homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Make-up artist-2

#20 2010-11-24 11:49:20

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: make-up artist

am sa ma gandesc dea big_smile oricum ar fi grozav sa ofer si manichiura si machiaj in aceeasi sedinta tongue

adina mersi mult big_smile mama are 56 de ani, are tenul foarte ridat si e trista ca si-a pierdut frumusetea de alta data, as vrea sa invat sa o fac si pe ea frumoasa smile am sa notez sfaturile tale, caut si un tutorial, reusesc eu ceva big_smile

stiu ca nu conteaza, pana la urma talentul, experienta sunt cele mai importante, dar la noi..ce sa zic tongue nu ai hartia, mori de foame. mori si cu hartia de altfel lol

mayya pai..pana aduni bani, daca ai putin talent poti sa incerci sa machezi lume smile asa mai faci un ban, vezi cum se misca piata.. eu asa cred ca voi face big_smile farduri am o gramada, pensule, tot tacamul, doar sa incerc tongue
poate fac si eu niste banuti pentru sarbatori tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#21 2010-11-24 11:53:14

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

pai de machiat ma  ocup de toata familia smile + ceva prietene ..la fel am farduri si pensule la greu .. acu as vrea sa imi iau 2 -3 truse din alea mari , unde sa am cam toate culorile sa nu umblu cu diatamai geanta plina de cutiute si cutiute ..e mai comod cu cele mari ..

cat despre un make up pentru persoane mature recomand fondul de ten camouflage de la malu wilz  .. face minuni ..ia cativa ani de la oricine . e mai scump dar merita efortul .. e grozav
va recomand toate produsele de ingrijire afetei de la malu wilz sunt deosebite

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2010-11-24 11:56:45)

#22 2010-11-24 11:55:13

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Cora, ia fa tu putina promovare, imparte niste flyere prin oras, pe la cunostinte, acum ca vin sarbatorile sigur o sa faci bani. Mai tarziu daca vezi ca ai multe cliente, iti poti deschide un mini salonas, ceva, ca doar esti economista, te descurci big_smile
Si de acolo iti iei avant pe piata. Nu are rost sa investesti atatia bani intr-un curs, cel putin acum smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#23 2010-11-24 11:57:34

coraline
Addicted member

yoyo esti un geniu big_smile  buga sa stii ca asta voi face big_smile imi fac si un mic blog, sa acopar putin si partea internetului, vorba ta, doar vin sarbatorile big_smile pentru revelion cred ca multe or sa fie innebunite dupa un machiaj special big_smile
mersi de sfat big_smile  puss

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#24 2010-11-24 12:01:22

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

cora e bun si un blog big_smile daca mai vrei sfaturi pt mama ta iti mai pot da cateva big_smile
si eu imi machez pritenele sora din knd in cand p mama wink) in general fac experimente p mine lol

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

Publicitate

loading...

#25 2010-11-24 12:02:48

coraline
Addicted member

multumesc adina puss orice sfat este mereu bine venit big_smile

pai noi suntem cele mai bune cliente lol nu tipam, nu ne ratoim, nu ne luam la bataie rotfl2 punem orice pe noi, testam toate trucurile pana ajungem la combinatia perfecta big_smile

#26 2010-11-24 12:12:19

adina15
Hero member

coraline a scris:

multumesc adina puss orice sfat este mereu bine venit big_smile

pai noi suntem cele mai bune cliente lol nu tipam, nu ne ratoim, nu ne luam la bataie rotfl2 punem orice pe noi, testam toate trucurile pana ajungem la combinatia perfecta big_smile

lol rotfl

#27 2010-11-24 12:12:53

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

n-ai pentru ce puss
daca ajungi faimoasa si ai nevoie de un agent de publicitate, sa nu uiti de mine lol

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#28 2010-11-24 12:16:11

adina15
Hero member

si de mine rotfl
am uitat sa iti zic daca folosesti pudra sa fie una minerala pt ca ea nu scoate in evidenta ridurile big_smile folosesti farduri mare .....

Ultima oara a fost editat de adina15 (2010-11-24 12:19:55)

#29 2010-11-24 12:17:34

coraline
Addicted member

rotfl daca ajung faimoasa imi fac o firma mare si va iau cu mine pe post de consilier big_smile

#30 2010-11-24 12:55:23

adina15
Hero member

coraline a scris:

rotfl daca ajung faimoasa imi fac o firma mare si va iau cu mine pe post de consilier big_smile

astept oferta rotfl

#31 2010-11-24 13:19:19

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

La mine e invers am diploma de cosmetica , am lucrat dar nu am facut un curs propriu-zis de machiaj , si as vrea de machiaj profesional dar inca nu am finante  roll  in bucuresti iti gasesti de munca nu-i problema , doar sa vrei sa lucrezi si lucrand in saloane iti faci cea mai mare reclama si asa ajungi pe la diverse televiziuni , reviste etc . Lucrand intr-un salon bunicel , mergi la cursuri de perfectionare , specializari etc ..cunosti lume , primesti oferte . Da e nasol ca ai un program dar daca esti buna si iti formezi si clienti iti inchiriezi un cabinet si esti tu singura pe afacere mai ales daca ai tot ce-ti trebuie , dar sa te pricepi si la cosmetica corporala si faciala , epilari , tratamente etc

..be the best ...fuck the rest smile))

#32 2010-11-24 14:16:57

adina15
Hero member

You_and_Me a scris:

La mine e invers am diploma de cosmetica , am lucrat dar nu am facut un curs propriu-zis de machiaj , si as vrea de machiaj profesional dar inca nu am finante  roll  in bucuresti iti gasesti de munca nu-i problema , doar sa vrei sa lucrezi si lucrand in saloane iti faci cea mai mare reclama si asa ajungi pe la diverse televiziuni , reviste etc . Lucrand intr-un salon bunicel , mergi la cursuri de perfectionare , specializari etc ..cunosti lume , primesti oferte . Da e nasol ca ai un program dar daca esti buna si iti formezi si clienti iti inchiriezi un cabinet si esti tu singura pe afacere mai ales daca ai tot ce-ti trebuie , dar sa te pricepi si la cosmetica corporala si faciala , epilari , tratamente etc

unde ai facut cursurile ?

#33 2010-11-24 14:22:45

You_and_Me
Diamond member

Am facut un curs normal de cosmetica la mine in oras , nimic special d-aia si vreau mai mult

#34 2010-11-24 14:28:12

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

coraline a scris:

daca ai nevoie de un PR-ist, pick me! big_smile am diploma! lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#35 2010-11-24 15:31:34

adina15
Hero member

coraline daca vrei iti pot trimite mail cu lucruri interesante despre make up big_smile

#36 2010-11-24 16:20:31

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

e f greu sa ajungi la reviste,televiziuni..din pacate cursurile de make`up sunt destul de scumpe.eu urmaresc cateva fete pe blog sau youtube si chiar se pricep f bine,poate mai bine decat unele asa zise make`up artiste,dar fara bani si pile nu faci nimic din pacate..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#37 2010-11-24 16:42:22

You_and_Me
Diamond member

eu as avea unde sa ma angajez sa zicem , dar sa am o diploma si un portofoliu si bineinteles ceva experienta , adica sa lucrez bine  cesafac  am zis din ianuarie incolo sa vad ce curs fac , ceva mai ieftin  nustiu

adina daca ai ceva interesant si mai neobisnuit poti pune si aici sa citim si noi  tongue

#38 2010-11-24 16:45:34

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

mie imi place mult tipa asta http://jurnal-de-machiaj.blogspot.com/  chiar face bine ce face hjarta

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.