homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort.....un cuvant urat dar necesar-8

#134 2010-08-16 21:20:43

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: avort.....un cuvant urat dar necesar

gargarita a scris:

pana la 14 saptamani e legal ( de la UM ). dar din pacate se fac si mai tarziu, stiu sigur. si nu vorbesc de avorturi terapeutice ci de avorturi la cerere. pt bani se fac multe lucruri...

foarte adevarat  neutral , cunosc un caz similar la 6 luni ..dar nu se face chiuretaj ci se provoaca nasterea  neutral , si bineinteles pe bani grei

..be the best ...fuck the rest smile))

#135 2010-08-16 22:13:19

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

wow  am citit tot topicul, inclusiv articolul despre avort...sincer nici eu nu pot sa inteleg cum in zilele noastre exista inca atat de multe femei care fac avort cu atatea metode contraceptive eficiente intalnite la tot pasul...intradevar si aceste metode pot da gres, dar asta se intampla rar si nu poate justifica numarul mare de intreruperi de sarcina....
georgy imi pare rau sa aud o poveste atat de trista, cat adevar exista in ea numai tu stii...sper doar ca de acum inainte sa iei doar decizii bune pt tine smile
cat despre ideea de avort, am mai spus-o si o mai spun: nu as putea sa imi dau cu parerea decat daca as ajunge in situatia unei sarcini nedorite, lucru pe care incerc sa il impiedic cu orice pret, chiar cu pretul sanatatii mele, numai sa nu ajung sa iau in calcul varianta uciderii propriului copil! mi se pare cea mai grea decizie si cea mai trista situatie...
...daca as alege vreodata sa fac avort, mi-as baga clar in cap ca va trebui sa traiesc cu alegerea facuta si sa platesc pentru ea....din pacate pentru mine sunt destul de drastica cu mine insami si probabil as ajunge sa ma dispretuiesc si sa consider ca nu mai merit absolut nimic bun pe lumea asta...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#136 2010-08-16 22:58:37

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Mai, stiti care e faza .. metodele contraceptive chiar POT da gres. I mean .. Nu e vorba de cele care nu se protejeaza, nu e vorba de cei care fac sex 5 minute si isi pun apoi prezervativul, nu e vorba de cele care uita o pastila, dar isi baga picioarele. E vorba de situatii gen .. nu stiu, poate fata ( general vorbind ) ia anticonceptionale si ia o pastila despre care ea nu stie ca interactioneaza. Poate bea, fara sa stie, ceai de sunatoare. Ma rog, astea sunt scenarii, poate o sa ziceti ca sunt usor trase de par, dar nu sunt utopice si e foarte posibil sa se intample, in teorie. Poate se fisureaza putin prezervativul, stiu eu .. Nu e chiar fantastic sa ramai insarcinata .. Si ah, postul asta nu vizeaza pe nimeni, nici nu mai tin minte cine ce a zis, dar zic asa, ca idee, ca se poate intampla ..

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#137 2010-08-16 23:30:40

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

nu-mi vine sa cred , ai facut avort la 6 luni???? neutral

#138 2010-08-17 00:41:54

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Jacqui a scris:

la cine te referi jaq ?  hmm

..be the best ...fuck the rest smile))

Publicitate

loading...

#139 2010-08-17 11:31:00

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

You_and_Me a scris:

Jacqui a scris:

la cine te referi jaq ?  hmm

era un citat de pe alt site...

#140 2010-08-17 14:20:07

ianna17
New member
De la: Caransebes
Inregistrat: 2010-06-06

Eu am facut aseara avort,nu a durut,nu am simtit nimik,am fost anesteziata total,si ak imi plang bebele,am 17 ani,am mers la biserica de dimineata cum m-am trezit,am dureri usoare de burtica,sangerare am avut doar aseara dupa avort,dar totusi bebele meu ma vede si i-am cerut iertare,aveam 12 saptamani!

• De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire •

#141 2010-08-17 14:26:10

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Pacat...
Incearca sa ai grija de tine si de corpul tau de acum inainte....
Protejeaza-te!!!!
E simplu si frumos sa faci sex...e usor sa ucizi propriul copil...nici nu doare....dar e mare pacat.
D-zeu sa te aibe in grija lui....

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#142 2010-08-17 14:50:15

daenarys
Vizitator

heimdall a scris:

poate din motive medicale, sarcina cu probleme, dar avort la cerere sigur nu se face peste 12 saptamani (sper sa nu zic tampenii, stiu ca sunt tari in care se face pana la 10 doar)... ce naiba, se face inchisoare pentru asa ceva  neutral

heim,a facut in spital in buc.sarcina era nedorita fata avea 15 ani.s-au platit o suma foarte mare si s-a aranjat.probabil au motivat ca era sarcina cu probleme dar nu era.

#143 2010-08-17 15:47:10

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

?n contextul ?nt?mplărilor de aseară cu maternitatea giulești și cu toate cele, eu nu vreau și nu pot să mai citesc astfel de topicuri grater
să vă ierte dumnezeu pentru deciziile pe care le-ați luat ?n această viață și cu care va trebui să trăiți ?n fiecare zi de acum, pentru tot restul existenței voastre sad

#144 2010-08-17 16:21:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

anabella, nu te obliga nimeni sa le citesti..
te rog nu atarna sabia deasupra capetelor fetelor...

#145 2010-08-17 17:13:17

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

camysh, indiferent de vorbele mele sau de tăcerea mea, situația e tot aia
?mi cer scuze dacă am lezat conștiința cuiva  kapitulation

#146 2010-09-16 12:12:22

lizabet
Membru
Inregistrat: 2010-09-16

urgent!!!!

luni am facut avort iar marti seara am intretinut relatii sexuale k sotul cateva secunde,pot ramane gravida? nu am avut dureri doar un pic s-a atins si a introdus doar putin ..
nu stiu ce sa fac sa ma duc sa-mi iau pastila de a 2-a zi?? am voie? va rog astept raspuns urgent

#147 2010-09-16 12:55:14

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nu cred ca ai cum sa ramai insarcinata. dar nu este deloc o idee buna sa ai contact sexual atat de repede dupa interventie. medicul nu ti-a spus? de obicei se recomanda sa nu ai contact sexual minim 2 saptamani.

#148 2010-09-16 13:14:30

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

lizabet a scris:

urgent!!!!

luni am facut avort iar marti seara am intretinut relatii sexuale k sotul cateva secunde,pot ramane gravida? nu am avut dureri doar un pic s-a atins si a introdus doar putin ..
nu stiu ce sa fac sa ma duc sa-mi iau pastila de a 2-a zi?? am voie? va rog astept raspuns urgent

repet, nu sunt eu aici ca sa judec pe cineva, departe de mine gandul DAR cand citesc asa ceva  nu reusesc sa pricep absolut nimic. NU ai voie sa ai contact sexual vaginal asa curand dupa avort. neprotejat mi se pare ignoranta totala. jur ca nu inteleg.

riscul de sarcina este minim, dar avand in vedere ca probabil sarcina trecuta pentru care ai suferit avortul a fost tot urmarea unui eveniment lipsit de logica iti sugerez cu mult drag prezervativul, anti conceptionalele, diafragma, steriletul, abstinenta sau o vizita la planning sau la medicul de familie.

succes.

#149 2010-09-16 16:10:09

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

lizabet a scris:

luni am facut avort iar marti seara am intretinut relatii sexuale

wow  wow  wow  sunt curioasa cum se poate asa ceva ? nu ai avut dureri, sangerari, sau stiu eu constiinta?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#150 2010-09-16 17:18:10

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

fara sa judec si recunoscand ca sunt subiectiva pentru ca imi doresc enorm un copil, dar se pare ca avortul a ajuns metoda contraceptiva.
dincolo de durerea fizica, nu stiu cum te poti recupera atat de repede din punct de vedere psihic/afectiv..... pacat de viata acestor copii daca de a voastra nu va pasa.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-09-16 17:19:52)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#151 2010-09-16 17:33:30

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

fetelor.. dacă ?avort? ar fi doar un simplu cuv?nt ur?t ce bine ar fi... din păcate citesc ce se scrie pe aici și nu pot dec?t să-mi exprim mila.. fără să jignesc pe nimeni... am ajuns ?n secolul 21 să facem avorturi pe banda rulantă c?nd sunt at?tea metode de contracepție, avem acces la informații etc etc etc..
nu pot dec?t să mă rog pentru voi și pentru sufletele voastre ...

lizabet a scris:

urgent!!!!

nu te supăra că te ?ntreb dar dacă nu vrei sub nicio formă un copil, de ce nu mergi la medic să ?ți introducă un sterilet..? sau să faci o operație să-ți lege trompele?  neutral  neutral  neutral

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-09-16 17:39:14)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#152 2010-09-16 18:14:32

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

yikes sunt extrem de departe de a fi "usa de biserica", si totusi nu pot intelege cum este posibil sa iti arda de sex, si neprotejat pe deasupra, cand stii ca in urma cu o zi ti-ai omorat copilul!
nu sunt nici eu genul de om care sa judece, chiar am avut discutii in contradictoriu cu cateva persoane de pe aici din cauza asta, totusi intr-un astfel de caz nu ma pot abtine, mi se pare mai mult decat revoltator!  mad

tu n-ai auzit de prezervativ, anticonceptionale s.a.m.d.? ca in cazul in care n-ai auzit ar trebui sa platesti tu, nu niste fiinte nevinovate!  skitarg

super tare, unii se roaga sa aiba copii si nu reusesc, altii sacrifica o parte din placerea actului sexual utilizand un prezervativ, altii baga hormoni, in timp ce o alta categorie face avorturi, ca doar ce mare chestie, nici macar nu doare!

neutral

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.