|
Nu esti logat.
Nu pot sa cred ca m-a inselat:(((#1 2010-08-26 12:20:57
nu pot sa cred ca m-a inselat:(((Buna, ma numesc Ruxandra si sunt sora Andreei. Am observat ca ea de f mult timp intra pe acest forum si astazi am intrat si eu sa vad despre ce e vb. Oricum , felicitari pt forum. Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X Offline #2 2010-08-26 12:29:38
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((conteaza ft mult contextul in care te-a inselat, deci sfatul meu e sa-l lasi sa iti explice ce s-a intamplat. Offline #3 2010-08-26 12:32:24
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((sunt de acord cu ce a spus anca...da-i sansa sa-ti explice, discutati si sunt sigura ca va avea totusi o rezolvare... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #4 2010-08-26 12:34:58
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((subscriu la ce a spus anca..... Offline #5 2010-08-26 12:39:52
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((exista sigur o explicatie pentru tot ce a facut. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-26 12:50:30Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((Sunt de acord cu ce au spus fetele, ar trebui sa afli detaliile incidentului. Din ce povestesti tu nu rezulta ca isi doreste sa te lase pe tine pentru ea sau ca te respecta mai putin, a fost probabil doar o chestie sexuala si atat, care nu i-a pus in pericol sentimentele pe care le are pentru tine. Daca ar afla ca esti insarcinata sunt sanse si mai mari sa se simta si mai vinovat si sa regrete ceea ce a facut. Voia sa te ia de nevasta si sa fiti impreuna si fara sa va lege un copil, cred ca vestea asta il va ajuta si mai mult sa isi dea seama ca alaturi de tine vrea sa ramana. Offline #7 2010-08-26 13:21:09
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((Subscriu si eu la ce au spus fetele Rux. Stiu si sunt convinsa ca nu e o chestie peste care sa poti trece usor, pt nimeni nu ar fi dar gandeste-te ca va leaga atat de multe lucruri si pana acum relatia voastra a fost mai mult decat ok. In plus a aparut si bebelul ce e semn al dragostei voastre si caruia nu vrei sa ii faci rau. Ia si linisteste-te, papa ceva, ia-ti ceva timp pentru tine in care sa te aduni...apoi calma asculta-l si lasa-l sa iti explice...nu e asta cel mai grav lucru pe lume. Mult succes! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #8 2010-08-26 13:23:16
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((Ca sunt insarcinata oricum o sa-i spun. Nici nu m-am gandit vreun moment sa-i ascund ca o sa avem un copil, doar ca ieri nu am mai putut sa-i spun si asta. De iubit, normal ca-l iubesc si stiu ca si el ma iubeste si sunt convinsa ca a fost vorba doar de sex aici, dar s-a intamplat de doua ori(in state si odata cand s-a intors la o petrecere data de pr lui cu ocazia intoarcerii din state si stiu ca probabil nici nu-si mai aminteste cum se numesc fetele), dar am eu un orgoliu tampit si bolnav care de cele mai multe ori nu ma lasa sa iert acele pers care m-au facut sa sufar, oricat de mult le-as iubi. Acum nu stiu ce sa fac, mai ales ca aveam si nunta in septembrie. O sa-mi deschid telefonul si o sa astept sa ma sune Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X Offline #9 2010-08-26 13:25:38
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((Sunt si eu de acceeasi parere... Asteptam impacarea, nu ? sau ca ati vb.... Offline #10 2010-08-26 13:26:01
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((andreea,in primul rand mananci,apoi te mai calmezi inca odata si apoi discutati... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #11 2010-08-26 13:26:04
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((subscriu si eu ce au zis fetele..si faci bine daca iti deschizi telefonul si astepti sa te sune,sa iti explice tot ce si cum s-a intamplat..daca a facut toate alea pentru tine inseamna ca te iubeste mult si ca te-a inselat dintr-o prostie sau de nevoie.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #12 2010-08-26 13:27:18
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((nevoie ? BB aici nu ai nnimerit-o Offline #13 2010-08-26 13:27:58
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((daca ii dai un sms? oricum mai e f putin pana in septembrie... Ati organizat nunta ? Offline #14 2010-08-26 13:28:13
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((ei.. ma refeream ca simtea nevoia de sex dupa 2 ani de lipsa.nu ii iau apararea deloc,dar incerc sa inteleg situatia cat de cat Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-08-26 13:28:49) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #15 2010-08-26 13:28:49
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((si nu discuta prin telefon..cheama-l sa vorbiti,fata in fata.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #16 2010-08-26 13:28:59
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((eu as fi curioasa cat si cum a inselat-o ...si cum a aflat Offline #17 2010-08-26 13:28:59Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((Incearca sa gandesti un pic rational in situatia ta, sa pui in balanta ce aveti bun si ce a facut el, o chestie strict sexuala si mecanica si atat, care nu i-a stirbit cu nimic sentimentele si aprecierea fata de tine. Nu zic ca e usor, imi dau seama ca doare si e apasator si dureros sa afli asa ceva, insa in cazul tau si al vostru, iubirea si lucrurile reale si frumoase care exista intre voi chiar pot sa te ajute sa depasesti momentul asta si sa ramai alaturi de el Offline #18 2010-08-26 13:29:57
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((plus ca i-a zis,a fost sincer cu ea..cred ca tocmai pentru ca vrea sa inceapa o viata frumoasa cu ea,fara secrete Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-08-26 13:35:04) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #19 2010-08-26 13:30:16
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((
mai ales cat.daca a fost o aventura sau a durat mai mult Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|