homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-32-30

#552 2010-08-24 21:23:51

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-32

vrabiutza nu baga in seama ce zic altii, stiu f bine ce vorbesti ca si eu patesc la fel, si nu stiu ce varsta ai tu dar eu fac 30 de ani...si toti desteptii se trezesc vorbind: dar cand vrei sa il faci, cand iesi la pensie?! si eu de fapt incerc de la 27 de ani, pt ca atunci am scapat de problemele cu inima (pana atunci nici nu aveam voie sa incerc)...dar nu ma spovedesc la toata lumea, asa ca normal ca zic: e treaba noastra cand vom face bebe! dar retardatii o tin una si buna...ca prost mai trebuie sa fii sa pui cuiva la nesfarsit o intrebare personala...

ma rog...eu i-am pus la punct cam pe toti ...probabil banuiesc ca nu pot face si poate de aceea si insista, din rautate... nu m-ar mira..
DAR noi trebuie sa ne vedem de viata noastra si sa ne canalizam atentia spre o solutie de rezolvare a problemei smile

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#553 2010-08-24 21:28:31

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave ola fete puss

va multumesc ca v-ati ganditi azi la mine puss dar din pacate am facut azi dimi un tezt ''varza'' si a iesit negativ.... acu seara l-am luat la examinat mai bine ca dimi nu am avut timp si e tot negativ... se vede doar linia de control si cea de uscare ca o usoara umbra, la inceput cand am zarit-o mi-a tresarit inima dar mai apoi am realizat ca e umbra unde ar trebui sa apara a doua linie daca ar fi pozitiv... am vazut cam ce a vazut si almi pe testele ei atunci cand a plecat sotul ei...
asa ca ciu-ciu bebe luna asta.... si mi-e ciuda ca o sa imi vina chiar vineri sau joi si noi sambata vrem sa mergem iara la herculane supa si o sa fiu cu pampersii dupa  mine grater desi tot zice al meu ca poate totusi nu imi vine, la cum m-a durut capul zilele astea si tzatzanle... si culmea acum ma si doare putin burta ca si cum ar vrea sa imi vina... puii mei... asa m-am saturat sa tot astept supa imi vine sa-mi bag picioarele si sa nu mai calculez nimic si gata... ca m-am saturat supa

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#554 2010-08-24 21:32:38

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

nera pusspusspusspusspuss
ietete nah...vedeti voi de ce ma apuc asa devreme de bebe???k nu se stie niciodata daca mai tarziu nu o sa intervina cate ceva....nu am spus-o cu nici un repros dar m-a "trezit" un preot care mi-a zis ca unde mananca 2 incape si al 3-lea....
nera dale incolo de verificari....nu poti sa nu te mai analiezi atata???
pe mine ma stresa rau asta...luna asta am facut opk,a iesit pozitiv am prestat si gata....dar mi-am jurat ca nu ma mai analizez la orice chichitza ca mai mult rau imi fac...
acuma mai nou al meu intoarce testele alea pe toate partile lol

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#555 2010-08-24 21:33:36

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Printesica, somnic usor si vise placute! puss
Cris, multi ani inaite, sanatosi si frumosi! puss Eu am 28,dar m-am maritat anul trecut pe 5 sept si de atunci am si incercat!Am ramas in noe,dar am pierdut, de la o raceala puternica cu temperatura, am mai povestit si sper sa fie din acest motiv,nu din altul mai grav!
Mi-am facut si analize, nu f detaliate, k am zis k nu am incercat atat ,incat sa imi pierd speranta!dar cred k mi-am pus asa ambitia aiurea si am mai luat si o vb, k nu mai suport colectivul de la serv, k toti merg pe principiul "Ziua trece,leafa merge" si mi-e mie rusine de rusinea lor si le cam fac eu munca la toti!Am sters si geamurile, k nu am fost multumita...si luasem o vorba"numai un concediu de maternitate m-ar salva".
Dar de luni incep lucru si sa se tina, k am fost buna si m-au luat de proasta! box

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#556 2010-08-24 21:38:03

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

ralu puss nu as mai vrea sa ma analizez... dar si daca stiu ca nu ovulez nu imi convine... trebuie eu sa fiu sigura ca fac ou iar restul vin de la sine... al me are un feeling ca m-am tot plans ca ma doare capul si el a auzit ca pe femeile gravide le doare capul rotfl2

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

Publicitate

loading...

#557 2010-08-24 21:46:17

Raluk_
Hero member

vrabiutza mereu se intampla asa...asta ti-e omul....
nera lol tare faza....al meu m-a vazut cu un chef nebun luni dimi (duminik am fost la nunta) si-mi zice k: "se vede ca faci ou...mai ai oleak si ma rupi in 14 bucatele" lol da mama mama tare bine a mai fost... hjartahjartahjarta
hai k deja salivez si al meu e sch 3 lol

#558 2010-08-24 21:48:45

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Nera iubita par daca nu e luna asta poate e chiar urmatoarea.nu dispera! pusspusspuss
Ralu,bine zici ..gata..ma apuc de bebe serios ca pana vine nu se stie lol

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#559 2010-08-24 21:50:46

Raluk_
Hero member

mylacik a scris:

Nera iubita par daca nu e luna asta poate e chiar urmatoarea.nu dispera! pusspusspuss
Ralu,bine zici ..gata..ma apuc de bebe serios ca pana vine nu se stie lol

am mai zis si ma repet...nu am vrut sa fac nici o aluzie dar cunosc destule cupluri care dupa ce s-au luat "stai sa-mi iau casa" "stai sa-mi iau masina" "stai k tre sa renovez casa" si pana la urma "stai k nu mai vine bebe....si acum au 40 de ani si fata lor 5 ani...nu e de speriat dar e primul copil si sincera sa fiu din pct meu de vedere nu vreau sa-mi zica bunica
mi-am adus aminte de ceva...
stateam aseara cu al meu in pat si ne uitam la luna la care el la un moment dat....gata...in noaptea asta ramai gravida..e luna plina si noi tre sa concepem domle` nu sa stam degeaba... am ramas socataaaa yikesyikesyikes

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2010-08-24 21:54:33)

#560 2010-08-24 21:53:22

vrabiutza
Sr. member

Nera, Ralu puss  puss
Nici eu nu ma analizez, inca!
Nu am nici termometru si nici nu vreau sa-mi iau inca!
Si asa nu poti influenta ovulatia dc iti iei temp s.a.m.d.
Eu am zis k cel mai imp e sexinpat ,iar noi am facut cat ne-au tinut capacele!
Am rupt fashul la mare si dovada in Z17 =matusa! dumbom
Iar in iarna cand am ramas, nu am tinut mortis, dar nu m-am mai protejat , am zis dc vine e binevenit si am ramas si nici nu stateam in pat  nici 5 min, dar 30 ,sau cu perna sub fund, dau picioare pe pereti, mi se pare o prostie!
Dupa  sexinpat  ziceam ahh, partea cea mai nasoala si ma ridicam si ma spalam la dus sau la plic.Si a fost +,dar nu a fost sa fie!Iar acum pc  calculam, scadem, adunam si nimic!
Noi  facem  sexinpat la doua zile cel tarziu, iar dc e ou, e imp sa nu raman si fara calcule.
Dc nu iese pana la Craciun imi fac si cont pe fertiliti, k nu prea il descifrez si ma apuc de monitorizari... albert
parca de atatea calcule ma ia durerea de cap.
Am citit la ciclu peste sarcina si voiam sa zic k o pr a avut 3 luni menstr normal peste sarcina,can a aflat ca e gravie era in luna 3 si avea greturi si incepuse sa puna pe ia si banuia....deci...cred k tot mai sper!

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#561 2010-08-24 21:55:36

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

vrabiutza, inmultirea e baza, nu adunarea si scaderea lol

#562 2010-08-24 21:56:52

Raluk_
Hero member

vrabiutza a scris:

Nera, Ralu puss  puss
Nici eu nu ma analizez, inca!
Nu am nici termometru si nici nu vreau sa-mi iau inca!
Si asa nu poti influenta ovulatia dc iti iei temp s.a.m.d.
Eu am zis k cel mai imp e sexinpat ,iar noi am facut cat ne-au tinut capacele!
Am rupt fashul la mare si dovada in Z17 =matusa! dumbom
Iar in iarna cand am ramas, nu am tinut mortis, dar nu m-am mai protejat , am zis dc vine e binevenit si am ramas si nici nu stateam in pat  nici 5 min, dar 30 ,sau cu perna sub fund, dau picioare pe pereti, mi se pare o prostie!
Dupa  sexinpat  ziceam ahh, partea cea mai nasoala si ma ridicam si ma spalam la dus sau la plic.Si a fost +,dar nu a fost sa fie!Iar acum pc  calculam, scadem, adunam si nimic!
Noi  facem  sexinpat la doua zile cel tarziu, iar dc e ou, e imp sa nu raman si fara calcule.
Dc nu iese pana la Craciun imi fac si cont pe fertiliti, k nu prea il descifrez si ma apuc de monitorizari... albert
parca de atatea calcule ma ia durerea de cap.
Am citit la ciclu peste sarcina si voiam sa zic k o pr a avut 3 luni menstr normal peste sarcina,can a aflat ca e gravie era in luna 3 si avea greturi si incepuse sa puna pe ia si banuia....deci...cred k tot mai sper!

si nu si-a facut test in astea 3 luni???
de multe ori m-am in trebat daca iti vine ciclu peste sarcina si faci test iese pozitiv sau negativ???crek incepe paranoia lol
garga rotfl rotfl rotfl
iotete la ea...acuma are burta...ce-i pasa...

#563 2010-08-24 21:57:00

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Nera  puss  par  si nu fi supi, eu tot cred ca mai este timp pentru un test + rugaciune

Raluk...poate au avut si alte motive pentru care au stat atata timp...uite noi in 5 ani am trecut prin doua operatii de hernie de disc, cu recuperari si alte  cele... la care finalul ar fi putu fi unul fara happy-end, multumesc lui Dumnezeu ca a avut grija de noi ...dar asta nu inseamna ca daca am 36 de ani ...un pic si fac 40 de ani e prea tarziu pentru un bebe...e bine venit oricand ti-l da Dumnezeu ...si bunica sa-mi zica numai sa vina bebe, din punctul meu de vedere

Garga, la ce ora mergi maine la eco?

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-24 22:03:50)

.

#564 2010-08-24 21:59:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

iese pozitiv ralu. alea de fapt sunt sangerari de diverse cauze, nu este menstra.

#565 2010-08-24 22:00:44

vrabiutza
Sr. member

gargarita a scris:

vrabiutza, inmultirea e baza, nu adunarea si scaderea lol

rotfl2  rotfl
Ai dreptate
Garga, tu dispari si cand apari ,ai niste replici de nu ne mai vedem!dse Asta te iubim!Esti cea mai tare!
O prietena tot zicea de impartire,k al ei sot nu voia bebe, k era singur la parinti si ea zicea k el stie doar impartirea la 1 ,dar acum e ok si are 13 sapt!
Ralu, pai ea nici nu banuia, iar cand a banuit avea deja 3 luni!Acum bebele are 8 ani!

#566 2010-08-24 22:01:33

Raluk_
Hero member

mikado a scris:

Nera  puss  par  si nu fi supi, eu tot cred ca mai este timp pentru un test + rugaciune

Raluk...poate au avut si alte motive pentru care au stat atat timp...uite noi in 5 ani am trecut prin doua operatii de hernie de disc, cu recuperari si alte  cele... la care finalul ar fi putu fi unul fara happy-end, multumesc lui Dumnezeu ca a avut grija de noi ...dar asta nu inseamna ca daca am 36 de ani ...un pic si fac 40 de ani e prea tarziu pentru un bebe...e bine venit oricand ti-l da Dumnezeu ...si bunica sa-mi zica numai sa vina bebe, din punctul meu de vedere

nu te contrazic,Doamne fereste....am spus ca fapt divers...nu acuz pe nimeni si nu judec...niciodata nu e tarziu pt bebe asta e clar...Dumnezeu stie El cand ti-l da si de ce atunci si nu mai devreme sau mai tarziu
ms garga puss
sper ca nu v-ati suparat pe mine,mi-am zis doar opinia
imi place de mor avatarul lui mika rotfl

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2010-08-24 22:03:38)

#567 2010-08-24 22:04:12

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Am inteles ideea Ralu ...eu stiu pe cineva care zice.."decat sa`l fac la 20 de ani si sa nu ii ofer tot ce are nevoie mai bine il fac la 40 "..

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#568 2010-08-24 22:05:48

vrabiutza
Sr. member

dar cand ar treb sa-mi fac un test, totusi!Asa k fapt? nustiu

Dar de Adriana Iliescu ce ziceti?

#569 2010-08-24 22:14:49

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Gargagoodluck  goodluck  maine , sa vii cu vesti bune si poze mumoase  majoreta  majoreta

noapte buna fete dragi!  par  par

.

#570 2010-08-24 22:15:35

Raluk_
Hero member

myla si asta-i drept.... neutral
vrabiutza no comment

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.