homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort.....un cuvant urat dar necesar-28

#514 2010-09-29 22:27:21

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

Re: avort.....un cuvant urat dar necesar

anca90 a scris:

si daca ar afla ca exista, tot n-ar avea de unde sa le ia gratis, iar bani ca sa le cumpere de la farmacie, poate ca multi nu au.

pai daca nici asa nu este bine sa recurga la abstinenta....decat sa omoare un copil,toti stiu sa se f**a dar cand ajunge fata cu burta la gura nu se gandesc ca nu are nici o vina copilul ala ca nu s-au protejat ci se gandesc sa il omoare ca asa ii mult mai simpla viata....si in ziua de azi la cate metode contraceptive sunt.....chiar ai de unde sa alegi.
acum 20 ani nu erau atatea metode contraceptive si s-au omorat atatia copii prin avort,dar acum cand ai posibilitatea sa alegi dintr-o mare varietate de metode... preferi sa simti placere juma'de ora si dupa aia sa omori o viata de om pt.asta.
si chiar si la tara daca tot le este a f**e,sa vina in oras o data la nu stiu cat timp si sa ia pastile gratuite de la planing.

in ziua de azi cred ca mai degraba te gandesti mai mult la ce facultate sa intri sau ce pereche de papuci sa iti cumperi decat la faptul ca faci avort.

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#515 2010-09-29 22:31:24

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

applause  applause  applause  bravo...mare dreptate applause

andutu a scris:

anca90 a scris:

si daca ar afla ca exista, tot n-ar avea de unde sa le ia gratis, iar bani ca sa le cumpere de la farmacie, poate ca multi nu au.

pai daca nici asa nu este bine sa recurga la abstinenta....decat sa omoare un copil,toti stiu sa se f**a dar cand ajunge fata cu burta la gura nu se gandesc ca nu are nici o vina copilul ala ca nu s-au protejat ci se gandesc sa il omoare ca asa ii mult mai simpla viata....si in ziua de azi la cate metode contraceptive sunt.....chiar ai de unde sa alegi.
acum 20 ani nu erau atatea metode contraceptive si s-au omorat atatia copii prin avort,dar acum cand ai posibilitatea sa alegi dintr-o mare varietate de metode... preferi sa simti placere juma'de ora si dupa aia sa omori o viata de om pt.asta.
si chiar si la tara daca tot le este a f**e,sa vina in oras o data la nu stiu cat timp si sa ia pastile gratuite de la planing.

in ziua de azi cred ca mai degraba te gandesti mai mult la ce facultate sa intri sau ce pereche de papuci sa iti cumperi decat la faptul ca faci avort.

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#516 2010-09-29 22:32:41

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

generic vorbind ma intreb ce solutii au cei fara loc de munca, oamenii care traiesc poate din mila altora si carora abia le ajung banii de mancare. nu ii includ aici pe cei care au bani de tigari si bautura, ci pe cei care abia reusesc sa supravietuiasca. in ziua de azi, cred ca sunt chiar multe familii in situatia asta, iar "Sa-si gaseasca de munca!" a devenit aproape imposibil.
Uite, fara suparare, dar cui ii arde de sex intr-o situatie ca asta? Sa nu aiba bani de mancare, sa fie intr-o situatie critica si sa mai intretina si relatii sexuale neprotejate? Aici intervine inconstienta..Da, la planning se dau si AC mai ieftine fara taxa adaugata de farmacii care e imensa  wow (48 YAZ la farmacie, 37 la planning) Si da sunt si AC gratuite. Daca un cuplu, chiar si de la tara, vrea si isi doreste sa se protejeze si sa impiedice o sarcina nedorita, da fuga pana la cel mai apropiat oras( care nu cred eu ca e asa departe) si-si ia o rezerva de folii pentru cateva luni. Eu zic ca se poate face si asa, daca exista vointa.  Daca e 15 ron folia sa zicem, o rezerva de 4 luni vine 60 ron. Orice problema are o solutie.
scuze andutu chiar nu am vazut ca am scris cam aceeasi idee ca a ta lol cu mersul in oras pt pastilute.

Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-09-29 22:34:11)

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#517 2010-09-29 22:35:52

andutu
Full member

kemikal a scris:

generic vorbind ma intreb ce solutii au cei fara loc de munca, oamenii care traiesc poate din mila altora si carora abia le ajung banii de mancare. nu ii includ aici pe cei care au bani de tigari si bautura, ci pe cei care abia reusesc sa supravietuiasca. in ziua de azi, cred ca sunt chiar multe familii in situatia asta, iar "Sa-si gaseasca de munca!" a devenit aproape imposibil.
Uite, fara suparare, dar cui ii arde de sex intr-o situatie ca asta? Sa nu aiba bani de mancare, sa fie intr-o situatie critica si sa mai intretina si relatii sexuale neprotejate? Aici intervine inconstienta..Da, la planning se dau si AC mai ieftine fara taxa adaugata de farmacii care e imensa  wow (48 YAZ la farmacie, 37 la planning) Si da sunt si AC gratuite. Daca un cuplu, chiar si de la tara, vrea si isi doreste sa se protejeze si sa impiedice o sarcina nedorita, da fuga pana la cel mai apropiat oras( care nu cred eu ca e asa departe) si-si ia o rezerva de folii pentru cateva luni. Eu zic ca se poate face si asa, daca exista vointa.  Daca e 15 ron folia sa zicem, o rezerva de 4 luni vine 60 ron. Orice problema are o solutie.
scuze andutu chiar nu am vazut ca am scris cam aceeasi idee ca a ta lol cu mersul in oras pt pastilute.

sau cum am mai spus mai sus abstinenta....vb ta kemikal...cand esti rupt in c*r de foame nu cred ca iti mai arde de sex ci mai degraba de cautarea unui loc de munca

#518 2010-09-29 22:36:59

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Din cate stiu eu .. anticonceptionale gratiute nu se mai dau de ceva vreme. Asta asa, ca fapt divers smile Cel putin la mine in oras nici prezervative nu se mai dau la Planning de o perioada .. Au ramas in stoc cele primite acum cateva luni. Tot ca fapt divers. Nu ca o justificare pentru cei care nu se protejeaza .. Dar e si asta un minus .. Criza ne ataca pe toate planurile neutral

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#519 2010-09-29 23:07:02

katharina_x
Full member

La mine de exemplu se dau. Eu nu am nevoie pentru ca nu dau YAZ gratuit acolo iar prezervativ folosim rar.
E pacat ca avand atatea surse de informare, oamenii inca recurg la avort. Chiar si la tara e internet. si nu zic aici de 'tara mea' din Vrancea, zic in general ca am  fost si am vazut.

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#520 2010-09-29 23:49:54

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nici eu nu cred ca iti arde de sex pe stomacul gol! o fi sexul o nevoie primara, dar eu zic ca tre' sa te asiguri mai intai ca nu mori de foame si sete si mai pe urma sa vezi cum faci cu sexul....zic si eu...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#521 2010-09-30 11:15:54

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

smile deci sexul a devenit un lux? si cuplurile sarace dorm tot in acelasi pat si atractia exista si la ei. mi-e greu sa cred ca cele care au propus solutia asta ar rezista eroic si si-ar refuza barbatii seara de seara pe motiv ca n-au bani de contraceptive.

oricum, cred ca foarte putini sunt cei care vor sa se protejeze si chiar nu au bani sa o faca. nu stiam ca exista AC atat de ieftine, deci se pare ca solutii exista si pt cei saraci.

#522 2010-09-30 12:13:21

dea_di
Platinum member

daca isi permit un pat in care sa doarma probabil ca isi permit si contraceptive din alea ieftine big_smile

#523 2010-09-30 13:09:31

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

si la urma urmei solutii mereu exista ( ca in orice domeniu) trebuie doar sa vrei sa le aplici! Legat de subiectul asta si de conceperea unui bebe nici macar bani nu-ti trebuie....trebuie doar avut grija!!! adica cat e de greu sa se termine barbatul afara? sau sa te abti in perioada de ovulatie?  va  si sa nu ma luati cu lichidul pre...si cu accidentele(ca alea-s rare)! NOi nu am vrut bebe dupa ce ne-am casatorit si nu am folosit nici preze, nici antibebe si 1 an jumate nu am ramas gravida! asa ca sa fim seriosi  visslar Daca vrei se poate!

#524 2010-09-30 13:15:18

andutu
Full member

dana82 a scris:

si la urma urmei solutii mereu exista ( ca in orice domeniu) trebuie doar sa vrei sa le aplici! Legat de subiectul asta si de conceperea unui bebe nici macar bani nu-ti trebuie....trebuie doar avut grija!!! adica cat e de greu sa se termine barbatul afara?  sau sa te abti in perioada de ovulatie? va  si sa nu ma luati cu lichidul pre...si cu accidentele(ca alea-s rare)! NOi nu am vrut bebe dupa ce ne-am casatorit si nu am folosit nici preze, nici antibebe si 1 an jumate nu am ramas gravida! asa ca sa fim seriosi  visslar Daca vrei se poate!

pai aici intervine orgoliul lui...pai cum sa termine el afara daca asa este facut sexul sa termine inauntru,trebuie sa se simta bine omu' ca vb aia .
faza cu saracia....hai sa fim seriosi,6 lei pe luna nu cred ca este capat de lume...sau sa ia prez gratuite de la planning.....si cu saracia asta...cand te duci pe la tara ii vezi pe care mai de care in bar cu rachiul in fata si cu tigara aprinsa dar intradevar daca esti sarac de ce sa renunti la o sticla de vin cand poti renunta la prez. sau pastile si lasa ca daca se intampla ceva, mergem si avortam ca doar nu-i mare branza.

#525 2010-09-30 13:33:19

pucca_pucca89
Hero member

arata-mi tu pe cineva de la tara care stie ce inseamna planning forgetit  forgetit si faza cu tigarile si cu bautura asa e......ft adevarat..din pacate neutral

#526 2010-09-30 16:06:49

katharina_x
Full member

Nu stiu la ce fel de'tara' va referiti voi, dar sa stiti ca nu e dracu' asa de negru. Exista surse de informare. Oamenii nu sunt prosti, ci dezinformati. Daca exista vointa, se gasesc solutii. Sigur sunt sali cu compuri si net(net-cafe-uri sau cum le zice) pe langa oras/sat sau orinde ar fi ei. Nu le mai gasiti atatea scuze, stiti si voi foarte bine ca nu exista nu pot, ci nu vreau. Cat despre 'sexul a devenit un lux'..ma refeream la sexul protejat, facut 'cu cap' nu o partida fara prezervativ si apoi rugaciuni sa le vina menstra.
( o mica intamplare din campania de contraceptie a prietenelor mele : fetele s-au dus frumos intr-o comuna cred, la un liceu si le-au vorbit elevelor de contraceptie. In momentul in care li se povestea despre faptul ca menstruatia este incomfortabila si sigur nu sunt foarte fericite ca le vine-urma sa le zica de absorbante- sar cateva si spun " aaa, nu! ca noi suntem asa fericite cand ne vine, inseamna ca n-am ramas gravide"! ) Deci va dati seama cat de mult le durea pe ele de prezervative, AC si altele. Le doare in cot!Sau unii pur si simplu sunt dezinteresati. Asa ca eu refuz sa le gasesc scuze gen saracie, si de astea.

Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-09-30 16:07:30)

Yeah, that's my eye!

#527 2010-09-30 17:29:03

pucca_pucca89
Hero member

pai la acelasi lucru ma refeream si eu..ca sunt dezinformati nu ca sunt prosti....

#528 2010-09-30 17:36:58

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

andutu a scris:

pai aici intervine orgoliul lui...pai cum sa termine el afara daca asa este facut sexul sa termine inauntru,trebuie sa se simta bine omu' ca vb aia

pai daca e mare orgoliu atunci ia sa fie mare orgoliu si sa-si "asume" si copilul ala nevinovat , nu?

"Asa ca eu refuz sa le gasesc scuze gen saracie, si de astea."kemikal
tummenupp  corect...si alta chestie...bine ca nu au bani de prezervative , dar au bani de avort  va  pai cati bani dai pe avort mai bine iti luai 1 an 2 prezervative ...

kenikal "Daca exista vointa, se gasesc solutii"  tummenupp

#529 2010-09-30 21:30:11

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

dana82 a scris:

adica cat e de greu sa se termine barbatul afara? sau sa te abti in perioada de ovulatie?  va  si sa nu ma luati cu lichidul pre...si cu accidentele(ca alea-s rare)! NOi nu am vrut bebe dupa ce ne-am casatorit si nu am folosit nici preze, nici antibebe si 1 an jumate nu am ramas gravida! asa ca sa fim seriosi  visslar

Ha? Eu am ramas insarcinata prin metoda asta de contraceptie... si nu doar o data smile Daca VOI v-ati chinuit asta nu inseamna ca toti se chinuie. Daca VOI v-ati chinuit sa faceti un copil, asta nu-i face cu nimic mai criminali pe cei ce fac chiuretaj. Asta pur si simplu te face pe tine mai putin fertila.  wave
@andutu: ce orgoliu?? voi credeti ca daca un barbat refuza sa ejaculeze afara din vagin o face din orgoliu?!? Aveti idee ca asa ceva in timp duce la ejaculare precoce si chiar lipsa orgasmului la ejaculare? Voi vorbiti doar ca sa faceti posturi in plus?
@Marlyn: sa te fereasca dumnezeu sa ai parte de un copil cu handicap major... ai idee ce inseamna sa cresti asa ceva? De ce naibii se mai fac atatea teste din timpul sarcinii, atatea analize si ecografii daca nu se dorea stoparea aducerii pe lume a copiilor cu handicap majori?? Mie altruismul asta exagerat deja mi se pare ceva gen wonder women wanna be.

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2010-09-30 21:46:25)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#530 2010-09-30 21:56:16

dea_di
Platinum member

aoleu alexa, te rog nu reinvia subiectul cu copiii handicapati disperat roll

in rest, ai dreptate in tot ce spui!

#531 2010-09-30 22:16:22

andutu
Full member

nu scriu aici ca sa ma bag in seama aiurea, deja am observat la orice topic deschis ca daca este cineva cu alta parere sau impotriva unei idei deja se arunca cu pietre si cu jigniri.de asta multe persoane au si renuntat sa mai scrie aici.
revenind on topic, faza cu orgoliul sa zicem ca am exagerat dar in continuare imi sustin parerea ca daca este cineva asa sarc incat nu isi permite pastile la 6 lei cea mai buna varianta ese abstinenta.
la faza cu copilul handicapat au spus-o multe fete ca daca ar avea bebele probleme ar face avort ca sa nu sufere o viata si parintii si copilul dar ca sa faci avort doar ca nu ai facultatea terminata sau nu e timpul deja e prea mult.

#532 2010-09-30 22:18:06

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

_alexa_ a scris:

dana82 a scris:

adica cat e de greu sa se termine barbatul afara? sau sa te abti in perioada de ovulatie?  va  si sa nu ma luati cu lichidul pre...si cu accidentele(ca alea-s rare)! NOi nu am vrut bebe dupa ce ne-am casatorit si nu am folosit nici preze, nici antibebe si 1 an jumate nu am ramas gravida! asa ca sa fim seriosi  visslar

Ha? Eu am ramas insarcinata prin metoda asta de contraceptie... si nu doar o data smile Daca VOI v-ati chinuit asta nu inseamna ca toti se chinuie. Daca VOI v-ati chinuit sa faceti un copil, asta nu-i face cu nimic mai criminali pe cei ce fac chiuretaj. Asta pur si simplu te face pe tine mai putin fertila.  wave
@andutu: ce orgoliu?? voi credeti ca daca un barbat refuza sa ejaculeze afara din vagin o face din orgoliu?!? Aveti idee ca asa ceva in timp duce la ejaculare precoce si chiar lipsa orgasmului la ejaculare? Voi vorbiti doar ca sa faceti posturi in plus?
@Marlyn: sa te fereasca dumnezeu sa ai parte de un copil cu handicap major... ai idee ce inseamna sa cresti asa ceva? De ce naibii se mai fac atatea teste din timpul sarcinii, atatea analize si ecografii daca nu se dorea stoparea aducerii pe lume a copiilor cu handicap majori?? Mie altruismul asta exagerat deja mi se pare ceva gen wonder women wanna be.

Ete, scart!  Chinul alteia de a face un copil nu are nicio legatura cu criminalitatea, de orice fel ar fi ea...  dumbom  In schimb, avortul, independent de orice alte imprejurari, ramane o crima. Fie ca noi o acceptam ori nu. Apropo, cati copii ai, ca spuneai ca ai ramas insarcinata de mai multe ori?
Eu am ramas insarcinata atunci cand am vrut, exact in luna in care am vrut. Simplu. Exista o multime de mijloace de contraceptie. Si in ultima instanta, pentru cele ce sunt la o varsta frageda si au alte lucruri prioritare - sa ajunga macar majore, sa termine liceu si sa devina cu adevarat responsabile si nu doar pline de opinii, le recomand cea mai sigura metoda contraceptiva, care nu le va transforma niciodata in ucigase ale propriilor copii, cea mai sigura metoda contraceptiva din istorie: ABSTINENTA.

In privinta urarii lacrimogene de a nu avea un copil handicapat, te asigur ca nu voi avea! Te-ai linistit? bebe

Iar, nu in cele din urma, refuzul meu de a ucide un copil, fie el nascut ori nenascut, nu e un act de altruism, ci de constiinta.

Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-09-30 22:21:07)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.