homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-32-29

#533 2010-08-24 19:57:56

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-32

vrabiutza pusspusspusspuss
noi pe 20 sept big_smile
cris8 pe mine ma doare numai dreptul,atat....mereu a fost asa....

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2010-08-24 19:59:21)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#534 2010-08-24 19:58:19

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Vrabiuta par  hai mai nu te necaji...si nu mai citi pe net tot felul de prostii, nu e cazul tau...asa cum a zis si Garga, sigur este o dereglare se va rezolva ...uite si Printe a avut o dereglare asemantoare cu a ta...iar luna urmatoare a fost OK
capul sus...vine el si bebe  puss

Cris  puss  par

pe mine nu ma dor  nustiu  o fi de rau?

opk negativ...parca vad ca ratez ouatul luna asta cesafac

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-24 20:03:57)

.

#535 2010-08-24 20:05:49

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

da vrabiuta, eu am luat duphaston si dupa mi-a venit menstra in z16, iar acum e primul ciclul dupa si am ovulat ca o femeie normala in z14 wink
Si cand imi aduc aminte ca si eu eram speriata asa ca tine iar fetele ma alinau zicandu-mi ca urmatorul ciclu ma reglez..si uite ca au avut dreptate ( mai ales coco)

si noi sarbatorim pe 5 ziua sotului tongue

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-08-24 20:06:43)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#536 2010-08-24 20:05:54

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Mika,ms  puss
Cris,  goodluck poate e cu +++ luna asta!
Nici nu ma mai stresez, k nu-si are rost!Ce mi-e scris...
Dc nu, al meu a zis k nu ma schimba,k infiem si va fi ok!
Nu stiu de ce au venit toate pe capul meu asa buluc ,dupa ce am pierdut sarcina din iarna!Acum trebuaia sa am  bebe
  supa
Ralu ,multi ani fericiti impreuna si sa prindeti nunta de argint si apoi pe cea de diamanta ,iar noi toate vetele sa venim la petrecere! puss

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#537 2010-08-24 20:05:59

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

raluk, puss cum adica, te doar numai sanul drept? asa ceva inca nu am auzit.. wow

mika, garga puss

mai fetelor asa ma enerveaza ca organismul meu reactioneaza altfel in fiecare luna, ba ma dor sanii imediat dupa ovulatie, ba nu ma dor deloc, ba ma dor cu cateva zile inainte de menstra, ba am spotting, ba nu am...eu daca voi ramane vreodata  gravi clar nu am cum sa imi dau seama...

si mai sunt nervoasa ca iar am gasit un idiot parcat pe locul meu de parcare, care de altfel e loc platit!!!!! am degeaba contractul ala, ca fiecare parcheaza unde are chef...ce conteaza ca altul plateste locul ala... bang

vrabiutza, puss nu cred ca e la mine cu test pozitiv, adica chiar nu mai pot sa cred asta, desi incercam in fiecare luna...
tu nu fii suparata, daca ai ramas odata sigur vei ramane iar si va fi bine de data asta puss

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-08-24 20:10:26)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

Publicitate

loading...

#538 2010-08-24 20:10:51

Raluk_
Hero member

multumim la fel si voua vrabiutza pusspuss
cris8 da....la ovulatie ma doare numai sanul drept...cand trebuie sa-mi vina ciclul ma dor amandoi lol

#539 2010-08-24 20:14:00

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

si la mine incepea sa ma doara intai un san si la cateva zile si celalat big_smile

#540 2010-08-24 20:17:36

vrabiutza
Sr. member

Cris,  puss
Dc te dor sanii asa repede, noi treb sa ne lagam de orice speranta!
Simptome de sarcina inainte de test:dureri  de sani, marire de volum,oboseala, greata, constipatie, etc, etc...

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#541 2010-08-24 20:23:32

cris8
Insomniac member

raluk,  credeam ca te doare doar un san pana la capat... smile

vrabiutza puss as vrea si eu sa fie o durere care sa prevesteasca un test pozitiv, ar fi cea mai mare bucurie... dar...m-am obisnuit sa nu fie nimic, sunt 3 ani de cand asteptam in fiecare luna vestea minunata, si o asteptam degeaba...cred ca daca as avea test pozitiv as zice ca mi-e rau si vad dublu... smile

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#542 2010-08-24 20:42:01

vrabiutza
Sr. member

cris8 a scris:

raluk,  credeam ca te doare doar un san pana la capat... smile

vrabiutza puss as vrea si eu sa fie o durere care sa prevesteasca un test pozitiv, ar fi cea mai mare bucurie... dar...m-am obisnuit sa nu fie nimic, sunt 3 ani de cand asteptam in fiecare luna vestea minunata, si o asteptam degeaba...cred ca daca as avea test pozitiv as zice ca mi-e rau si vad dublu... smile

Vai, cris!ma distrugi! supa Nu vreau sa stiu ce e in sufletul tau!Imi pare rau! kram Eu sper sa nu numar pana la 3 ,dar deja am numarat 1! supa De ce noi suntem atat de precaute si ne dorim atat ,iar altele ii arunca sau ii parasesc,sau ii dau afara,fara sa le dea o sansa la viata?
Doamne, D-zule, rugaciune da-ne si noua un copilas, k il vom iubi si il vom ingriji si il vom invata sa te iubeasca! signof10

#543 2010-08-24 20:54:29

cris8
Insomniac member

vrabiutza, nu vreau sa te demoralizez, eu de regula sunt optimista, chiar si dupa atata timp smile ...nici sa nu te gandesti ca la tine va dura atat, sigur va veni bebe repede puss ... la noi...nu stiu de ce nu vrea sa apara, pt ca in acest moment dr nu ne-a mai gasit nicio problema...probabil mai e vreo cauza dar nu am gasit-o, eu stiu...eu nu am ramas niciodata insarcinata...
o sa ajung sa fac si IA, si FIV, daca nu reusesc altfel...altadata mi se pareau lucrurile astea asa departe de mine...dar cumva tot o sa fac si eu un bebe...
Intr-adevar ce e in sufletul meu...numai eu stiu, dar incerc sa raman optimista, sunt fete care au incercat mult mai mult timp decat mine pana cand au reusit..

#544 2010-08-24 20:55:43

mikado
Platinum member

fetiliii.....sunteti tinere, frumoase ....ganditi pozitiv, cu incredere si speranta o sa fim toate  gravida ...ati vazut cum se micsoreaza alianta   wink

noi nu ne-am facut probleme ca nu va veni  bebe  stiind ca nici unul nu are probleme legate de fertilitate...si iata ca au trecut 5 ani supa ....investigatiile le-am inceput din ianuarie , si inca am incredere ca va fi bine ...asta este viata  smile  cu bune, cu rele...dar eu una ma vad bunica  lol (o buni traznita ...ca cea din poza de la avatarul meu)  smile

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-24 21:02:06)

.

#545 2010-08-24 21:00:22

cris8
Insomniac member

mika puss sa dea Domnul sa ramanem cat mai repede...
eu abia astept sa ma duc in septembrie la dr Predoi...sunt curioasa ce mai zice si al n-lea doctor smile

aoleuuu...dar ce avatar ti-ai tras wow ...eu sunt asa obosita ca abia acum am vazut... lol

#546 2010-08-24 21:02:55

Raluk_
Hero member

fetele din bacau recomandati-mi si mie un dr bun va rog

#547 2010-08-24 21:05:02

mikado
Platinum member

cris8 a scris:

mika puss sa dea Domnul sa ramanem cat mai repede...
eu abia astept sa ma duc in septembrie la dr Predoi...sunt curioasa ce mai zice si al n-lea doctor smile

aoleuuu...dar ce avatar ti-ai tras wow ...eu sunt asa obosita ca abia acum am vazut... lol

Cris  rugaciune  sa fie ultimul medic la care mergi  par

eu am luat o pauza de medici si capre....dar cand reiau am sa merg si eu la alt medic, mai cer o parere smile

Raluk , uite aici o listuta...iti faci o parere http://www.parinti.com/modules.php?name … ;order=loc

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-24 21:10:17)

.

#548 2010-08-24 21:08:28

vrabiutza
Sr. member

Fetelor, aveti dreptate, dar din primavara,cum trece menstr,ma incarc cu sperante si cum vine ma demoralizez si ma pun pe plans,de nu mai stiu de capul meu!Si cand ii mai aud pe toti k intreaba:Voi cand faceti bebe ,k si X face si Y a facut si Z e la al doilea bebe ?
Eu le zic, nu e momentul!Sa mai stam singuri!Dar numai eu stiu ce e in sufletul meu!
Si cand le vad pe pocaitele astea k fac copii cati vrea Domnul si se cresc saracii unii pe altii si ele fac doar  sexinpat si traiesc din alocatii, iti vine sa  box  punish  punish
Mai e o pustoaica, a term liceul, s-a maritat in iulie si in aug era  gravida si nu a facut  bebe 1 an ,k deja zice:Tu cand faci ca eu am deja 2 luni?
Sa mor si nu alta! dumbom

#549 2010-08-24 21:15:09

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Finish! ..pe ziua de azi...
Fetele...fiti optimiste ca pana la urma vom avea toate bebe DD stie ce face ! par

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#550 2010-08-24 21:21:03

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

ma bag la somnic...sa vedem cat o-i reusi sa dorm noaptea asta din cauza urechii grater

noapte buna

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-08-24 21:21:16)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#551 2010-08-24 21:22:23

vrabiutza
Sr. member

Mila, ai dreptate!Toate in viata am o legatura si se intampla cu un rost!
Somnic pufos! puss
Fetelor, am uitat sa va spun,noaptea trecuta dupa ce am vb cu voi si ati zis k sangerarea treb sa fie de bine ,toata noaptea m-am visat k eram gravi si aveam o burta imensa,iar medicii ziceau k e baietel si e sanatos ,dar treb sa ma menajez si sa am grija sa nu ma imbolnavesc!Atat de fericita eram si asa fericita m-am trezit!dar la un moment dat stiam k e vis, dar ziceam k asta urmeaza sa se intample! signof10
Nu stiti medic bun in Deva?Am mai intrebat!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.