|
Nu esti logat.
Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?-2#20 2010-09-29 23:49:10Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?Nici eu nu inteleg, dar ii apreciez pe ai mei ca si-au dat cu parerea, ca in mod sigur nu as fi rezistat la medicina. Eu pun totul la suflet, si cred ca as fi fost foarte deprimata printre oameni bolnavi. Offline #21 2010-09-29 23:57:10
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?
Ce mica e lumea Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #22 2010-09-30 00:33:34Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?
in prima parte a mesajului tau, ma regasesc si eu.. insa in partea a doua nu. mie`mi place ceea ce fac marketing.. tu ce faci? Offline #24 2010-09-30 15:39:09
unde esti la facultate? in cadrul carei universitati? si cunosc si eu senzatie aia: "asistenta medicala? " de parca ar fi cine stie ce facultate de tot rasul. Ei nici macar habar nu au cat este de invatat. Se fac exact acelasi materii pe care le fac si cei de la medicina generala, cu exact aceeasi doctori invatam, doar ca materiile noastre sunt putin mai restranse, ale lor sunt amanuntite tare. Ei habar n-au, efectiv ma iau toti nervii cand ii aud. Ultima oara a fost editat de puffball (2010-09-30 16:24:04) Offline Publicitateloading...
#25 2010-09-30 16:03:07
eu sunt la rei. si mie imi place ceea ce fac, doar ca mi se pare ca facem de toate si nimic si nu stiu unde ma vad peste cativa ani terminand aceasta facultate. Offline #26 2010-09-30 16:24:36
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?si cati ani faceti voi acolo? Offline #27 2010-09-30 19:28:22Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?
eu stiam unde vreau sa dau din clasa a 9-a.. fiecare are propriile planuri de viitor si alege unde ii este mai bine pentru implinirea lor. cel putin eu asa procedez... nu urmez turma Offline #28 2010-09-30 20:39:50
da, si noi tot 4 ani facem Offline #29 2010-10-01 09:23:55
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?Eu am urmat management, de fapt cand am terminat a 12 eram convinsa ca vreau sa lucrez in turism, asa ca mi-am alesc management turistic nu am facut nici o boaba de turism, in schimb drept, conta si management la greu. am lucrat in domeniu inca din primul an de facultate, am sacrificat facultatea in favoarea muncii si nu mi-a parut rau nici o clipa. experienta lavorativa s-a dovedit de 1000 de ori mai importanta decat 2-3 cursuri predate la facultate. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-24 01:16:53) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #30 2010-10-01 14:24:36Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?ce "urat" vorbesti de ei Offline #31 2010-10-01 19:21:28Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?
pai tocmai, ca lumea aia utopica ti-ar permite sa faci tot ce-ti trece tie prin cap si ti-ar face placere - oricand, oricum Offline #32 2010-10-27 16:23:00
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?Daca prin a 9 si a 10 imi doream sa ajung doctor, in a 11a mi-am dat seama ce vreau eu de la viata si nu imi pare rau.am urmat ase-ul pentru ca eram pasionata de subiect nu pentru bani. Offline #33 2010-10-28 00:29:52
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?Prin clasa a 10-a am inceput serios sa ma gandesc la ce facultate sa dau, si mi-am dat seama ca numai medicina veterinara as putea sa fac. Stiam ca altceva nu as putea sa fac, nimic in afara de asta parca nu era de mine.. (mi-au placut animalele de cand ma stiu blabla..) Asa ca am depus dosar numai la med vet, am intrat, si mai mult de atat, sunt in anul 5 si sunt convinsa ca asta e meseria mea! Imi place la nebunie sinu-mi pare rau ca am ales asta, e ce-mi doresc. *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #34 2010-10-28 00:41:53
Sa stii ca med vet nu prea are treaba cu chimia..mai deloc.. nici cu biologia la care cred ca te gandesti tu, ce am facut noi prin liceu. Doar ca e foarte multa.... anatomieee ! Tre` sa-ti placa, pentru ca e mult de invatat *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #35 2010-10-28 02:11:41
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?eu sunt la drept la o facultate privata, nu ca nu as fi vrut la stat dar mi-ar fi fost foarte greu sa fac fata (nu din lene pentru invatat, ci datorita piticului). Asta am vrut sa fac din copilarie, cu exceptia faptului ca atunci imi doream sa fiu avocat iar acum sper sa ajung procuror/judecator; un alt motiv pentru care am ales specializarea asta a fost acela ca am unde sa fac stagiul de practica pentru oricare dintre optiunile pe care mi le da acesta specializare. Offline #36 2011-01-24 01:21:22
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?sper ca se poate discuta la acest topic despre o viitoare alegere de cariera daca nu .. editez si deschid altul Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-24 01:22:56) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #37 2011-01-24 08:29:18
Sa vezi cum e la BFKTR Totusi am avantajul ca daca spun decat prescurtarea nici nu stiu cu ce se mananca si unii intreba detalii si altii nu(de astia scap repede ) La mine intrebarea e "Si ai parafa?" Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-01-24 08:29:43) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #38 2011-04-14 01:40:24
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?Mi-am ales cariera din pura intamplare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|