homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Limita de varsta intr-o relatievarsta

#1 2010-08-15 21:37:01

MaRiLeNa877
New member
Inregistrat: 2010-08-14

Limita de varsta intr-o relatievarsta

care credeti ca este limita de varsta intr-o relatie?
intre mine si iubitul meu este diferenta de 12 ani si el e mai mare desigur. este ok?

#2 2010-08-15 21:42:28

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Limita de varsta intr-o relatievarsta

Pe noi ne intrebi daca e okey ? lol Dragostea nu are varsta asa ca daca voi va intelegeti si totul merge bine in relatie normal ca e okey...

#3 2010-08-15 21:49:26

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu e nicio limita, conteaza cum te simti tu smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#4 2010-08-15 21:54:24

MaRiLeNa877
New member

ne simtim foarte bine amandoi smile
intrebam doar ca sa vad daca este prea mare.

#5 2010-08-15 22:06:57

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

si daca iti ziceam ca e prea mare ce faceai? tongue

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#6 2010-08-15 22:17:03

MaRiLeNa877
New member

nimic rotfl2 dar vroiam doar sa stiu

#7 2010-08-15 22:31:12

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

depinde si cati ani ai marilena, ca daca tu ai 16 si el are 28 atunci e prea mare, daca ai undeva peste 20 de ani nu prea mai conetaza.

#8 2010-08-16 17:08:21

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Personal, limita mea de confort e undeva pe la 15 ani... desi si asa mi se pare cam mult.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#9 2010-08-17 12:22:05

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

dar tipul ăla ce are ?n cap de se uită la una de 18-19 ani? cu siguranță nu e mai departe nici el de g?ndirea ei, că eu una nu văd cum un bărbat trecut de 25 ani mai poate avea o relație cu o puștoaică, iar situația ?n sine să mi se pară ?n regulă, c?nd de fapt problema s-ar putea să fie nu la ea, nu la relație, ci fix la "maturitatea" lui ?n g?ndire și la nevoile lui sociale, nu strict sexuale, că atunci e de ?nțeles de ce și-a ales o prospătură

pe de altă parte altfel văd relațiile ?ntre bărbați de 35+ și femei de 25+, alea mi se par perfect normale, pt că și femeia are de pe acum alte valori ?n viață și cu totul altă mentalitate

#10 2010-08-17 12:51:06

anabella_n
Hero member

la fel ca cele expuse mai sus. de ce nu s-ar aplica și varianta inversă, bărbatul să fie mai t?năr? ar ?nsemna să fim ipocriți și să ne dăm cu părerea doar de dragul de a părea interesanți ?n ochii celorlalți, nu?
ups, am uitat, mulți dintre noi chiar sunt ipocriți și g?ndesc că doar bărbatul trebuie să fie mai ?n v?rstă, iar femeia trebuie pusă la zid dacă ?ndrăznește să-și ia iubit mai t?năr  chicot

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-08-17 12:52:25)

#11 2010-08-17 14:06:53

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

iubitul meu e cu 7 ani mai mare (eu 24, el 31) si chiar suntem ok din punct de vedere al mentalitatilor. la inceput insa mi s-a parut putin ciudat, eram obisnuita cu tipi de varsta mea si desi mi se parea prea imaturi, ma invatasem asa, cu stilul lor. acum insa nu as mai reveni la situatia de dinainte smile

#12 2010-08-19 13:32:05

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

anabella_n a scris:

dar tipul ăla ce are ?n cap de se uită la una de 18-19 ani? cu siguranță nu e mai departe nici el de g?ndirea ei, că eu una nu văd cum un bărbat trecut de 25 ani mai poate avea o relație cu o puștoaică, iar situația ?n sine să mi se pară ?n regulă, c?nd de fapt problema s-ar putea să fie nu la ea, nu la relație, ci fix la "maturitatea" lui ?n g?ndire și la nevoile lui sociale, nu strict sexuale, că atunci e de ?nțeles de ce și-a ales o prospătură

pe de altă parte altfel văd relațiile ?ntre bărbați de 35+ și femei de 25+, alea mi se par perfect normale, pt că și femeia are de pe acum alte valori ?n viață și cu totul altă mentalitate

Subscriu
Si hai, 18-19 ani e totusi bine, dar nu am inteles niciodata cum unii care pretind ca sunt barbati stau cu niste fetite de 15-16 ani sau si mai putin. Ca mai sunt si exceptii de fete la varsta asta, nu zic nu, dar cunosc cateva cupluri (el 28, ea 16... el 21, ea 14) de ma ia durerea de cap lol Ele sunt papusici-pitipoance cu poze cu fluturasi si scris din ala shTzOyH3 &co. si ei le canta in struna. Dar cum ai zis si tu, Ana, nici ei nu sunt mai grozavi forgetit

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#13 2010-08-19 14:45:46

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

carmen_21 a scris:

anabella_n a scris:

Subscriu
Si hai, 18-19 ani e totusi bine, dar nu am inteles niciodata cum unii care pretind ca sunt barbati stau cu niste fetite de 15-16 ani sau si mai putin. Ca mai sunt si exceptii de fete la varsta asta, nu zic nu, dar cunosc cateva cupluri (el 28, ea 16... el 21, ea 14) de ma ia durerea de cap lol Ele sunt papusici-pitipoance cu poze cu fluturasi si scris din ala shTzOyH3 &co. si ei le canta in struna. Dar cum ai zis si tu, Ana, nici ei nu sunt mai grozavi forgetit

subscriu

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#14 2010-08-19 14:48:05

sonia30
Moderator

anabella_n a scris:

la fel ca cele expuse mai sus. de ce nu s-ar aplica și varianta inversă, bărbatul să fie mai t?năr? ar ?nsemna să fim ipocriți și să ne dăm cu părerea doar de dragul de a părea interesanți ?n ochii celorlalți, nu?
ups, am uitat, mulți dintre noi chiar sunt ipocriți și g?ndesc că doar bărbatul trebuie să fie mai ?n v?rstă, iar femeia trebuie pusă la zid dacă ?ndrăznește să-și ia iubit mai t?năr  chicot

ai mare dreptate,ana.femeile sunt cam puse la zid intotdeauna cand se afla in fix aceleasi situatii cu barbatii.nu sunt o feminista nici pe departe,da unele chestii intrec orice masura hmm

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#15 2010-08-19 15:11:09

anabella_n
Hero member

și eu am soț mai t?năr și-n ultimii ani chiar se practică frecvent ?n jurul meu acest obicei, fără ca lumea să se mai uite at?t de aiurea, cum se uita pe vremuri. diferența nu e f mare, dar c?nd ne-am cunoscut se simțea al dracului de tare pt cei din jurul meu, care nu o dată m-au pus la zid pt faptul că ies cu unul mai mic cu 2 ani dec?t mine ca v?rstă și cu 3 ani diferență la școală (eu studentă, el ?ncă elev)
azi, din fericire, lumea a ?nțeles c?t de preconcepute i-au fost ideile și suntem lăsați ?n pace, fără să mai fim priviți anormal. evident, am terminat și școlile de mulți ani, muncim, avem un copil pe drum, etc lol

dar stau și mă g?ndesc...dacă pe mine m-au blamat așa pt o diferență at?t de mică...ce-o fi fost ?n mintea lor c?nd diferențele depășeau 10-15 ani?

#16 2010-08-19 15:30:22

sonia30
Moderator

si la mine tot 2 ani,eu mai mare,da noi ne-am cunoscut mari deja,el 22,eu 24.nu a zis nimeni nimic.s-or fi mirat prietenii lui cand au aflat ca se insoara un an mai tarziu.unul din ei a zis ca e o gluma cand al meu i-a dat invitatia la nunta.oricum,lumea e rea si barfitoare.daca nu cleveteste,nu se simte bine.noi sa fim sanatosi,cagura lumii n-o astupa nici pamantul chicot

#17 2010-08-19 15:38:14

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

eu una nu cred k exista limita de varsta. cel putin daca exista intelegere, cred k este mai mult decat ok, acum intr-adevar depinde si de mentalitatea fiecaruia.

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#18 2010-08-19 15:50:29

sonia30
Moderator

free a scris:

Nu văd de ce ar interesa pe prieteni, familie, rude, şamd diferenţa de v?rstă sau orice altceva. Nu e treaba lor şi nu-i interesează.

nu stii,free,ca pe toti ii intereseaza sa afle tot despre partener? cesafac

#19 2010-08-19 16:08:23

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Free zi mersi ca nu mi-ai cunoscut soacra lol ca o luai la bataie. Genul ala de cotofana care isi baga nasul in absolut orice.
Al meu este mai mic decat mine cu 4 ani. Lucky me! Fresh meat big_smile. Norocul nostru e ca el arata mai in varsta decat este si eu mult mai tanara, asa ca, aparent suntem la egalitate. In schimb, nu m-am confruntat niciodata cu prejudecatile celor din jur.
Si mie mi se parea ciudat la inceput. Eu munceam, scoala terminata si el dadea bacalaureatul lol. Cel mai ciudat era cand ne intalneam dupa ce el iesea de la scoala, cu ghiozdanul dupa el lol. Acum am motiv sa fac misto de el, ca l-am luat de copil din bancile scolii lol
Diferentele foarte mari de varsta, atunci cand deja e o generatie intre cei doi (sau mai multe!!) nici eu nu as putea accepta. Cand vad pustoaice de 20 de ani cu barbati carunti in cap mi se pare atat de fals si nepotrivit.

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2010-08-19 16:10:23)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.