|
Nu esti logat.
Avort.....un cuvant urat dar necesar-34#628 2010-11-22 22:15:30
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarinca nu s-a inchis topicul asta? Offline #629 2010-11-23 09:29:03
Re: avort.....un cuvant urat dar necesar
De ce s-ar inchide?
Eu am ramas masca - daca e pe bune, femeia aia nu merita sa traiasca. Bebe are 18 saptamani, ea se duce la ecografii, poze 3D etc. si vrea sa avorteze Offline #630 2010-11-23 14:24:28
.. Asta zic si eu .. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #631 2011-01-23 22:40:22
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarhey violete purpurii ... imi poti da id tau? Offline #632 2011-03-25 10:36:37
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarhttp://www.narcisvirgiliu.ro/blog/mami-de-ce/ merita citit/vazut ...poate poate mai deschide ochii cuiva Offline Publicitateloading...
#633 2011-03-25 10:39:24
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarcred ca e de ajuns sa vezi decat pozele:( in rest no comm
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011 Offline #634 2011-03-25 21:43:04
Re: avort.....un cuvant urat dar necesartraumatizant linkul pentru mine . "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #635 2011-03-25 23:47:17
si pt mine , sunt socante pozele Offline #636 2011-03-25 23:57:04
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarintr-adevar sunt f socante pozele, mai ales daca cititi comentariile de mai jos de articol si vedeti ca pozele sunt reale, nu lucrate pe calculator(era un bebe in burtica-avea 4 luni)... din pacate e un lucrul real,o crima pe care multe femei o comit si nici macar nu realizeaza...poate prin postarea linkului asta o sa ajut ca un suflet mic sa supravietuiasc asta sper si imi doresc sa cred ca o sa se intample asta cel putin 1 data Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-03-25 23:58:30) Offline #637 2011-03-26 10:44:09
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarnu inteleg ce ochi ar trebui sa deschida....? ok pozele sunt socanta intr-adevar, dar asta nu inseamna ca tre sa ne intoarcem pe vremea lui ceasca cand nu aveai voie sa faci asa ceva. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-03-26 10:46:03) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #638 2011-03-26 10:54:46
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarinteresant e ca la 4 luni e interzis sa faci avort.legal se poate face pana la 12 saptamani,mai tarziu se accepta doar in anumite conditii. #639 2011-03-26 10:55:44
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarCoraline daca esti catusi de putin crestina ai sti ca nici pe vremea lui ceasca nu ai fi avut voie sa comiti crima asta. Offline #640 2011-03-26 11:20:04
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarnu ma mai bag in discutii contractictorii ca nu are sens! parerile sunt impartite. Eu cand vorbeam de crestinism ma refeream la frica de Dumnezeu si la credinta in DUmnezeu nu la preoti si religii... Dumnezeu sa aiba mila de cei ce fac alegeri gresite si gandesc gresit (poate o-i gandi eu gresit ...) Offline #641 2011-04-03 22:54:57
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarbuna. am si eu o problema : acum o saptaman am facut o intrerupere de sarcina si mi-a descoperit o rana pe col. sincer marti trebuie sa ma duc la control pt intreruperea care am facut-o dar sunt cam speriata. am o intrebare cine ma poate ajuta va rog din cate am citit pe acest forum este si nu este dureroasa cauterizarea depinde de la persoana la persoana. acum daca , cu o saptaman in urma eu am facut o intrerupere de sarcina si acum fac o cauterizare ca asa mi s-a spus nu este procedura dureroasa? imi va face iar anestezie locala? astept un raspuns va multumesc Offline #642 2011-04-03 23:20:35
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarpana la cauterizare se face o colposcopie, un Pap, se incearca un tratament cu ovule.... daca totusi se ajunge la cauterizare, se poate face cu sau fara anestezie locala . asa cum ai spus si tu, intensitatea durerii este perceputa diferit de la o persoana la alta dar in general este bine suportata. Offline #643 2011-07-02 22:25:16
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarBuna fetelor!am si eu o intrebare...am facut un test de sarcina de la a 2 zi de intarziere a menstruatiei si mi a iesit o linuta care apare oricum si una un roz mai pal..am repetat testul de sarcina peste 7 zile si a iesit la fel...........m-am dus la doctor la 14 zile de la intarziere...si surpriza ma controlat si intra vaginal si la ecografie si mi a zis k nu sunt.......am avut unele din simpome...prima mi a fost lipsa menstruatiei...dureri la sani.si sensibilitate......doctorul mi-a spus sa mai ajtept inca 2 saptamani si sa ma duc iara la control...facusem deja o luna de cand nu mi-a venit ciclu...a doua zi am avut dureri frt mari de burta si crampe ....l-am evitat am crezut ca este ceva normal....am iesit afara si surprzia ajung acasa ...si a inceput sa-mi curga sange.....astazi este a 5 zi ..eu nu am un ciclu regulat..dar nu inteleg mai nimic din ce mi sa intamplat..si pana nu mi va trece nu ma voi putea duce la un control sunt nelinistita....voi ce credeti? Ultima oara a fost editat de al33xandra (2011-07-02 22:28:15) Offline #644 2011-07-02 23:21:49
Re: avort.....un cuvant urat dar necesareu nu bag mana in foc dar din cate am mai citit pe aici parca sarcina se vede pe la 6 saptamani la ecograf, inainte nu liniutele alea pale de pe teste inseamna sarcina in stadiu incipient....si nu prea exista teste fals pozitive.....faptul ca sangerezi acuma ....sa nu fie un avort spontan....eu una as merge de urgenta la medic "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|