|
Nu esti logat.
Cum sa ies din relatie?-2#20 2010-07-07 16:08:05
Re: cum sa ies din relatie?
mel poate i s-a blocat geamul Offline #21 2010-07-07 16:09:16
Offline #22 2010-07-07 16:10:49
Re: cum sa ies din relatie?dar putea sa-l sparga daca tot voia asa mult sa se arunce Offline #23 2010-07-07 16:15:37
Re: cum sa ies din relatie?da da ...de parca plateai tu apoi pagubele...iti dai seama ca el s-ar arunca cu intentia sa nu cada tocmai de tot Offline #24 2010-07-07 16:21:28
Re: cum sa ies din relatie?Jen daca fata e satula de el si se TEME de el ca o va urmari...nu cred ca ii pasa tare mult daca se arunca sau nu ci daca o va urmari si ii va face rau sau nu...in plus de asta stim toate ca nu o sa se arunce... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#25 2010-07-07 16:24:03
Offline #26 2010-07-07 18:36:16Re: cum sa ies din relatie?Eu ma pun in postura de parinte si ma gandesc ca ok, i-am interzis fetei mele sa aiba de-a face cu X din motivele mele. Peste un an, fata mea vine si-mi spune ca a pastrat legatura cu musiul, dar ca in prezent respectivul e cam demn de un control psihiatric si e posibil sa-i puna viata copilului meu in pericol. Cred ca cei mai multi parinti si-ar da seama care-i problema cea mai mare - si anume pericolul reprezentat de individ - si ar lasa pentru vremuri mai pasnice discutia vizavi de tradarea increderii. Offline #27 2010-07-07 19:59:05
Re: cum sa ies din relatie?Stai tu linistita ca nu o sa se arunce, nu o sa faca nimic „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #28 2010-07-07 22:41:09
Re: cum sa ies din relatie?in primul rand multumesc pentru sfaturi. Offline #29 2010-07-07 22:51:59Re: cum sa ies din relatie?ausha, atunci serios, spune-le a?pr tai, e primul pas spre a scapa de el. si spune-i si lui ca le-ai spus alor tai, ca sa nu te aiba la mana cu nimic. si daca iti mai spune ca se omoara, spune-i ca e decizia lui ce face cu viata lui si sa nu te streseze pe tine cu asa ceva. Offline #30 2010-07-07 23:04:51
Re: cum sa ies din relatie?@ausha : incearca sa stai de vb cu ai tai si sa le explici totul . sa le spui k l`ai iubit pe acest baiat si k ai crezut k este cel potrivit pentru tine , dar cu timpu ti`ai dat seama k te`ai inselat . e dreptul lor sa fie suparati pe tine , dar cu timpul o sa le treaca , or sa inteleaga . in legatura cu prietenul tau spune`i k nu mai vrei sa mai ai o relatie cu el , k nu e cel potrivit pentru tine si sa te lase in pace . chiar da face vre`un gest prostesc nu e vina ta , e problema lui daca gandeste k viata se rezuma la 1 singura persoana ... k s`a taiat pe mana a facut`o probabil doar k sa te sperie si k tu sa`l crezi in stare de orice si sa nu ai curajul sa`l parasesti de frica sa nu faca vre`o prostie . in orice caz ... ai grija pentru k ii pot trece multe lucruri diabolice prin minte . Written in the stars ... Offline #31 2010-07-07 23:09:54
Re: cum sa ies din relatie?deci am incercat sa ma despart de el..in primul rand am incercat sa ies usor din relatie:nu ne mai vedeam,ii raspundeam cat mai rar la telefon.cand nu ii raspundeam la telefon ma ameninta ca vine la mine la usa sa faca panarama si parintii mei nu sunt foarte intelegatori.cand nu ma ameninta ca vine la usa ma ameninta ca daca ma vede cu cineva pe strada vai de mine si de respectivul,ca lasa ca dau eu ochii cu el.ce-i drept nu a dat in mine niciodata si inafara de cateva accese de furie cand spargea tot din casa lui ,cand se vede cu mine se poarta ca un mielusel.faza e ca as vrea totusi sa ma despart de el fara prea mult tamtam sa vada toti vecinii panarama facuta de el si parintii.. Offline #32 2010-07-07 23:13:07Re: cum sa ies din relatie?Tu chiar nu vrei sa le spui alor tai? Offline #33 2010-07-07 23:17:54
Re: cum sa ies din relatie?Probabil la cate e in stare sa faca o sa spuna k nu`i nimik k o accepta asa cum e k o iubeste k e totul pentru el , bla , bla . Iar despre parintii tai nu stiu ce sa zic , nu cred k nu te`ar intelege si nu te`ar ajuta in situatii de genul acesta . Spune`le k de un timp a inceput sa te caute iar si sa te ameninte si k nu sti cum sa scapi de el k inventeaza tot felu de lucruri , k si`a creeat o lume fictiva , k are probleme psihice serioase ... Written in the stars ... Offline #34 2010-07-07 23:21:29Re: cum sa ies din relatie?Dar daca ii spuna asta nu ar mai fi vorba despre el, ci despre ea. Ea s-ar da deprimata, ea ar vrea sa se omoare, etc. Offline #35 2010-07-07 23:21:42
Asa sa faci...comportate cat mai urat , fi ignoranta , zii pe un ton ridicat cand face ceva rau sau se comporta aiurea(vezi ca nu mi-o placut ce ai facut , sa nu mai faci asta,tu chiar nu gandesti cateodata ...dar zii-o de 3-5 atuncea pe moment )cand vine linga tine zii mai stai locului nu ma mai sufoca..cand te ia de mina .zii lasa ca ne tot vedem is linga tine ..cand te suna zii ca faci altceva si sa iti zica scurt ce vrea(prefate ca esti ocupata cu ceva)...chestii de genu Offline #36 2010-07-07 23:23:15
Re: cum sa ies din relatie?pai ok le spun alor mei dar problema tot nu e rezolvata.da,macar stiu la ce sa se astepte insa circul tot o sa existe.unul atat de urat incat o sa imi fie rusine sa mai dau ochii cu ceilalti..sigur o sa ii zica lui tata:asa o lasi sa se f..a cu toti si alte vorbe urate care doboara psihicul parintilor..si vorbe dinastea urate..plus ca in tot blocul vor rasuna tot felul de vorbe despre mine..chiar nu vreau sa aiba loc circul asta.. Offline #37 2010-07-07 23:28:59Re: cum sa ies din relatie?Si ce o sa faci, sa te casatoresti cu el ca sa nu auda tot blocul circul? Eventual vorbeste cu ai tai, si invita-l la restaurant cu ei. Spune-i acolo. Daca face circ toata lumea va crede ca e nebun, si sunteti intr-un loc public, poate se abtine, plus nu poate deveni violent. Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-07-07 23:29:22) Offline #38 2010-07-07 23:31:41
Re: cum sa ies din relatie?Are dreptate PillBlast ... nu poti sta cu frica asta de toti vecinii din bloc . Spune`i sa te lase in pace k nu mai poti , k nu mai rezisti psihic , k pana la urma o sa ajungi tu sa te omori nu el ... sa se duca la nebuni . spune`i k iti e sila de el k nu mai vrei sa mai ai nici cea mai mica legatura cu el . Ultima oara a fost editat de cretzulici (2010-07-07 23:32:14) Written in the stars ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|