homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relocare cu serivicul-2

#20 2010-11-03 23:15:21

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: relocare cu serivicul

Eu m-as duce fara sa stau pe ganduri big_smile
De fapt, eu tocmai am facut-o, si nu pt 4 luni, ci pt 6. Doar ca eu vin acasa de sarbatori. Si prietenul inca nu l-am vazut, dupa 2 luni dar s-ar putea sa ne vedem curand.
Am lasat familie, iubit, caine, pisica, masina  hjarta  si am plecat de nebuna in lume pt. o specializare. Uneori mi-e greu, ca n-am prea multi bani de cheltuit aici, mi-e dor de lume, mi-e dor de tentativa de viata sociala pe care o aveam, dar o sa se termine si o sa fiu din nou acasa si o sa pot spune ca am mai invatat ceva in viata.

4 luni sunt ca nimic, Cora, nu-s 4 ani, o sa supravietuiesti. Si de ce sa nu merite? Iar daca vine iubitul tau la tine de sarbatori, va fi super. In loc sa-ti para rau ca nu esti acasa cu familia, priveste latura pozitiva ca vei putea vedea un oras noi amenajat de sarbatoare (sigur e mai frumos ca bucurestiul), o sa mananci bunatati locale, o sa ai pur si simplu un altfel de Craciun, cu iubirea ta, in Milano.  face_tree

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#21 2010-11-03 23:28:39

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Tot ce pot sa spun e ca vreau si eu lol
Sacrificiu e un cuvant prea mare pentru 4 luni petrecute departe de casa care cu siguranta pe viitor o sa faca diferenta dintre tine si altii, la un alt interviu, de exemplu. Asa ca nu mai fi pesimista, gandeste-te la partea buna a lucrurilor si restul o sa se aranjeze pe parcurs. Curaj si sa speram ca te accepta! big_smile

#22 2010-11-03 23:55:15

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Go for it caroline, eu iti tin pumnii sa primesti postul smile

#23 2010-11-04 00:16:44

persifona
Vizitator

Coraline, am o prietena f buna care a fost acceptata pe germana la firma asta, nu-i mai scriu numele, da l-am vazut la ce gandesti si urmeaza sa plece o luna in Germania. Ce vroiam sa-ti zic.. din experienta tuturor prietenelor mele care au plecat pt cateva luni - 2 ani, asta insemnand vreo 7 si toate foarte sau destul de apropiate, 4 luni nu sunt in niciun caz un capat de tara, o sa iti placa super mult, o sa plangi cand o sa te intorci, o sa vezi. Plus ca nu inteleg de ce ti-e frica de sarbatori acolo.. nu esti curioasa sa vezi cum arata Milano de Craciun? big_smile Si cu vizite lunare acasa, pff.. pai e lux. Daca mai vine si prietenul macar o data, aia e. O sa zboare timpul.

Crede-ma, si aici iti vorbesc din experienta-mi proprie, daca vrei, se poate smile Chiar si cu relatie la distanta si cu tot, mai ales in super conditiile tale de mai sus big_smile

#24 2010-11-04 00:53:45

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

kathrynn a scris:

Eu m-as duce fara sa stau pe ganduri big_smile
De fapt, eu tocmai am facut-o, si nu pt 4 luni, ci pt 6. Doar ca eu vin acasa de sarbatori. Si prietenul inca nu l-am vazut, dupa 2 luni dar s-ar putea sa ne vedem curand.
Am lasat familie, iubit, caine, pisica, masina  hjarta  si am plecat de nebuna in lume pt. o specializare. Uneori mi-e greu, ca n-am prea multi bani de cheltuit aici, mi-e dor de lume, mi-e dor de tentativa de viata sociala pe care o aveam, dar o sa se termine si o sa fiu din nou acasa si o sa pot spune ca am mai invatat ceva in viata.

4 luni sunt ca nimic, Cora, nu-s 4 ani, o sa supravietuiesti. Si de ce sa nu merite? Iar daca vine iubitul tau la tine de sarbatori, va fi super. In loc sa-ti para rau ca nu esti acasa cu familia, priveste latura pozitiva ca vei putea vedea un oras noi amenajat de sarbatoare (sigur e mai frumos ca bucurestiul), o sa mananci bunatati locale, o sa ai pur si simplu un altfel de Craciun, cu iubirea ta, in Milano.  face_tree

subscriu. stiu foarte clar cum te simti..gandeste-te ca eu am lasat in stand by cariera clasica de medic ca sa plec peste mari si tari (ma rog, cred ca e de fapt doar o mare) si sa ma specializez intr-un domeniu un pic diferit...si nu imi pare rau, desi nu pot sa zic ca e usor, asa cum scrie si mai sus, doar ca eu nu am pisica smile

nu trebuie sa lasi sa treaca lucrurile astea pe langa tine. acasa te poti intoarce oricand, pe cand o experienta ca asta, care te ajuta si te schimba in bine nu gasesti chiar des.

deci eu zic sa go for it, cu incredere...succes.

Publicitate

loading...

#25 2010-11-04 09:32:31

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Coraline, duuuu-teeeee! te rog, du-te! chiar nu ai ce pierde! Milano hjarta, trebuie sa ne sacrificam un pic in viata, ca dupa aia se merita! Si nu te duci in Pakistan, te duci in Milano!! 4 luni?? si sa imi mai dea si bani de avion, vai dar m-as duce!! Tu mai ai si scoala? Daca nu mai ai scoala, chiar e pacat sa nu te duci!

#26 2010-11-04 10:11:49

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Milano..l-am vazut de 3 ori lol nu imi place, nu imi place Italia in general lol si daca v-as spune ce ma tine aici cred ca m-ati considera tacanita de-a dreptul lol
astazi sau maine urmeaza testul de limba tongue om trai si om vedea ce se va intampla tongue ma consider un pic fatalista, daca mi-e scris sa ma duc..ma voi duce ce sa fac lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#27 2010-11-04 12:11:13

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

bafta si nu rata astfel de ocazie, timpul va trece foarte usor,va fi o experienta foarte frumoasa vei vedea.

#28 2010-11-04 13:18:35

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

coraline a scris:

Milano..l-am vazut de 3 ori lol nu imi place, nu imi place Italia in general lol si daca v-as spune ce ma tine aici cred ca m-ati considera tacanita de-a dreptul lol
astazi sau maine urmeaza testul de limba tongue om trai si om vedea ce se va intampla tongue ma consider un pic fatalista, daca mi-e scris sa ma duc..ma voi duce ce sa fac lol

Ce anume te tine aici? Vreau sa zic, ce te tine asa de tare incat sa nu poti fara 4 luni?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#29 2010-11-04 13:50:12

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

coraline a scris:

va multumesc tare mult pentru sustinere kram ce o fi o fi, daca mi-e scris sa ajung la ei asa se va intampla big_smile
nu zic ca in tara este bine, este groaznic ce se intampla! dar italia nu este paradisul promis, personal detest toata natia de macaronari, lucrez cu ei de ani de zile si tot ce imi provoaca este dezgust. sa stau la ei in tara 3 luni cand ne considera tigani, nespalati si hoti, cand se vad net superiori fata de noi... si acum au tupeu sa spuna ca au nevoie de noi sa inchida anul fiscal..
oricum dupa cele 3 luni m-as intoarce in tara, nu as vrea sa imi gasesc tocmai in italia sa muncesc..

nu toti sunt la fel wink si nu le iau apararea,dar eu am avut altfel de experiente de cand sunt aici.si toti cei pe care ii cunosc vorbesc mereu de bine si stiu ca nu toti romanii sunt la fel. se mai si exagereaza.din contra,pot spune k eu-tot o romanca,sunt admirata smile normal k hotii si infractorii sunt rau vazuti,insa astia sunt prezenti la toate natiile,inclusiv la cei de-a lor.
vei vedea k o sa iti placa acolo si cum au mai zis si fetele,o sa iti para rau cand pleci big_smile
dar na...depinde de om,daca chiar nu ii suporti nu ai c sa faci rotfl
bafta tummenupp

#30 2010-11-04 14:24:40

coraline
Addicted member

intr-o ora am interviul de limba, aparent ieri m-am descurcat bine tongue
incerc sa ma imbarbatez singura ca voi pleca.. desi sigur voi rata sa imi dau licenta anul asta (din nou,,,a nu stiu cata oara) pentru ca nu voi putea sa duc lucrarea la verificat, nu ma va vedea profesoara la fata.
licenta ma  tine aici, m-am inscris pentru februarie, e al 3-lea an de cand incerc sa o dau si nu apuc, in sfarsit am platit tot si acum sa nu o dau pentru ca plec si poate nici nu va fi jobul vietii mele..
insa nu mi-au zis salariul inca wink) poate ma motiveaza indeajuns incat sa imi surada ideea tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#31 2010-11-04 14:30:37

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

goodluck

If you take it personal, that's ok! wink

#32 2010-11-04 15:57:40

coraline
Addicted member

gata si testul de limba, l-am luat cu brio lol nici nu imi faceam griji de altfel tongue
la milano o sa am un mic apartament, baie, bucatarie micuta, cina asigurata de firma, legatura intre apartament si birou si catre centru, transport acasa asigurat de ei in preajma sarbatorilor dar doar zilele legale (25-26 si 1-2) in rest munca la greu.
alte detalii la interviul final...

#33 2010-11-04 15:59:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

coraline  applause felicitari si tinem pumnii pentru interviul final !

#34 2010-11-04 16:00:55

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

bravo cora applause cand e interviul final?

#35 2010-11-04 16:13:38

coraline
Addicted member

la cat de repede se misca..in 2 zile 2 interviuri..probabil maine poimaine lol

#36 2010-11-04 16:14:45

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

super big_smile

#37 2010-11-04 16:21:44

coraline
Addicted member

mda..iuhuuu  bang

#38 2010-11-04 17:09:08

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Felicitari! E o super ocazie. Parca e prea frumos ca sa fie adevarat.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.