homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort.....un cuvant urat dar necesar-3

#39 2010-08-13 17:36:59

danutza2783
Full member
De la: Suceava
Inregistrat: 2010-04-19

Re: avort.....un cuvant urat dar necesar

Eu vad articolul ca pe un mod de informare.
Macar sa stie fetele exact ce e avortul.Poate asa cele indecise o sa se gandeasca mai bine

Evident ca optiunea e a lor.

Iar cele care au facut imi pare rau supa Dar poate o parte din ele nu au stiut exact ce inseamna  supa

#40 2010-08-13 17:40:30

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

nu asta a fost ideea articolului...si nu sunt de acord ca cine are de facut avort oricum va face...nu inteleg de ce "are de facut" ?! nu te poate obliga nimeni la asa ceva..
mi se pare ca avortul e tratat mult prea superficial, doar ca o interventie care nu doare si mai costa si putin... dar de ce sa nu fim sincere si sa recunoastem ca e o crima? ca omori o fiinta nevinovata, care e chiar copilul tau?
ma rog...fiecare e stapan pe viata lui...o sa sterg linkul respectiv pt ca nu vreau sa pun sare pe rana nimanui, daca va intereseaza sa aflati ce faceti de fapt cand mergeti la avort, dati o cautare pe google ca sunt o mie de articole care descriu in ce consta...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#41 2010-08-13 17:51:23

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Exact asta gandeam si eu, cris...Daca o persoana constientizeaza ceea ce face exista n surse de informare...Nu trebuie sa stergi articolul, nu hotarasc eu ce si cum, eu mi-am zis doar parerea.

Si cand am zis ca " cine are de facut, face" m-am referit la faptul ca oricat am insista noi, sau oricat de constienta ar fi o persoana despre ceea ce se intampla la un avort, daca nu isi doreste sa il pastreze nu o va face.

#42 2010-08-13 17:51:47

danutza2783
Full member

Cris lasa linkul.
Poate fata care a deschis topicul nu la citit.
Plus ca fiecare e liber sa nu-l citeasca.
Aici ni s-a cerut parerea si ne-am dat-o. Parerile noastre nu trebuie sa coincida. Suntem persoane diferite si cand ceri o parere trebuie sa te astepti ca or sa fie pareri si pro si contra
Dar poate, doar poate, fetele care vor citi articolul si vor vedea pozele se vor gandi de doua ori inainte sa faca pasul asta.

In anumite cazuri trebuie ceva care sa socheze.Poate asa se mai trezeste si lumea din visarea asta.Lucrurile nu sunt asa simple.

Asa ca te rog, lasa linkul puss

Ultima oara a fost editat de danutza2783 (2010-08-13 17:59:55)

#43 2010-08-13 17:52:56

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

be_happy a scris:

Nici eu nu sunt de acord cu avortul...dar mi se pare ca articolul acela postat aici nu ajuta cu nimic, ba din contra. Cine are de facut avort oricum va face, iar articolul nu face decat sa produca o suferinta si mai mare celor care deja au facut sau celor care urmeaza sa faca....Mi se pare ca e ca si cum s-ar pune sare pe rana....

Daca avea de facut avort,probabil nu ne mai cerea noua parerea si se ducea direct sa`l faca. Si nu toti stiu ce se intampla atunci cand faci avort...pt ei e un fel de buna ziua-la revedere.Se uita cine vrea..cine nu, inchide si gata.
Fiecare cu parerea lui.

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#44 2010-08-13 17:57:58

be_happy
Platinum member

Da, eu sunt de acord ca avortul e tratat cu extrem de multa usurinta...daca o sa cauti unul dintre topicurile despre avort vei vedeam cam care e parerea mea...Eu ziceam doar ca mie articolul respectiv mi-a creat o stare de mi-a stat mancarea in gat efectiv. Normal ca a fost alegerea mea sa il citesc, nu m-a obligat nimeni. Si ma gandeam ca daca mie mi-a dat o astfel de stare, celor care au facut sau din diferite considerente vor face un avort...neutral
Normal ca e bine sa ne informam, ca sa nu mai zic ca sursa de informare ar trebui sa fie mult mai precisa decat niste articole scrise pe net ( si aici ma refer la medic) ...

Si cum zicea cineva mai sus pana la urma fiecare isi poate exprima parerea...Eu am zis doar ce am gandit despre postarea acelui articol aici

#45 2010-08-13 18:06:59

cris8
Insomniac member

fetelor eu l-am sters, dar oricum a ramas in mesajul lui mio25 cand m-a citat, asa ca e acolo...cine vrea il deschide, cine nu, nu... atentionez insa ca e socant dar asta este realitatea...
cat priveste adoptia, eu nu cred ca cine adopta un copil il ia sa il chinuie, parintii adoptivi il iubesc mult mai mult si il ingrijesc mult mai bine decat parintii naturali, ca doar l-au vrut din tot sufletul... stiu multe cazuri de copii adoptati, crescuti exemplar...parinte este cel care te creste, nu cel care te face.
Eu daca nu voi reusi sa fac unul, cu siguranta voi adopta, si il voi considera copilul meu 100% din momentul in care il voi lua in brate...si chiar daca voi reusi sa raman insarcinata, inca ma gandesc serios sa adopt un copilas chiar si in aceste conditii..

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#46 2010-08-13 18:08:28

danutza2783
Full member

be-happy puss Si pe mine m-au socat imaginile asa ca te inteleg perfect.

Noi, cele de la aspirante suntem un pic mai transante in aceste situatii, zic eu.Eu una asa sunt.
Oricum fiecare parere e bine venita, ca tot timpul avem ceva de invatat.

Dau un exempu.Fetele de 14, 15, 16 ani care isi incep viata sexuala si nu isi dau interesul sa caute pe net despre mijloace de preconceptie ca e mai simplu sa faca fara protectie si dupa sa intre pe un forum si sa intrebe ce sa faca din cauza ca le-a intarziat ciclul. supa

E adevarat ca pentru fetele care deja au facut pasul asta e dureros sa vada pozele cum e adevarat ca cine vrea sa faca avort il face oricum.

Oricum  kram

LE Cris si eu as vrea sa adopt un copilas, chiar daca o sa am copiimei.Sper sa ma ajute Doamne Doamne. rugaciune
Asa ca mai bine nasti copilul si il dai spre adoptie decat sa faci avort, implicit crima supa

Ultima oara a fost editat de danutza2783 (2010-08-13 18:10:37)

#47 2010-08-13 18:17:04

cris8
Insomniac member

danutza  sa iti ajute Dumnezeu sa ai casa plina de copii pt ca sunt o bucurie, asa ma rog si eu pt mine rugaciune
cat priveste articolul, eu nu l-am pus pe ala cu poze pe care il stii tu, cel pus de mine contine doar explicatii...

be-happy in niciun caz nu vreau sa provoc suferinta nimanui, sper doar ca cele care mai au timp sa se razgandeasca, sa o faca... sad

#48 2010-08-13 18:23:21

danutza2783
Full member

Pe ala la pus Myla smile Vad ca fata care a deschis topicul nu mai zice nimik supa Cred ca s-a speriat nustiu

Doamne ajuta pentru noi toate rugaciune Fraza asta e offtopic  chicot

#49 2010-08-13 18:24:22

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

eu l`am pus pe cel cu pozele ..Credeti ca e mai bine sa`l sterg??  cesafac

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#50 2010-08-13 18:29:56

be_happy
Platinum member

Eu oricum va doresc sa aveti cat mai curand bebelusii pe care vi-i doriti atat. Si stiu ca nu ati vrut sa faceti rau nimanui puss

#51 2010-08-13 20:36:07

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

cris8 a scris:

violete, e bine sa nu te mai gandesti acum puss...nu are rost sa ne gandim la trecut, oricum nu putem schimba nimic...dar de aceea trebuie sa ne gandim de o mie de ori inainte de a lua o decizie care ar putea avea urmari pe termen lung

mio25, felicitari pentru ca tratezi acest aspect cu maxima seriozitate! iti doresc sa ai parte de un bebe sanatos atunci cand ti-l doresti!

multumesc mult la fel si voua sa aveti parte de un bebe sanatos care sa va umple viata de fericire. kram

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#52 2010-08-13 21:26:07

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Fetelor ganditi-va ori de doua, zece ori daca trebuie inainte sa faceti o chestie atat de ireversibila si de grava precum avortul. Noi nu suntem de pe vremea bunicii doar ca, poate , constientizam mai bine ce inseamna un copil, cata bucurie iti poate aduce, si cat de reala este viata lui. Din momentul in care a fost conceput, trebuie tratat ca si o fiinta vie, care gandeste, care va iubeste, da care va iubeste pe voi mamelor, care alegeti sa-l omorati, sa renuntati.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#53 2010-08-13 21:51:46

g33orgy
New member
Inregistrat: 2010-08-06

sfaturiile care sunt aicia sunt bune.....chiar f bune......sugerez fetelor care vor sa faca avort sa gandeasa ,sa ceara sfaturi......iar cele negative sa dispara.........in jurul meu ..."neamuriile "mele mi a intunecat mintea nu pot da vina p ele sau p altcineva decat p mine.....
Ieri am planuit sa merg astazi de dimineata cu prietenul meu sa facem un control ....sa aflam mai multe........intru in cabinet la doctorul respectiv......si ma luat  dur...dezbraca te si pune te p masa...eu ma uitam cu teama..aveam emotzii......si deodata incepe sa tipe la mine .....ti am zis sa te dezbraci mai repede.....nu am timp de pierdut ......ma controlat
si ma intrebat motivul pentru care am venit? i'am spus doctorului ca am facut un test de sarcina si mi a iesit pozitiv....si am venit la control sa vad cum decurge situatia....sa stiu in cate luni sunt....daca voi putea duce sarcina la bun sfarsit..... daca as vrea sa renunt la sarcina...voi mai putea face copii..........i am zis k ma gandesc la  un avort dar vreau sa mai ajtept
Ma dat afara din cabinet si ma trimis la garda..mi a cerut buletinu..plus o taxa de 1 mil......la certat p prietenul meu k statea langa mine si intra peste tot..i a zis sa ma lase singura k sunt majora si ma despartit de el......ia spus unei asistente sa ma conduca.........nu jtiam unde ma duc.......m au pus sa ma dezbrac....si mi au dat un halat..mi a zis sa astept doctorul sa vina sa ma consulte mai departe......le am rugat sa mi cheme prietenu si mi au zis ca n am nevoie
ma urcat iara p masa...mi au facut 2 injecti ...prima mi o gresise ....eram f ametita.....credeam ca vorbesc dar eu d fapt taceam.........am simntit kcum umbla  in mine......i am zis doctorului ....dabea ce vorbeam k a inteles gresit ...........eu vreau  doar sa stiu......mi a zis k este prea tarziu........nu jtiu cat a durat totul......imi amintesc cum ma impingeau pe burta ...si umblau inauntru ,eram ametita se invartea totul k mine..........in  jurul meu...auzeam si alte voci.....ceea ce mi doream in momentele acelea era sa ... termine odata....
Dupa ceva timp doctorul a plecat si ma lasat  k 2 asistente care m au dus in pat si imi spuneau sa respir .....sa nu mi se opreasac inima
M au pus in pat .....il auszeam p prietenu meu cerandu "i voie sa intre la mine..si nu l "au lasat....p partea cealalta eu tipam sa intre dar n aveam glas......intr un final a intrat la mine pt 1 minut..ma intrebat cum ma simnt si ce sa intamplat.?......i am spus k nu jtiu si k vreau aksa..........
Sa merg ,sau sa stau in cur nu puteam.....m "ai m au lasat 1 h sa mi revin timp in care prietenu astepta sa vina doctoru sa afle ce sa intamplat.......dar n a mai dat de el......era intr "o operatie..".....am preferat sa plec asa chiar dc nu vedeam nimik in jur...........m am dus aksa........am dormit.......nu ma interesa dureriile p care l aveam.........doar ma rugam sa dau timpul inapoi.......sa nu accept nici un control.........acum gandirea pe care o am......asa renunta la tot...nepasandu mi de familie de tinerete.....de facaultatea...banii.....de rusine ca am facut o p mama cum mi a spus neamuriile......nu m ar interesa nici viitoru......doar sa pot creste un copil......sa l strang la pieptul meu.......si sa ma joc k el:((.......imi pare f rau...dar e prea tarziu......nu pot sa dau timpul inapoi.....sunt acasa acum....anestezia inka nu sa dus se invarte tot in jurul..meu dar prefer sa scriu..... sa vada fetele care vor sa fac avort.....sa aibe grija....si la controale.....un copil inseamna o fericire....multe femei isi doresc si nu pot.....eu am dat cu piciorul......indiferent de situatia care o voi avea ....p viitor daca  DMZ ma va  binecuvanta din nou ..il voi pastra....
Cand il ai ti se pare totul aiurea......asculti sfaturi dar poate le iei pe cele rele.....avetzi grija.....

Ultima oara a fost editat de g33orgy (2010-08-13 22:24:13)

#54 2010-08-13 22:36:23

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu

doamen gerogy ...pe tine faza cu doctorul te'a traumatizat mai mult decat "a face un avort" in sine ... yikes yikes yikes

nu'mi vine sa cred .... nu te'a pus sa semnezi nimic..? nu te'a intrebat ce vrei sa faci?

nu'mi vine sa cred asa ceva neutral

linistetste'te georgy ...ca totul va fi bine si vei avea copii frumosis sanataosi la timpul potrivit pusspuss

#55 2010-08-13 22:40:16

g33orgy
New member
Inregistrat: 2010-08-06

..nu m'a intebat apsolut nimic......eu speriata si proasta nu mi am dat seama.......am crezut k poate in cabinetul unde m a consultatt prima data nu avea ce i trebuie si daia ma muta in allta  parte.......si nici pe prietenul meu nu la lasat sa stea langa mine......nici macar la usa unde ma duse'se............sa intamplat prea repede..nu mi am dat seama de nimik.......a fost si prima data in viata mea cand am fost la o ginecologie.........o femeie care a pierdut sarcina.....ne'a reocmandat spitalul caritas.........insa eu va sfatuiesc s daca vreti sa faceti doar control nu va duceti la spitalul acesta

Ultima oara a fost editat de g33orgy (2010-08-13 22:48:25)

#56 2010-08-13 22:46:42

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

G33orgy...nu mai am cuvinte. Am citit cu atentie topicul tau, ma pregateam sa-ti raspuns, dar am ajuns sa citesc finalul...INCREDIBIL. Din povestea ta sunt foarte multe de invatat.
Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#57 2010-08-13 22:54:54

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu

da fetelor ...foarte urat din partea doctorului neutral

de'asta trebuie sa fim foarte atente cand vrem sa mergem la un ginecoilog...sa ne fie invatatura de minte celor care mergem "la cine apucam"

acum esti bine ? (fizic)neutral

offtopic mi'o venit stopu' dance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.