|
Nu esti logat.
Avort.....un cuvant urat dar necesar-4#58 2010-08-13 23:02:46
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarnu luminita am 19 ani...........ii pot vedea fata doctorului si akuma.....a vazut ca tremuram.......ma lasase si fara prieten..........am vorbit cu mama mea mai devreme.....nici ei nu i vine sa creada......mi a spus....sa nu mi fi facut ceva cand ma consultat prima data de sa grabit sa mi faca avort.....si dupa aia n a mai iesit..si a zis k este in operatie........acuma daca il suni....nu ti mai raspunde....prietenu meu tot a incercat sa de a de el..macar sa mi prescrie niste medicamente......dar ia'l de unde nu'l mai gasesti Offline #59 2010-08-13 23:04:04
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarluminitza nu'mi vine sa cred nici acum ce ne'a zis giorgy Offline #60 2010-08-13 23:05:53
Re: avort.....un cuvant urat dar necesardaca sunt bine?sincer nici nu jtiu cum sunt.....se invarte totul cu mine..nu inteleg de ce inca nu sa dus anestezia......si am o durere in inima....ma simnt cumplit....nu mi am imaginat......am ramas cu un gust amar..... Offline #61 2010-08-13 23:11:06
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarda georgy ...ar fi bine sa o asculti pe luminitza... mergi la un doctor(urgente, ginecolog) si spune'i prin ce ai trecut in ultima zi si ce simti aq ce te doare..poate ceva e in neregula ... Offline #62 2010-08-13 23:13:15
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarsunt singura in casa..mama este la munca la fel si prietenul.....singura sa plec acum ..sincer nu ma mai risc.......voi astepta pana maine...sper sa fie bine....si sa nu patesc nimic...(sper Offline Publicitateloading...
#63 2010-08-13 23:15:26
Re: avort.....un cuvant urat dar necesargeorgy daca vezi ca ti se face mai rau ...nu sta ...apeleaza pe cine poti mai repede sau chiar la urgenta Offline #64 2010-08-13 23:39:07
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarNu ma intelege gresit, georgi, nu contest cele spuse de tine, dar mi se pare destul de incredibil ce s-a intamplat. Adica ok, sistemul medical din Romania e la pamant, am vazut-o si eu cu ochii mei, dar nu suntem in jungla, totusi .. Pai nu stiu, e ca si cum .. m-as duce la medic, i-as spune ca ma doare gatul, si in secunda 2 m-as trezi cu gura cascata, cu clesti in gatul meu si amigdalele scoase .. Cine ar face asa ceva - un avort fara sa iti SPUNA inainte, fara sa INTREBE nimic .. Mi se pare extrem de ciudat. Din nou, nu zic ca nu e asa cum spui tu, imi pare sincer rau ca ai trecut prin asta ( sper din suflet sa iti revii, atat fizic, cat si psihic, suntem alaturi de tine, asa, virtual si moral ), dar suna tare sf-ist scenariul. Doamne fereste .. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #65 2010-08-13 23:47:15
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarkdeea asta este adevarul...normal ca nimeni nu te ar crede.....nu poti stii tu km a fost ..daca n ai trecut prin asa ceva.......e parerea ta ce crezi.............dar eu...daca tu crezi ca eu mint c Ultima oara a fost editat de g33orgy (2010-08-13 23:52:07) Offline #66 2010-08-13 23:57:06
Re: avort.....un cuvant urat dar necesargeorgi, citeste te rog frumos cu atentie ce am scris mai sus, am si repetat de minim 2 ori, cu alte cuvinte Eu te cred, e clar ca n-ai avea de ce sa minti, adica .. pur si simplu n-ar avea sens. Mesajul meu era in esenta mai mult de frustrare, de semne de intrebare, nu de neincredere ori de a te face sa te simti si mai rau ... Dar zic - suna ciudat, suna imposibil - nu pentru ca nu s-ar fi intamplat asa, ci pentru ca e un scenariu groaznic .. Am scris-o si sus, imi pare rau, chiar rau, sincer .. Si sper din suflet ca, mai devreme sau mai tarziu, sa treci peste asta .. Nimeni n-ar trebui sa treaca printr-un avort si nu e drept ca noi, ca femei, trecem prin atatea .. Vai fi ok in cele din urma - poate va trebui sa treaca ceva timp, dar va fi. Gandeste-te ca nu esti nici prima si nici ultima care a trecut printr-un avort. Vor trece zilele si va fi mai bine. Din ce in ce mai bine Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #67 2010-08-14 00:00:24
Re: avort.....un cuvant urat dar necesariar eu am impresia ca pe zi ce trece va fi mai rau..... Offline #68 2010-08-14 00:06:55
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarPe termen lung e imposibil sa fie mai rau. Acum stiu ca suna extreeeem de departe, ca poate ti-ar placea sa arzi niste etape, sa fii direct in punctul in care sa spui " au trecut x ani ", dar vei ajunge si acolo si dupa atata timp o sa fii cat de cat vindecata .. si te vei pregati pentru un nou bebe Trebuie sa crezi ca va fi asa ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #69 2010-08-14 00:13:24
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarCRed in Dmz.....am credinta..dar poate nu i atat de mare...m au luat alte gandurii..si crede ma am inceput sa tremur de frica...de ce am citit p aici.....cu infectia.....nu vreau sa mi scoata uteru:(((( eu vreau copii.........nu vreau sa ma infectez......nu simnt nimic deocamdata...decat k am o temperatura mai ridicata decat ceea de obicei..si putina ameteala.......imi e asa de frica:(((-< Offline #70 2010-08-14 00:14:25
Re: avort.....un cuvant urat dar necesar
georgy urmareste'ti temperatura ... daca , creste si nu se lasa ....ar fi cazul sa mergi la doctor Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2010-08-14 00:16:10) Offline #71 2010-08-14 00:47:37
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarg33orgy: de ce nu ai fost la o clinica particulara? sau la un spital decent? Offline #72 2010-08-14 02:08:09
dar nu inteleg Offline #73 2010-08-14 09:51:33
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarGeorgy, pacat. D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #74 2010-08-14 11:14:03
Ei, nu te gandi la ce-i mai rau, nu pune raul inainte .. E ca si cum m-ar durea inchieietura si as zice ca fac cu siguranta artrita .. Oricum, daca vezi ca ti-e ( tot mai ) rau, mergi la spital neaparat. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #75 2010-08-14 11:30:20
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarva multumesc pentru sfaturi,ca ati fost alaturi......o perioada de timp nu voi mai intra .....mi se pare aiurea sa stau sa mai citesc . ce sa intamplat deja....."raul a fost facut" oricum cine intra p paginiile astea sa ia invatare,si daca vrea sa faca avort,sa nu se gandeasca k n'are nimic.....si doar ce bucurie ii va aduce un copil mic.......zambete....cand va vorbi.merge etc............... Offline #76 2010-08-14 12:03:18
imi pare nespus de rau....cat despre sistemul medical din romania lasa de dorit,intr-adevar sunt medicii ff buni dar nu suficientii. nu stiu daca as fi in locul tau l-as da in judecata desi stiu ca m-as lupta cu morile de vant (spun asta ca familia mea a trecut prin clipe groznice din cauza unei "doamne "doctor ginecolog-obstretician si tot dansa ii fain meci nevinovata dupa toata intamplarea tragica)ptr ca in sistemul sanitar cat si in justitie si cred ca intr-o tara corutpa ca a noastra o mana spala pe cealalta.tot ce pot eu sa-ti zic ii ca sa fii tare. stiu ca in astfel de situatii cuvintele nu sunt o alinare.take care and i send to you a hugh regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|