Vreau sa slabesc- 9-39
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Re: Vreau sa slabesc- 9
toata lumea imi zice de pilates ca e ok, dar mie mi se pare asa plictisitor am tot incercat, am mai facut si la sala vrand-nevrand, dar parca nu e de mine e adevarat ca tipele care fac pilates arata super
- o ea
- Full member
- De la: Vaslui
- Inregistrat: 2006-11-25
eu am ajuns sa fac gandindu-ma la ale mele,,,, nici nu ma gandesc ca e plictisitor... tanti aia zice ce-i de facut, eu sunt in lumea mea... la o adica 20 de minute nu-s chiar un capat de lume . eu zic sa incerci, chiar daca nu trebuie sa dai jos. eu aveam o perioada in care la 54 de kg chiar mi se parea ca arat bine . nu stiu cat se slabeste cu pilates, dar iti modeleaza corpul si rezultatele se vad destul de repede. (eu zic sa incerci cate 2-3 sedinte din astea de 20 de minute pe saptamana, timp de vreo luna si daca nu esti multumita sa nu mai faci in veci, dar s-ar putea sa-ti placa ce vezi in oglinda. vb din experineta. la lenea mea... nici de sala n-am fost in stare sa ma tin )
Ultima oara a fost editat de o ea (2010-08-06 16:03:10)
There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan)
- Darcy
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-07-11
a folosit careva supliform? da rezultate?
Cap patrat cu minte-n colturi
- heimdall
- Diamond member
am folosit, ce sa zic, da rezultate la modul superficial, adica face pielea mai neteda si mai fina, e vizibil fata de alte creme anticelulitice e chiar bun, dar cum ziceam, nu trebuie sa te astepti la minuni, n-o sa te slabeasca sau stiu eu ce oricum important e sa te masezi tu cat mai mult, si asta poti s-o faci cu orice crema
- Darcy
- Sr. member
da, asa e. dc vrei sa slabesti, in niciun caz nu-ti pune baza in creme...
- heimdall
- Diamond member
oricum e crema anticelulita, nu anti-grasime nu "topeste" nimic, nu elimina nimic, ca nu are unde sa se duca grasimea aia dar asa impotriva efectului de coaja de portocala e chiar buna eu am niste zone de celulita pe care ma indoiesc ca le mai pot misca din loc
- Darcy
- Sr. member
mda...eu am mai zis pe forum ca am folosit nivea my silhouette-dimineata si lineance-seara, cam o luna si putin(atat mi-au ajuns ca am picioarele scurte ) si chiar s-a vazut diferenta: si la celulita si la subtiat. acu...am luat si eu ce era mai ieftin iar cu asta o sa ma si infoliez. revin cu rezultatele
Ultima oara a fost editat de Darcy (2010-08-06 20:38:10)
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
m-am cantarit si eu azi, 70 de kilograme...de maine revin la hipo pentru ca am 2 zile de pauza de la munca si sa imi intru in ritm...luni oi vedea ce-o mai fi
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Darcy
- Sr. member
cam cate grame are o lingurita? am facut o salata de vinete din doua vinete normale si am pus doar o lingurita de ulei-vreau sa calculez, in mare, caloriile. m-am lamurit oarecum. am gasit undeva scris ca o lingura de ulei are in jur de 120 de calorii..deci nu trebuie sa aiba multe calorii ce am facut eu
Ultima oara a fost editat de Darcy (2010-08-07 10:21:51)
- AntoniaPapushik
- New member
- Inregistrat: 2010-08-02
fetelor are ceva daca in fiecare zi mananc 2 castroane cu afine si zahar?? ingrasa?
- Darcy
- Sr. member
pai..afinele nu ar trebui sa ingrase..acum depinde cat zahar pui si cand le manaci: dc manaci la 11 noaptea si apoi te culci, s-ar putea sa se depuna ceva. depinde si de metabolismul tau, oricum. sunt persoane care manaca si pizza la 12 noaptea si nu se ingrasa...cum am zis, depinde de organsimul fiecaruia.
- AyraBlack
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-29
heimdall a scris:eu am zis ca sunt persoane care pot trai astfel, eu una nu as rezista fiindca am hiperaciditate gastrica si ma omoara durerea de stomac daca sar peste o masa apoi faptul ca tu ai ajuns sa mananci 800 kcal pe zi la varsta ta si in conditiile in care esti destul de inalta, daca nu ma insel, e o consecinta a acestui mod de viata : metabolismul se incetineste si organismul incearca sa-si faca rezerve, fiindca nu stie cand va primi din nou de mancare deci pe termen lung, daca vei fi nevoita sa mananci mai mult (o sa muncesti 8 ore pe zi, o sa ai activitati mai solicitante), risti sa te ingrasi o perioada pana cand iti obisnuiesti organismul cu noul stil de viata asta e parerea mea, evident tu faci cum vrei
Perfect de acord, dar asta cred ca se aplica oricarui regim.
Adica si daca tu esti obisnuit sa mananci 1800 kcal/zi si prinzi o perioada in care ai activitati mai solicitante, vei manca mai mult si te vei ingrasa, orice ai face. Ideal este sa te abtii de la mancat, chiar daca ai activitati mai solicitante, astfel incat sa iti adaptezi organismul. Mai mult, daca chiar simti nevoia apriga de a manca, trebuie sa maresti acel raport caloric proportional cu energia pe care o consumi. Multa lume face un exces si atunci se afla in situatia in care mananca mai mult decat ar trebui, si atunci ajungi sa te ingrasi.
Eu una nu am avut problema cand munceam sau aveam activitati solicitante pentru simplul fapt ca ma controlam - adica chiar si daca mi se facea foame, nu treceam peste acele kcal pe care le mancam in mod obisnuit.
@ daenarys: aportul nutritiv mi-l iau din vitamine. 2 luni cura de vitamax/eurovita - 2-3 saptamani pauza. E litera de lege in momentul in care ai un stil de viata de acest gen. De aceea ziceam ca nu am niciun fel de carenta de vitamine (ca imi fac analizele la 6-8 luni). Banuiesc ca depinde extrem de mult si ce tip de metanolism ai. Tata mananca la fel, bunica din partea lui mananca la fel de cand se stie.
Iar eu una de nutritionisti m-am saturat, ca sa fiu sincera. Am o foarte buna prietena care a tinut regimul dat de nutritionist dumnezeieste timp de 6 luni - a slabit ft frumos, armonios, pur si simplu superb. Problema a fost ca regimul acela i-a modificat tiroida. Si acuma, desi nnu face excese, nu mananca fast-food, nu nimic, efectiv nu mai poate slabi si e nevoita sa se indoape cu hormoni.
Mie cand mi s-a dat regim m-am ingrasat 3 kg cu care m-am luptat 4 luni. De asta zic, banuiesc ca depinde ft mult de la om la om. Si daca unui om i se potriveste un regim cu 3 mese pe zi si 2 gustari, altuia ii poate fi bun un regim cu o singura masa pe zi, consistent, iar in timpul zilei niscaiva gustari cat sa faca bol alimentar in stomac astfel incat sa nu vina sucurile gastrice degeaba la treaba.
----
Referitor la crema de slabit, este la Ardes "Crema de slabit extraforte cu efect termo", care slabeste inclusiv grasimea, nu numai celulita, pentru ca are efectul termoactiv foarte puternic si in profunzime, cu efect de drenaj si in timp, cu mult masaj se duce. Mai este bun si namolul termo de la Ecovital Proffesional pentru impachetari tot pentru efectul de drenaj. In timp (cateva saptamani bune) ajungi sa dai jos din grasime, nu neaparat din celulita, dar asta ft mult din cauza drenajului. Plus ca toate cremele astea trebuie suplimentate cu un ceai diuretic.
- star0kitty
- New member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2008-06-16
buna fetelor. ma bag si eu in clubul celor care vor sa slabeasca am 1.60 m si kg...cred ca intre 55 si 56. cam intr-o luna am reusit sa slabesc 4 kilograme. am citit mesajele voastre legat de obisnuirea organismului cu un anumit numar de calorii si faceam comparatie cu rezultatul de la calculatorul de calorii de pe csid. eu cred ca mai mult de 1000 -1200 calorii / zi nu am cum sa mananc. calculatorul de calorii indica aprox 2000 calorii pentru o activitate fizica moderata spre intensa. acum nu stiu ce sa zic...ma simt destul de ok asa. vroiam sa va intreb daca urmeaza careva exercitiile propuse de cehoaica zuzana. am dat intamplator peste filmuletele realizate de ea pe net si mi se par interesante.
"Sunt lucruri pe care le stiti, dar nu stiti ca le stiti; cand veti sti ceea ce nu stiti ca stiti, va veti schimba! "(M. Erikson)
- Alinutza79
- New member
- Inregistrat: 2008-08-08
Mi-am propus sa slabesc 5 kg in 3 luni si am slabit 9 Cum?! Pe mine numai gandul la o dieta stricta, aia ai voie, aia nu --ma inebunea! Eu nu puteam nici cu regim disociat nici cu retete minune pur si simplu dupa 2 - 3 zile abandonam (stiu, n-am ambitie)! Mai mult de "gura mamei" fara nicio incredere am mers la o nutritionista! O fiinta extraordinara din toate punctele de vedere, care m-a invatat sa mananc! Ideea nu consta in abtinere si infometare ci in cantitate! Aveti mare grija la cantitate, e primul pas in slabire! Cateva sfaturi pe care le-am primit eu: - ai pofta, nu te abtii ci mananci putin (de preferat foarte putin astfel incat daca mai vrei sa mai poti lua o "portie mica" ) - la cumparaturi in supermarket-uri nu se merge infometata deoarece ai tendinta de a luat tot magazinul, si o data ce le ai in casa e mai greu sa nu le consumi! - cumparam la bucata nu la bax, eventual planificat pe zile! -incercati sa mancati lucruri de calitate! Adica daca tot papati ciocolata, luati una de calitate chiar daca e mai scumpa (nu tot ceea ce e scump e de calitate---asta se stie), principiul putin si bun! Exempu: mie imi place inghetata de mor! Obliga-ma sa nu pap inghetata cand vreau si devii cel mai mare dusman al meu! Luam inghetata in cantitati industriale, cat mai multa si mai ieftina ...la gust o porcarie! Acum mananc numai Nirvana mica ---- 8 lei / bucata; e super buna la gust si-mi ajunge de 2 ori!
Cam asta ar fi, multa bafta si spor la slabit!
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
Emilya a scris:m-am cantarit si eu azi, 70 de kilograme...de maine revin la hipo pentru ca am 2 zile de pauza de la munca si sa imi intru in ritm...luni oi vedea ce-o mai fi
emi
- Darcy
- Sr. member
Alinutza79 a scris:Mi-am propus sa slabesc 5 kg in 3 luni si am slabit 9 Cum?! Pe mine numai gandul la o dieta stricta, aia ai voie, aia nu --ma inebunea! Eu nu puteam nici cu regim disociat nici cu retete minune pur si simplu dupa 2 - 3 zile abandonam (stiu, n-am ambitie)! Mai mult de "gura mamei" fara nicio incredere am mers la o nutritionista! O fiinta extraordinara din toate punctele de vedere, care m-a invatat sa mananc! Ideea nu consta in abtinere si infometare ci in cantitate! Aveti mare grija la cantitate, e primul pas in slabire! Cateva sfaturi pe care le-am primit eu: - ai pofta, nu te abtii ci mananci putin (de preferat foarte putin astfel incat daca mai vrei sa mai poti lua o "portie mica" ) - la cumparaturi in supermarket-uri nu se merge infometata deoarece ai tendinta de a luat tot magazinul, si o data ce le ai in casa e mai greu sa nu le consumi! - cumparam la bucata nu la bax, eventual planificat pe zile! -incercati sa mancati lucruri de calitate! Adica daca tot papati ciocolata, luati una de calitate chiar daca e mai scumpa (nu tot ceea ce e scump e de calitate---asta se stie), principiul putin si bun! Exempu: mie imi place inghetata de mor! Obliga-ma sa nu pap inghetata cand vreau si devii cel mai mare dusman al meu! Luam inghetata in cantitati industriale, cat mai multa si mai ieftina ...la gust o porcarie! Acum mananc numai Nirvana mica ---- 8 lei / bucata; e super buna la gust si-mi ajunge de 2 ori!
Cam asta ar fi, multa bafta si spor la slabit!
dc e in bucuresti, ai putea sa-mi dai si mie numele doamnei doctor?
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
eu ma mentin la 63.5 am mancat prostii zilele astea , dar de ieri sunt in forma
Ultima oara a fost editat de Jacqui (2010-08-08 12:32:06)
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
eu tot asa, intre 65 si 66 (am cantar cu ac) de vreo saptamana
Ultima oara a fost editat de luminitza (2010-08-08 12:33:23)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|