|
Nu esti logat.
Avort.....un cuvant urat dar necesar#1 2010-08-06 13:36:53
avort.....un cuvant urat dar necesarde curand am aflat ca am ramas gravida..ma simnt atat de singura....am simntit k imi taie respiratia...mi am dorit si am viast la un copil dar nu asa ......am doar 19 ani.....ma gandesc ca am toata viata inainte......am o facultate care trb sa o termin....sunt atat de tanara am multe lucruri p care trb sa le descopar ............sunt foarte nehotarata am un prieten de 8 luni ..cum ma pot gandi la o famile de acuma?poat enu va fi bine..poate daca voi pastra copilul ii voi face raw......sunt atat d confuza..de cand am aflat vestea plang z\i de zi......si sa iau viata unei fiine nu pot asa dintr o data.......nu pot sa devin o criminala sa ma spal si sa merg mai departe de parca nu am facut nimic.....dar situatia in care sunt ...nu pot sa aleg si nu l pot pastra.........as dori sfaturi..daca se poate......si cam cat ar costa un avort si unde ar fi cel mai indicat Ultima oara a fost editat de g33orgy (2010-08-06 13:43:37) Offline #2 2010-08-06 13:59:33
Re: avort.....un cuvant urat dar necesardin ce oras esti? #3 2010-08-06 14:03:01
Re: avort.....un cuvant urat dar necesar
Uite si eu sunt gravida in aproape 8 saptamani.Sunt cu prietenul meu de 8 luni,el vrea copilul dar eu am doar 17 ani,degeaba plang zi de zi noapte de noapte pt ca eu nu ii pot oferi un viitor neavand niki scoala terminata,un servici,un sot,le-am spus parintiilor mei si am decis sa fac avort.Sunt distrusa sufleteste,dar nu am ce`i face.M-am ptogramat la un cabinet particular unde se face anestezie totala,avort prin aspiratie gata in max 5 min la pretul de 550 lei noi -650 lei noi • De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire • Offline #4 2010-08-06 14:09:54
eu am facut o intrerupere d sarcina prin aspiratie s m costat 200lei+ink 60 anestezia totala l marie stopes. Offline #5 2010-08-06 14:40:29
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarorffffff parca mi-e frik sa ma vbucur...eu eram cam in aceeasi situatie speriata plansa isterica ind epresii testul iesise pozitiv dr mi-a zis k e pozitiv dupa cum opare si sa mai fac si hcg care surpriza a iesit negativ azi ul alt test negativ...nu stiu daca sa ma bucur domina ca sa nu fi dominat Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-06 15:56:44
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarericka nu vreau sa fiu rea cu tine si stiu ca vrei sa o linistesti , dar din postarile tale (si ti-am citit toata povestea si am fost alaturi de tine) am inteles ca iti era frica de avort si aveai teama ca daca faci acum intrerupere sa nu se intample ceva si sa numai poti avea copii pe viitor . Asa ca nu ii poti spune ei ca o sa fie bine daca va face avort ... fiecare ia decizii pentru el si daca nu era bine pt tine poate nu e bine nici pt ea . Offline #7 2010-08-06 16:09:28
Re: avort.....un cuvant urat dar necesardesi nu te cunosc, sunt alaturi de tine!!! nu pot sa imi imaginez ce e in sufletul tau Offline #8 2010-08-11 21:01:34
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarva multumesc ...pentru sustinere..dar din toata povestea asta indiferent de personalitatea care o ai,ca esti tare ...slaba......stiu ca o sa ti ramana adanc in suflet poate multa vreme o tristete imnesa care tu o produci singura.......Urat este cand stii ca trebuie sa numeri zilele,orele si minutele unei persoane care nu are nicio vina......multi spun ca un copil in ap 2 3 luni nu are viata ..dar eu nu cred in asta......am simntome..si desi stiu ca este doar in burta il simnt mereu langa mine....imi este foarte greu..pt orice fata care are de luat decizia asta este f dureros......ma gandesc ca voi deveni o criminala ....nu jtiu cum ma voi putea privii,simnt dupa akuma o apasare puternica si parca il simnt pe el k este trist......dar cum pot sa l pastrez......knd nu i pot oferi apsolut nimic..nu vreau sa sufere..........stiu ca inafara de crima asta pot aparea multe complicatii.....sper si ma rog la Dmz sa scap cu bine..si fara sa patesc nimic.....desi nu cred ca ma va mai asculta.......Am un sfat pentru toate fetele........sa protejeze......sa nu aibe incredere.........intro relatie nu poate fi nimeni de vina se intampla...........dar singura care are de suferit intotdeauna este fata...........eu am auzit mereu in jur d avorturi......de la prietenele mele..eram fericita k mie nu mi sa intamplat.....dar niciodata nu se stie.........mai bine....te protejezi decat sa suferi si sa iei o viata Offline #9 2010-08-11 21:24:43
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarg33orgy, prietenul tau ce spune despre situatia asta? sau parintii tai...au aflat? V., soarele si luna Offline #10 2010-08-11 23:17:20
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarO sa-l ai pe constiinta.Gandeste'te bine la ce vrei sa faci.Un bebe nu te'ar impiedica sa faci o facultate.Te-ar putea ajuta parintii. Offline #11 2010-08-12 02:58:42
Re: avort.....un cuvant urat dar necesargeorgy eu zic sa nu mai plangi atat ca nu esti nici prima nici ultima care esti in aceasta situatie... esti tanara si ai o relatie de ft putin timp ...gandeste'te bine ...e adevart ca un bebe nu te'ar incurca sa ai o viata fericita dar nu poti sa stii daca dupa ce vei naste copilul va avea probleme de sanatate sau nu ...si chestii din astea Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2010-08-12 02:59:44) Offline #12 2010-08-12 16:49:37
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarPrietenul meu isi doreste acest copil.......am discutat si cu parinti mei....asta intrand doar mama ..tata nu exista pentru mine nu a fost niciodata alaturi de mine......Totusi......ca in orice relatie totul merge bine la inceput..dar ma gandesc daca pastrez copilul si ma voi desparti de baitul respectiv ce va face copilul si eu.....o sa suferim amn2.....si parintii totusi nu te pot ajuta,,,,,daca ai un copil trebuie sa fi responsabila sa l cresti nu te poti baza tot pe ei...pana la urma ei nu au gresit......m am gandit in toate felurile.....nu stiu daca un copil m ar impiedica cu adevarat sa renunt la facultatea ...dar nevand un serviciu ....cu ce imi voi plati facultatea..poate dp un timp se va schimba si baiatul k care sunt si imi interzice sa nu ma mai duc la facultatea....ca nu jtiu ce i s ar parea lui in neregula......se poate intampla si asta............ Offline #13 2010-08-12 17:08:41
Re: avort.....un cuvant urat dar necesargeorgy familia ta ia in prea serios lucrul asta (nu ca n'ar fi serios) dar prea au o gandire de pe rvemeea bunicii.... daca nu vrei eu zic sa nu te alsi influentata de ei pentru ca nu se stie niciodata ce se va intampla mai tarziu... gandeste'te ca esti tanara si ai toata viata inainte ... daca te'ai cununa ...si te'ai muta la el cu soacra ta ...e ca si cum te'ai lega singura de gat daca ceva nu merge bine ... Offline #14 2010-08-12 17:14:15
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarmersi Violete.Purpurii credema la asta ma gandesc si eu....si dp o relatie d 8 luni..nu poti sa bagi mana in foc.......totul este schimbator si trecator......sper sa acap cu bine....si sa mai pot face copii p viitor...dar in orice caz......intr o situatie acceptabila....nu asa Ultima oara a fost editat de g33orgy (2010-08-12 17:15:39) Offline #15 2010-08-12 17:34:01
de ce atatia bani?eu am facut avort la municipal acum un an de zile...mai mult de 1 milion nu iti ia...tot prin aspiratie... I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline #16 2010-08-12 17:47:45
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarcopilul nu iti distruge viata, altii o fac... nu poti sa te casatoresti pt ca vrea mama. Offline #17 2010-08-12 19:09:58
gandeste'te ca totul va fi bine ...gandurile negative atrag raul ...asa ca fii pozitiva...iti tin pumnii ...mult succes ...sa ne tii la curent Offline #18 2010-08-12 19:30:34
De acord cu tine. Georgi, fii mai puternica, nu te mai lasa influentata de gura lumii. Si sa nu te gandesti niciodata ca ar putea cineva sa-ti interzica ceva, mai ales ceva asa de important cum e mersul la facultate, sa nu accepti asta. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #19 2010-08-12 21:25:52
sa-l dai spre adoptie nu inseamna ca-l abandonezi. sa-l lasi la usa unui orfelinat si sa nu te mai interesezi niciodata de el - asta-i abandon. V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|