|
Nu esti logat.
Avort.....un cuvant urat dar necesar-9#153 2010-09-16 20:18:22
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarVai ce gust amar ... trist, trist de tot! Daca o persoana e destul de "matura" ca sa-si asume inceperea vietii sexuale ar trebui sa fie si destul de matura cat se accepte si parerile care o sustin in a face avort cat si cele mai putin placute (dar normale) gen "să vă ierte dumnezeu pentru deciziile pe care le-ați luat ?n această viață și cu care va trebui să trăiți ?n fiecare zi de acum, pentru tot restul existenței voastre" nu? Offline #154 2010-09-16 20:22:57
Re: avort.....un cuvant urat dar necesar...Socant ...Gandul ca ai facut un AVORT , te-a excitat asa mult??? Sunt atatea metode de contarceptie , de ce nu apelezi la ele??? Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #155 2010-09-16 21:07:45
Re: avort.....un cuvant urat dar necesar
http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik 21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! Iti multumesc Doamne pentru minune ! avem 3 anisori Offline #156 2010-09-16 23:44:10
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarNe consideram evoluati, dar ne omoram proprii prunci si nici macar nu gasim de cuviinta sa numim aceasta fapta asa cum se numeste de fapt: crima. I-am gasit un cuvant neutru, care sa ne amageasca constiinta: avort. Indiferent cum i-am spune, a ucide un prunc, propriul prunc, este cea mai odioasa crima. Acel copil, propriul tau copil, nu se poate apara, nu poate tipa, nu poate inca sa isi puna manutele dupa gatul tau, dar, daca ar avea glas ti-ar spune: Offline #157 2010-09-17 08:19:56
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarMarlyn... subscriu. D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline Publicitateloading...
#158 2010-09-17 09:48:53
Am o fetita de sase ani, si, daca ar fi intr-o zi in aceasta situatie, la o varsta frageda, nu as lasa-o sa isi ucida pruncul, cu riscul de a revolta un oras intreg. L-as creste eu, nu i-as fura viata si viitorul. Cred ca parintii orcarei fete aflate in situatia de a fi gravida ar trebui sa se gandeasca si la propria fata si la nepotelul nenascut. Multi parinti aleg sa isi indrume copilele sa avorteze pentru a nu fi facuti, cica, de ras. Oare ce ar face fetita mea, peste 10 ani, daca eu as indemna-o sa avorteze? Ar face-o, daca asa a spus mama, nu? Mi-as transforma fetita in criminala? Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-09-17 09:49:42) Offline #159 2010-09-17 10:07:43
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarDa, multe copile fac acest pas din cauza presiunii parintilor sau a altor asa zisi "prieteni". Mare greseala. D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #160 2010-09-17 11:17:39
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarpur si simplu nu trebuie sa se ajunga la o astfel de situatie in zilele noastre! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #161 2010-09-17 11:40:46
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarDa DZeu bebelusi , numai la oameni de acest gen Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #162 2010-09-17 12:15:36
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarce sanse sunt sa fi ramas daca ultima menstruatie a fost cam pe 19 august, contacte am avut pe 16.08, 30.08 si inca unul la inceputul lui septembrie ... iar " protectia " a fost coit intrerupt .... iar ciclul meu varaiza de la 20-33 de zile (calendar pe 6 luni) Offline #163 2010-09-17 12:40:59
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarpai tinand cont ca nu ai un ciclu regulat, sanse sunt. De ce va jucati asa? Offline #164 2010-09-17 12:42:27
Mie faza cu cainii vagabonzi mi se pare halucinanta. Noi avem orasul plin de caini, multi oameni si copii sunt muscati, si totusi exista persoane care se impotrivesc starpirii acestora. Cu totii invoca drepturile animalelor, ca sunt si ele suflete, dar cand mananca pui, purcei si alte animale mai putin agresive, nu se gandesc decat daca sa fie la cuptor sau prajiti... Offline #165 2010-09-17 20:51:02
cu tot respectul dar eu nu as face asta, maine poimaine imi vine iar cu burta la gura acasa. Daca stie sa se !! atunci sa stie si sa se protejeze ca daca vreau mai multi copii ii fac eu nu ea. Nu as da-o afara din casa, nu i-as spune sa avorteze insa i-as pune in vedere faptul ca tre` sa si-l creasca, sa isi asume nene consecintele sexului neprotejat. Asa cum eu am stiut sa ma feresc de o sarcina in conditiile in care nu existau internet si toate metodele contraceptive de astazi asa am pretentia si de la fata mea. Si inca ceva, copiii ar trebui sa fie preocupati de scoala nu de !!, parerea mea desigur Offline #166 2010-09-17 21:31:38
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarmarlyn, mi-au dat lacrimile... jos palaria pt cum gandesti... daca toate femeile ar gandi ca tine, ce bine ar fi Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #167 2010-09-17 22:54:14
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarCu atatea metode contraceptive sa trebuiasca sa ajungi la o asemenea tragedie....da dovada de tampenie umana...scuze dar eu asa gandesc.... kiar imi pare rau de copii care nu apuca sa se nasca din prostia si incapatanarea altora.... apoi acele femei candva vor ajunge mame cu adevarat...si isi vor privi copii.....dar oare se vor gandi vreodata ca: "uite, mai putea avea un frate sau o sora mai mare"....si totusi nu va avea..... insa multe femei su se opresc doar la un singur avort...din pacate.... recomand vizionarea documentarului SILENT SCREAM (youtube.com)inainte de a ajunge la avort...la CRIMA!!!! have a nice day Offline #168 2010-09-17 23:11:21
nu este o regulă.. sunt fete care dacă răm?n ?nsărcinate pentru prima dată și fac avort pot ajunge ?n situația de a nu mai putea avea copii ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #169 2010-09-18 00:04:35
Re: avort.....un cuvant urat dar necesareu asta am spus din experienta celor din jurul meu...mama mea a a pierdut un copil inaintea mea si tot imi spunea knd eram mica...vezi...ce bine era sa fi avut un frate...( k era baiat...la 6 luni de sarcina l-a pierdut)...si tot asta imi suna in cap si am facut leagtura k oare alte femei nu vor ajunge sa regrete sarcina/nile pierdute cu/fara voia lor...nush da imi da un gust amar si sentiment de singuratate...avort...mama s-a kinuit 7 ani sa aiba un copil si altele...in fine...da ai dreptate...s intampla sa nu mai poti face copil dupa avort...nu sunt cu ideea kati va da Domnul...sunt muuulte metode contraceptive...planificare fam. da daca cumva se intampla sa ramai cu bebe,,,nu-l omori!!!! have a nice day Offline #170 2010-09-18 01:23:25
Re: avort.....un cuvant urat dar necesarsleeping_beauty ai zis ca "Si inca ceva, copiii ar trebui sa fie preocupati de scoala nu de !!, parerea mea desigur" Adica dupa ce termina liceul pot si ei sa intretina relatii sexuale? E vreo limita inferioara de varsta la care poti sa incepi sa 'faci sex'? Nu inteleg de ce ai parerea asta, poate tu ai facut-o la 25 de ani sau dupa ce te-ai maritat. S-au cam schimbat vremurile. Nu inteleg de ce tot 'atarnati sabii' asupra persoanelor care avorteaza. Ca daca nu au folosit prezervativ, ca nu se protejeaza, ca nu stiu ce. Sunt multe cazuri in care prezervativul se rupe, se ia postinor si ghici! e posibil sa nu te ajute! Da! se intampla! Intr-adevar tipa care a zis mai sus ca a facut avort si imediat dupa a sarit pe sot, da, mi se pare deplasat, lipsit de responsabilitate. Dar daca doamne fereste o faci fara prezervativ si ramai si nu ai cum sa-l intretii, de ce sa-l tii? Sa-l chinui? Sa-l omori incet, lasandu-l sa se chinuie? Uite, sunt partial de acord cu voi. Sunt multe femei proaste! Da,proaste adica iresponsabile. Si am zis in general, nu m-am referit la nimeni de aici. Dar daca am fi toti atat de rationali si nu ne-am mai pierde cu firea...nu am fi 'prea perfecti"? Nu exista perfectiune, toate femeile gresesc, tuturor ni se intampla sa ne pierdem capul la un moment dat.Si da, exclud cazurile in care se intampla in mod repetat si..off toate situatiile alea stupide. Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-09-18 01:25:14) Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #171 2010-09-18 09:49:43
Fetita mea are doar 6 ani. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|