|
Nu esti logat.
Relocare cu serivicul-4#58 2010-11-19 10:28:51
Re: relocare cu seriviculSi eu am avut ocazia sa lucrez cu italieni si sunt atat de neseriosi cum rar am intanit, din toate punctele de vedere si daca ar putea ar profita cat mai mult de pe urma ta... Offline #59 2010-11-19 10:33:37
Re: relocare cu serivicul
exact asa e isi bat joc de tine la greu, te vad ca pe ultima lepra, si cand vin in romania au niste nazuri de nu ii suporti, nu au nici o treaba cu punctualitatea, le fixam o intalnire la 11 apareau la 2 ca au stat sa manance, sunt oribil de zgarciti, se targuiesc la sange daca nu e ca ei renunta, vorbesti o chestie cu ei si se sucesc imediat dupa, tu trebuie sa fi angajatul ideal dar el ca angajator poate sa faca ce vrea si sa isi bata joc de tine, daca ai gresit ceva deja esti concediat, nici nu se pune problema altfel... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #60 2010-11-19 10:36:09
Re: relocare cu seriviculimi pare rau, cora Offline #62 2010-11-19 12:32:10
Re: relocare cu seriviculeh asta e fetelor.. nu s-o incheia totul aici. poate am noroc sa ma cheme pentu un alt proiect. recunosc ca am intrat in panica pentru ca nu imi gasesc nicaieri de ceva timp dar n-am ce face decat sa continui sa caut. macar pana de sarbatori ca dupa aia se stopeaza piata Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#63 2010-11-19 14:30:43
Re: relocare cu seriviculcora, sa`ti gasesti altceva cat mai repede! Offline #64 2010-11-20 23:03:56
Re: relocare cu serivicul
gandeste-te ca poate, e mai bine ca nu ai fost selectata. Daca zici ca sunt neseriosi si exploatatori, iti dai seama ce probleme ai fi avut cu ei. Poate e totul spre bine ... "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #65 2010-11-21 13:31:01
Re: relocare cu seriviculimi pare rau Cora sper sa-ti gasesti repejor altceva Offline #66 2010-11-21 13:34:17
Re: relocare cu seriviculsi eu sper lady ca de un an sunt somera... am ajuns in pragul disperarii. pana acum un an aveam o super slujba cu super salariu, acum... trag de 10 lei de zici ca sunt aur Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #67 2010-11-21 21:58:28
Re: relocare cu seriviculProstia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #68 2010-11-26 21:24:32
Re: relocare cu seriviculcora, de unde ai luat avataru tau ? imi place f mult genul ala de desen. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #69 2010-11-27 19:12:34
Re: relocare cu seriviculrose iti spun sincer ca nu mai stiu.... eu mereu cand ma mai uit prin diverse site-uri daca vad cate o poza care imi place o salvez, am fisier special "pics" pentru asa ceva pe asta o am de cateva ani, parca dintr-un site zodiacal. aveau mai multe in genul asta Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #70 2010-11-27 21:05:33
Re: relocare cu seriviculaha... deci asa e reprezentata zodia fecioarei banuiesc frumos Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #71 2010-11-27 22:35:25
Re: relocare cu seriviculexact, ma reprezinta daca vrei iti trimit mail cu ce poze mai am poate iti plac. desi cam toate sunt cu fecioara Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #72 2010-11-27 22:36:30
Re: relocare cu seriviculdaca vrei chiar sunt curioasa Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #73 2010-11-27 22:37:03
Re: relocare cu seriviculimediat se face Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #74 2010-11-27 22:41:24
Re: relocare cu seriviculsuper prima poza e belea Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #75 2010-11-27 22:42:12
Re: relocare cu seriviculdaaaa si al meu e rac ma amuz copios cand vad racul cu clestii dupa fecioara Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #76 2010-11-27 22:43:49
Re: relocare cu serivicul)))))) da, super fain of, de`as gasi si eu poze din astea Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|