frati... numa' ca ies cu alta parte anatomica din p*zda, nu cu capul Offline #80 2010-06-23 01:46:26
mda...m-ai lamurit... fucking perfect... Offline Publicitateloading...
#82 2010-07-09 16:42:59
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?E un subiect delicat si e firesc sa fim pro si contra unora dintre aspecte. Cel mai bun prieten al meu a avut o situatie foarte neplacuta pentru el. In genere, barbatii ar fi mai inclinati sa-i dea dreptate fiindca au orgoliul masculin, felul barbatesc de a fi, ceea ce poate la femei nu e intotdeauna sinonim cu ceea ce ar trebui sa se intample. Ultima oara a fost editat de laurentiu2 (2010-07-09 16:46:47) Offline #83 2010-07-09 17:55:47Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Laurentiu, atata timp cat el nu a intrebat-o (si nu vad motive pentru care sa o fi intrebat) nu vad de ce ea i-ar fi spus lui. Pana la urma Oricum nu e un motiv de mare suparare. Offline #84 2010-07-09 18:10:56
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?laurentiu, atata timp cat tipa nu s-a culcat cu respectivii in timpul relatiei nu inteleg care e problema defapt? daca prietenul meu s-ar supara pe mine pt o chestie de genu` i-as multumi ca mi-a deschis ochiii pe cine am langa mine inainte sa apuc sa ii mai fac si un copil si i-as ura drum bun! Offline #85 2010-07-09 18:25:28
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?puneti-va in situatia acelui om si veti intelege: Offline #86 2010-07-09 18:31:06
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?ei nah, eu daca as afla chestia asta de pr meu nu m-as supara, atata timp cat eu nu am intrebat e problema mea ca am o surpriza...daca il intrebam si imi zicea ca nu si mai tarziu imi trantea asta da, clar ma suparam Offline #87 2010-07-09 19:38:24
Chiar a intrebat-o si nu o data si il roade pentru ca el fiind 100% implicat si dedicat relatiei se astepta la acelasi lucru din partea ei. Cred ca au fost la niste petreceri impreuna sau la munte si acolo a intrebat-o fiindca cica "unele lucuri se vad" ea a negat, in fine, la urma au aflati toti, omul s-a facut de rahat fiindca era singurul care nu stia... crede-ma nici mie nu mi-ar fi placut deloc sa fi fost eu, nu stiu caruia... Ultima oara a fost editat de laurentiu2 (2010-07-09 19:53:59) Offline #88 2010-07-09 21:40:00
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Mie mi se pare o situaţie cu două tăişuri: Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-07-09 21:40:28) The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #89 2010-07-09 23:00:21
Nasoala faza Offline #90 2010-07-10 10:15:13
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Asa cred si eu ca ar fi fost corect, ca ea sa ii fi zis cel putin atunci cand a fost intrebata direct cum au stat lucrurile. Ea se scuza pentru minciuni cum ca i-ar fi fost frica sa nu piarda relatia cu acel tip daca ar fi fost sincera cu el. Faza chiar ca e nasola atunci cand ti se intampla, eu vad cat rau i-a facut acestui om o treaba din asta aparent minora. Lui ii e greu cand mai da ochii cu ei in oras ca prietenia a rupt-o de mult mai ales daca e impreuna cu prietena lui si omul zice ca se simte nasol ca ma rog, stie toata lumea ca ei au "avut-o". Offline #91 2010-07-11 14:58:12
mi-e clar ce fel de femeie e si cat e de dedicata acestei relatii (pe care nu vrea s-o piarda ), daca ea inca schimba priviri cu subinteles cu barbatii din fostele aventuri . daca ar fi considerat intr-adevar ca acele relatii tin de trecut si nu merita mentionate actualului iubit, atunci le-ar fi lasat acolo, nu le-ar fi inviat la fiecare petrecere. Offline #92 2010-07-14 16:31:32
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?la mn iubi este al 2 teoretic..practic este primul in toate la inceputul rel nu am vrut sa ii zik k nu mai sunt virgina....dar pana la urma i'am spus...cu toate k el baga mana in foc pt mn k sunt virgina...tocmai daia a fost putin dezamagit...dar i'a trecut k ma iubeste mult si a vaz k si io il iubesc la fel de mult iar pe ex'ul l'am uitat....dar vreau sa zik k nu il inghite de loc cred k dak l'ar vedea pe strada nush ce ar iesi... oricum nu a avut o reactie urata ...ci m'a inteles.si sunt de parerea k dak ma iubeste ma accepta asa....k pana la urma si el a avut mai multe rel Offline #93 2010-07-16 16:44:46
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Si la mn prietenul meu este al doilea.Eu i-am spus k nu mai sunt virgina chiar inainte sa facem si i-am explicat ce am patit cu fostu` care era chiar o situatie cam neplacutta...in fine...El a spus k nu conteaza pentru el k am mai facut cu unu dar conteaza sa fiu numai a lui de acum incolo..deja avem un an si o luna si nu ne-am certat pe tema asta niciodata nici macar un repros nu mi-a facut...parerea mea este ca mai multi baieti ar trebui sa fie asa..si in legatura cu problema lui laurentiu ..prietena baiatului a mintit rau...dorind probabil sa nu strice relatia...dar mai bine marturisea pentru ca in toti cei 3 ani de zile nu se stie daca cei doi asa-zisi prieteni ai baiatului au mai santajat-o pe fata respectiva:D Offline #94 2010-07-16 22:31:24
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?fara suparare dar cat de dotat era fostu de nu ti-a curs sange? Offline #95 2010-08-04 12:53:30
cata dreptate ai Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|