homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?-2

#20 2010-09-29 23:49:10

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?

Nici eu nu inteleg, dar ii apreciez pe ai mei ca si-au dat cu parerea, ca in mod sigur nu as fi rezistat la medicina. Eu pun totul la suflet, si cred ca as fi fost foarte deprimata printre oameni bolnavi.

#21 2010-09-29 23:57:10

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

dea_di a scris:

carmen, la universitate, facultatea de litere...(bucuresti)

Ce mica e lumea lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#22 2010-09-30 00:33:34

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

deyacrs a scris:

la ase am dat eu pentru ca mi-a placut in liceu economia si matematica. intotdeauna am fost pentru stiintele exacte, nu imi placea deloc sa citesc n carti , sa fac rezumate, sa comentez opere, desi culmea... ma pricepeam destul de bine la chestiile astea. acum, trecand anul 2 la ase, imi dau seama ca facultatea asta este pentru cei care nu stiu ce sa faca in viata. eu asa o numesc, cel putin si nu stiu cati ma pot contrazice. poate doar cei care sunt innebuniti dupa ase. cum aveam o profa care ne-a zis ca este innebunita dupa aceasta institutie de invatamant. stiu ca nu e timpul pierdut, dar chiar nu stiu ce voi face cu ase-ul dupa ce voi termina, drept urmare ma gandeam sa ma apuc de alta. dar alta, care? eu as vrea medicina veterinara, dar sunt cam multi 6 ani si asta ma pune in incertitudine, plus ca niciodata nu am fost asa buna la bio, chimie(ma rog, asta nu ar fi un impediment, ca pentru ceva ce imi place, as invata cu placere).
deci, eu personal, ase-ul il consider cam fara viitor sigur.
deepsleep, tu in ce domeniu lucrezi, avand aseul terminat?

in prima parte a mesajului tau, ma regasesc si eu.. insa in partea a doua nu. mie`mi place ceea ce fac smile marketing.. tu ce faci?

am ales din pasiune.. smile

#23 2010-09-30 13:03:02

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

la mine intr-a 12-a cred ca mai mult de jumate de clasa a dat la ase. Niciodata nu am inteles care e marea chestie cu aseul.

#24 2010-09-30 15:39:09

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

purpleRain a scris:

eu mi-am ales asistenta medicala, pt ca medicina era prea mult si din unele motive care tin de familie nu puteam sa stau atatia ani facand acea facultate. de mica imi placea anatomia, biologia si visam la ziua cand nu voi mai face matematica la scoala lol in plus nu mi-a fost niciodata frica de sange, scarba de chestii etc big_smile
pt mine e o alegere buna si ma simt impacata, mai am 2 ani si termin facultatea...insa cei din jurul meu nu ma apreciaza deloc mereu imi aud replica "aaa...esti la asistentza.... da de ce nu esti la medicina?". si devine destul de frustrant in timp sa tot auzi asta de la apropiatii tai. mi-e tare frica sa nu imi pierd pe drum vointa cu care am plecat. oricum, daca prin absurd vreodata imi bag picioarele, o sa ma fac fotograf hjarta lol

unde esti la facultate? in cadrul carei universitati? si cunosc si eu senzatie aia: "asistenta medicala? visslar " de parca ar fi cine stie ce facultate de tot rasul. Ei nici macar habar nu au cat este de invatat. Se fac exact acelasi materii pe care le fac si cei de la medicina generala, cu exact aceeasi doctori invatam, doar ca materiile noastre sunt putin mai restranse, ale lor sunt amanuntite tare. Ei habar n-au, efectiv ma iau toti nervii cand ii aud.
Tu faci facultate, nu? nu colegiu...

Ultima oara a fost editat de puffball (2010-09-30 16:24:04)

Publicitate

loading...

#25 2010-09-30 16:03:07

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

in prima parte a mesajului tau, ma regasesc si eu.. insa in partea a doua nu. mie`mi place ceea ce fac smile marketing.. tu ce faci?

am ales din pasiune.. smile

eu sunt la rei. si mie imi place ceea ce fac, doar ca mi se pare ca facem de toate si nimic si nu stiu unde ma vad peste cativa ani terminand aceasta facultate.

#26 2010-09-30 16:24:36

puffball
Sr. member

si cati ani faceti voi acolo?

#27 2010-09-30 19:28:22

deealexx
Hero member
Site

PillBlast a scris:

la mine intr-a 12-a cred ca mai mult de jumate de clasa a dat la ase. Niciodata nu am inteles care e marea chestie cu aseul.

eu stiam unde vreau sa dau din clasa a 9-a.. smile fiecare are propriile planuri de viitor si alege unde ii este mai bine pentru implinirea lor. cel putin eu asa procedez... nu urmez turma cesafac

#28 2010-09-30 20:39:50

puffball
Sr. member

purpleRain a scris:

4 ani facem

da, si noi tot 4 ani facem smile

#29 2010-10-01 09:23:55

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Eu am urmat management, de fapt cand am terminat a 12 eram convinsa ca vreau sa lucrez in turism, asa ca mi-am alesc management turistic lol nu am facut nici o boaba de turism, in schimb drept, conta si management la greu. am lucrat in domeniu inca din primul an de facultate, am sacrificat facultatea in favoarea muncii si nu mi-a parut rau nici o clipa. experienta lavorativa s-a dovedit de 1000 de ori mai importanta decat 2-3 cursuri predate la facultate.
nu mi-a placut facultatea dar ce am inceput sa lucrez imi place asa ca.. sper sa iasa bine tongue

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-24 01:16:53)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#30 2010-10-01 14:24:36

deealexx
Hero member
Site

ce "urat" vorbesti de ei tongue

#31 2010-10-01 19:21:28

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

pink_pop a scris:

LadyPink a scris:

Intr-o lume utopica, toti am face ce ne-ar fi cel mai drag... si ce frumos ar fi (ca doar d-aia e utopic big_smile)

eu m-as plictisi intr-o lume utopica ...azi vreau ceva, maine vreau altceva ....deci nimic nu m-ar multumi  forgetit  ....ca sa fiu multumita intr-o lume utopica ar insemna sa renunt la gandurile si ideile mele ...deci nu  smoke2

pai tocmai, ca lumea aia utopica ti-ar permite sa faci tot ce-ti trece tie prin cap si ti-ar face placere - oricand, oricum smile

#32 2010-10-27 16:23:00

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

Daca prin a 9 si a 10 imi doream sa ajung  doctor, in a 11a mi-am dat seama ce vreau eu de la viata si nu imi pare rau.am urmat ase-ul pentru ca eram pasionata de subiect nu pentru bani.

#33 2010-10-28 00:29:52

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

Prin clasa a 10-a am inceput serios sa ma gandesc la ce facultate sa dau, si mi-am dat seama ca numai medicina veterinara as putea sa fac. Stiam ca altceva nu as putea sa fac, nimic in afara de asta parca nu era de mine.. (mi-au placut animalele de cand ma stiu blabla..) Asa ca am depus dosar numai la med vet, am intrat, si mai mult de atat, sunt in anul 5 si sunt convinsa ca asta e meseria mea! Imi place la nebunie sinu-mi pare rau ca am ales asta, e ce-mi doresc.
Parintii nu m-au influentat deloc, m-au lasat pe mine sa aleg, plus ca aveau incredere ca fac bine ( oricum nu i-as fi ascultat si aici m-as fi inscris orice ar fi fost wink) )

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#34 2010-10-28 00:41:53

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

deyacrs a scris:

la ase am dat eu pentru ca mi-a placut in liceu economia si matematica. intotdeauna am fost pentru stiintele exacte, nu imi placea deloc sa citesc n carti , sa fac rezumate, sa comentez opere, desi culmea... ma pricepeam destul de bine la chestiile astea. acum, trecand anul 2 la ase, imi dau seama ca facultatea asta este pentru cei care nu stiu ce sa faca in viata. eu asa o numesc, cel putin si nu stiu cati ma pot contrazice. poate doar cei care sunt innebuniti dupa ase. cum aveam o profa care ne-a zis ca este innebunita dupa aceasta institutie de invatamant. stiu ca nu e timpul pierdut, dar chiar nu stiu ce voi face cu ase-ul dupa ce voi termina, drept urmare ma gandeam sa ma apuc de alta. dar alta, care? eu as vrea medicina veterinara, dar sunt cam multi 6 ani si asta ma pune in incertitudine, plus ca niciodata nu am fost asa buna la bio, chimie(ma rog, asta nu ar fi un impediment, ca pentru ceva ce imi place, as invata cu placere).
deci, eu personal, ase-ul il consider cam fara viitor sigur.
deepsleep, tu in ce domeniu lucrezi, avand aseul terminat?

Sa stii ca med vet nu prea are treaba cu chimia..mai deloc.. nici cu biologia la care cred ca te gandesti tu, ce am facut noi prin liceu. Doar ca e foarte multa.... anatomieee ! Tre` sa-ti placa, pentru ca e mult de invatat

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#35 2010-10-28 02:11:41

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

eu sunt la drept la o facultate privata, nu ca nu as fi vrut la stat dar mi-ar fi fost foarte greu sa fac fata (nu din lene pentru invatat, ci datorita piticului). Asta am vrut sa fac din copilarie, cu exceptia faptului ca atunci imi doream sa fiu avocat iar acum sper sa ajung procuror/judecator; un alt motiv pentru care am ales specializarea asta a fost acela ca am unde sa fac stagiul de  practica pentru oricare dintre optiunile pe care mi le da acesta specializare.

#36 2011-01-24 01:21:22

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

sper ca se poate discuta la acest topic despre o viitoare alegere de cariera tongue daca nu .. editez si deschid altul tongue
Ma gandesc serios la o schimbare de cariera, imi doresc sa lucrez in media, in domeniul organizarilor de evenimente. Desi am experienta in conta/economie nu cred ca este ce imi doresc sa fac, parca sa stau in birou toata ziua cu registrele in brate, si sa fac asta non stop, nu imi surade.
Imi place sa lucrez cu lumea, sa am contact mereu cu ceva nou, sa nu ma plafonez. Dupa ultimul job in care mi s-a permis sa organizez diverse evenimente, am colaborat cu multa lume, am negociat diverse, mi-am dat seama ca asta imi place sa fac.

Desi studii (se cam cere fac de jurnalism, media, marketing) si experienta nu am multa in acest domeniu (am in  economie, contabilitate, management), as vrea sa sper ca exista o sansa pentru mine. Am gasit acum o firma care realizeaza diverse proiecte si isi cauta organizator de evenimente, am sa imi fac un portofoliu si poate cine stie..doamne ajuta...

Vreuna din voi lucreaza in acest domeniu aveti vreun sfat pentru mine?

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-24 01:22:56)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#37 2011-01-24 08:29:18

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

puffball a scris:

purpleRain a scris:

eu mi-am ales asistenta medicala, pt ca medicina era prea mult si din unele motive care tin de familie nu puteam sa stau atatia ani facand acea facultate. de mica imi placea anatomia, biologia si visam la ziua cand nu voi mai face matematica la scoala lol in plus nu mi-a fost niciodata frica de sange, scarba de chestii etc big_smile
pt mine e o alegere buna si ma simt impacata, mai am 2 ani si termin facultatea...insa cei din jurul meu nu ma apreciaza deloc mereu imi aud replica "aaa...esti la asistentza.... da de ce nu esti la medicina?". si devine destul de frustrant in timp sa tot auzi asta de la apropiatii tai. mi-e tare frica sa nu imi pierd pe drum vointa cu care am plecat. oricum, daca prin absurd vreodata imi bag picioarele, o sa ma fac fotograf hjarta lol

unde esti la facultate? in cadrul carei universitati? si cunosc si eu senzatie aia: "asistenta medicala? visslar " de parca ar fi cine stie ce facultate de tot rasul. Ei nici macar habar nu au cat este de invatat. Se fac exact acelasi materii pe care le fac si cei de la medicina generala, cu exact aceeasi doctori invatam, doar ca materiile noastre sunt putin mai restranse, ale lor sunt amanuntite tare. Ei habar n-au, efectiv ma iau toti nervii cand ii aud.
Tu faci facultate, nu? nu colegiu...

Sa vezi cum e la BFKTR lol Totusi am avantajul ca daca spun decat prescurtarea nici nu stiu cu ce se mananca si unii intreba detalii si altii nu(de astia scap repede lol ) La mine intrebarea e "Si ai parafa?" lol

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-01-24 08:29:43)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#38 2011-04-14 01:40:24

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Mi-am ales cariera din pura intamplare  lol
Studiez cu totul altceva decat ceea ce muncesc  lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.