homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort.....un cuvant urat dar necesar-29

#533 2010-09-30 22:26:42

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

Re: avort.....un cuvant urat dar necesar

Marlyn a scris:

Ete, scart!  Chinul alteia de a face un copil nu are nicio legatura cu criminalitatea, de orice fel ar fi ea...  dumbom  In schimb, avortul, independent de orice alte imprejurari, ramane o crima. Fie ca noi o acceptam ori nu. Apropo, cati copii ai, ca spuneai ca ai ramas insarcinata de mai multe ori?
Eu am ramas insarcinata atunci cand am vrut, exact in luna in care am vrut. Simplu. Exista o multime de mijloace de contraceptie. Si in ultima instanta, pentru cele ce sunt la o varsta frageda si au alte lucruri prioritare - sa ajunga macar majore, sa termine liceu si sa devina cu adevarat responsabile si nu doar pline de opinii, le recomand cea mai sigura metoda contraceptiva, care nu le va transforma niciodata in ucigase ale propriilor copii, cea mai sigura metoda contraceptiva din istorie: ABSTINENTA.

In privinta urarii lacrimogene de a nu avea un copil handicapat, te asigur ca nu voi avea! Te-ai linistit? bebe

Iar, nu in cele din urma, refuzul meu de a ucide un copil, fie el nascut ori nenascut, nu e un act de altruism, ci de constiinta.

marlyn cred ca ai vrut sa intrebi cati copii a avortat ca la cum vb, nu cred sa aiba inima sa tina vreunul   diablo

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#534 2010-09-30 22:29:49

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

andutu a scris:

Marlyn a scris:

Ete, scart!  Chinul alteia de a face un copil nu are nicio legatura cu criminalitatea, de orice fel ar fi ea...  dumbom  In schimb, avortul, independent de orice alte imprejurari, ramane o crima. Fie ca noi o acceptam ori nu. Apropo, cati copii ai, ca spuneai ca ai ramas insarcinata de mai multe ori?
Eu am ramas insarcinata atunci cand am vrut, exact in luna in care am vrut. Simplu. Exista o multime de mijloace de contraceptie. Si in ultima instanta, pentru cele ce sunt la o varsta frageda si au alte lucruri prioritare - sa ajunga macar majore, sa termine liceu si sa devina cu adevarat responsabile si nu doar pline de opinii, le recomand cea mai sigura metoda contraceptiva, care nu le va transforma niciodata in ucigase ale propriilor copii, cea mai sigura metoda contraceptiva din istorie: ABSTINENTA.

In privinta urarii lacrimogene de a nu avea un copil handicapat, te asigur ca nu voi avea! Te-ai linistit? bebe

Iar, nu in cele din urma, refuzul meu de a ucide un copil, fie el nascut ori nenascut, nu e un act de altruism, ci de constiinta.

marlyn cred ca ai vrut sa intrebi cati copii a avortat ca la cum vb, nu cred sa aiba inima sa tina vreunul   diablo

Avortati(ucisi) ori nu, tot copiii sai sunt.

Totusi, faptul ca apara o idee cu inversunare, nu inseamna neaparat ca o si practica....

http://www.avort.ro/

"După 8 săptăm?ni c?nd se efectueză avortul, copilul are deja toate organele formate. Simţurile sunt prezente: ei simt durerea şi avortul devine un măcel. Le bate inima dar apoi se opreşte c?nd va fi rupt ?n bucăţi prin chiuretaj sau prin aspiraţie."

Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-09-30 22:38:16)

#535 2010-09-30 23:31:34

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

andutu a scris:

serios acum.. nu m-am bagat in discutia asta ptr ca am zis sa stau departe de scandaluri si jigniri, dar asta intrece masura. nu ma jignesti pe mine, si nu ma afecteaza cu nimic. si totusi am ramas " neutral " cand am vazut ce ai scris. poate mai citesti odata, si editezi.. nu e frumos sa stii.

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#536 2010-09-30 23:59:45

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Subscriu la ce a zis star. In plus, alexa are un bebe. Faptul ca o persoana a facut la un moment dat un avort, nu face persoana respectiva mai rea sau incapabila de a fi o mama buna...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#537 2010-10-01 00:21:12

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

carmen_21 a scris:

Subscriu la ce a zis star. In plus, alexa are un bebe. Faptul ca o persoana a facut la un moment dat un avort, nu face persoana respectiva mai rea sau incapabila de a fi o mama buna...

Asta e o decizie personala si noi nu avem niciun drept sa o comentam.Fiecare face ce  crede ca e mai bine pentru el. Nu vreau sa sara bisericosii acum pe mine si sa inceapa cu 'omori viata unui copil nevinovat, bla bla' am citit destule in cele 18 pagini. Am inteles ca multe nu ati trecut prin asta dar sunteti sigure ca nu ati face-o. Foarte bine. Niciodata sa nu spui niciodata, nu ai de unde sa stii ce te asteapta.

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

Publicitate

loading...

#538 2010-10-01 02:01:18

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Marlyn a scris:

In privinta animalelor, situatia este chiar mai complexa. Asa cum au dreptul cainii ori pisicile la viata, o au si purceii, mieii ori gainile. Un iubitor adevarat de animale este cel ce nu accepta uciderea niciunui animale. Altfel, se numeste ipocrit. Prin urmare, atatat timp cat mancam pui fara jena, ori miei, si nu ne pasa de sufletul lor dar lacrimam pentru catei, suntem ipocriti. Sigur, cand esti martor la suferinta unui animal, nu poti sa nu fi marcat. Dar, si puii sufera cand sunt taiati, si mieii, si purceii.

va  Scuzati-ma ca ma bag.. mai ales tu Marlyn, dar.. la naiba, nu mi se pare ca un om care iubeste animalele si sufera pentru maltratarea lor, plange alaturi de ele si arunca de fiecare data cand poate un colt de paine sau mai stiu eu ce unui catel e ipocrit doar pentru ca mananca carne. Eu, sunt iubitoare de animale, le iubesc, mereu le-am iubit, sufar cand vad un catel amarat si unul cu coastele la vedere, si nu ma consider ipocrita pentru ca mananc pui sau peste smile. Faptul ca nu mananc miel, porc, gasca sau mai stiu eu ce, e total din alte motive, nu pentru ca mai sus am scris ca nu stiu cat le iubesc eu smile.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#539 2010-10-01 10:58:05

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eu sunt de acord cu Marlyn.
alexa, din ce spui tu inteleg ca nu ai practicat corect metoda si atunci bineinteles ca sansele sa ramai insarcinata au fost mari. daca barbatul se retrage fix in ultimul moment, exista riscul sa nu aprecieze corect momentul ejacularii sau sa nu aiba suficient timp si prin urmare sa lase sperma in interior, plus ca abtinerea de la ejaculare ii face si lui rau, asa cum ai scris tu. eu prin metoda asta inteleg sa te opresti si sa pui prezervativul din punctul in care barbatul simte ca nu ar mai rezista mult si mai ales metoda asta nu se practica imediat dupa o ejaculare (deci de la al doilea numar pe partida, trebui cautata alta metoda de contraceptie).

_alexa_ a scris:

Daca VOI v-ati chinuit sa faceti un copil, asta nu-i face cu nimic mai criminali pe cei ce fac chiuretaj. Asta pur si simplu te face pe tine mai putin fertila.

tu ai impresia ca cele care concep copiii doar cand si-i doresc au norocul de a fi mai putin fertile decat tine, pe cand tu saraca, fiind ft fertila, ramai insarcinata usor si din cauza asta tb sa faci avort. roll . eu zic doar ca e mai plauzibil ca ele sa se fi protejat mai bine decat tine.

#540 2010-10-01 12:02:06

Marlyn
Full member

anca90 a scris:

eu sunt de acord cu Marlyn.
alexa, din ce spui tu inteleg ca nu ai practicat corect metoda si atunci bineinteles ca sansele sa ramai insarcinata au fost mari. daca barbatul se retrage fix in ultimul moment, exista riscul sa nu aprecieze corect momentul ejacularii sau sa nu aiba suficient timp si prin urmare sa lase sperma in interior, plus ca abtinerea de la ejaculare ii face si lui rau, asa cum ai scris tu. eu prin metoda asta inteleg sa te opresti si sa pui prezervativul din punctul in care barbatul simte ca nu ar mai rezista mult si mai ales metoda asta nu se practica imediat dupa o ejaculare (deci de la al doilea numar pe partida, trebui cautata alta metoda de contraceptie).

_alexa_ a scris:

Daca VOI v-ati chinuit sa faceti un copil, asta nu-i face cu nimic mai criminali pe cei ce fac chiuretaj. Asta pur si simplu te face pe tine mai putin fertila.

tu ai impresia ca cele care concep copiii doar cand si-i doresc au norocul de a fi mai putin fertile decat tine, pe cand tu saraca, fiind ft fertila, ramai insarcinata usor si din cauza asta tb sa faci avort. roll . eu zic doar ca e mai plauzibil ca ele sa se fi protejat mai bine decat tine.

Si eu raman cand vreau si totusi nu am facut niciun avort. Repet, la varste fragede - si nu doar atunci! - afectiunea poate fi dovedita prin o multime de modalitati. Faptul ca un barbat vrea sa intretina relatii sexuale nu insemana neaparat ca te si iubeste...  box  Pe de alta parte, unul care ajunge greu la tine, ai sanse sa ajunga innebunit dupa tine...  punish

#541 2010-10-01 12:04:48

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Nu cred ca invata nimeni de pe acest topic (cei multi care n-o stim inca va ) metoda corecta a coitului intrerupt. If that exists.
Sustin in continuare folosirea de prezervativ sau anticonceptionale. Nu e de jucat cu asa ceva.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-01 12:08:00)

#542 2010-10-01 12:12:24

anca90
Platinum member

Marlyn a scris:

Pe de alta parte, unul care ajunge greu la tine, ai sanse sa ajunga innebunit dupa tine...  punish

mda, dar poate fi doar o ambitie si odata ce si-o satisface poate ft bine sa nu mai fie interesat de tine. mentalitatea asta e de pe vremea bunicilor si eu una n-o sustin.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-10-01 12:13:07)

#543 2010-10-01 12:28:45

Marlyn
Full member

anca90 a scris:

Marlyn a scris:

Pe de alta parte, unul care ajunge greu la tine, ai sanse sa ajunga innebunit dupa tine...  punish

mda, dar poate fi doar o ambitie si odata ce si-o satisface poate ft bine sa nu mai fie interesat de tine. mentalitatea asta e de pe vremea bunicilor si eu una n-o sustin.

Eu sunt casatorita de 10 ani, asa ca.... angel

#544 2010-10-01 12:39:34

anca90
Platinum member

multi inainte, fericiti! e de inteles atunci de ce vezi astfel lucrurile wink

#545 2010-10-01 12:45:25

Marlyn
Full member

anca90 a scris:

multi inainte, fericiti! e de inteles atunci de ce vezi astfel lucrurile wink

rotfl

#546 2010-10-01 12:55:52

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

star...nu am de ca sa imi retrag cuvintele, am dreptul sa imi spun opinia chiar daca aceasta nu este pe placul vostru

Ultima oara a fost editat de andutu (2010-10-01 12:56:33)

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#547 2010-10-01 13:29:23

Marlyn
Full member

andutu a scris:

star...nu am de ca sa imi retrag cuvintele, am dreptul sa imi spun opinia chiar daca aceasta nu este pe placul vostru

In mod evident ai dreptul sa iti spui opinia, la acest subiect ni s-a spus inclusiv ca suntem fara minte cele ce nu sustinem avortul...

#548 2010-10-01 13:40:24

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

eiii lasa sa fim noi fara minte daca nu il sustinem...nu o sa fiu pro avort nicodata...sunt doar parerile noastre si atat...stii vb aia tatea capete atatea pareri...asa k sa nu se mai simta nimeni ofensat/a neutral

Marlyn a scris:

andutu a scris:

In mod evident ai dreptul sa iti spui opinia, la acest subiect ni s-a spus inclusiv ca suntem fara minte cele ce nu sustinem avortul...

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#549 2010-10-01 13:43:28

cretzulici
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-10

eu nu inteleg un lucru ... ce mare greutate e sa te duci la doctor si sa iti iei niste amarate de anticonceptionale . care sunt 20 de lei pe luna . decat sa ajungi sa dai o gramada de bani pe avort . bine nu cred k banii sunt o problema la avort ... ci doar k iei viata unui suflet nevinovat si o mai iei razna si cu psihicu . am dreptate sau nu ?

Written in the stars ...

#550 2010-10-01 13:45:22

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

normal cretulici ca ai dreptate...dar nu toata lumea gandeste asa si li se pare mai "frumos" sa faca avort...decat sa previna o sarcina nedorita......

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#551 2010-10-01 13:59:32

cretzulici
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-10

parca am trai in anul 1000 , cand nu existau metode neutral ... nu vreau sa jignesc pe nimeni ... dar ar trebui sa va documentati bine . mai ales k pot fii si riscuri pe urma avortului ... nu e atat de simplu pe cum pare ...

Written in the stars ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.