homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?-6

• Index
  •  » Totul despre sex
  •  » Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?

#96 2010-08-04 23:41:01

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?

anabella_n a scris:

oanaflori a scris:

toti vor sa fie primii in viata unei fete.

asta-mi aduce aminte de bancul cu vulpea și fermoarul lol

LE. ăsta e:

Vine lupul la vulpe si-i spune:
-Stii, vulpito, mie imi placi mult, vreau sa te f*t.
Vulpea raspunde:
-Pai, lupule, as vrea eu, dar vreau sa raman virgina...
Lupul: - Nici o problema, stiu eu pe cineva, te duc la arici si te coase la loc.
Fac ei ce fac, dupa vreo 2 zile vine si mistretul la vulpe:
-Stii, vreau sa te f*t.
Vulpea spune din nou ca vrea sa ramana virgina... si mistretul o duce din nou la arici. Peste inca 2 zile vine si ursul si se repeta toata faza.
In final o cheama ariciul la el pe vulpe si spune:
-Mai vulpito, daca stiam ca esti curva, nu te mai coseam, iti puneam fermoar!

mor de ras rotfl

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#97 2010-08-05 00:31:53

Stormy
New member
Inregistrat: 2010-06-21

La urma urmei , daca o fata e "inceputa" , e ca si cum ai scapat de o grija... Nu toti baietii prefera sa "initieze" o fata-mare tongue

Alors on Dance... dance
" Intodeauna este prea devreme sa renunti. "

#98 2010-08-10 00:20:53

laurentiu2
Full member
Inregistrat: 2008-11-22

danieladumitrescu a scris:

fara suparare dar cat de dotat era fostu de nu ti-a curs sange?

Nu este obligatoriu sa iti curga sange la dezvirginare.

@ Stormy   Nu stiu ce ar fi rau sa initiezi o fata mare. Eu gandesc destul de mult ca si acel amic al meu care nici acum nu e prea fericit cu problema lui. Scuza-ma, mai bine initiezi o fata mare tu decat sa o fi initat-o inaintea ta cat e tanara (cum e cazul tovarasului) un numar cu doua cifre de baieti, probabil cu tot tacamul si sa il stie si sa il arate cu degetul subiectii pe unde il prind prin oras...

Bineinteles, problema e de conceptie, de mentalitate si tine mult si de ceea ce iti doresti in acea relatie. Daca e o relatie superficiala chiar daca sentimente exista, relatie de genul Bianca Dragusanu - Adrian Cristea, s.a.m.d, nu te intereseaza ce a fost in trecut.

Cand vorbim de un om modest, sincer, fara 20 de prietene la activ, fara bani si fara calitati de cuceritor de mare succes, e greu sa afle dupa 3 ani de implicare sentimentala si de relatie sincera ca defapt prietena sa a fost capra prietenilor lui si nu doar. Bine, omul e si mai clasic cand vine vorba de asemenea relatii, nu se astepta sa o ia virgina si stia ca nu e, dar nici chiar asa cu minciuni si cu cine stie ce tampenii. Gandeste-te numai cate BTS-uri putea sa isi ia omul fiind mintit ca ea a folosit protectie permanent... Problema e spionoasa si imi e greu sa ma imi dau seama cea as fi simtit si ce as fi facut eu sa fi fost in postura lui.

Problema tine de cum o abordezi, cu implicare si cu o atitudine clasica - de moda veche, sau contemporan - superficial si fara sa te intereseze prea tare. Mai tine si de cui i se intampla fiindca toti suntem tari in raspunsuri pe tema asta, pana o patim, femeie sau barbat fiind.

Ultima oara a fost editat de laurentiu2 (2010-08-10 00:31:41)

#99 2010-08-10 01:37:35

Soulshard
Banat
Site

laurentiu2 a scris:

@ Stormy   Nu stiu ce ar fi rau sa initiezi o fata mare. Eu gandesc destul de mult ca si acel amic al meu care nici acum nu e prea fericit cu problema lui. Scuza-ma, mai bine initiezi o fata mare tu decat sa o fi initat-o inaintea ta cat e tanara (cum e cazul tovarasului) un numar cu doua cifre de baieti, probabil cu tot tacamul si sa il stie si sa il arate cu degetul subiectii pe unde il prind prin oras...

Bineinteles, problema e de conceptie, de mentalitate si tine mult si de ceea ce iti doresti in acea relatie. Daca e o relatie superficiala chiar daca sentimente exista, relatie de genul Bianca Dragusanu - Adrian Cristea, s.a.m.d, nu te intereseaza ce a fost in trecut.

Cand vorbim de un om modest, sincer, fara 20 de prietene la activ, fara bani si fara calitati de cuceritor de mare succes, e greu sa afle dupa 3 ani de implicare sentimentala si de relatie sincera ca defapt prietena sa a fost capra prietenilor lui si nu doar. Bine, omul e si mai clasic cand vine vorba de asemenea relatii, nu se astepta sa o ia virgina si stia ca nu e, dar nici chiar asa cu minciuni si cu cine stie ce tampenii. Gandeste-te numai cate BTS-uri putea sa isi ia omul fiind mintit ca ea a folosit protectie permanent... Problema e spionoasa si imi e greu sa ma imi dau seama cea as fi simtit si ce as fi facut eu sa fi fost in postura lui.

Problema tine de cum o abordezi, cu implicare si cu o atitudine clasica - de moda veche, sau contemporan - superficial si fara sa te intereseze prea tare. Mai tine si de cui i se intampla fiindca toti suntem tari in raspunsuri pe tema asta, pana o patim, femeie sau barbat fiind.

vis'a'vis de problema prietenului tau. eu mi'as fi facut toate testele posibile. as fi obligat'o sa plateasca cel putin jumatate din suma si indiferent de rezultatul analizelor as fi pus punct relatiei. but that's just me. s'a purtat prea crud cu el. asa ceva nu se face ever ever. dar vad ca sunt si exceptii mama ei de treaba. ;\

#100 2010-08-10 02:03:38

laurentiu2
Full member

Soulshard a scris:

laurentiu2 a scris:

vis'a'vis de problema prietenului tau. eu mi'as fi facut toate testele posibile. as fi obligat'o sa plateasca cel putin jumatate din suma si indiferent de rezultatul analizelor as fi pus punct relatiei. but that's just me. s'a purtat prea crud cu el. asa ceva nu se face ever ever. dar vad ca sunt si exceptii mama ei de treaba. ;\

Da, un raspuns pertinent, o varianta foarte fireasca, aparent. Omul a investit mult de tot in relatie si in ea, daca ea i-ar fi zis initial cum stau lucrurile el probabil nu s-ar fi amestecat intr-atat de profund cu ea. Ea banuia ca asa vor sta lucrurile daca ii va zice inital asa ca nu inteleg de ce, dupa aproximativ 3 ani intr-o disputa i-a aruncat totul in fata ca pe o razbunare, parca nu era destul. Asa cred ca as fi facut si eu,  as fi plecat dar sa nu uitam de costul emotional urias pe care l-ar fi platit oricine ar fi facut asta. La detasare toti am fi plecat.

Publicitate

loading...

#101 2010-08-10 02:06:58

Soulshard
Banat
Site

pai pleci frate. te caci in ele sentimente dupa asa ceva. in ziua de azi nu te mai joci cu bts'urile. stiu cum e. m'a prostit una de o bts acum cativa ani. prin orice ar fi trecut cu ea 3 ani de zile...eu dadeam totul uitarii in secunda 2 cand mi'ar fi zis asa ceva. nu e etic si moral sa faci asa ceva...sadica rau fata.

#102 2010-08-10 02:11:28

laurentiu2
Full member

Soulshard a scris:

pai pleci frate. te caci in ele sentimente dupa asa ceva. in ziua de azi nu te mai joci cu bts'urile. stiu cum e. m'a prostit una de o bts acum cativa ani. prin orice ar fi trecut cu ea 3 ani de zile...eu dadeam totul uitarii in secunda 2 cand mi'ar fi zis asa ceva. nu e etic si moral sa faci asa ceva...sadica rau fata.

La rece, am aceeasi opinie.
N-am avut de-a face cu bts-urile si sper sa nu am nici de acum inainte. Sunt unele tare necrutatoare precum herpesul genital, hepatitele transmisibile si bineinteles HIV, nu ca ar fi celelalte moi dar astea mi se par cele mai necrutatoare chiar daca le depistezi imediat.

#103 2010-08-10 04:05:43

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

nu stiu mai, dar prietenul meu de acum, are o retinere cand vine vorba de o virgina.. nu ii vine sa o initieze sau chestii de genul asta nustiu

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#104 2010-08-10 12:57:25

laurentiu2
Full member

Nifelheim a scris:

nu stiu mai, dar prietenul meu de acum, are o retinere cand vine vorba de o virgina.. nu ii vine sa o initieze sau chestii de genul asta nustiu

Daca un barbat se limiteaza strict la sex sau la o relatie superficiala, bineinteles ca nu isi doreste batai de cap cu o virgina cu care se poate sa nu poata duce la bun sfarsit actul deflorarii din cauza naturii situatiei.

Daca discutam de o relatie profunda, sincera, nu vad unde ar fi problema daca ea e virgina fiindca mi se pare absolut ok si normal sa fie in regula sa initiezi o virgina in asemenea circumstante ale relatiei.

Sa nu uitam ca sunt multi barbati care, netraind momentul dezvirginarii unei femei, cauta sa infaptuiasca asta. Pe unii ii atrage ideea asa cum pe altii nu ii prea intereseaza. Depinde de fiecare barbat in parte, de varsta si de experientele lui in materie de sex.

De ce crezi ca sunt atatia barbati care platesc sume de la zeci pana la sute de mii de euro sa se culce cu o virgina asa cum se intampla la licitatiile online? Pentru ei e evident ca este foarte important sa se simta primii in viata ei indiferent ca tot procesul se desfasoara contra cost.

Ultima oara a fost editat de laurentiu2 (2010-08-10 12:59:51)

#105 2010-12-21 03:03:25

nicoll06
New member
Inregistrat: 2010-12-21

pentru anabella_n vai cata dreptate ai norocul nostru a fost ca noi eu si sotul meu am fost foarte dezinhibati si eu eram virgina dar la noi s-au produs lucrurile foarte rapid si asta ne-a ajutat foarte mult in relatia de cuplu pentru ca am facut cum am simtit sincer nici nu s-a simtit ca eu eram nexperimentata acuma bine depinde si cum gandeste fiiecare

Ultima oara a fost editat de nicoll06 (2010-12-21 03:05:17)

aspiranta la un bebe   gravida gravida

#106 2010-12-21 03:21:13

nicoll06
New member
Inregistrat: 2010-12-21

anabella_n a scris:

băi, mereu următorul va fi mai bun dec?t precedentul și va merita mai mult. eu zic să ne punem fermoar...
dreamgirl, f*** un pumn ?n cap, poate se trezește din rușine și-și dă seama că e un om de rahat dacă g?ndește așa despre tine și fosta ta relație

imi place foarte mult cum gandesti anabella pacat ca nu toata lumea e deschisa in gandire ca noi

aspiranta la un bebe   gravida gravida

#107 2010-12-21 19:53:22

iuli_ana
Full member
Inregistrat: 2010-09-28

kathrynn a scris:

Iar pierderea virgintatii nu e o favoare pe care i-o faci lui X sau Y care ar trebuie sa se simt onorat si indatorat tot restul vietii, e o favoare pe care ti-o faci tie ca fata ca sa devii, chipurile, femeie.

E o favoare a ta, dar ar putea fi ceva special si pentru el pt ca te daruiesti lui si in momentul acela este o persoana foarte importanta  in viata ta alaturi de care te-ai hotarat sa incepi o noua etapa destul de imoprtanta pt tine. Trebuie sa o iei ca pe o favoare pe care ti-o faci tie si nu lui pt ca lui (cred eu) ca nu ii mai pasa de asta si o ia ca atare. Si oricum daca e sa te desparti si iti vede numai defecte nu se mai gandeste ca te-ai daruit numai lui si etc...

Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele.                       
Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.

#108 2010-12-21 20:30:05

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Iuliana, era o aluzie la fetele care vin si zic "Vai, eu i-am daruit virginitatea mea, si el mi-a facut cutare si cutare." Ca si cum daca tu te-ai culcat prima oara-n viata cu el, el nu mai are voie sa-ti greseasca, sa-ti iasa din vorba, sa te paraseasca, etc. E "virginitate", nu un rinichi, ce naiba...

Eu l-am ales pe el dupa alte criterii si n-am simtit niciun moment ca m-as fi daruit nici la propriu nici la figurat.  nustiu

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#109 2010-12-21 20:44:51

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

nu e chiar asa kathryn, nu e vorba de doar de nenorocita aia de pielita, e vorba de tot ceea ce presupune virginitatea: inocenta in materie de sex, inocenta in materie de relatii si inocenta in muuulte altele

eu i-as ierta actualului partener chestii pe care nu am vrut sa i le iert celui caruia m-am daruit pura si naiva intru totul wink

poate tu ai un caracter mai tare ca sa zic asa, insa eu sunt mai emotiva si chiar tin la niste chestii foarte mult...sau ma rog...am tinut...

#110 2010-12-21 20:59:15

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

nicoll06 a scris:

anabella_n a scris:

băi, mereu următorul va fi mai bun dec?t precedentul și va merita mai mult. eu zic să ne punem fermoar...
dreamgirl, f*** un pumn ?n cap, poate se trezește din rușine și-și dă seama că e un om de rahat dacă g?ndește așa despre tine și fosta ta relație

imi place foarte mult cum gandesti anabella pacat ca nu toata lumea e deschisa in gandire ca noi

thanks  puss
de ce păcat? poate alții sunt fericiți cu modul lor de g?ndire și cu viața pe care o au. și dacă am fi toți open-minded, parcă prea ar fi plictisitor fără nici un pic de diversitate  chicot

#111 2010-12-21 23:14:20

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Sincer, cred ca pot s zic ca virginitatea e o "memorie".M refer la faptul ca unele fete isi imagineaza asta o noapte p o plaja cu un baiat p care nu il mai vad dupa,alte fete vor cu unul care v fi "Fat-Frumos" s.a.m.d.
Nu poti s spui ca nu e ceva important,pentru ca e ceva al tau care il dai.Si pana la urma urmei nu vine unu baga armasaru ii da cat de tare poate si asta e.. nu!Eo consider ca ar trebui totusi s fie ceva pe placul tau,s aiba grija de tine,s isi dea seama ca e cat de cat ceva important si pentru el daca face asta si mie una mi.ar placea s il vad a2a zi tot langa mine cum m intreaba daca sunt bine.
Indiferent de himen elastic sau nu,virginitatea o pierzi cand o faci pt prima oara..chiar daca fizic inca ai acel himen.
Si..acum la modul cel mai serios ar trebui fiecare s zica cu mandria(daca pot spune asa)"Numai sunt virgina!",pentru ca mintzindu`l pe "ala" si pe "celalalt" nu faci faci decat s t minti pe tine si la c bun?M vrei?M iei asa cum sunt,nu trebuie s fie conditii gen "eo vreau o virgina""eo nu".
Ganditi.va la voi,apoi la ei.Asa ar trebui s fie. smile

Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2010-12-21 23:15:52)

cold

#112 2010-12-22 00:32:23

Pacpac
New member
Inregistrat: 2010-11-18

Pentru un barbat care tine cu adevarat la o fata este importanta chestia asta...sau mai exista posibilitatea sa accepte un compromis si sa para ca nu conteaza,dar totusi conteaza...si nu e vorba numai de orgolii...si aici ma refer la barbatii care sunt devotati si nu au zburdat din floare in floare...pentru cineva care se gandeste la ceva serios cu o persoana ar trebui sa conteze chestia asta..adica mi se pare ceva normal...
Oricat ar zice oricine ca nu mai simte nimic pt primul/a din viata ei/lui ,tot exista o legatura indirecta fata de chestia asta...vorba izza-bellei..o "memorie"..
Eu ma aflu in situatia asta..pentru mine a fost prima...dar ea a mai fost cu altcineva...si am trecut aproape in tatlitate peste chestia asta...ins tot mai am momente in care ma gandesc si imi pare rau..si ii pare rau si ei..si stie ca nu am cum sa trec peste asta...insa nu ii reprosez nimic...dar incep din ce in ce mai mult sa cred ca chestia asta cu sexul dupa casatorie nu e o idee chiar tampita...e o chestie care te poate ajuta mult..mai ales pe planul asta...
E chiar aiurea sentimentul...nu judec pe altii daca il simt sau nu il simt...dar daca iti pasa cu adevarat,oricat ai nega si ti-ai impune sa nu conteze...conteaza...si e trist..
Iar cine zice ca trecutul nu conteaza ca traiesti doar prezentul si atat...e o mare minciuna...si sincer imi pare rau de persoanele in cauza...pentru ca asta ar insemna sa nu iti mai pese ce faci pentru a oricum va deveni trecut..si lumea in tot sensul ei se indeparteaza din ce in ce mai mult de ceeac e inseamna cu adevarat "iubire" si asculta doar de instrinctele"animalice",fizice..
Inteleg ca traim in secolul 21 si poate ce zic eu aici vi se pare ca sunt vorbele unor batrani sau chestii clasice care se tot zic pe oriunde..insa daca ar trece unii altii prin niste situatii si sentimente,chiar si ganduri,ajungi sa iti dai seama ca totul se indreapta din ce in ce mai mult spre o directie gresita...

Ultima oara a fost editat de Pacpac (2010-12-22 00:43:09)

#113 2010-12-22 01:06:22

iuli_ana
Full member
Inregistrat: 2010-09-28

Al meu s-ar fi bucurat intr-un fel sa nu fiu virgina pt ca fosta lui a fost virgina si dupa 2 ani de relatie l-a inselat doar pt ca a vrut sa vada cum e cu altul iar el a suferit foarte tare sad Mie nu mi-a curs sange si imi zice si acum uneori sa-i spun daca nu a fost primul ca el nu are absolut nicio problema cu asta.

Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele.                       
Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.

#114 2010-12-22 12:08:38

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

parerea mea e ca atunci cand cunosti o persoana si o placi, o placi asa cum e si nu te intereseaza trecutul! trecutul conteaza in masura in care el e cel care a modelat persoana respectiva, facand-o sa fie asa cum iti place tie in prezent!
mie daca imi place un om nu ma intereseaza ca si-a tras-o cu 1 sau cu 100 de persoane inaintea mea si ma astept sa fie reciproc sentimentul! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Acum

• Index
  •  » Totul despre sex
  •  » Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.