homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-32-28

#514 2010-08-24 18:46:03

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-32

modruxi a scris:

cocof a scris:

Te-ai dus la My shots ? Sau daca nu esti logata, nu se vede nici un album ...

cind ii dau log in imi apare caseta unde trebuie sa bag parola si user undeva in stinga si se vede doar un sfert si nu ma pot loga

nu-mi dau seama de la ce poate fi nustiu ...poti face  un Print Screen la pagina cu pricina...  sa vedem cum apare, dar sa-l trimiti pe mail ..... poate descoperim care este problema

i-am facut privat albumul Danutei...era public

Myla , ti-am trimis eu parola smile

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-24 18:48:14)

.

#515 2010-08-24 18:50:15

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

buna ziua!!!!!
care mai sunt noutatile gagici????
eu tocmai ce m-am ouat si ma doare la mijlocul burtii de nu mai pot dar nik n-are...trece.....
am rasfoit oleak pag din urma si vad ca majoritatea de aici au probleme cu soacrele...hai sa facem un club contra soacre lol

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#516 2010-08-24 18:51:30

modruxi
Full member
Inregistrat: 2010-06-29

mai trimitetimi si mie  buga  poate o sa mearga
puss

Speranta moare ultima smile                           http://www.fertilityfriend.com/home/2fe7bf

#517 2010-08-24 19:04:08

mikado
Platinum member

Raluk_ a scris:

buna ziua!!!!!
eu tocmai ce m-am ouat si ma doare la mijlocul burtii de nu mai pot dar nik n-are...trece.....
am rasfoit oleak pag din urma si vad ca majoritatea de aici au probleme cu soacrele...hai sa facem un club contra soacre lol

ziua buna Raluka puss ...deci te ouasi  goodluck  goodluck ...eu inca astept  smile

.

#518 2010-08-24 19:12:49

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Buna , fetele! puss  puss  puss pe toate
Garga, multumesc pt rasp! puss  kram
Bafta multa maine la eco!Asteptam poze cu gargarel mic si dulcic! applause
Adica sa intel k ar treb sa fie cu fecundarea si ruptura de membrana cum au zis si fetele aseara? nustiu
Sa va auda D-zeu! rugaciune
dar nu stiu, dar st f dezamagita!Aseara mi-a curs f putin ,iar azi am umblat toata ziua prin caldura si am umplut 3 absorbante,dar nu am dureri ca la CM si  parca st asa dezamagita.Am mai vb cu prietenele si cu soacra-mea (cea vitrega cu care ma intel f bine)si ele zic k poate mi s-a dereglat din cz k am fost la mare,dar asta nu am mai patit si e dereglare prea mare .azi e Z18.Si nu a curs cam mult?trebuia cateva picaturi?
Myla,ai o soacra tare naspa!Pai tu muncesti pt toti?
Dc sotul tau e deacord sa nu lucrezi, ce se baga restul?
Si nu e vb sa fii rea,e vb k te ia de fraiera si tot tu nu vei fi buna!Treb sa iti castigi drepturile in fam si pana la urma,cauta-ti ceva de lucru, k traim in vremuri moderne,suntem egale,gata cu femeia legata de cratita! Bafta! puss
Myre,tu in a cata zi ai facut test? par

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

Publicitate

loading...

#519 2010-08-24 19:16:31

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Raluk_ a scris:

buna ziua!!!!!

rotfl ce`mi place cum suna! goodluck
Mika multu` pt parola puss
Vrabiutza neutral puss

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#520 2010-08-24 19:20:43

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

raluuu, sa fie outzul cu noroc. avem o noua gravidutza MYRE!!!!!!

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#521 2010-08-24 19:21:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

vrabiutza, suna a menstra ce zici tu! sa nu fie o dereglare dupa ergometrilul ala.
au mai patit fete dupa ce cu o luna in urma luasera duphaston (tot un progestativ)

ralu  puss   goodluck  goodluck  goodluck

#522 2010-08-24 19:22:36

Raluk_
Hero member

mika da.... big_smilebig_smilebig_smile
myla rotfl rotfl rotfl si mie imi place...sotul imi zice closca lol
si mie imi place cum suna mai ales cand stiu ca am prestat la timp...acum speram sa fie cu folos...
fetele mane merg la un interviu...poate reusesc sa plec din calvar big_smile
priga,garga saru-mana pusspusspusspuss
myre?? yikesyikes
oauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
felicitari iubita....sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si voios pusspusspuss

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2010-08-24 19:23:46)

#523 2010-08-24 19:27:36

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

wave  din nou

eu am plecat de la servici mai devreme ca nu mai puteam din cauza durerii la ureche. Se pare ca otita a recidivat si aseara terminasem tratamentul cu augmentinul.
Am fost la medic iar, s-a uitat in urechea mea si nu a fost incantata..se pare ca e inflamata tare. I-am zis off-ul meu legat de antibiotic, ca vreau sa raman insarcinata si ca sunt dupa ovulatie. Mi-a dat alte picaturi de ureche care contin si un analgezic cica si mi-a zis ca e bine sa pun sare fierbinte si solutia pt picaturi sa o incalzesc inainte sa o pun  bang  bang  eu nu mai inteleg, un medic imi zice ca nu e bine sa pun cald, altu imi zice ca e bine  bang  bang  bang  bang

Mi-a dat concediu medical toata saptamana ca sa nu ma mai duc la servici si sa stau in aerul conditionat de la care sunt eu sigura ca a recidivat. Urasc aerul conditionat  disperat  disperat  disperat

Mi-a tinut si o teorie legata de otita asta, ca nu e de neglijat, ca poate duce la nush ce , si ca o mama sanatoasa -> copil sanatos...iar daca pana maine se agraveaza si nu trece deloc, mai mult fac febra si ma doare capul sa ma duc la ea si sa-mi dea alt antibiotic neaparat  bang  bang  bang

Mai nou, azi pe la 3 cand sa plec acasa am avut niste intepaturi in ovarul stang destul de puternice, sanii vad ca nu mai sunt asa blegi...ii simt un pic grei si mameloanele parca ar fi umflate(ca atunci cand ma excit big_smile), si cand am fost la baie aveam destula secretie creamy, in conditiile in care de la ovulatie a fost numai sticky.

Sper sa nu ma entuziasmez degeaba.

Daca va aduci aminte data trecuta cand am ramas am avut o viroza urata, ar fi culmea acum cu otita asta  disperat  disperat

vrabiuta
, daca ai umplut 3 tampoane sigur nu e sangerare de nidatie ci menstruatie in toata regula. Probabil e o dereglare.

raluk goodluck  goodluck

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-08-24 19:29:08)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#524 2010-08-24 19:29:13

mikado
Platinum member

Vrabiutza daca intri pe link-ul de la semnatura lui Myre(cel de la fertility friend), ai sa vezi in graficul ei un + in Z11 DPO(ziua 11 dupa ovulatie)= ziua in care a facut test

Printe off...sa-ti treaca cu picaturile alea, sa nu fii nevoita sa iei antibiotic ...si  tummenupp  tummenupp  tummenupp  stii tu  wink

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-24 19:31:29)

.

#525 2010-08-24 19:34:31

Raluk_
Hero member

printe...oooffff...mama ei de otita....
incalzeste o oala de inox si baga urechea in ea cat suporti tu de cald dupa care uleiul cald,tot asa cat il suporti...sunt leacuri babesti care la multi au mers...incearca si tu...nu strica
multumesc frumos pusspusspusspuss
ma gandeam azi k daca raman luna asta ii dau vete sotului cand implinim 2 ani de la casatorie hjartahjartahjarta

#526 2010-08-24 19:36:36

gargarita
Moderator

printe, sper sa-ti treaca fara antibiotic

#527 2010-08-24 19:38:00

mikado
Platinum member

Ralu ai incredere  smile
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/30644_3919608.jpg

.

#528 2010-08-24 19:38:55

Raluk_
Hero member

mika pusspusspusspusspusspuss  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl
ma duc sa fac baie si vb dupa aia pusspusspusspuss

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2010-08-24 19:39:55)

#529 2010-08-24 19:43:22

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

multumesc mika, garga si ralu. Si eu sper sa-mi treaca fara antibiotic.
Deocamdata mi-am pus picturi de alea incalzite si stau cu saculetul de sare fierbinte la ureche.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#530 2010-08-24 19:48:27

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Adica ce am luat luna trecuta si mi-a reglat la 28 si luna asta nu am mai vrut sa iau in Z16 mi-z si dereglat  sa imi vina matusa  in Z17?  grater  nustiu  la naiba!Nicio treaba1Mai bine nu mai luam deloc, k nu era asa grav CM=23, nu?
Asta e acum citeam pe net despre sangerarea intre menstre si ma ingrozeam:posibil sarcina exreauterina, fibron, cancer, nu mai stiu ce,sper k nu e cazul la mine ,k e prima data cand mi se intampla! supa
Dar nu intel de ce nu ma dor ovarele ca la alte menstre?
Treb neap sa merg la alt medic ,dupa ce imi trece,dar nici nu stiu la cine.
Poate recomanda cineva vreun medic bun in Deva, Hd?
Printesica, multu de rasp! puss Asta e !Am ratat si luna asta!Se pare ca nu ne-am intors de la mare asa cum am vrut!
Poate nu mai st buna...! grater
Iti tin punnii tie sa scapi te otita asta pacatoasa si sa nu mai iei antibiotice! goodluck
Raluk  goodluck sa faci cadoul perfect cu ocazia aniversarii1
Si eu speram sa fac astfel de cadou, k ne aniversam pe 5 sept(1 an)
,dar se pare k nu am noroc! cesafac
Ma pun in pat sa ma dohnesc, k asa de rau ma simt,de nu va pot spune! cesafac

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#531 2010-08-24 19:52:32

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

buna fetele
eu acum am ajuns acasa, iar am o perioada super aglomerata la serviciu.. disperat
pe mine luna asta vad ca ma dor sanii inca de a doua zi dupa ovulatie, si ma dor rau, ma enerveaza cumplit...parca nu era de ajuns sa ma doara o saptamana, acum trebuie sa ma doara 2 saptamani... disperat

va pup pe toate puss

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-08-24 19:55:18)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#532 2010-08-24 19:56:58

gargarita
Moderator

cris  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.