|
Nu esti logat.
Relocare cu serivicul-3#39 2010-11-04 18:00:05
Re: relocare cu seriviculbravo Offline #40 2010-11-04 19:34:09
Re: relocare cu seriviculfetele care au fost sau sunt in italia, cam care sunt preturile, salariile pe acolo? ca ma gandesc daca imi dau astia, dau un exemplu 400 euro, poate nici nu am bani sa ma descurc acolo Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #41 2010-11-04 19:47:32
Re: relocare cu seriviculcora, la ei ai cazare,masa incluse? daca nu ai de platit chirie si facturi,poti avea o viata foarte faina si cu 400 euro Offline #42 2010-11-04 19:58:59
Re: relocare cu seriviculam cazare si transport incluse si masa de seara. ma gandesc cam care ar fi preturile la chestiile uzuale, mancare, transport prin oras.. dar daca zici ca au preturi bune m-am mai linistit poate in week-end ma duc sa vizitez si eu, mai ma plimb, ies pe undeva, sa nu dau la o terasa pe un suc si o prajitura 30 de euro (exemplu ) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #43 2010-11-04 20:09:28
Re: relocare cu seriviculdepinde...cel mai mic salariu e in jur de 800-900 de euro.. Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline Publicitateloading...
#44 2010-11-04 20:21:38
Re: relocare cu seriviculcum s-a zis si mai sus,in supermarketuri gasesti orice tip de mancare la preturi f.mici. pt iesiri : o cafea e 0.90 centi,un suc 1 eur sau 1.50 (depinde de marca),poti manca in oras si cu 10 euro (sunt restaurante unde in zile speciale,platesti 10 euro si mananci ce vrei si cat vrei,poti sta si toata seara ),depinde de restaurant,sunt meniuri diferite( ex fructe de mare de toate felurile 10 euro,dar e ditamai platoul ),o pizza 5-10 euro,inghetzata 5 euro,prajitura intre 5 - 15 euro,vata de zahar 2 euro etc. Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2010-11-04 20:22:15) Offline #45 2010-11-05 11:13:04
Re: relocare cu serivicul
pai plec si eu in italia daca e asa "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #47 2010-11-05 11:25:56
Re: relocare cu seriviculbafta si eu sper sa treci cu bine de intrerviul final ...asa ocazie nu se rateaza viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #48 2010-11-05 11:27:11
Re: relocare cu seriviculmersi mult pentru incurajare.. nu ma asteptam sa existe atatea sustinatoare cum mai primesc vesti va spun si voua Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #49 2010-11-05 13:53:04
Re: relocare cu seriviculCe viata in Italia! Noi de ce mai stam pe aici? Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #50 2010-11-05 15:47:07
Re: relocare cu seriviculva cedez locul meu daca vrei si asa nu sunt mare doritoare sa plec acolo Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #51 2010-11-08 14:51:59
Re: relocare cu seriviculde joi cand am avut interviul lingivistic nu am mai avut nici o veste de la ei. daca pana diseara nu ma contacteaza, le dau un e-mail si ii intreb ce si cum Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #52 2010-11-18 18:41:53
Re: relocare cu seriviculAstazi am vorvit cu Accenture. de 2 spatamani jumate asteptam vesti de la ei. m-am enervat si i-am sunat a n-spe mia oara. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #53 2010-11-18 19:07:16
Re: relocare cu seriviculcoraline imi pare rau, eram sigura ca vei pleca Offline #54 2010-11-18 19:09:14
Re: relocare cu seriviculsi eu eram sigura.. si chiar fusesem aleasa sa plec doar ca..normal ca s-au razgandit. dupa 5 ani de munca continua cu italienii am inceput sa ii stiu destul de bine, intr-un fel eram sigura ca asa se va intampla, nu prea au mare seriozitate in ei Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #55 2010-11-18 19:12:52
Re: relocare cu seriviculnasol viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #56 2010-11-18 19:46:35
Re: relocare cu seriviculCe oameni neseriosi! Puteau macar sa aiba bunul-simt de a te anunta, nu sa stai tu sa-i suni pe ei. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #57 2010-11-18 19:48:39
Re: relocare cu seriviculitalienii nici nu as vrea sa imi dau drumul la gura sa spun pe sleau ce parere am despre ei ca mi-e ca as jigni pe cineva, dar oameni mai neseriosi si mai delasatori nu am intalnit. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|