homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort.....un cuvant urat dar necesar-30

#552 2010-10-01 16:29:22

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Re: avort.....un cuvant urat dar necesar

draga alexa nu am vrut sa raman!! nu ai inteles draga! de fertila sunt chiar foarte fertila ca am ramas la 3 luni de cand ne-am propus ca e timpul sa facem bebe. Deci draga mea noi am fost doar calculati si cu capul pe umeri  big_smile  si da ma laud cu asta. Cum am zis putina minte iti trebuie si nu ramai gravida! Dar cum multi/multe sunt cam "copii" la faza asta , doar cu hormonii urland din interior normal ca raman gravide de mai multe ori pe an

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-01 16:29:41)

#553 2010-10-01 16:49:39

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

dana, daca tu nu ai ramas gravida folosind metoda calendarului (sau coitul intrerupt, tot pe acolo  roll  ) inseamna ca pur si simplu ai avut noroc, nicidecum ca ai fost calculata si cu capul pe umeri! wink o gramada de femei au ramas gravide cu metoda asta, deci mai bine nu te mai lauda atata! du-te in alta parte si recomanda metode de contraceptie despre care pana si bunica-mea stie cat de ineficiente sunt, nu aici, pe un forum care promoveaza contraceptia moderna!

Ultima oara a fost editat de dea_di (2010-10-01 16:51:20)

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#554 2010-10-01 17:00:34

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

dea_di a scris:

dana, daca tu nu ai ramas gravida folosind metoda calendarului (sau coitul intrerupt, tot pe acolo  roll  ) inseamna ca pur si simplu ai avut noroc, nicidecum ca ai fost calculata si cu capul pe umeri! wink o gramada de femei au ramas gravide cu metoda asta, deci mai bine nu te mai lauda atata! du-te in alta parte si recomanda metode de contraceptie despre care pana si bunica-mea stie cat de ineficiente sunt, nu aici, pe un forum care promoveaza contraceptia moderna!

tummenupp  subscriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuu disperat Trezirea!

#555 2010-10-01 17:10:06

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

anticonceptionalele tot un fel de avort sunt........ dumbom

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#556 2010-10-01 17:16:47

dea_di
Platinum member

anticonceptionalele inhiba ovulatia! din moment ce nu exista ovul, degeaba exista spermatozoid, ca nu are ce sa fecundeze! deci nu exista niciun zigot si prin urmare niciun avort

Publicitate

loading...

#557 2010-10-01 17:25:28

cretzulici
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-10

cu anticonceptionale nu ... cu scosu afara inainte nu ... cu metoda calendarului nu ... cu prezervativ nu k se poate rupe ... atunci cu ce sa ne mai protejam ? anticonceptionalele sunt cele mai sigure ... prezervativul se poate rupe , metoda calendarului nu tine intotdeauna , scosul inainte nu k se pot elimina si inainte spermatozoizi . Daca si anticonceptionalele inseamna avort atunci hai sa ne inmultim k iepurii . pe bune acum ...

Written in the stars ...

#558 2010-10-01 17:28:05

dana82
Hero member

orangina123 a scris:

dea_di a scris:

tummenupp  subscriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuu disperat Trezirea!

deci...daca ati citi din urma ati vedea ca nu asta am promovat...dar la un moment dat s-a folosit ca scuza pentru o sarcina lipsa banilor pentru contraceptive. Atunci am venit cu exemplul asta. Da? clar? s-a lamurit problema? Si la urma urmei nu vad de ce jicniti lumea si "aruncati cu pietre" numai pentru ca nu sunt de acord cu voi. Toata lumea are dreptul sa isi spuna parerea, nu? Eu nu m-am luat de voi asa ca va rog... putin obraz  wink

#559 2010-10-01 17:28:15

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

cretzulici a scris:

Daca si anticonceptionalele inseamna avort atunci hai sa ne inmultim k iepurii . pe bune acum ...

Da, persoanele religioase asta sustin; eventual sa trantim 10 plozi, ca nah, daca atatia ne-a dat Dumnezeu...
E o tampenie spranceana Anticonceptionalele sunt o metoda foarte buna de a evita avortul; si prezervativul la fel. Numai ca oamenilor nu le pasa....din nepasare apar copiii nedoriti; din nepasare se fac avorturi.
Nu mai promovati "scosul afara"! e treaba voastra daca voi stapaniti atat de bine tehnica.
(Gata, am sters postul dinainte, ca sa nu intre la idei alte persoane bigote care poate n-au aflat deja de acel procent infim in care actioneaza asa-zisa contragestie.)

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-01 18:23:14)

#560 2010-10-01 17:28:46

dea_di
Platinum member

eu stiu ca in primul rand opresc ovulatia si doar in cazul in care nu isi fac efectul in felul asta actioneaza in alte moduri.....

dana, nu te-am jignit! am folosit un ton mai dur pt ca nu mi se pare ok solutia data de tine! o fata aflata la inceputul vietii sexuale si care nu stie suficiente lucruri despre contraceptie se poate gandi ca e o metoda eficienta pt ca ulterior sa descopere ca e gravida! si daca tot ne spunem parerile, eu imi mentin parerea ca ai avut doar un mare noroc si....cam atat! smile

Ultima oara a fost editat de dea_di (2010-10-01 17:32:50)

#561 2010-10-01 17:47:35

cretzulici
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-10

Mai aveam eu o profa la liceu de`mi spunea sa nu folosesc nici`o protectie ... Preotul spune asa : " protejeaza`te sa nu ramai ... k e pacat sa faci un avort " ... nu spune : " nu folosi anticonceptionalele " ... totusi !!! atunci duceti`va si legati`va trompele fetelor ... !!!

Written in the stars ...

#562 2010-10-01 17:51:21

dana82
Hero member

dea-di in primul rand, cand trimiti o persoana "la plimbare" e jignire...da in fine, sa zicem ca nu e jicnire. Si in al doilea rand postul legat de ultima solutie data (metoda calendarului si a avutului grijei la ejaculare) a fost data de mine doar pur pentru strict faptul ca (repet) s-a ajuns la a zice ca multe fac avort ca au ramas gravide pentru ca nu au avut bani de contraceptive-LE scuze peste scuze, peste scuze care mai de care  va pentru a-si gadila subconstientul care le zice la multi ca e gresit sa omori (vezi posturi mai din urma) Parerea poti sa ti-o menti , cum si eu pot sa mi-o mentin  wink  nu am nici o problema cu asta...si nici nu pretind ca ceilalti sa judece toti ca mine...de aceea cer respect si eu

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-01 17:53:13)

#563 2010-10-01 18:11:04

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

le iau in ordine
@andutu: eu n-am zis niciodata nimic ceva legat de banii dati pe metode contraceptive. Eu doar m-am referit la familiile sarace care ii aduc pe lume. La acele femei, pe care le doare in fund daca vor avea cu ce sa-si creasca puiul, sau daca acel copil va avea un tata sau nu. Exemplul meu a fost inspirat de un caz real, intalnit in maternitate.
@Marlyn: varsta o poti afla foarte usor, dand un simplu click pe username-ul meu. Am 27 de ani si am un baietel de 1 an si 9 luni.
@andutu: Am doua chiuretaje. Primul cand eu am propus un copil, el a acceptat, iar apoi s-a razgandit, spunand ca daca il tin il voi creste singura. Imi doresc un copil de la 20 de ani. Pe vremea aia nici nu se punea vorba sa reusesc sa imi intretin singura copilul din moment ce singura mea ruda era bunica mea o batrana pensionara si saraca. Eu am crescut fara tata, stiu cum e, nu mi-as dori niciodata asa ceva pentru copilul meu. Am ales sa intrerup si sarcina si relatia. A doua oara a fost un accident. Anticonceptionale nu pot lua, ma ingras enorm (aproape 15kg in 3 luni) de la toate, iar de la ultimele 3 incercate m-am ales cu foarte mult par pe corp (ma epilez pe abdomen cu ceara....). Am renuntat. Prezervativul imi provoaca usturimi si iritatii foarte mari. Sterilet iarasi nu, ca am avut rani pe col. Asa ca singura metoda este sa folosim prezervativul doar la ejaculare. Si asa am ramas. Barbatul cu care eram atunci nu prezenta o imagine stabila in viata mea, cel putin la momentul respectiv. Imi si schimbasem locul de munca, si aveam o luna intrerupere la plata asigurarilor. Deci ciuciu indemnizatie. Ma gandeam ca daca el pleaca, eu ce fac?
Ideea e ca nu poti judeca pe cineva pentru un anume lucru, decat daca ai trecut vreodata prin asa ceva, sau macar similar.
@anca90 eu saraca de mine lol am folosit metoda aceea de contraceptie ca la carte. Si din cauza ca vad atatea ironii si jigniri cu perdea voi renunta la limbajul meu civilizat si voi raspunde cu aceeasi moneda. Asadar, eu saraca de mine, am ales sa-mi folosesc ratiunea atunci cand aduc un copil pe lume si nu instinctele animale care-mi cer sa ma reproduc. Uite ca am jignit si eu cu perdea smile.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#564 2010-10-01 18:16:30

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

_alexa_ a scris:

le iau in ordine
@andutu: eu n-am zis niciodata nimic ceva legat de banii dati pe metode contraceptive. Eu doar m-am referit la familiile sarace care ii aduc pe lume. La acele femei, pe care le doare in fund daca vor avea cu ce sa-si creasca puiul, sau daca acel copil va avea un tata sau nu. Exemplul meu a fost inspirat de un caz real, intalnit in maternitate.
@Marlyn: varsta o poti afla foarte usor, dand un simplu click pe username-ul meu. Am 27 de ani si am un baietel de 1 an si 9 luni.
@andutu: Am doua chiuretaje. Primul cand eu am propus un copil, el a acceptat, iar apoi s-a razgandit, spunand ca daca il tin il voi creste singura. Imi doresc un copil de la 20 de ani. Pe vremea aia nici nu se punea vorba sa reusesc sa imi intretin singura copilul din moment ce singura mea ruda era bunica mea o batrana pensionara si saraca. Eu am crescut fara tata, stiu cum e, nu mi-as dori niciodata asa ceva pentru copilul meu. Am ales sa intrerup si sarcina si relatia. A doua oara a fost un accident. Anticonceptionale nu pot lua, ma ingras enorm (aproape 15kg in 3 luni) de la toate, iar de la ultimele 3 incercate m-am ales cu foarte mult par pe corp (ma epilez pe abdomen cu ceara....). Am renuntat. Prezervativul imi provoaca usturimi si iritatii foarte mari. Sterilet iarasi nu, ca am avut rani pe col. Asa ca singura metoda este sa folosim prezervativul doar la ejaculare. Si asa am ramas. Barbatul cu care eram atunci nu prezenta o imagine stabila in viata mea, cel putin la momentul respectiv. Imi si schimbasem locul de munca, si aveam o luna intrerupere la plata asigurarilor. Deci ciuciu indemnizatie. Ma gandeam ca daca el pleaca, eu ce fac?
Ideea e ca nu poti judeca pe cineva pentru un anume lucru, decat daca ai trecut vreodata prin asa ceva, sau macar similar.
@anca90 eu saraca de mine lol am folosit metoda aceea de contraceptie ca la carte. Si din cauza ca vad atatea ironii si jigniri cu perdea voi renunta la limbajul meu civilizat si voi raspunde cu aceeasi moneda. Asadar, eu saraca de mine, am ales sa-mi folosesc ratiunea atunci cand aduc un copil pe lume si nu instinctele animale care-mi cer sa ma reproduc. Uite ca am jignit si eu cu perdea smile.

Sa iti traiasca baietelul! rodnar

#565 2010-10-01 19:28:14

dea_di
Platinum member

mai nu am eu nicio autoritate sa te trimit "la plimbare"! daca ti-am spus sa nu promovezi pe aici metode invechite de contraceptie nu inseamna ca te-am alungat, oricum e un forum liber si poti sa pleci cand vrei tu sau cel mult in cazul in care hotaraste un moderator asta! imi cer si eu scuze daca ti s-a parut ca te-am jignit, eu doar ma enervez de fiecare data cand citesc ca inca se mai folosesc metode din astea disperat

#566 2010-10-01 19:50:21

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Da' ce aveti fratilor cu metoda calendarului? Este o metoda perfect functionala, dar cu eficienta de 60%. Depinde doar de tine, ca persoana si de partenerul tau daca va asumati sau nu riscul de 40%... Mie nu mi se pare ca ar fi o metoda invechita, sincer - e doar mai putin eficienta.

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2010-10-01 19:51:04)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#567 2010-10-01 20:19:42

dea_di
Platinum member

daca esti 100% sigura ca nu vrei un copil, 60% mi se pare un procent f mic....
ma rog, pana la urma fiecare face ce vrea cu viata lui si cu corpul lui! nu vad de ce mi-ar pasa mie ca altii isi omoara copiii sau ca ii pastreaza si alcatuiesc o fericita echipa de fotbal!
este perfect legal sa faci cati copii vrei asa cum este perfect legal sa faci cate avorturi vrei si sa folosesti ce metode de contraceptie vrei sau sa nu folosesti deloc!
prin urmare am ajuns la concluzia ca nu are rost sa-mi mai bat capul cu acest subiect atata timp cat nu ma afecteaza cu nimic, personal! forgetit
goodluck tuturor

#568 2010-10-02 01:29:06

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

dea_di a scris:

daca esti 100% sigura ca nu vrei un copil, 60% mi se pare un procent f mic....
ma rog, pana la urma fiecare face ce vrea cu viata lui si cu corpul lui! nu vad de ce mi-ar pasa mie ca altii isi omoara copiii sau ca ii pastreaza si alcatuiesc o fericita echipa de fotbal!
este perfect legal sa faci cati copii vrei asa cum este perfect legal sa faci cate avorturi vrei si sa folosesti ce metode de contraceptie vrei sau sa nu folosesti deloc!
prin urmare am ajuns la concluzia ca nu are rost sa-mi mai bat capul cu acest subiect atata timp cat nu ma afecteaza cu nimic, personal! forgetit
goodluck tuturor

tummenupp

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#569 2010-10-02 09:39:51

dana82
Hero member

Dea_di hai sa n-o mai intoarcem ca intr-adevar mi-ai zis sa nu promovez metoda asta DAR SI  citez" du-te in alta parte" deci e cat se poate de "trimis"...cel putin de la topicul asta...da no...in fine...scuzele le accept wink  storstark
Cat despre enervatul tau cand citesti ca inca se mai folosesc metode de astea, ce sa zic, tocmai despre asta ziceam si mai sus...e un forum si fiecare isi zice parerea si nu ar trebui sa te enerveze o parere sau sa te afecteze cu ceva atata timp cat nu e atac la persoana smile  pe un forum mereu vei intalni oameni cu alta gandire decat a ta ca doar nici un om nu e identic cu celalalt... LE si la urma urmei doar citesti si faci ce vrei!fiecare alege ce face cu viata lui!
Pentru unele persoane (ca mine-care nu suport anticonceptionalele din cauza ca ma fac mai irascibila) metoda calendarului chiar functioneaza de minune! SI asta doar pentru ca imi cunosc bine organismul , am un ciclu regulat de numai, sotul meu isi cunoaste si el la fel de bine organismul si probabil am avut si un dram de noroc. Si da, ne-am asumat procentul de 40% ca daca raman...asta e...oricum avort nu faceam numai ca bebe ar fi venit intr-o perioada mai putin potrivita.
Deci ma repet pentru ultima oara, nu promovez neaparat metoda asta Mult mai bine ar fi sa se foloseasca metodele moderne contraceptive; dar pentru persoanele care se plang de lipsa de fonduri pentru a-si scuza o sarcina nedorita mereu am sa le zic ca exista si metoda asta(cum zice Blue macar 40% e un procentaj ok fata de 100% sa ramai gravida). Mi se pare mult mai buna decat sexul la liber(sa se inmulteasca ca iepurii ca sa aiba apoi ce 'arunca la gunoi" skitarg ) si negandit (care duce la o sarcina si apoi poate duce la un avort)

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-02 09:41:27)

#570 2010-10-02 10:15:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

dana, metoda calendarului functioneaza doar daca ai un ciclu super la minut... zic eu sigur, ca il am neregulat... si NU a functionat lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.