|
Nu esti logat.
Avort.....un cuvant urat dar necesar-32#590 2010-11-22 16:57:24
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarsincer, cred ca va cramponati de o simpla problema de semantica si ajungm la discutii nesfarsite de genul : de unde si pana unde e avort, de unde si pana unde e o fiinta umana... Offline #591 2010-11-22 17:05:30
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarHeim, m-am abtinut cu greu sa nu scriu..deja de multa vreme vroiam s-o fac, vazand cat de dur se trateaza alegerea unei femei de a face avort...pai si daca tot e asa...de ce nu se pune si problema dispozitivului DIU? nuuu...doar acelea care fac chiuretaj .. ele sunt de blamat ca au facut asa ceva. Offline #592 2010-11-22 17:08:11
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarce ii diu ala, ca eu is mai in urma Ultima oara a fost editat de katami (2010-11-22 17:09:03) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #593 2010-11-22 17:09:50
Re: avort.....un cuvant urat dar necesar
Sterilet / Dispozitiv intrauterin Offline #594 2010-11-22 17:10:38
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarsaru-mana, intre timp se desteptase si neuronul meu amortit Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#595 2010-11-22 17:12:45
atunci cind iei contraceptive foliculii ovarieni sunt "inghetati" ca sa zic asa, in diverse stadii de evolutie. ei nu dispar asadar, insa nici nu se dezvolta mai departe si poti fi"in preajma ovulatiei" si 3 ani la rind. Aceasta se va produce cind vei decide sa nu mai iei contraceptive pentru ca atunci se va debloca ovulatia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #596 2010-11-22 17:13:43
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarmultumesc din suflet, doctoressa Offline #597 2010-11-22 17:13:55#598 2010-11-22 17:15:27
mda...aici ai dreptate...despre DIU nu vorbeste nimeni...ce ciudat. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #599 2010-11-22 17:16:08
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarNu sunt de blamat cele care folosesc metode contraceptive care ar putea produce avortul unui embrion, a unei celule... dupa parerea mea nici cele care fac un avort, dar cu siguranta sunt de blamat (ca sa nu zic pus la zid) cele care persista in a face avorturi din prostia, inconstienta, nestiinta lor s.a.m.d. Offline #600 2010-11-22 17:17:15Re: avort.....un cuvant urat dar necesarNU. gresit. nu ai niciun drept sa judeci pe nimeni. indiferent de situatia lor...daca avea posibilitatea da'ti singura seama ca nu recurgeau la avort. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #601 2010-11-22 17:19:33
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarDoamne Soul, ce comparatie. D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #602 2010-11-22 17:20:01
nu prea ai dreptate....crede-ma, sunt persoane care recurg la avort avind de ales... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #603 2010-11-22 17:20:08#604 2010-11-22 17:21:21
le judec doar pe cele care au mai facut un avort si continua sa faca avorturi facand aceeasi pasi care anterior le-au condus spre avort. Offline #605 2010-11-22 17:22:56Re: avort.....un cuvant urat dar necesar
siiiiiiii...crezi ca e bine sa le faci in fel si chip? sa judeci omul? ca ce chestie? o face pe pielea ei. ea sufera nu tu. de ce ti'ar pasa atat de mult incat sa o faci in fel si chip? Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #606 2010-11-22 17:24:46Re: avort.....un cuvant urat dar necesarstiti ceva? sunt baiat. si eu unul nu concep avortul. oricat de greu mi'ar fi si nu as avea posibilitatea dar nu imping si nu incurajez avortul. DE ASEMENEA...(n'am tasta virgula la tastatura asa ca recurg la punctulete) NU JUDEC. nu e dreptul meu sa o fac. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #607 2010-11-22 17:28:36
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarss, te felicit, eu una mor cand aud barbati condamnand femeile care fac avort, ca nu-i costa nimic... cand or face ei copii si or sa simta ce simte o femeie care e nevoita din anumite motive sa faca un avort (nu spun de cele care fac avorturi pe banda, ci de cele care au constiinta a ceea ce fac) atunci sa arunce cu pietre Offline #608 2010-11-22 17:31:10Re: avort.....un cuvant urat dar necesarnu stiu despre altii...poate's mai prost de felul meu ca ma implic si pun suflet si ma consum atat. sunt in stare sa ma consum pentru cel mai mic rahat care ma afecteaza fie pe mine fie pe cel iubit...am suferit si sufar in continuare pentru nimicuri. asta mi's...oricat de greu si nu as avea ce sa mananc dar nu imping si nici nu incurajez omul la asa ceva. daca eu ca barbat imi doresc cel mai mult o sotie si un copil....cum as putea sa'i cer celei iubite sa faca avort doar de a scapa de o responsabilitate? Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|