|
Nu esti logat.
Avort.....un cuvant urat dar necesar-5#77 2010-08-14 14:58:50
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarUn idiot de doctor daca pot sa`i spun asa.Georgy,sa ai grija de tine si multa sanatate iti doresc !! http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik 21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! Iti multumesc Doamne pentru minune ! avem 3 anisori Offline #78 2010-08-14 17:20:46
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarMie mi se pare incredibil...Sorry... Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci... Offline #79 2010-08-14 17:50:35
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarNo, acuma sincer si mie mi se pare increibil...Daca medicul acela a facut ce zici tu, iar tu nu ai semnat nicaieri ba mai mult il ai martor si pe prietenul tau care era in cabinet atunci cand i-ai zs medicului ca doar iei in calcul \varianta avortului, nu si ca vrei sa ti-l faca acum, ar trebui sa faci o reclamatie. Offline #80 2010-08-14 18:34:38
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarGeorgy, ?mi pare nespus de rău pt. ce ţi s-a ?nt?mplat, e ceva de neconceput ?n secolul 21, ?ntr-o ţară aşa-zisă modernă . The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #81 2010-08-14 19:18:22
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarWtf? Daca lucrurile chiar au fost asa cum zici tu doctoru ala ar trebui sa-si piarda licenta si eu, in locul tau, as face tot posibilul pentru asta! Cum adica sa ii spui ca vrei un control si sa ti se faca avort ?! Repet, daca esti sigura ca tu nu i-ai spus ca vrei avort, ia atitudine! Nu exista asa ceva. Pare o faza scoasa dintr-un film cand o tipa s-a dus la primul control ginecologic si dr. a incurcat pacientele si i-au facut inseminare Offline Publicitateloading...
#82 2010-08-14 19:31:04
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarSincer si fara niciun repros sau altceva , nu pot sa cred ca un doctor ar putea face un avort fara ca el sa fie cerut de pacienta ..be the best ...fuck the rest )) Offline #83 2010-08-14 19:57:53
Re: avort.....un cuvant urat dar necesar
Dupa cum se vede georgy a scris clar ca nu-l poate pastra.... Ultima oara a fost editat de Chrys (2010-08-14 19:58:54) Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci... Offline #84 2010-08-14 20:30:48
Re: avort.....un cuvant urat dar necesargeorgy acel medic NU avea voie sa iti faca nicio interventie fara ca tu sa semnezi undeva...imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva si sincer nu pot sa cred...daca tu stii ca asa s-a intamplat il poti da in judecata fara probleme...isi pierde licenta si trebuie sa iti plateasca despagubiri Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-08-14 20:35:56) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #85 2010-08-14 21:40:40
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarCredeam ca sufar eu de prea mult scepticism .. Ma rog, fata n-are de ce sa minta, nu are sens, efectiv, pentru ce ?! Atat doar - sa nu fi fost o neintelegere la mijloc. In sensul ca poate ai mentionat tu ceva de avort si s-a inteles gresit. Si da, il poti da in judecata fara probleme. Timpul, din nefericire, nu ai cum sa il dai inapoi. Dar poti face ceva pentru ca alte fete sa nu sufere, sa nu pateasca la fel ca tine. Multa bafta si sanatate Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #86 2010-08-15 10:21:04
doamne deci eu inca nu pot sa realizez cum cineva poate face asa ceva , imi pare rau pt tine g33orgi , dar ceva s-a intamplat de s-a ajuns aici ...in fine ..acum nu mai conteaza dar trebuie sa iei atitudine impotriva doctorului , va nenoroci si alte fete ..be the best ...fuck the rest )) Offline #87 2010-08-15 11:45:26
Re: avort.....un cuvant urat dar necesareu tind sa o cred pe chrys si sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc...deci puteti spune despre medici ca sunt:indiferenti, idioti, nepasatori, nu cunosc meserie si tot ce vreti voi mai rau...dar fiecare pe lumea asta, om sau animal, invata/este invatat de cei din breasla in primul rand sa isi pazeasca spatele...daca era o chestie de malpraxis inteleg, atunci o pateste el...dar nu o sa vezi niciodata un medic atat de prost, dar atat de prost incat sa nu te puna sa semnezi...la urgente si pentru un analgezic ar fi in stare sa te puna sa semnezi tocmai ca sa isi pazeasca spatele...te pacalea sa semnezi pentru reteta sau pentru orice...dar in mod sigur te punea sa semnezi...asta nu o sa cred in o mie de ani... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-08-15 13:13:44) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #88 2010-08-15 12:37:37
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarlumi nimeni nu se risca astfel... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-08-15 13:13:22) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #89 2010-08-15 12:51:50
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarFata asta a deschis acest topic cu urmatorul titlu : "Avortul,un cuvant urat,dar necesar"Ea asta a avut in cap de la inceput....eu chiar nu simt s-o compatimesc,pt ca dupa cum se vede clar in tot ce a scris....a vrut sa faca asta.Poate ca dupa ce a mai auzit una alta pe aici , sfaturi de la fete sa nu avorteze , a decis sa pozeze in victima. Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci... Offline #90 2010-08-15 13:55:35
nu ti se pare ca o judeci cam aspru??? oare noi suntem in masura sa judecam pe cineva?chiar asa fara pata suntem??? si da draga exista si astfel de medici care procedeaza ca acel medic.normal ca asta a vrut sa faca la inceput dar cu timpul si poate ca a fost influentata si de noi cele de pe forum sa nu renunte la sarcina s-a gandit mai bn si din ce a scis ea reiese ca isi dorea sa pastreze copilul .indiferent ca l-a avortat sau k il pastra era decizia ei si noi nu trb sa o judecam si mai ales sa o etichetam "victima". Ultima oara a fost editat de mio25 (2010-08-15 13:57:02) regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline #91 2010-08-15 14:29:05
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarmio dar nu o judeca nimeni...si daca avorta si daca hotara sa pastreze copilul nu era judecata de nimeni...problema e ca suntem cateva de parere ca minte...o comit medicii...asta e clar...dar nu sunt asa de tampiti incat sa nu isi acopere spatele O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #92 2010-08-15 15:33:42
100% de acord! m-am gandit ca e ceva ciudat dupa ce a dat-o pe "80% voiam sa-l pastrez, 20% nu" (sau cum s-o fi exprimat...ideea, oricum, asta era), in conditiile in care in primul post spunea ce rau ii pare si ca va avorta. V., soarele si luna Offline #93 2010-08-15 16:14:38
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarSa nu fi fost vreo neintelegere la mijloc, poate a mentionat ea ca ar vrea sa faca avort, sau cine stie. Si s-a inteles gresit. Caci altfel, well, nu stiu .. eu nu mai zic nimic Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #94 2010-08-15 16:34:18
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarMio25 , eu nu o judec...e problema ei ce face si ce a facut....am spus doar ca nu cred asa ceva,mi-am exprimat parerea.Iar pt ca nu am crezut,am adus si argumentele necesare.Si daca ea isi dorea sa faca un avort,il facea si gata,ca nu e nici prima si nici ultima,e stapana pe viata ei,dar pt faptul ca a deschis acest topic,si ca a spus tot ce a spus,apoi au venit sfaturile fetelor sa nu faca asta,ea a venit cu aceasta poveste pe care eu personal n-o inghit....orice ar spune.... Ultima oara a fost editat de Chrys (2010-08-15 17:20:34) Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci... Offline #95 2010-08-15 20:32:49
Re: avort.....un cuvant urat dar necesartrist...foarte trist... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|