homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum sa ies din relatie?

#1 2010-07-07 14:16:02

ausha
New member
Inregistrat: 2010-07-07

cum sa ies din relatie?

Am 20 de ani si de 4 ani am o relatie cu un baiat cu 8 ani mai mare ca mine.El a fost primul meu iubit cu care am avut o relatie ceva mai serioasa,cu el mi-am inceput si viata sexuala.In timp mi-am dat seama ca el nu este persoana cu care as vrea sa imi petrec restul vietii asa ca am avut perioade in care am vrut sa am despart de el dar nu am fost foarte determinata deci am ramas impreuna.Acum un an jumatate mama mi-a interzis sa mai am vreun fel de relatie cu el pentru ca el nu este pentru mine asa ca noi ne vedeam doar cand plecam cu treburi si ne puteam intalni putin.Vara trecuta deoarece nu ieseam afara nu ma intalneam cu el si avea un fel de crize ca ce am sa stau mereu cu ai mei,ca il sun prea rar si chiar imi spunea ca va veni la mine la usa ca ce daca ma cert cu ai mei.cand a inceput facultatea ne mai vedeam ocazional cand ieseam din casa iar acum ca a venit vara povestea de anul trecut oarecum se repeta.deci comportamentul lui s-a schimbat mult in anii acestia,mi-am dat seama si eu ca nu este acea persona cu care as vrea sa raman pentru restul vietii dar nu am curaj sa pun capat relatiei.ma ameninta ca se omoara,chiar s-a taiat pe mana o data si stiu ca a mai facut chestii de genul si pentru foste iubite,eu chiar il cred ca stare de asta,ma ameninta ca vine la mine la usa sa faca panarama,ca o sa ma urmareasca.am ajuns sa imi fie frica de el,sa ma despart de el.cum sa fac astfel incat sa ies din relatia asta fara prea multa drama?

Ultima oara a fost editat de ausha (2010-07-07 14:17:52)

#2 2010-07-07 14:30:12

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Re: cum sa ies din relatie?

eu zic sa te indepartezi cat mai mult de el,dar nu brusc..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#3 2010-07-07 14:30:20

meemee
Full member
Inregistrat: 2010-06-14

Stai fara grija!Nu se omoara el!Daca tot va intalniti atat de rar, o sa fie foarte usor sa l eviti.Ai doua variante:ori ii spui ca vrei s o terminati(varianta corecta) ori nu i mai raspunzi la telefoane(varianta copilareasca).Daca iti doresti sa scapi din relatie,vei scapa!

#4 2010-07-07 14:36:48

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Daca as fi in locul tau le-as spune parintilor (ca sa nu se mire de ce vine prosul la usa) si lui i-as spune ca o terminati. Mai mult, cand ii spui lui asta il anunti ca parintii tai stiu, ca le-ai spus, deci nu are sens sa faca nici un fel de scandal. Cat despre omorat, cum a spus si meemee , stai calm, ca nu se omoara, si daca se omoara nu e vina ta. Un om normal nu se omoara din atata lucru.

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-07-07 14:37:07)

#5 2010-07-07 14:41:52

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

meemee a scris:

Stai fara grija!Nu se omoara el!Daca tot va intalniti atat de rar, o sa fie foarte usor sa l eviti.Ai doua variante:ori ii spui ca vrei s o terminati(varianta corecta) ori nu i mai raspunzi la telefoane(varianta copilareasca).Daca iti doresti sa scapi din relatie,vei scapa!

ambele variante cred ca sunt periculoase pentru ca se poate trezi cu nebunul la usa si apoi ce face? se ia la certa cu ai ei? mai afla si maica-sa ca o minte de 1 an si jumatate...

cel mai bine e sa faci cum spune baby...sa te indepartezi usoooor si neaparat sa nu creada ca ai pe altcineva ca atunci mai rau va face, ceea ce tu nu vrei...poti sa ii spui ca nu va mai potiviti, ca tiai dori sa fi singura sa iti dai seama mai bine de ce vrei sa faci in viitor si.....BTW ar trebui sa afle si mama ta de povestea asta

Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-07-07 14:43:00)

Publicitate

loading...

#6 2010-07-07 14:43:07

Monica999
Hero member
Site

Da, oricum parintii trebuie sa afle, ca tipul nu pare cu toate scaunele la cap lol

#7 2010-07-07 15:03:26

Madalina85
Addicted member

luminitza a scris:

trebuie sa le spuna parintilor, daca apare ala cu vreun cutit? macar sa fie si ei in garda si ma gandesc ca au trait si ei destule la viata lor, poate chiar au solutii eficiente sa scape de el

ausha, te rog frumos...vorbeste cu ai tai...ia-i si tu usor si spune-le mama, tata...uitati..eu am continuat sa ma vad cu "x", acum am ajuns sa va dau dreptate si imi doresc si eu sa inchei aceasta relatie, dar nu stiu cum...ma ameninta, mi-e frica si ptr mine si ptr voi, ce ma sfatuiti?cum putem proceda sa nu pateasca nimeni nimic? va rog frumos sa ma iertati ca v-am mintit, dar atata m-am priceput si eu, faptul este consumat...

tu stii cel mai bine cum sa ii abordezi pe ai tai, orice parinte doreste ce e mai bun ptr copilul lui, chiar daca se vor supara ca i-ai mintit, nu iti vor intoarce spatele, poate vor capata incredere in tine ptr ca ai ales sa nu te mai ascunzi si sa admiti ca ai gresit...eu ca parinte asa as gandi...

neaparat vb cu ai tai, nu e de gluma
pls pls pls

#8 2010-07-07 15:34:01

meemee
Full member

Eu cred ca i doar gura de tipul asta.Sa le spuna parintilor e o idee buna in principiu,insa mama ei i a interzis sa mai vb cu el si trag concluzia ca nu e o persoana foarte intelegatoare!Sorry daca gresesc.
Scandal la usa si chestii de genul asta chiar nu cred sa faca pentru ca el se complace oarecum in situatia asta din moment ce accepta sa se intalneasca cu ausha doar din an in paste!Pe asta ma bazez cand spun ca e doar gura de el.

#9 2010-07-07 15:35:07

Madalina85
Addicted member

daca era doar gura de el nu ajungea sa se taie pe maini...nu de alta dar u om normal nu ar face asta

#10 2010-07-07 15:36:29

meemee
Full member

N am stat eu sa vad cat era taietura,asa ca la asta nu ma pronunt!Dar uite ca si anul trecut a amenintat o si de fapt n a  facut nimic..

#11 2010-07-07 15:37:39

Madalina85
Addicted member

totusi !!! exista o taietura asa ca omul ala nu are toate tiglele pe casa wink

#12 2010-07-07 15:41:13

Monica999
Hero member
Site

Mai de spus parintilor trebuie sa spuna. Mai bine sa o tina in casa o luna decat sa aiba probleme cu tipul asta. Si clar el e putin intr-o ureche, dar nu e responsabilitatea ei sa il repare.

#13 2010-07-07 15:42:14

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

tu trebuie sa vorbesti cu ai tai neaparat.
prin faptul ca ameninta, si chiar s-a taiat pe maine da dovada de un om fara toate tiglele pe casa. Sinucigasi nu ameninta, o fac direct. Deci daca el chiar se omoara se va omor? din prostie nu altceva. Desi m-as mira sa se omoare..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#14 2010-07-07 15:43:37

meemee
Full member

Daca sta cu teama ca n are toate tiglele pe casa in mod clar nu se va desparti de el.Si daca incearca sa se indeparteze treptat risca ca el sa faca lucruri necugetate pentru ca, repet, el o asteapta de cativa ani.Daca amana sa vb cu el 2-3 luni nu cred sa aiba cine stie ce efect asupra lui,iar mie mi se pare ca ausha vrea sa termine cat mai repede povestea asta.Nu poate continua asa la nesfarsit

#15 2010-07-07 15:46:09

meemee
Full member

Daca ti e frica sa le spui alor tai adevarul(ca te ai mai intalnit cu el in perioada asta) incearca sa "indulcesti" putin povestea.Nu i prea frumos ce te invat eu,dar poti sa spui ceva de genul ca te a mai cautat,te ai intalnit intamplator cu el pe strada si acum a inceput sa te ameninte.

#16 2010-07-07 15:50:16

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Si eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ai tai...nu trebuie neaparat sa sune ceva de genul: "mama, tata, stiti eu nu v-am ascultat si m-am vazut in continuare cu el...si acum vreau sa scap dar nu stiu cum"...le poti spune ca tu mai din obligatie, mai din placere ai pastrat legatura cu el, acum esti hotarata ca nu el e cel potrivit pentru tine si ai vrea sa intrerupi chiar orice legatura cu el doar ca iti e frica pentru ca el te cam ameninta...

si in ceea ce-l priveste...n-are decat sa se taie si pe maini si pe picioare daca omul e dus...nu e vina ta...dar nu o sa faca asta iti zic eu...am avut si eu unu care ma ameninta asa si tot stateam cu frica pana intr-o zi cand m-am enervat si i-am zis: "stii blocul ala cel mai inalt din centru? de pe ala arunca-te sa fii sigur ca mori naibii...scapa lumea de un tampit"...si ce crezi ca a facut asa?...si-a vazut de ale lui...mare branza...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#17 2010-07-07 15:54:46

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

oricum ar formula, trebuie sa le spuna parintilor, pe cuvantul meu daca inteleg de ce te-ai ascunde...nici eu nu am avut o relatie grozava cu ai mei dar am fost si sunt un berbec in toata regula...ii informez ce fac...le convine sau nu treaba lor...dar daca doamne fereste ma gaseste careva taiata in vreun sant sa stie si ei unde si cu cine am plecat
offffffffffffffffff

#18 2010-07-07 15:59:58

Madalina85
Addicted member

ynna fata e de la 16 ani cu el...in 4 ani de zile s-a infiripat ceva intre ei...faptul ca s-a hotarat sa renunte inseamna ca pentru ea e destul de greu si nu prea poate sa ii spune taie-te ca mie nu imi pasa....cred ca e destul de greu pt ea acum sad......

#19 2010-07-07 16:05:27

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

am avut si eu un prieten de genu asta care mi-a zis ca se arunca de la 7 (acolo locuia) daca ma despart de el..m-am despartit si uite ca au trecut 6 ani si tipu e viu ,teafar si nevatamat...doar gura erA  de el

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.