homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc- 9-140

#2642 2011-02-24 17:20:03

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Vreau sa slabesc- 9

jaq tu faci sport cam cat mine...ai citit mai sus? Parerea mea sa nu te orientezi dupa cantar ci dupa haine

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2643 2011-02-24 17:27:33

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Am citit, fac (,) cat tine dar fac greutati si chestii si am niste picioare de culturist lol

#2644 2011-02-24 17:36:27

Jacqui
Platinum member

Chiar ce pot manca dupa sala? Proteine?

#2645 2011-02-24 18:19:36

Emilya
Platinum member
Site

proteine si carbohidrati cu ardere lenta

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#2646 2011-02-24 18:26:10

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Chiar nu am fost rautacioasa ca nu am de ce doar iti dadeam o posibila explicatie pentru faptul ca nu ai slabit. Bineinteles ca, conteaza lasgna de acu 5 zile ca doar kg nu se acumuleaza peste noapte nustiu

Publicitate

loading...

#2647 2011-02-24 20:21:18

Darcy
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-11

aveti idee cam cate calorii sa aiba osul acela din kaiser? fara carne, fara nimic. mie imi place la nebunie sa il rod.

Cap patrat cu minte-n colturi

#2648 2011-02-24 22:37:55

Jacqui
Platinum member

da summ, 250 de kcal conteaza mult, din cauza lor m.am ingasat 1 kil neutral

#2649 2011-02-24 22:55:11

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

smile

#2650 2011-02-24 22:58:39

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

E imposibil sa nu slabesti cu sport si o dieta cat de cat , nici sa numeri caloriile ca disperatu  roll  dar nici sa bagi pe sub nas fara stire , ca doar faci sport si nah  chicot 
te masori o data pe luna si la sf lunii vezi ce progrese ai , nu te ghidezi dupa cantar , pt ca grasimea se poate transforma in muschi si atunci atarna mai greu  tongue

..be the best ...fuck the rest smile))

#2651 2011-02-25 10:20:37

Emilya
Platinum member
Site

Sunt de acord You dar daca te stii ca ai tendinta de a manca mult trebuie sa ai grija si la calorii, ca poate tu ai impresia ca mananci putin si daca te apuci sa calculezi te sperii. Si chestia ca mananci tampenii si faci sport e si rea si buna. Rea pentru ca d'oh mananci tampenii si nu ar trebui, buna pentru ca macar nu mananci tampenii si stai cu fundu pe scaun.

#2652 2011-02-25 14:14:53

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

Em, dar eu chiar nu reusesc sa inteleg cum as putea face sa mananc cat trebuie, pt a slabi...asa cum faci tu... hmm
Eu am gastrita si stomacul cere tot timpul/aproape tot timpul...Acum nush cum as putea face sa mananc ca lumea.
--De ex, ieri si alaltaieri, nush dc, dar am mancat doar 2-3 iaurturi si nu mai stiu ce chestii -  care sigur nu asigura necesarul/zi
--Dar azi, am mancat deja prostii gen 100-200g ananas confiat invelit in cioco neagra si am cump de la cofetarie 3 mini praji de-alea mici-mici, dar totusi, tot praji sunt...macar m-am abtinut de la a cump mai multe, dar... nustiu tot nu pot avea un stil mai sanatos... bang Si, stiu...nu exista "nu pot"... ba da, exista...

Ultima oara a fost editat de biggirlsdon.tcry (2011-02-25 14:15:43)

#2653 2011-02-25 14:17:48

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

big, fii serioasa, de ce vrei tu sa slabesti?
ok, te inteleg cu mancatul mai sanatos, dar cum iti faci tu probleme pt 3 mini prajituri cand esti asa slaba?neutral

#2654 2011-02-25 14:19:16

Darcy
Sr. member

nu pot este egal cu nu vreau cu adevarat... eu asa am vazut problema (la mine, cel putin, inainte de regim). si chiar fara sa constientizez. apoi, cand mi-am propus, am batut din picior si mi-am dorit cu adevarat..brusc, s-a putut big_smile

#2655 2011-02-25 14:24:53

Emilya
Platinum member
Site

big stiu cum e cu gastrita, si eu am...daca vrei sa nu te mai supere stomacul trebuie sa mananci putin si des, cel putin 5 mese, 3 principale si 2 gustari

#2656 2011-02-25 14:30:52

Florence_
Insomniac member

Ioana, m-am ingrasat... am niste forme exagerate...
darcy, la fel ca la Em, depinde ce fel de program zilnicai, rutina...eu sunt plecata de dim pana la 3-4, apoi vin acasa pt 5-10 min si apoi plec iar, desi nush cand as avea timp sa gatesc ceva pt pranz.
Cum le ziceam si unor colege de fac, nu imi pot lua pietul de pui la gratar la fac + o garnitura langa lol
Ex, cum am vazut o tipa aseara, in metrou, statea pe scaun, si manca nush ce dintr-o cutie de inghetata, de-aia de 1100ml, de la Obsession cred... Toata lumea se uita la ea cu ce foame manca...

#2657 2011-02-25 14:33:43

Florence_
Insomniac member

Emilya a scris:

big stiu cum e cu gastrita, si eu am...daca vrei sa nu te mai supere stomacul trebuie sa mananci putin si des, cel putin 5 mese, 3 principale si 2 gustari

Exact ce tocmai am zis, nu pot avea 3 mese fixe, dar sa am 5 sad
Sa zicem ca incerc sa am macar 3 mese fixe, asa cum a zis si tipa de la sala, dar habar am ce sa mananc...stiu ce e sanatos si ce nu(prajeli, fast-food,...) dar nush care's carbo, care's proteine, sa nu le combin pe alea cu nush care...in fine :-<
Eu pot doar sa va invidiez sad

#2658 2011-02-25 14:44:42

Emilya
Platinum member
Site

De la Monti citire:

A. PROTEINELE (sau PROTIDELE)
Acestea sunt celulele organice ale materiei vii, adică ale muşchilor, organelor, ficatului, creierului, oaselor etc. Sunt formate din cei mai simpli componenţi, numiţi aminoacizi. Unii dintre aceştia sunt fabricaţi de către organism. Majoritatea celorlalţi aminoacizi provin ?nsă dintr-un aport exterior, realizat prin intermediul alimentaţiei, ?n care proteinele pot avea o dublă origine:
?    origine animală: cantităţi mari se găsesc ?n carne, peşte, br?nză, ouă, lapte;
?    origine vegetală: ?n soia, migdale, alune, cereale integrale şi ?n unele leguminoase.

B. GLUCIDELE (sau HIDRAŢII DE CARBON)
Glucidele sunt molecule compuse din carbon, oxigen şi hidrogen.
Glucidele rele
Acestea sunt glucidele a căror asimilare provoacă o creştere mare a glucozei din s?nge (hiperglicemie).
Este cazul zahărului de masă, sub toate formele sale (pur sau combinat cu alte alimente, ca prăjiturile), dar este şi cazul tuturor glucidelor rafinate industrial, ca făina albă şi orezul alb, sau al alcoolului (?n special alcoolul distilat), precum şi al cartofului şi al porumbului.
Glucidele bune
Contrar celor prezentate mai sus, acestea sunt glucidele a căror asimilare de către organism este slabă şi provoacă, prin urmare, o creştere redusă a glucozei din s?nge.
Este cazul cerealelor brute (făină cu tăr?ţe), al orezului integral şi al unor făinoase ca lintea şi bobul, dar mai ales cazul majorităţii fructelor şi al tuturor legumelor, pe care le includem şi ?n categoria fibrelor alimentare (praz, nap, salată, fasole verde) şi care conţin, toate, o cantitate redusă de glucide.
C. LIPIDELE (sau GRĂSIMILE)
Acestea sunt molecule complexe, numite ? ?n mod obişnuit ? corpi graşi.
?n funcţie de originea lor, se deosebesc două mari categorii de lipide:
?    lipidele de origine animală sunt lipidele pe care le conţin carnea, peştele, untul, br?nza, sm?nt?na proaspătă etc.;
?    lipidele de origine vegetală sunt lipidele din uleiul de arahide, margarina etc.
Se pot clasifica lipidele şi ?n două categorii de acizi graşi:
?    acizii graşi saturaţi, care se găsesc ?n carne, mezeluri, ouă şi lactate (lapte, unt, sm?nt?nă, br?nză);
?    acizii graşi mono-nesaturaţi sau poli-nesaturaţi; acestea sunt grăsimile care răm?n lichide la temperatura ambientală (uleiul de floarea-soarelui, de rapiţă şi măsline), deşi unele pot fi solidificate prin hidrogenare (fabricarea margarinei). Totodată, ?n această categorie trebuie incluse toate grăsimile de peşte.
De fapt, pentru a fi obiectivi, grăsimile trebuie ?mpărţite ?n trei categorii:
1. grăsimile care măresc colesterolul
Acestea sunt grăsimile saturate care se regăsesc ?n carne, mezeluri, unt, br?nză, untură, lactate;
2. grăsimile care nu au dec?t o mică influenţă asupra colesterolului
Acestea sunt conţinute de crustacee, ouă, carnea de pasare ? (fără piele);
3. grăsimile care scad colesterolul
Acestea sunt uleiurile vegetale: măsline, rapiţă, floarea-soarelui, porumb etc. C?t despre peşte, grăsimea acestuia nu intervine cu adevărat ?n metabolismul colesterolului, ci constituie un mod de prevenire a bolilor cardiovasculare, făc?nd să scadă trigliceridele şi ?mpiedic?nd trombozele. Prin urmare, trebuie să m?ncăm peşte gras (somon, ton, scrumbie, hering, sardină).

#2659 2011-02-25 14:47:50

Darcy
Sr. member

biggirlsdon.tcry a scris:

Ioana, m-am ingrasat... am niste forme exagerate...
darcy, la fel ca la Em, depinde ce fel de program zilnicai, rutina...eu sunt plecata de dim pana la 3-4, apoi vin acasa pt 5-10 min si apoi plec iar, desi nush cand as avea timp sa gatesc ceva pt pranz.
Cum le ziceam si unor colege de fac, nu imi pot lua pietul de pui la gratar la fac + o garnitura langa lol
Ex, cum am vazut o tipa aseara, in metrou, statea pe scaun, si manca nush ce dintr-o cutie de inghetata, de-aia de 1100ml, de la Obsession cred... Toata lumea se uita la ea cu ce foame manca...

pai eu sunt destul de sedentara..munca la calc dar imi faceam de cu seara. ideea care e: la mine descoperirea "miraculoasa" a fost renuntarea la duciuri si sucuri. abia atunci am observat ca de fapt astea ma ingrasau exagerat. eram dependenta de cola (in jur de 4-5 litri pe zi) si seara bagam prajituri (aveam doua cofetarii lipite deci aveam de unde alege rotfl2. apoi, cand am renuntat brusc, evident si cu piept de pui la gratar cu salata verde, in loc de mec, sendvis de la metrou etc..s-a observat diferenta. acum, nici nu mai vreau sa vad pui la gratar dar sunt o groaza de alte chestii mai dietetice si mega bune smile  si mai am o vorba: cartofi prajiti si carnati am mancat toata viata; acu e momentul sa mai incerc si altceva .

#2660 2011-02-25 14:54:04

Florence_
Insomniac member

Multumesc, Em smile
Darcy, nush ce sa zic... eu sunt si mai lasa...cand vad ca ma descurc cat de cat 1 sapt, trebuie sa calc stramb imediat...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.