|
Nu esti logat.
Cum sa ies din relatie?-3#39 2010-07-07 23:32:57
Re: cum sa ies din relatie?
Good point PillBlast.pentru ca sa fiu sincera ideea asta de a cere un sfat pentru a ma desparti cat mai repede de el a venit dupa ce am avut un vis care a bagat frica in mine..cum ca trebuia sa ma casatoresc cu el,eram deja in rochie alba si nu vroiam sa ma casatoresc cu el dar nu aveam curaj sa pun capat relatiei... Offline #40 2010-07-07 23:34:45
Re: cum sa ies din relatie?eu zic ca mai bn incerci sa il faci sa creada ca el greseste f mult in relatie..sa ii reprosezi fiecare chestie marunta sa te superi..si la un moment dat sa ii zici ca numai poti..k numai are rost..in asa fel incat sa nu ai tu nici o vina,macar sa creada ca ai un motiv pt care numai vrei sa continuati. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #41 2010-07-08 00:22:23Re: cum sa ies din relatie?Nu mai trebuie sa stai de loc cu el, vorbeste cu ai tai si rezolva probloema. Oamenii de genul profita de slabiciunea altora. Mi se pare cea mai mare tampenie sa ameninti pe cineva ca te omori. Eu si iubitului meu pe care il iubesc enorm, daca ar veni si mi-ar spune ca se omoara daca ma despart de el, i-as spune bine, ai grija sa alegi o cale ca sa nu te chinui , aka nu te omora cu lama, ci impusca-te. Ar trebui sa ai toleranta 0 la santaj sentimental. Offline #42 2010-07-08 19:35:04
Re: cum sa ies din relatie?ausha, ce mai e nou? Offline #43 2010-07-09 08:50:36
Re: cum sa ies din relatie?ausha... lasa-l cat mai repede si fara discutii multe ca e sarit de pe fix... n-ar trebui sa iti pese asa mult de el cat ar trebui sa iti pese de tine... desi spuneai ca se poarta frumos cu tine, nu poti sti ce e in mintea lui... vezi sa nu patesti tu ceva Offline Publicitateloading...
#44 2010-07-09 10:39:10
Re: cum sa ies din relatie?ausha, o prietena de-a mea a avut de-a face cu un tip asemanator prietenului tau. era mai golanas baiatul, dar a impresionat-o pt ca el isi pierduse mama si trecea printr-o perioada mai grea. cat timp au fost impreuna se purta frumos cu ea. insa fata a cam inceput sa-si dea seama ca nu e tocmai prietenul potrivit si i-a spus ca vrea sa se desparta. atat i-a trebuit. a inceput ala cu amenintari "daca te prind, te omor, te calc in picioare, vin peste tine in casa, sa vedem ce-or zice ai tai dupa ce le fac scandal". i-a injurat parintii desi ei se purtasera foarte frumos cu el. pe scurt: o luase razna rau de tot, prietena mea nici nu mai iesea in oras de frica sa nu se intalneasca cu el. dar asta pana cand s-a cam saturat sa stea inchisa in casa de teama aluia. si a inceput iar sa mearga prin oras si cluburi. s-au intalnit, ala i-a pus pe altii s-o urmareasca, o perioada a fost aiurea rau. a trecut prin multe emotii pt ca daca nu avea prieteni adevarati putea s-o incaseze de cateva ori si nu asa doar 2-3 palme. si tot stresul asta pt ca ii era frica sa le zica parintilor. V., soarele si luna Offline #45 2010-07-09 12:25:54Re: cum sa ies din relatie?Vai april, saraca ta prietena Ce baiat nebun. Eu in locul meu le-as fi spus alor mei imediat. Chit ca ma luau la palme, mai bine ei decat cine stie ce nebuni. Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-07-09 12:28:53) Offline #46 2010-07-09 13:02:45
Re: cum sa ies din relatie?era o tipa din facultatea mea (parca termina masterul) care s-a incurcat cu unul din asta. din cate am inteles s-a chinuit o vreme sa scape de el... (pentru ca aflase ca tipul mai avea o sotie si copii... wtf). a facut greseala sa vorbeasca cu el intre patru ochi, in apartamentul lui. tipul a omorat-o in ziua aceea. faza asta a aparut la stiri acum vreo 2 luni. Offline #47 2010-07-09 22:32:51
Re: cum sa ies din relatie?
iti spun sincer ca la urma urmei m-as astepta sa patesc exact ce ai spus tu pentru ca desi s-a purtat frumos cu mine la telefon cand ne certam si ii spuneam mai in gluma mai in serios ca nu ma mai vede daca nu isi revizuieste comportamentul asa incepea si el sa zica.faza e ca eram convinsa ca spunea asta la nervi dar din cate imi spui tu e posibil sa nu fi fost doar vorbe.el stie unde stau si unde invat deci il cred ca stare sa stea de dimineata pana seara in fata blocului asteptand sa ies din casa.cred ca mai degraba as face in vacanta pasul asta cand imi permit sa stau in casa cateva zile sau eventual saptamani.ce-i drept mi-e frica sa ii spun sa ne despartim pentru eu ma astept ca dupa relatie sa se intample ceva urat: ori sa ma urmareasca ori sa ma ameninte ca se omoara,chestii de genul. Offline #48 2010-07-09 22:52:33
Re: cum sa ies din relatie?auu, bacon nu stiu de ce am impresia ca tipul ala n-a dat nicio secunda impresia ca ar avea probleme. asta intr-un fel e incurajator pt ca nebunii nu se "afiseaza" cu amenintari ("iti fac, iti dreg, ma omor etc") ei le pun direct in practica. ori tipul cu care ai tu de-a face, ausha, da mai degraba impresia de tupeist si gura mare (ca si fostul prietenei mele). poate ca nici ala nu avea de gand s-o bata si i-a pus pe altii s-o urmareasca tocmai pt a o speria (desi aia erau golani pe bune cu dosare pe la politie si tot tacamul, deci puteau face orice, chiar si fara "ordine" de la dobitocul ala). V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|