|
Nu esti logat.
Relocare cu serivicul#1 2010-11-03 16:45:31
relocare cu seriviculAm gasit un loc de munca de contabil in Romania dar imi cere relocare 4 luni in Italia incepand de acum, din noiembrie. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2 2010-11-03 16:52:15
Re: relocare cu seriviculeu spun ca orice experinta in plus este benefica si faptul ca vei locui intr-o tara straina si vei da cu capul de probleme noi, asta te va pregati mai bine pentru viata ....eu zic ca 4 luni este o perioada extrem de scurta si benefica si ar fi pacat sa ratezi asta .... viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #3 2010-11-03 16:54:39
Re: relocare cu seriviculsuntem amandoi catraniti de cand am aflat Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #4 2010-11-03 16:55:46
Re: relocare cu seriviculcora si eu zic la fel, go for it Offline #5 2010-11-03 16:58:43
Re: relocare cu seriviculpai daca e sa fie bine...plec acum poate imi fac griji fara sa trebuiasca si se decid sa ia pe altul, dar ma gandesc si fac planuri de pe acum.. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-03 17:00:44
Re: relocare cu seriviculeu iti doresc sa te selecteze, imi suna foarte bine Offline #7 2010-11-03 17:09:31
Re: relocare cu seriviculmultumesc mult ioana nu stiu daca sa spun doamne ajuta sau nu dar totusi e o cariera intr-o multinationala si ma poate ajuta sa imi deschid firma mea ulterior. poate cine stie, o excursie in capitala modei nu suna asa rau Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #8 2010-11-03 17:10:25
Re: relocare cu seriviculnu ca nu suna rau, suna perfect Offline #9 2010-11-03 17:12:16
Re: relocare cu seriviculincerc sa fiu imi asigura la 3-4 saptamani bilet sa vin in week-end in romania.. asa ca vin sa vizitez patria Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #10 2010-11-03 17:13:48
Re: relocare cu seriviculi-auzi, mai vii si pe acasa sa te vedem la ochisori Offline #11 2010-11-03 17:18:44
Re: relocare cu serivicul Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #12 2010-11-03 17:53:03
Re: relocare cu seriviculcoraline go for it..multa bafta la urmatoarele interviuri Offline #13 2010-11-03 18:24:30
Re: relocare cu seriviculcora subscriu la tot ce a zis pink. e o sansa enorma la ce se intampla in tara noastra si poate ajungi sa te stabilesti in alta parte daca esti foarte buna in ceea ce faci. totusi e o multinationala, ar fi pacat sa nu profiti de sansa asta. da, poate nu e visul tau, insa e o experienta ce te va ajuta pe viitor sa ajungi unde iti doresti Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #14 2010-11-03 18:32:44
Re: relocare cu seriviculva multumesc mult de tot pentru sustinere prietenul meu ma sustine in totalitate, deja se gandeste ca vine sa ma viziteze o data la 1-2 saptamani, face planuri mama in schimb ca de obicei plina de critici si vorbe urate, nici nu ma mai mira... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #15 2010-11-03 18:47:59
Re: relocare cu seriviculsucces,coraline Offline #16 2010-11-03 19:15:36
Re: relocare cu seriviculIti tin pumnii! Sper sa reusesti, ca la ce situatie e in tara asta... Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #17 2010-11-03 20:37:05
Re: relocare cu seriviculva multumesc tare mult pentru sustinere ce o fi o fi, daca mi-e scris sa ajung la ei asa se va intampla Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #18 2010-11-03 22:20:01
Re: relocare cu seriviculwow, daca te duci iti admir curajul, eu nu m-as duce, n-as avea curaj sa merg singura pt atata timp si mai ales de sarbatori cred ca as plange non stop Offline #19 2010-11-03 22:53:32
Re: relocare cu seriviculcuraj ca, curaj, dar sa fac sarbatorile acolo sa nu am pe cutzu, pe ai mei alaturi.. sa imi las acvariul in paragina.. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|