|
Nu esti logat.
Relocare cu serivicul-2#20 2010-11-03 23:15:21
Re: relocare cu seriviculEu m-as duce fara sa stau pe ganduri Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #21 2010-11-03 23:28:39
Re: relocare cu seriviculTot ce pot sa spun e ca vreau si eu Offline #23 2010-11-04 00:16:44
Re: relocare cu seriviculCoraline, am o prietena f buna care a fost acceptata pe germana la firma asta, nu-i mai scriu numele, da l-am vazut la ce gandesti si urmeaza sa plece o luna in Germania. Ce vroiam sa-ti zic.. din experienta tuturor prietenelor mele care au plecat pt cateva luni - 2 ani, asta insemnand vreo 7 si toate foarte sau destul de apropiate, 4 luni nu sunt in niciun caz un capat de tara, o sa iti placa super mult, o sa plangi cand o sa te intorci, o sa vezi. Plus ca nu inteleg de ce ti-e frica de sarbatori acolo.. nu esti curioasa sa vezi cum arata Milano de Craciun? Si cu vizite lunare acasa, pff.. pai e lux. Daca mai vine si prietenul macar o data, aia e. O sa zboare timpul. #24 2010-11-04 00:53:45
Re: relocare cu serivicul
subscriu. stiu foarte clar cum te simti..gandeste-te ca eu am lasat in stand by cariera clasica de medic ca sa plec peste mari si tari (ma rog, cred ca e de fapt doar o mare) si sa ma specializez intr-un domeniu un pic diferit...si nu imi pare rau, desi nu pot sa zic ca e usor, asa cum scrie si mai sus, doar ca eu nu am pisica Offline Publicitateloading...
#25 2010-11-04 09:32:31
Re: relocare cu seriviculCoraline, duuuu-teeeee! te rog, du-te! chiar nu ai ce pierde! Milano , trebuie sa ne sacrificam un pic in viata, ca dupa aia se merita! Si nu te duci in Pakistan, te duci in Milano!! 4 luni?? si sa imi mai dea si bani de avion, vai dar m-as duce!! Tu mai ai si scoala? Daca nu mai ai scoala, chiar e pacat sa nu te duci! Offline #26 2010-11-04 10:11:49
Re: relocare cu seriviculMilano..l-am vazut de 3 ori nu imi place, nu imi place Italia in general si daca v-as spune ce ma tine aici cred ca m-ati considera tacanita de-a dreptul Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #27 2010-11-04 12:11:13
Re: relocare cu seriviculbafta si nu rata astfel de ocazie, timpul va trece foarte usor,va fi o experienta foarte frumoasa vei vedea. Offline #28 2010-11-04 13:18:35
Ce anume te tine aici? Vreau sa zic, ce te tine asa de tare incat sa nu poti fara 4 luni? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #29 2010-11-04 13:50:12
nu toti sunt la fel si nu le iau apararea,dar eu am avut altfel de experiente de cand sunt aici.si toti cei pe care ii cunosc vorbesc mereu de bine si stiu ca nu toti romanii sunt la fel. se mai si exagereaza.din contra,pot spune k eu-tot o romanca,sunt admirata normal k hotii si infractorii sunt rau vazuti,insa astia sunt prezenti la toate natiile,inclusiv la cei de-a lor. Offline #30 2010-11-04 14:24:40
Re: relocare cu seriviculintr-o ora am interviul de limba, aparent ieri m-am descurcat bine Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #31 2010-11-04 14:30:37
Re: relocare cu seriviculIf you take it personal, that's ok! Offline #32 2010-11-04 15:57:40
Re: relocare cu seriviculgata si testul de limba, l-am luat cu brio nici nu imi faceam griji de altfel Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #33 2010-11-04 15:59:06
Re: relocare cu seriviculcoraline felicitari si tinem pumnii pentru interviul final ! Offline #34 2010-11-04 16:00:55
Re: relocare cu seriviculbravo cora cand e interviul final? Offline #35 2010-11-04 16:13:38
Re: relocare cu seriviculla cat de repede se misca..in 2 zile 2 interviuri..probabil maine poimaine Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #36 2010-11-04 16:14:45
Re: relocare cu seriviculsuper Offline #37 2010-11-04 16:21:44
Re: relocare cu seriviculmda..iuhuuu Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #38 2010-11-04 17:09:08
Re: relocare cu seriviculFelicitari! E o super ocazie. Parca e prea frumos ca sa fie adevarat. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|