homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort.....un cuvant urat dar necesar-4

#58 2010-08-13 23:02:46

g33orgy
New member
Inregistrat: 2010-08-06

Re: avort.....un cuvant urat dar necesar

nu luminita am 19 ani...........ii pot vedea fata doctorului si akuma.....a vazut ca tremuram.......ma lasase si fara prieten..........am vorbit cu mama mea mai devreme.....nici ei nu i vine sa creada......mi a spus....sa nu mi fi facut ceva cand ma consultat prima data de sa grabit sa mi faca avort.....si dupa aia n a mai iesit..si a zis k este in operatie........acuma daca il suni....nu ti mai raspunde....prietenu meu tot a incercat sa de a de el..macar sa mi prescrie niste medicamente......dar ia'l de unde nu'l mai gasesti

#59 2010-08-13 23:04:04

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

luminitza nu'mi vine sa cred nici acum ce ne'a zis giorgy neutral

in primul rand a fost foarte violent...nu mai spun cu ea...dar si cu prietenul ei

cand am facut avortul anul trecut doctorul m'a intrebat de prietenul meu si i'am zis k e acasa (statea cu copilul verisoarei care m'o insotit)

si m'o intrebat de relatia cu el si multe alete .... pe urma am semnat ..mi'a cerut datele din buletin

m'o intrebat cu ce fel de anestezie vreau sa fac ... si m'o si "incurajat" zicandu'mi ca nu dureaza mult si nu simt nimic ...si ca o sa imi prescrie si medicamente -dupa sa nu fiu predispusa la o infectie ceva

ba chiar la inceput eram eu speriata ca o sa ma ia la injuraturi pe'acolo (ma ganedeam aq ce imi spune yikes ca mi'o trebuit p**a de mica si etc.) si nu a fost deloc asa neutral

#60 2010-08-13 23:05:53

g33orgy
New member

daca sunt bine?sincer nici nu jtiu cum sunt.....se invarte totul cu mine..nu inteleg de ce inca nu sa dus anestezia......si am o durere in inima....ma simnt cumplit....nu mi am imaginat......am ramas cu un gust amar.....

#61 2010-08-13 23:11:06

Violete.Purpurii
Diamond member

da georgy ...ar fi bine sa o asculti pe luminitza... mergi la un doctor(urgente, ginecolog) si spune'i prin ce ai trecut in ultima zi si ce simti aq ce te doare..poate ceva e in neregula ...

cu doctorul ala disperat

#62 2010-08-13 23:13:15

g33orgy
New member

sunt singura in casa..mama este la munca la fel si prietenul.....singura sa plec acum ..sincer nu ma mai risc.......voi astepta pana maine...sper sa fie bine....si sa nu patesc nimic...sad(sper

Publicitate

loading...

#63 2010-08-13 23:15:26

Violete.Purpurii
Diamond member

georgy daca vezi ca ti se face mai rau ...nu sta ...apeleaza pe cine poti mai repede sau chiar la urgenta pusspuss

#64 2010-08-13 23:39:07

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Nu ma intelege gresit, georgi, nu contest cele spuse de tine, dar mi se pare destul de incredibil ce s-a intamplat. Adica ok, sistemul medical din Romania e la pamant, am vazut-o si eu cu ochii mei, dar nu suntem in jungla, totusi .. Pai nu stiu, e ca si cum .. m-as duce la medic, i-as spune ca ma doare gatul, si in secunda 2 m-as trezi cu gura cascata, cu clesti in gatul meu si amigdalele scoase .. Cine ar face asa ceva - un avort fara sa iti SPUNA inainte, fara sa INTREBE nimic .. Mi se pare extrem de ciudat. Din nou, nu zic ca nu e asa cum spui tu, imi pare sincer rau ca ai trecut prin asta ( sper din suflet sa iti revii, atat fizic, cat si psihic, suntem alaturi de tine, asa, virtual si moral ), dar suna tare sf-ist scenariul. Doamne fereste ..

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#65 2010-08-13 23:47:15

g33orgy
New member

kdeea asta este adevarul...normal ca nimeni nu te ar crede.....nu poti stii tu km a fost ..daca n ai trecut  prin asa ceva.......e parerea ta ce crezi.............dar eu...daca  tu crezi ca eu mint c
e rost ar avea sa mint?pentr ce?,ma ajuta cu ceva.......crede ma cu nimic....am scris ce mi sa intamplat.....sa fie invatatura de minte si pt alte fete......nu pentru a fi compatimita....sau din placere de a sta de vorba neavand ce face......cu asa ceva n ai de ce sa minti..si nici sa inventezi......numai cine trece prin asa ceava stie..........si inca ceva .........prefer alte pers care nu cred sa si tina parerea ..nimeni    n'are vrun interes sa inventeze........
.parerile sau sfaturile    le putem  numi "pagini din viata de zi cu zi"" pt k majoritatea persoanelor povestesc si dau sfaturi din cele intamplate nu cele inventatea.....nu e un concurs de povestiri.....

Ultima oara a fost editat de g33orgy (2010-08-13 23:52:07)

#66 2010-08-13 23:57:06

kdeea
Platinum member

georgi, citeste te rog frumos cu atentie ce am scris mai sus, am si repetat de minim 2 ori, cu alte cuvinte smile Eu te cred, e clar ca n-ai avea de ce sa minti, adica .. pur si simplu n-ar avea sens. Mesajul meu era in esenta mai mult de frustrare, de semne de intrebare, nu de neincredere ori de a te face sa te simti si mai rau ... Dar zic - suna ciudat, suna imposibil - nu pentru ca nu s-ar fi intamplat asa, ci pentru ca e un scenariu groaznic .. Am scris-o si sus, imi pare rau, chiar rau, sincer .. Si sper din suflet ca, mai devreme sau mai tarziu, sa treci peste asta .. Nimeni n-ar trebui sa treaca printr-un avort si nu e drept ca noi, ca femei, trecem prin atatea .. Vai fi ok in cele din urma - poate va trebui sa treaca ceva timp, dar va fi. Gandeste-te ca nu esti nici prima si nici ultima care a trecut printr-un avort. Vor trece zilele si va fi mai bine. Din ce in ce mai bine smile

#67 2010-08-14 00:00:24

g33orgy
New member

iar eu am impresia ca pe zi ce trece va fi mai rau.....

#68 2010-08-14 00:06:55

kdeea
Platinum member

Pe termen lung e imposibil sa fie mai rau. Acum stiu ca suna extreeeem de departe, ca poate ti-ar placea sa arzi niste etape, sa fii direct in punctul in care sa spui " au trecut x ani ", dar vei ajunge si acolo si dupa atata timp o sa fii cat de cat vindecata .. si te vei pregati pentru un nou bebe smile Trebuie sa crezi ca va fi asa ...

Nu stiu daca esti sau nu o persoana religioasa, dar poate te-ar ajuta sa mergi la biserica, sa citesti o rugaciune, sa aprinzi o lumanare, stii tu ...

#69 2010-08-14 00:13:24

g33orgy
New member

CRed in Dmz.....am credinta..dar poate nu i atat de mare...m au luat alte gandurii..si crede ma am inceput sa tremur de frica...de ce am citit p aici.....cu infectia.....nu vreau sa mi scoata uteru:(((( eu vreau copii.........nu vreau sa ma infectez......nu simnt nimic deocamdata...decat k am o temperatura mai ridicata decat ceea de obicei..si putina ameteala.......imi e asa de frica:(((smile-<

#70 2010-08-14 00:14:25

Violete.Purpurii
Diamond member

tummenupp

kdeea a scris:

Pe termen lung e imposibil sa fie mai rau. Acum stiu ca suna extreeeem de departe, ca poate ti-ar placea sa arzi niste etape, sa fii direct in punctul in care sa spui " au trecut x ani ", dar vei ajunge si acolo si dupa atata timp o sa fii cat de cat vindecata .. si te vei pregati pentru un nou bebe smile Trebuie sa crezi ca va fi asa ...

Nu stiu daca esti sau nu o persoana religioasa, dar poate te-ar ajuta sa mergi la biserica, sa citesti o rugaciune, sa aprinzi o lumanare, stii tu ...

georgy urmareste'ti temperatura ... daca , creste si nu se lasa ....ar fi cazul sa mergi la doctor

si incearca sa mergi sa te odihnesti ...poate iti va prinde bine

Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2010-08-14 00:16:10)

#71 2010-08-14 00:47:37

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

g33orgy: de ce nu ai fost la o clinica particulara? sau la un spital decent?

Serios ca nu inteleg. Te duceai la medicul de familie, luai trimitere pentru un medic la o clinica si nu pateai nimic din toate astea neutral

#72 2010-08-14 02:08:09

Violete.Purpurii
Diamond member

AyraBlack a scris:

g33orgy: de ce nu ai fost la o clinica particulara? sau la un spital decent?

Serios ca nu inteleg. Te duceai la medicul de familie, luai trimitere pentru un medic la o clinica si nu pateai nimic din toate astea neutral

dar nu inteleg neutral

nu a fost intr'un loc calumea ? hmm

#73 2010-08-14 09:51:33

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Georgy, pacat.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#74 2010-08-14 11:14:03

kdeea
Platinum member

g33orgy a scris:

CRed in Dmz.....am credinta..dar poate nu i atat de mare...m au luat alte gandurii..si crede ma am inceput sa tremur de frica...de ce am citit p aici.....cu infectia.....nu vreau sa mi scoata uteru:(((( eu vreau copii.........nu vreau sa ma infectez......nu simnt nimic deocamdata...decat k am o temperatura mai ridicata decat ceea de obicei..si putina ameteala.......imi e asa de frica:(((smile-<

Ei, nu te gandi la ce-i mai rau, nu pune raul inainte .. E ca si cum m-ar durea inchieietura si as zice ca fac cu siguranta artrita .. Oricum, daca vezi ca ti-e ( tot mai ) rau, mergi la spital neaparat.

#75 2010-08-14 11:30:20

g33orgy
New member

va multumesc pentru sfaturi,ca ati fost alaturi......o perioada de timp nu voi mai intra .....mi se pare aiurea sa stau sa mai citesc .sad ce sa intamplat deja....."raul a fost facut" oricum cine intra p paginiile astea sa ia invatare,si daca vrea sa faca avort,sa nu se gandeasca k n'are nimic.....si doar ce bucurie ii va aduce un copil mic.......zambete....cand va vorbi.merge etc...............
Voi merge la un control luni.......vreau sa stiu in ce stadiu ma aflu.......si nu ma intereseaza decat sa'mi spuna daca voi mai putea avea copii .....poate ma voi inveseli putin..pana atuncia.................
Am impresia k nmk nu mai este bine......daca 1 luna m am chinui k greturi si ameteli.....plangand zi de zi de dureriile mele.....astazi imi lipsesc si l as vrea inapoi.....pt k  as stii k in mine se afla cineva care trb sa fie protejat.....
M'am gandit la avort,n am de ce sa nu mint.........eram 80% sa l pastrez si restu sa renunt...........problema este ca ieri nu ma gandeam sa ajung la avort....vroiam doar sa ma consult.....nu e vorba de spital privat.........am grabit lucruriile............atat eu cat si prietenu meu..eram 0 cu spitalele ne am interesat....la o fosta mamica....care a pierdut sarcina......femeia respectiva ne a reocomandat spitalui si doctorul..spunand ca este cel mai bun.....noi a 2 zi am fst la spitalul respectiv......de unde nu mai vreau sa mi amintesc nimc
aveti grija de voi fetelor.........si va multumesc pentru tot!sper sa mai vorbim dp un timp...deocamdata nu mai are rost

#76 2010-08-14 12:03:18

mio25
Full member

g33orgy a scris:

sfaturiile care sunt aicia sunt bune.....chiar f bune......sugerez fetelor care vor sa faca avort sa gandeasa ,sa ceara sfaturi......iar cele negative sa dispara.........in jurul meu ..."neamuriile "mele mi a intunecat mintea nu pot da vina p ele sau p altcineva decat p mine.....
Ieri am planuit sa merg astazi de dimineata cu prietenul meu sa facem un control ....sa aflam mai multe........intru in cabinet la doctorul respectiv......si ma luat  dur...dezbraca te si pune te p masa...eu ma uitam cu teama..aveam emotzii......si deodata incepe sa tipe la mine .....ti am zis sa te dezbraci mai repede.....nu am timp de pierdut ......ma controlat
si ma intrebat motivul pentru care am venit? i'am spus doctorului ca am facut un test de sarcina si mi a iesit pozitiv....si am venit la control sa vad cum decurge situatia....sa stiu in cate luni sunt....daca voi putea duce sarcina la bun sfarsit..... daca as vrea sa renunt la sarcina...voi mai putea face copii..........i am zis k ma gandesc la  un avort dar vreau sa mai ajtept
Ma dat afara din cabinet si ma trimis la garda..mi a cerut buletinu..plus o taxa de 1 mil......la certat p prietenul meu k statea langa mine si intra peste tot..i a zis sa ma lase singura k sunt majora si ma despartit de el......ia spus unei asistente sa ma conduca.........nu jtiam unde ma duc.......m au pus sa ma dezbrac....si mi au dat un halat..mi a zis sa astept doctorul sa vina sa ma consulte mai departe......le am rugat sa mi cheme prietenu si mi au zis ca n am nevoie
ma urcat iara p masa...mi au facut 2 injecti ...prima mi o gresise ....eram f ametita.....credeam ca vorbesc dar eu d fapt taceam.........am simntit kcum umbla  in mine......i am zis doctorului ....dabea ce vorbeam k a inteles gresit ...........eu vreau  doar sa stiu......mi a zis k este prea tarziu........nu jtiu cat a durat totul......imi amintesc cum ma impingeau pe burta ...si umblau inauntru ,eram ametita se invartea totul k mine..........in  jurul meu...auzeam si alte voci.....ceea ce mi doream in momentele acelea era sa ... termine odata....
Dupa ceva timp doctorul a plecat si ma lasat  k 2 asistente care m au dus in pat si imi spuneau sa respir .....sa nu mi se opreasac inima
M au pus in pat .....il auszeam p prietenu meu cerandu "i voie sa intre la mine..si nu l "au lasat....p partea cealalta eu tipam sa intre dar n aveam glas......intr un final a intrat la mine pt 1 minut..ma intrebat cum ma simnt si ce sa intamplat.?......i am spus k nu jtiu si k vreau aksa..........
Sa merg ,sau sa stau in cur nu puteam.....m "ai m au lasat 1 h sa mi revin timp in care prietenu astepta sa vina doctoru sa afle ce sa intamplat.......dar n a mai dat de el......era intr "o operatie..".....am preferat sa plec asa chiar dc nu vedeam nimik in jur...........m am dus aksa........am dormit.......nu ma interesa dureriile p care l aveam.........doar ma rugam sa dau timpul inapoi.......sa nu accept nici un control.........acum gandirea pe care o am......asa renunta la tot...nepasandu mi de familie de tinerete.....de facaultatea...banii.....de rusine ca am facut o p mama cum mi a spus neamuriile......nu m ar interesa nici viitoru......doar sa pot creste un copil......sa l strang la pieptul meu.......si sa ma joc k el:((.......imi pare f rau...dar e prea tarziu......nu pot sa dau timpul inapoi.....sunt acasa acum....anestezia inka nu sa dus se invarte tot in jurul..meu dar prefer sa scriu..... sa vada fetele care vor sa fac avort.....sa aibe grija....si la controale.....un copil inseamna o fericire....multe femei isi doresc si nu pot.....eu am dat cu piciorul......indiferent de situatia care o voi avea ....p viitor daca  DMZ ma va  binecuvanta din nou ..il voi pastra....
Cand il ai ti se pare totul aiurea......asculti sfaturi dar poate le iei pe cele rele.....avetzi grija.....

imi pare nespus de rau....cat despre sistemul medical din romania lasa de dorit,intr-adevar sunt medicii ff buni dar nu suficientii. nu stiu daca as fi in locul tau l-as da in judecata desi stiu ca m-as lupta cu morile de vant (spun asta ca familia mea a trecut prin clipe groznice din cauza unei "doamne "doctor ginecolog-obstretician si tot dansa ii fain meci nevinovata dupa toata intamplarea tragica)ptr ca in sistemul sanitar cat si in justitie si cred ca intr-o tara corutpa ca a noastra o mana spala pe cealalta.tot ce pot eu sa-ti zic ii ca sa fii tare. stiu ca in astfel de situatii cuvintele nu sunt o alinare.take care and i send to you a hugh

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.