|
Nu esti logat.
Relocare cu serivicul-10#172 2011-08-19 13:20:42
Re: relocare cu seriviculbe_happy,eu cred ca sunt mai putini medicii care se joaca cu viata si sanatatea ta. Dar asta e romanul,priveste doar partea goala a paharului aka medicii competenti nu ii vad. Offline #173 2011-08-19 13:27:16
Re: relocare cu seriviculAm sa ma bag si eu exact ca musca, dar ma mananca degetele. Orice padure are uscaciuni. Am avut profesori in liceu care inca ii respect, apreciez pentru munca depusa cu noi, la fel cum au existat si cei care citeau presa atunci cand veneau la ore si avand diverse probleme de sanatate am intalnit diversi medici, cei care ti-e frica ca-i deranjezi cu tot cu dar si am intalnit si medici care efectiv nu au vrut sa ia bani si se vedea ca isi fac datoria cu placere. Cred ca tine in primul rand de caracterul omului cum se comporta la munca.... Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #174 2011-08-19 13:28:03
Re: relocare cu seriviculExact asta incercam si eu sa spun, Summer, ca se plang fix cei care nu sunt chiar muritori de foame Offline #175 2011-08-19 13:28:36
Re: relocare cu seriviculApril, 12 milioane ia profesorul ala dupa cativa ani buni si avand macar un grad Salariul actual al unui profesor debutant e de 719 lei Om fi avand program mai flexibil, om fi avand 2 luni de vacanta vara dar 719 lei raman 719. Cum sa traiesti de banii astia pe cont propriu nu-mi pot imagina Si asta cu doar cei pasionati ar trebui sa faca meseria asta mi se pare cea mai mare aberatie. Ca profesor trebuie sa educi oamenii din punct de vedere profesional si personal, nu e un hobby, e o chestiune de baza, care o faci zi de zi, pe putin 12 ani si care face dintr-o societate oameni sau hoti. Omu ala trebuie sa fie motvat din toate punctele de vedere sa dea cel mai bun randament si sa se implice 100% in ceea ce face pentru ca daca nu se va reorienta. Nu poti sa spui familiei ca tu aduci doar atatia bani in casa ca tu esti pasionat de munca ta. Toata lumea se mira de notele de la titularizare...asta e nivelul si nimic mai mult pentru ca oamenii bine pregatiti ori au plecat ori sunt preocupati de alte domenii Problema e ca suntem intr-un cerc vicios si nu stiu cum si daca se va rupe in viitorul apropiat... Offline #176 2011-08-19 13:30:18
Re: relocare cu seriviculAaa pai nu mai vorbim de contributia la stat de pe urma caruia daca esti internat trebuie sa cumperi absolut tot pentru ca ei iti ofera doar patul de spital pe care poti sa mori Offline Publicitateloading...
#177 2011-08-19 13:49:44
Re: relocare cu seriviculapril,ma regasesc perfect in comportamentul mamei tale "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #178 2011-08-19 13:51:18
Re: relocare cu serivicul
avand tot ce se poate avea, summer asta-i salariul maica-mii, desi are luat tot ce se putea lua. V., soarele si luna Offline #179 2011-08-19 16:18:54
Subscriu, vii de acasa pana si cu spirt si vata ca sa-ti faca o injectie. Oare de ce s-or mai opri banii aia din salariu? Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-08-19 16:23:32) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #180 2011-08-19 17:35:01
departe de mine gandul de a lua apararea sistemului, dar am vazut in ultimul timp ca s-au facut investitii importante la diverse spitale. s-a cumparat aparatura performanta, roboti care pot face operatii foarte dificile. nu stiu cum vedeti voi treaba asta, dar eu prefer sa-mi cumpar spirt/vata si sa fiu sigura ca in caz de ceva grav exista o aparatura performanta cu care se opereaza/ingrijeste apoi. nu de alta, dar bani pt roboti care sa opereze nu am, pt o sticla amarata de spirt oi mai gasi eu cativa lei V., soarele si luna Offline #181 2011-08-19 17:48:46
Re: relocare cu seriviculDa April, pentru ca noi suntem obisnuiti cu strictul necesar si nici ala uneori si normal ca ni se pare ceva special cand auzi o chestie de genul asta dar e datoria lor sa fie in pas cu medicina moderana ca doar nu o sa ramana tot la stadiul de acu 10 ani. Iar de aparatura aia moderna stai tu linistita ca nu beneficiaza orice muritor de rand Offline #182 2011-08-19 20:00:16
Re: relocare cu seriviculmama unde a deviat subiectul Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #183 2011-08-20 10:25:57
Re: relocare cu seriviculNu mai intru aici sa citesc comentariile ca iar ma enervez pe tara asta. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #184 2011-08-20 12:00:40
Re: relocare cu seriviculfetelor, topicul este despre relocare cu serviciul.... Offline #185 2011-08-23 20:16:36
Re: relocare cu seriviculbuuuun up date. daca e sa plec in italia - act aditionat obligatoriu stau un an, daca nu platesc 1000 euro. daca nu vreau sa plec in italia dar vreau sa raman angajata - act aditionat 1 an, daca nu platesc 500 euro. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #186 2011-08-23 20:24:01
Re: relocare cu seriviculhmm, ar fi cam 2000 de lei aia 500 de euro. Daca urasti atat de mult firma nu pleca in Italia, semneaza pe un an cu clauza aia de 500 de euro si ce sa zic...ramai un an in firma....desi sincer e o tampenie conditia lor. Sa pleci o luna in italia cu clauza de 4000 de lei mi se pare strigator la cer Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-08-23 20:31:12) Offline #187 2011-08-23 21:12:55
Re: relocare cu seriviculnu neaparat ca o urasc, dar nu imi place ce fac si nu ma vad facand asta inca un an. asa faceam in dorul lelii cautand in alta parte, sperand sa gasesc o oportunitate, dar daca si speranta asta mi se ia... nu imi mai place Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #188 2011-08-23 21:18:41
Re: relocare cu seriviculte inteleg mai bine decat crezi, eu greu mi-am gasit echilibrul. Daca trebuie sa pleci...fa ce ai de facut. Totusi incearca sa ai o discutie deschisa cu mama ta, poate te ajuta sa iei decizia potrivita Offline #189 2011-08-23 22:39:47
Re: relocare cu seriviculUnde ar trebui sa pleci? Iti asigura conditii ok de trai acolo? Te-ar plati tot ca in Ro sau ca acolo? Ar fi chiar asa rau sa mergi sa lucrezi un an in strainatate, eventual sa-ti si pui ceva banuti de-o parte si apoi cand te intorci sa-ti cauti alt job fara stresul banilor (macar pt o perioada)? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #190 2011-08-24 01:47:21
Re: relocare cu seriviculkathryn, am inteles ca doar o luna ar fi in italia.atat.restul de 11 luni in ro.salariul acelasi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|