|
Nu esti logat.
Make-up artist-2#20 2010-11-24 11:49:20
Re: make-up artistam sa ma gandesc dea oricum ar fi grozav sa ofer si manichiura si machiaj in aceeasi sedinta Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #21 2010-11-24 11:53:14
Re: make-up artistpai de machiat ma ocup de toata familia + ceva prietene ..la fel am farduri si pensule la greu .. acu as vrea sa imi iau 2 -3 truse din alea mari , unde sa am cam toate culorile sa nu umblu cu diatamai geanta plina de cutiute si cutiute ..e mai comod cu cele mari .. Ultima oara a fost editat de mayya06 (2010-11-24 11:56:45) Offline #22 2010-11-24 11:55:13
Re: make-up artistCora, ia fa tu putina promovare, imparte niste flyere prin oras, pe la cunostinte, acum ca vin sarbatorile sigur o sa faci bani. Mai tarziu daca vezi ca ai multe cliente, iti poti deschide un mini salonas, ceva, ca doar esti economista, te descurci daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #23 2010-11-24 11:57:34
Re: make-up artistyoyo esti un geniu sa stii ca asta voi face imi fac si un mic blog, sa acopar putin si partea internetului, vorba ta, doar vin sarbatorile pentru revelion cred ca multe or sa fie innebunite dupa un machiaj special Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #24 2010-11-24 12:01:22
Re: make-up artistcora e bun si un blog daca mai vrei sfaturi pt mama ta iti mai pot da cateva Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline Publicitateloading...
#25 2010-11-24 12:02:48
Re: make-up artistmultumesc adina orice sfat este mereu bine venit Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #26 2010-11-24 12:12:19
Re: make-up artist
Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #27 2010-11-24 12:12:53
Re: make-up artistn-ai pentru ce daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #28 2010-11-24 12:16:11
Re: make-up artistsi de mine Ultima oara a fost editat de adina15 (2010-11-24 12:19:55) Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #29 2010-11-24 12:17:34
Re: make-up artistdaca ajung faimoasa imi fac o firma mare si va iau cu mine pe post de consilier Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #30 2010-11-24 12:55:23
astept oferta Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #31 2010-11-24 13:19:19
Re: make-up artistLa mine e invers am diploma de cosmetica , am lucrat dar nu am facut un curs propriu-zis de machiaj , si as vrea de machiaj profesional dar inca nu am finante in bucuresti iti gasesti de munca nu-i problema , doar sa vrei sa lucrezi si lucrand in saloane iti faci cea mai mare reclama si asa ajungi pe la diverse televiziuni , reviste etc . Lucrand intr-un salon bunicel , mergi la cursuri de perfectionare , specializari etc ..cunosti lume , primesti oferte . Da e nasol ca ai un program dar daca esti buna si iti formezi si clienti iti inchiriezi un cabinet si esti tu singura pe afacere mai ales daca ai tot ce-ti trebuie , dar sa te pricepi si la cosmetica corporala si faciala , epilari , tratamente etc ..be the best ...fuck the rest )) Offline #32 2010-11-24 14:16:57
unde ai facut cursurile ? Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #33 2010-11-24 14:22:45
Re: make-up artistAm facut un curs normal de cosmetica la mine in oras , nimic special d-aia si vreau mai mult ..be the best ...fuck the rest )) Offline #34 2010-11-24 14:28:12
daca ai nevoie de un PR-ist, pick me! am diploma! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #35 2010-11-24 15:31:34
Re: make-up artistcoraline daca vrei iti pot trimite mail cu lucruri interesante despre make up Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #36 2010-11-24 16:20:31
Re: make-up artiste f greu sa ajungi la reviste,televiziuni..din pacate cursurile de make`up sunt destul de scumpe.eu urmaresc cateva fete pe blog sau youtube si chiar se pricep f bine,poate mai bine decat unele asa zise make`up artiste,dar fara bani si pile nu faci nimic din pacate.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #37 2010-11-24 16:42:22
Re: make-up artisteu as avea unde sa ma angajez sa zicem , dar sa am o diploma si un portofoliu si bineinteles ceva experienta , adica sa lucrez bine am zis din ianuarie incolo sa vad ce curs fac , ceva mai ieftin ..be the best ...fuck the rest )) Offline #38 2010-11-24 16:45:34
Re: make-up artistmie imi place mult tipa asta http://jurnal-de-machiaj.blogspot.com/ chiar face bine ce face •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|