Avort.....un cuvant urat dar necesar-7
- g33orgy
- New member
- Inregistrat: 2010-08-06
Re: avort.....un cuvant urat dar necesar
Despre ce mi sa intamplat........cat si despre doctor cazul este discutabil.. M am grabit ...si am ajuns la un spital care poate nu trebuia..nu vreau sa mai fac de capul meu singura nimic........ Si daca l'as da in judecata ..nu poate sa mi readuca nimic inapoi....si EU i 'am specificat de avort.. M'am dus la acel spital doar pentru un control...........nu m am gandit sa fac avort..... N am interzis nimanui sa nu si dea cu parearea cand amz is ca nu mi pasa de parerile de aici..........eu m'am referit doar la faptul.....ca daca eu eram convinsa ca vreau sa fac avort....scriam...nu mi sa facut rusine...si nici nu mi pasa de criticii asta este ideea dar vad ca unii nu inteleg......este ca s i cum as vrea sa mi cumapr ceva...mama nu m'ar lasa..dar eu daca vreau tot aia fac....nepasandu'mi ca ma cearta sau de ce zice..asa si in cazul asta....puteam sa scriu ca am facut avort a fost decizia mea si asta este ..e viata mea si etc.....sau mai scriam nimic si gata!!dar asta vreau sa va explic..ca nu a fost asa.... Intreadevar nu mint inca e cand am deaschis aceasta pagina..mi'am dorit avort....m'am gandit ca sunt tanara si la multe lucrurii care nu vreau sa le specific......dar eram f nehotarata nu stiam daca asta vreau cu adevarat...azi gandeam ca vreau....maine ca nu vreau.....daca eram convinsa cu adevara ca vreau avort ma duceam de la incepu si asta era tot..dar am fost foarte nehotarata.... Am fost o persoana foarte rasfatata ..mama este o persoana foarte credincioasa niciodat nu mi a vorbit de sex...de protejare astfel de discutii in familia noastra nu a existat niciodata ....eu nu am fost niciodata la un cabinet giecologic..n am avut treaba cu spitalele ..n am fost niciodata operata de ceva...n am avut nici o problema..am fost si sunt o persoana mai rusinoasa chiar daca urmeaza sa implinesc 19 ani...deja ii am o luna nu mai conteaza ....cand lumea in jurul meu...vorbea de sex sau de prezervative eu ma rusinam ..nu mi placeau sa ascult altfel de lucrurii de pozitzii sau ....pt ca fetele intr un grup vb desp multe...eu am fost o pers mai retrasa .....intotdeauna mi a fost rusine sa ma duc undea singura si multe lucrurii.....mi a placut sa rezolve altzi pt mine ...prietenu meu mi avorbit despre pastile iar eu am refuzat...mia fsot teama sa nu am ingras sau sa patesc altceva...am crezut ca poate sa fie atent si sa nu patesc nimic.... Sunt de vian si pt ce mi sa intamplat nu am scuza ..imi asum responsabilitatea ..e vian mea ..viata mea. SI nu am inventat o astfel de poveste iar dupa aia am citit ce a fost scris aici si mi a fost rusine sa spun...ma ales faptul ca unii imi sar in cap....putin imi pasa......era hotararea mea nimeni nu are dreptul sa comenteze hotarearea cuiva pt ca este viata lui...chestia este ca eu am deschis aceasta pagina.....sa ascult sfaturii...asta nu inseamna ca cineva este hotarat ..inseamna ca este dezechilibrat si am citit zi de zi ..nu am si stiu ce ear scris..nu am facut avorts i dupa m am uitat si am vazut ce au scris....pentru ca multe fete de aicia au facut avort...nu ai km sa ii sari cuiva in cap...de cat sa i spui pacat...sau viat amerge inainte......... Nu am facut pe nimeni prost..cum am citit ca va cunoasteti unii pe alti si ca va dati seama cand este minciuna.........pe cineva nu poti s al cunosti nici dupa o viata..e bien pe mine nu ma cunoasteti deci nu mai bagati mana in foc ca eu mint......nu aveam de ce sa mint.... Am scris ce mi sa intamplat..am dat detaliii nu pentru a mi zice sau a ma bucura ca ma sustien sau ma critica .........si pentru a vedea alte fete care vor sa fac aavort....si pt a nu mege asa la simplu oriunde ......doar pt asta am scris ..........Cat despre doctor el nu mi raspunde la telefon.....nu pot sa zic nimic........e doctor e pus acolo pt ca are o meserie....anii in spate......dar ce mi sa intamplat in ziua aia a fost o gresala......avand in vedere ca eram nehoatarata daca il pastrez sau nu.....nu l pot sa comand daca eram 100% sigura......era pana acuma in proces..dar eu am fsot nehotarata iar in ziua aia eu chiar n am vrut avort........si jur ca n am vrut .......Imi asum responsabilitatea am avut multe de invatat ...si nu este asa de usor.....sunt regrete.....sunt multe lucrururii la care ma gandesc......cine mi ascris sa ma duc sa iau pastile sau deja am facut o.....!!!!! raspund ca nu! n am mai fost nicaieri ........am o usora teama ....n am luat nici o pastila...nu jtiu nici ce pastile sa iau ...asta presupun ca trebuie sa mi prescrie un doctor dar nu mai vreau sa aud macar un timp....... Neamumuriile mele cat si Unii amicii...care am povestit m'au intrebat cum ma simnt ........si au ras au zis ca n am cum sa am regrete....asa este facuta viata....n am la ce sa ma gandesc.............Ce le am rasouns cand m'au intrebat cum ma ismnt a fost faptul ca Fizic nu prea conteaza dar pshic ...ingrozitor Ap si am mai citit un cometariu....dat chiar de cineva care lucreaza cu asa ceva..........poate esti cu meseria cum am mai spus....ai asistat..dar voi nu n ati recunoaste niciodata ca ti gresit....si in nici un caz nu ati spune..si nu mi spuneti mie ca nu se fac greselii la voi....am avut un caz chiar in familie......Era gravida in luna 7......ia fost rau a venit singura la spital...din pacate copilu a iesit cu piciorusele nu cu capul si i au rupt un picior..copilasului ...cand sa dus sa alapteze i au spus ca este la incubator si a doua zi a a spus a 2 zi a venit cu o hartie sa semneze de moarte si unde sa ajuns.....i au dat in judecata si ce au rezolvat ....apsolut nimic....sunt a ramas acolo un proces si atat..asa ca sunt convinsa de doctorii..........sau......tot asa un caz...am sunat la salvare pt ca varul meu nu se simntea bine si nu mai putea respira...am sts dp ambulanta o ora si mi se spunea ca inca nu au masinii disponibile timp in care putea patii orice...am sunat la taxi a fost dus la uregenta i au facut analize si l au trimis acasa ca nu are nimic i au dat calmante....iar el se simntea la fel de rau....a fost si la alt spital si tot nimic.....la al 3 spital i au zis k are niste gauri la plaman care nu i permita sa respire cum trebuie ...si poate as moara ..deci doctorii sunt cei mai perfectii!!!
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
asta va fi pentru tine o lecție importantă de viață și sper ca pe viitor să știi ce să faci. să știi că o femeie cu o viață sexuală activă trebuie să meargă la ginecolog o dată pe an p?nă la 30 ani, după care trebuie să meargă de 2 ori cum ai spus și tu, e viața ta. da, e viața ta, așa că de acum ?ncolo nu te mai juca cu ea, Dumnezeu ți-a dat-o cu un motiv și trebuie să ai singură grijă de corpul tău, nu prietenul tău, nu mama ta, vor avea grija asta pt tine
baftă și multă sănătate! nu lăsa trauma asta să te copleșească ?n așa hal ?nc?t să nu mai vrei vreodată să vezi ginecolog, altfel nu vei fi ?nvățat nimic din povestea prin care ai trecut. și sper ca ?ntr-o zi să ți se vindece și sufletul
- g33orgy
- New member
DP ce am stat in salon inconstiienta venise o fata care vroia sa faca avort.....asistenta care a stat si langa mine a intrebat o daca si a adus tot ce trebuie..halat...papuci..vata sau tampon...ce anestezie vrea.....fata a spus ca are tot ce trebuie la aia a fost la control a zis ca vrea avort si doctoru i a spus sa vina astazi......Eu nu am fost intrebata lucruriile astea..nu m'au intrebat nimic.........e si vina mea ...puteam dupa anestezie sau inainte cand mi au gresit vena sa ma opun..dar n am facut nimic am tacut.........eu iubesc foarte mult copii si dabea astept sa am.......si sper sa pot sa mai am.....dabea astept sa ma duc la o consultatie sa mi spuna daca mai pot avea nu mai am rabdare..dar..mi e frica
- g33orgy
- New member
Anabbela da este ceea mai importanta lectie pentru mine........trebuie sa scap de faza ca nu mai sunt copil si trebuie sa ma maturizez..am crescut si nimeni nu ma poate ajuta .....ai dreptatea dar eu am fost inconstienta
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Georgi si daca Doamne fereste o sa ramai mai greu insarcinata asta nu inseamna ca de la avort ti se trage. In alte state europene inainte sa faci un avort trebuie sa treci pe la psiholog, ai timp de gandire...etc la noi ca la vaci .Pacat! Poate nu mai ajungeai aici daca eram si noi o tara civilizata. Eu iti urez multa sanatate!! Si sa ai mare grija ca pe viitor sa nu mai ajungi intr-o situatie asemanatoare .Este un pacat atat pentru ce s-a intamplat cu acel copilas insa si pentru tie ca ajungi sa treci prin asemenea trauma psihica dar si fizica. Fetelor haideti sa nu mai dam cu pietre! Nu cred ca ii este nici ei usor chiar daca a intentionat sa faca avort, nu cred ca se chinuia sa scrie atat doar ca sa ne convinga pe noi.Pentru ce? Primeste ceva de la noi? Nu cred..
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- g33orgy
- New member
asta incercam sa va explic de sfaturii criticii ne lovim zi de zi......fiecare om are cat o parere nu poti s al opresti sa nu spuna..dar chestia este ca in aceea zi eu n am vrut sa fac avort..nu eram convinsa.....dar.......In nici un caz.....pe viitor orice mi s ar intampla......nu voi mai face asa ceva.....sper sa mai pot avea:(.......Cand am vazut ca am rams gravida si ganduriile care l aveam de am fost dezechilibrata si nehotarata .......au disparut ..pt orice problema akm am gasit rezolvarea ..........dar akm este prea tarziu nu pot sa intorc timpul.....si pana la urma am stat si am realizat chiar daca a inteles gresit........puteam sa fac ceva dar ...n am facut nimic.........Si da este greu...sa te duci sa faci consultaie si sa iesi avortata....doar pt inconstienta.. Citeam mai devreme despre o fata care este gravida in 6 luni si vrea sa faca avort.......ma gandeam ce sa i spun....de judecat n ai cum........poate si ea are aceleasi gandirii care l am avut si eu.....dar nici sfaturii nu ajuta.....i am dat link sa citeasca despre ce am patit .dar nu cred ca o va ajuta
- mirik
- Insomniac member
Vai dar bebelusul ala a miscat deja In 6 luni cine naiba ii mai face avort?
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
- g33orgy
- New member
nu jtiu ..eu nu sunt potrivita sa mi dau cu parerea chiar daca a fost vorba de o nentelegere ......eu nu am fost convinsa 100% ca l vreau deci sunt de vina...dar poate daca as avea si as fi in 6 luni..inca 3 sau 4 as da nastere.dar daca vrea sa aplice la asa ceva...e trb fiecaruia....eu vreau sa fac un control mai repede nu mai am rabdare vreau sa aflu..daca mai pot avea....dar mie frica sa nu fac iara vro prostie
- g33orgy
- New member
draga Ana, dr. Mehedintu nu mai lucreaza temporar la Lotus Medica pentu ca are un bebe de 5 luni. Stiu din sursa sigura ca lucreaza la Caritas si face si garzi. O sa inceapa din nou si la LOtus, dar dupa jumatatea lunii august. numai bine, Lola
lola a scris: stiu eu nr de tel al dr. Mehedintu 0722312976
lo a scris: 6 luni?! nu iti mai face nimeni chiuretaj in luna asta. totusi de ce l-ai pastrat atat de mult daca nu il vrei? nu realizezi ca deja copilul este parte din tine?
andreea a scris: are careva idee daca pot sa mai fac avort daca sunt in 6 luni si daca da unde?
ceam mai citit aicia uff:O....vad ca nu se poate trimite mai devreme de 15 minute..... Cea mai grava nu este nici boala fizica, nu sunt leziunile fizice, trupesti, care se vindeca ?ntr-un timp mai scurt sau mai ?ndelungat, ci cel mai grav este ca dupa avort apare asa-zisul sindrom post-avort, care nu este altceva dec?t o boala sufleteasca. Nu o sa gasiti ?n nici o fisa medicala acest termen, nu este practic recunoscut, ci efectele traumatice post-avort, fie ca sunt depresii nervoase, fie ca sunt reactii schizofrenice, fie ca sunt psihoze - este sindromul post-avort. Noi ?ncercam sa tratam aceste afectiuni de multe ori prin medicamente, de multe ori femeile ajung la medici, ajung la psihiatru. Va pot spune ca, fiind o boala sufleteasca, ?nca n-am vazut un sindrom post-avort vindecat nici cu medicamente, nici cu socuri electrice, unde se ajunge de multe ori, dupa depresii nervoase cronice, psihoze sau chiar reactii schizofrenice, ajung?ndu-se chiar la schizofrenie.
- mirik
- Insomniac member
g33orgy a scris:Cea mai grava nu este nici boala fizica, nu sunt leziunile fizice, trupesti, care se vindeca ?ntr-un timp mai scurt sau mai ?ndelungat, ci cel mai grav este ca dupa avort apare asa-zisul sindrom post-avort, care nu este altceva dec?t o boala sufleteasca. Nu o sa gasiti ?n nici o fisa medicala acest termen, nu este practic recunoscut, ci efectele traumatice post-avort, fie ca sunt depresii nervoase, fie ca sunt reactii schizofrenice, fie ca sunt psihoze - este sindromul post-avort. Noi ?ncercam sa tratam aceste afectiuni de multe ori prin medicamente, de multe ori femeile ajung la medici, ajung la psihiatru. Va pot spune ca, fiind o boala sufleteasca, ?nca n-am vazut un sindrom post-avort vindecat nici cu medicamente, nici cu socuri electrice, unde se ajunge de multe ori, dupa depresii nervoase cronice, psihoze sau chiar reactii schizofrenice, ajung?ndu-se chiar la schizofrenie.
Uite de asta zic eu sa nu dam cu pietre. nu stim nimic despre persoana care posteaza si poate o impingem fara sa vrem la vreun gest necugetat :| sau intr-o depresie...nu cred ca ne dorim asta.
- heimdall
- Diamond member
oricum g33orgy, tu nu mai sta acum sa citesti despre avort sau sa te gandesti la ce e mai rau... ce-a fost a fost, nu mai ai ce face, priveste inainte
- daenarys
- Vizitator
heimdall a scris:la 6 luni e imposibil
heim,stiu pe cineva care a facut la aproape 6 luni avort.prin interventii la un spital din buc.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Doamne fereste-ne!
Mai astepta o luna si-l nastea (si-l dadea spre adoptie), decat sa-l omoare...
- heimdall
- Diamond member
poate din motive medicale, sarcina cu probleme, dar avort la cerere sigur nu se face peste 12 saptamani (sper sa nu zic tampenii, stiu ca sunt tari in care se face pana la 10 doar)... ce naiba, se face inchisoare pentru asa ceva
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Posibil E socant oricum.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
pana la 14 saptamani e legal ( de la UM ). dar din pacate se fac si mai tarziu, stiu sigur. si nu vorbesc de avorturi terapeutice ci de avorturi la cerere. pt bani se fac multe lucruri...
- Chrys
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
G33orgy asa cum am specificat eu nu te-am judecat.doar mi-am spus parerea mea....atat... Si da...poate am fost putin revoltata pt ca mi s-a parut inadmisibil ca un om...o femeie...la 19 ani sa-si doreasca doar o consultatie si sa iasa de acolo chiuretata....eu ti-am dat cateva exemple in care puteai sa-ti dai seama ca e mult mai mult decat o consultatie. In fine...ce-a fost a fost...nu mai poti recupera nimic...asta e o lectie importanta de viata din care trebuie sa inveti multe... In ceea ce priveste greselile medicale,eu nu am zis ca nu exista....sunt si sunt cu duiumul... ...eu la altceva m-am referit,dar nu mai are rost sa incep iar pt ca deja m-a obosit asta.... Daca vrei sa iei un antibiotic...preventiv...poti lua niste ampicilina...dar de obicei nu prea se da antibiotic decat daca se constata vreo problema locala.Pt linistea ta,poti lua,nu-ti face rau....vreo 3 zile...
Inca odata...nu am dat cu pietre....am intrebat si mi-am spus parerea...si asa cum am specificat de cel putin 2 ori in mesajele mele daca gresesc pacatul meu sa fie....deci si eu mi-am asumat vina in caz de greseala.
In continuare iti doresc sa ai grija de tine,sa te documentezi mai mult,pt ca asa cum ai vazut...sexul nu e doar placere.
Bafta in continuare!!!
Acum referitor la avorturile in luna mare....va pot spune 1000% sigur....se fac si la 5 luni...si la 6 luni....si se fac pe bani grei...
Ultima oara a fost editat de Chrys (2010-08-17 00:07:53)
Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Dumnezeule !!! nu pot sa cred ca o femeie ar putea face un avort la 5 - 6 luni pai la varsta aia de sarcina copilul e format in totalitate, se joaca in burtica, se hraneste, doarme, se intinde cand se trezeste...traieste cu adevarat! care e diferenta intre a ucide un copil nascut si avortul la 6 luni? nici una!!! ma trec fiori numai cand ma gandesc ... sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea crime!!!
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|