Ce este in mintea unora?
- mony_ka
- Full member
- Inregistrat: 2010-05-31
ce este in mintea unora?
Sunt putin socata ... cum e posibil ca un barbat sa se poarte intr-un fel cu o femeie, sa-i spuna si sa faca anumite lucruri, iar atunci cand vorbeste despre ea sa spuna cu totul altceva?
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
Re: ce este in mintea unora?
eu una nu inteleg ce vrei sa spui... se poarta rau cu ea si o lauda altora sau invers?
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
statistic vorbind e mai probabil sa fie invers mony_ka, sa stii ca se intampla frecvent, din pacate poti sa ne mai dai detalii daca vrei sa ne dam cu parerea
- Wendy
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-18
probabil in fata celorlalti vrea sa para altceva - un barbat insensibil, sau mai stiu eu ce imagine isi doreste
- mony_ka
- Full member
DA, exact, este invers
Mai bine sa detaliez putin, ca eu sunt cam nedumerita. Stiam de la bun inceput ca el este putin mai "ciudat", un scorpion de neinteles, dar chiar asa???
Am fost certati, sau mai bine zis suntem....Este ziua unei prietene comune si ne-a invitat la mare. Ne-am intalnit acum cateva zile pentru a discuta despre noi,despre relatie, iar el printre altele mi-a spus ca a auzit ca mergem IMPREUNA la mare. L-am corectat, nu mergem impreuna , fiecare separat, el m-a contrazis, a spus ca o sa stea pe capul meu, si chiar a insistat oarecum . In cele din urma am stabilit si sa luam camera impreuna.
Ca sa aud ca el spune ca nu mergem impreuna la mare, ca eu sunt invitata de fata respectiva nu de el, ca el nu sta cu mine in camera(in conditiile in care camerele sunt rezervate), ca eu merg ca sa stau pe capul lui acolo....Ii spunea fetei ca i-a facut-o, ca de ce m-a invitat...
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
mony_ka, ai putea să scrii totul la un singur subiect, nu trebuie să deschizi c?te unul pentru fiecare problemă pe care o ai mereu cu acelaşi bărbat
- mony_ka
- Full member
Imi pare rau daca am deranjat, dar subiectul era altul chiar daca barbatul e acelasi
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
mony_ka, e simplu dupa mintea mea : omul a vrut sa se asigure ca are cu cine sa fie la mare, dar vrea sa-si lase si portite deschise in caz ca-i pica altceva... daca tie-ti convine situatia asta, tu stii
Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-06-30 13:04:47)
- ani88
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-17
Eu zic ca e un bou. Uite d-aia zic ca ar trebui sa mergi fix la mare si fix cu altul daca ai putea. Stiu, e o mentalitate cam infantila dar e damn sanatoasa pentru tine. Asta pentru ca nu e civilizat sa-i dai cu ceva in cap la propriu ca eu asa i-as face.
Second thought, probabil e asa cum zice heimdall...Asta nu e chiar o varianta dragutza, dar vorba lui heimdall, tu stii mai bine cam ce/cat inghiti...O alta varianta mai nasoala ar fi ca gagiul isi bate joc pur si simplu( o fi vreun pariu sau mai stiu eu ce).
I love you. Remember. They cannot take it
- anabella_n
- Hero member
mony_ka a scris:Imi pare rau daca am deranjat, dar subiectul era altul chiar daca barbatul e acelasi
n-ai deranjat, doamne fereşte, dar cred că scrisul la acelaşi subiect te-ar ajuta mai bine să vezi totul per ansamblu şi citind paginile din urmă, ţi-ai da astfel seama cam cu ce om ai de-a face...pt că mie una mi-e clar ca bună ziua că e un pierde-vară cu toleranţă 0, pe c?nd toleranţa ta se duce tot mai mult spre infinit
- mony_ka
- Full member
Cred ca intradevar trebuia sa scriu la subiectul deschis mai de mult, pentru ca spunand acum mai multe detalii ma voi repeta....imi pare rau...
Povestea este asa....Am fost impreuna cam 7 luni, ne-am despartit pentru ca vrea singur la mare, asa a petrecut toata vara trecuta, fara griji, fara stres, fara probleme....Dar m-ar vrea si pe mine langa el...ciudat Cam 3 saptamani l-am tratat foarte urat, el imi vorbea in fiecare zi iar eu ii spuneam mereu ca nu vreau sa mai vorbesc cu el, nu vreau sa-l mai vad....Pana la urma m-am hotarat sa ma intalnesc cu el , poate reusim sa facem un compromis, sa fim si impreuna, dar sa aiba si marea.... Discutand , initial a spus ca nu se poate, el la mare nu vrea sa aiba pe cineva sa-i spuna nu face aia ca e urat, sau ca ma face de ras, sau sa stea cu grija mea. Apoi mi-a spus ca a aflat ca mergem la mare impreuna,(invitati de o prietena) eu l-am contrazis, o sa mergem separat, fiecare cu treaba lui, el a spus ca nu o sa scap de el, o sa stea pe capul meu. La finalul intalnirii mi-a spus ca face compromis (adica mergem impreuna la mare), ca doar asa am cerut. Intre timp am mai discutat si am hotarat sa luam si camera impreuna. Ieri s-a intalnit cu o parte din cei care merg la mare si le-a spus, asa cum am mai scris, ca noi nu mergem "impreuna" la mare, ca el e cu treaba lui acolo, ca nu luam camera impreuna(desi e rezervata deja), vede el pe unde sta, ca eu nu sunt invitata de el, etc, lucruri nereale, total opuse fata de ce am discutat noi, parca era cu totul alt om.
- mony_ka
- Full member
Wendy a scris:probabil in fata celorlalti vrea sa para altceva - un barbat insensibil, sau mai stiu eu ce imagine isi doreste
Asta cam asa e, relatia noastra oricum din afara parea altfel decat era...in realitate noi eram mult mai apropiati, dar lucrurile astea nu m-au interesat niciodata
- anabella_n
- Hero member
mony_ka, tu crezi că ai un viitor cu un astfel de om? un viitor serios, care să implice ceva mai mult dec?t fiecare cu treaba lui, independenţă prost ?nţeleasă şi aplicată de el? fiecare cuplu are parte de o doză de libertate şi de independenţă, dar la el cred că se aplică ceva mai mult, ?ncearcă să fugă de fapt de responsabilităţile unei relaţii ?l iubeşti chiar aşa de mult după doar 7 luni, ca să poţi merge din compromis ?n compromis, ştiind chiar şi tu ?n sinea ta că asta nu duce nicăieri?
un bărbat care te iubeşte cu adevărat nu ?ncearcă să pară altceva ?n faţa altora. ?ţi arată aceeaşi iubire şi-n particular, şi-n public
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-06-30 13:38:02)
- meemee
- Full member
- Inregistrat: 2010-06-14
mony_ka a scris:Sunt putin socata ... cum e posibil ca un barbat sa se poarte intr-un fel cu o femeie, sa-i spuna si sa faca anumite lucruri, iar atunci cand vorbeste despre ea sa spuna cu totul altceva?
Cati ani are tipul asta?Daca a trecut de perioada adolescentei nu prea e bine..
- mony_ka
- Full member
A trecut bine de vremea adolescentei....aproape 33....
- mony_ka
- Full member
free a scris:De ce vă pierdeţi timpul degeaba cu oameni care nu merită?
Parcă tipul avea 33 de ani.
Si poti sa-ti dai seama atunci cand te implici intr-o relatie daca merita sau nu?
Pe langa toate nebuniile astea are si foarte multe calitati, printre ele, chiar stie sa iubeasca si mi-a aratat asta, dar probabil doar cand vrea...Cu el chiar m-am simtit implinita, matura, fericita, iubita, au fost poate cele mai frumoase luni....Asa ca nu stiu daca pot sa spun ca nu merita.
- mony_ka
- Full member
Nu, nu se culca cu altele
- meemee
- Full member
- Inregistrat: 2010-06-14
mony_ka a scris:A trecut bine de vremea adolescentei....aproape 33....
auch!Nu e bine deloc,asta ca sa nu fiu mai dura!Cred ca esti foarte indragostita de el.Nu te invinuiesc pt ca si mie mi a placut tare mult de un imatur de genul asta,dar e clar, la 33 de ani sansele sa l schimbi sunt minime,ca sa nu zic nule! Dar,totusi,el te face fericita(exceptand faptul ca vorbeste prostii??)
- mony_ka
- Full member
free a scris:mony_ka a scris:Nu, nu se culca cu altele
Eşti sigură?
Da, de asta sunt sigura
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|