homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relocare cu serivicul-3

#39 2010-11-04 18:00:05

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Re: relocare cu serivicul

bravo  applause

#40 2010-11-04 19:34:09

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

fetele care au fost sau sunt in italia, cam care sunt preturile, salariile pe acolo? ca ma gandesc daca imi dau astia, dau un exemplu 400 euro, poate nici nu am bani sa ma descurc acolo

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#41 2010-11-04 19:47:32

Miss_B
Insomniac member

cora, la ei ai cazare,masa incluse? daca nu ai de platit chirie si facturi,poti avea o viata foarte faina si cu 400 euro smile
ca exemplu de salariu...depinde..de ex. o vanzatoare sau casiera (8 h / zi munca + pauza masa) are 1000-1200 euro.
in rest cam toate au preturi foarte faine la orice(mancare,haine,distractii etc).nu imi vin exemple acum,daca te intereseaza ceva anume,zi-mi chicot

#42 2010-11-04 19:58:59

coraline
Addicted member

am cazare si transport incluse si masa de seara. ma gandesc cam care ar fi preturile la chestiile uzuale, mancare, transport prin oras.. dar daca zici ca au preturi bune m-am mai linistit  smile poate in week-end ma duc sa vizitez si eu, mai ma plimb, ies pe undeva, sa nu dau la o terasa pe un suc si o prajitura 30 de euro lol (exemplu tongue )

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#43 2010-11-04 20:09:28

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

depinde...cel mai mic salariu e in jur de 800-900 de euro..
ca si mancare ..eu in roma am lasat si 40 euro la o masa pt 2..(la noi a fost rasfat )..in general la supermarket-uri st destul de accesibile la pret..
multa bafta tongue

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

Publicitate

loading...

#44 2010-11-04 20:21:38

Miss_B
Insomniac member

cum s-a zis si mai sus,in supermarketuri gasesti orice tip de mancare la preturi f.mici. pt iesiri :  o cafea e 0.90 centi,un suc 1 eur sau 1.50 (depinde de marca),poti manca in oras si cu 10 euro (sunt restaurante unde in zile speciale,platesti 10 euro si mananci ce vrei si cat vrei,poti sta si toata seara lol ),depinde de restaurant,sunt meniuri diferite( ex fructe de mare de toate felurile 10 euro,dar e ditamai platoul lol ),o pizza 5-10 euro,inghetzata 5 euro,prajitura intre 5 - 15 euro,vata de zahar 2 euro etc.
transportul in oras e f.ieftin. la milano daca folosesti metroul dai 1 euro si te plimbi in toate statiile cat vrei lol
oricum,sunt preturi foarte accesibile peste tot si chiar si cei cu salariu modest isi permit sa faca ce vor.

Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2010-11-04 20:22:15)

#45 2010-11-05 11:13:04

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

BabyBlueDoll a scris:

cum s-a zis si mai sus,in supermarketuri gasesti orice tip de mancare la preturi f.mici. pt iesiri :  o cafea e 0.90 centi,un suc 1 eur sau 1.50 (depinde de marca),poti manca in oras si cu 10 euro (sunt restaurante unde in zile speciale,platesti 10 euro si mananci ce vrei si cat vrei,poti sta si toata seara lol ),depinde de restaurant,sunt meniuri diferite( ex fructe de mare de toate felurile 10 euro,dar e ditamai platoul lol ),o pizza 5-10 euro,inghetzata 5 euro,prajitura intre 5 - 15 euro,vata de zahar 2 euro etc.
transportul in oras e f.ieftin. la milano daca folosesti metroul dai 1 euro si te plimbi in toate statiile cat vrei lol
oricum,sunt preturi foarte accesibile peste tot si chiar si cei cu salariu modest isi permit sa faca ce vor.

pai plec si eu in italia daca e asa  tongue

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#46 2010-11-05 11:22:14

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

multa b afta coraline! applause

#47 2010-11-05 11:25:56

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

bafta si eu sper sa treci cu bine de intrerviul final applause ...asa ocazie nu se rateaza wink

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#48 2010-11-05 11:27:11

coraline
Addicted member

rodnar  rodnar mersi mult pentru incurajare.. nu ma asteptam sa existe atatea sustinatoare big_smile cum mai primesc vesti va spun si voua

#49 2010-11-05 13:53:04

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Ce viata in Italia! Noi de ce mai stam pe aici? smile

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#50 2010-11-05 15:47:07

coraline
Addicted member

va cedez locul meu daca vrei lol si asa nu sunt mare doritoare sa plec acolo lol

#51 2010-11-08 14:51:59

coraline
Addicted member

de joi cand am avut interviul lingivistic nu am mai avut nici o veste de la ei. daca pana diseara nu ma contacteaza, le dau un e-mail si ii intreb ce si cum
poate scap de plecare lol

#52 2010-11-18 18:41:53

coraline
Addicted member

Astazi am vorvit cu Accenture. de 2 spatamani jumate asteptam vesti de la ei. m-am enervat si i-am sunat a n-spe mia oara.
Ca de obicei, italienii, tara de 2 lei si oameni de ***. au facut procesul de recrutare, eram pus ape lista de plecari, fusesem acceptata, dar s-au gandit ei sa ia mai bine resurse de-ale lor de acolo. asa ca nu m-a contactat nimeni in perioada asta pentru ca nu stiau ce sa imi spuna, eram pe lista de ok-uri dar se razgandisera macaronarii.
mi-au spus ca vor mai recurta pe italiana, au nevoie de mult personal pe latura asta si cum am trectu o data de procesul de recrutare si se stie ca sunt ok, cand vor mai avea proiecte ma vor chema la ei. macar atat...

o data in plus imi intaresc opinia ca Italia este o tara cu o populatie mai groaznica decat Romania

#53 2010-11-18 19:07:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

coraline sad imi pare rau, eram sigura ca vei pleca

#54 2010-11-18 19:09:14

coraline
Addicted member

si eu eram sigura.. sad si chiar fusesem aleasa sa plec doar ca..normal ca s-au razgandit. dupa 5 ani de munca continua cu italienii am inceput sa ii stiu destul de bine, intr-un fel eram sigura ca asa se va intampla, nu prea au mare seriozitate in ei
insa or sa mai fie proiecte, poate o sa fiu aleasa la ele, in tara tongue

#55 2010-11-18 19:12:52

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

supa nasol  nocry

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#56 2010-11-18 19:46:35

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Ce oameni neseriosi! Puteau macar sa aiba bunul-simt de a te anunta, nu sa stai tu sa-i suni pe ei.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#57 2010-11-18 19:48:39

coraline
Addicted member

italienii  acklad nici nu as vrea sa imi dau drumul la gura sa spun pe sleau ce parere am despre ei ca mi-e ca as jigni pe cineva, dar oameni mai neseriosi si mai delasatori nu am intalnit.
fata din romania si-a cerut de 100 de ori scuze dar era la cheremul lor.

asta e, cu alta ocazie poate. regret ca am invatat italiana, de ce nu m-am bagat si eu la germana sau japoneza? macar nu ajungeam sa lucrez asa de mult cu natia asta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.