|
Nu esti logat.
Make-up artist-3#39 2010-11-24 16:56:39
Re: make-up artist
super machiaje face tipa si imi place ca-s foarte bine expuse in poza ..be the best ...fuck the rest )) Offline #40 2010-11-24 17:25:36
Re: make-up artistface bine si mai sunt cateva fete care lucreaza bine Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #41 2010-11-24 17:37:41
Re: make-up artistmama ce tare e tipa "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #42 2010-11-24 17:42:00
Re: make-up artisthttp://makeupbyroxie.blogspot.com/ alta fata care imi place si face look`uri mai purtabile •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #43 2010-11-24 17:44:20
Re: make-up artistbaby, nu stiu daca chiar cu tine discutam de forma artificiala a spracenelor, tipa asta exact asa le are, cum ziceam eu ca nu imi plac, arcuite artificial.. se vede in special in ultima poza din primul calup Offline Publicitateloading...
#44 2010-11-24 18:00:52
Re: make-up artistam adaugat cateva bloguri de urmarit zilele trecute la modele de machiaj Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #45 2010-11-24 18:04:05
Re: make-up artistda,stiu ca le are artificiale...ei ii sta bine din cate vad,eu nici daca as vrea nu as ajunge sa le am asa.oricum,fiecare cu gustul lui,mie imi plac putin mai naturale Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-11-24 18:04:22) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #46 2010-11-24 18:15:55
Re: make-up artistpoti sa lucrezi si acasa eu am o prietena care ma machiaza uneori si mereu lucreaza acasa.Ia bani destul de frumusei....are o trusa mare de rujuri si alta de farduri...cateva fonduri de ten de la chanel si clinique,pudre etc.. Offline #47 2010-11-24 18:21:45
Re: make-up artistda,July,dar pana iti faci clienti,asta daca iti faci Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-11-24 18:25:53) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #48 2010-11-24 18:30:25
Re: make-up artistda , sprancenele tipei sunt foarte conturate din cauza ca sunt foarte rare si altfel nu are cul sa le defineasca dar mergea totusi un maroniu e mai bland decat negrul care inaspreste , dar imi place forma ..be the best ...fuck the rest )) Offline #49 2010-11-24 18:31:53
Re: make-up artistyou noi de forma vorbeam,ca e prea artificiala dar si mie imi place cum ii sta ei.. Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-11-24 18:32:05) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #50 2010-11-24 18:34:14Re: make-up artistPff, m-am abtinut, dar nu mai pot. Nu merge sa machiezi doar dupa cateva filmulete pe youtube. Era sa o at pe una care la banchet imi punea fond de ten pe fata cu SPF 25!!!!! Cand am vazut-o sa pic! Spf-ul la pozele cu blitz iti fac fata sa arate alba. Am zis ca o bat. Am plecat asa cu juma de fata cu fondul ala de cacao, si nu i-am dat nici un ban. Cand am intrebat-o de ce face asta, mi-a zis ca e mai sanatos pentru tenul meu, ca imi protejeaza fata. SEARA, IN INTERIORUL UNEI CLADIRI. Offline #51 2010-11-24 18:39:44
Re: make-up artistpill,ai dreptate in ce zici,dar sunt si altfel de exemple...sunt unele tipe fara diploma care lucreaza si stiu mai multe decat make`up artistele.eu una am vazut make`up artiste care nu stiau sa blenduiasca 2 culori,foloseau acelasi creion la 2 persoane,la fel procedau si cu rimelul... •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #52 2010-11-24 18:46:31
Re: make-up artistPillBlast nu ai avut o intamplare prea fericita exista multe tipe care pretind ca stiu ca pot si cand colo ....... dar sa nu generalizam ........ eu una invat cat pot demult d p net articole tv etc apli p mine pritene familie etc ca s pot depinde anumite metode si + ca lucrez cu dif tipuri de ten forme dif de ochi etc ....... diploma ajuta doar pt k in romania asa trebuie Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #53 2010-11-24 19:16:20
Re: make-up artistuitati aici o fata care machiaza dragut nu spun nu, dar are niste sprancene oribile!! (ca tot vorbeati de sprancene ), nici comportamentul ei nu imi place, insa chiar imi place ce face la oache Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #54 2010-11-24 19:30:37
Re: make-up artistmie imi place forma dar nu asa conturate , ei i se potriveste form aia , e mai pretentioasa nu da bine la toata lumea si da machiajele ei sunt super ..be the best ...fuck the rest )) Offline #55 2010-11-24 19:32:45
Re: make-up artisteu cred ca sunt mai inapoiata in arta asta, era sa fac infarct cand am vazut-o pe duduia pusa de coraline Offline #56 2010-11-24 19:33:57
Re: make-up artistheim alea sunt machiaje mai mult de dragul artei unele merg cel mult intr`un club.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #57 2010-11-24 19:36:09
Re: make-up artisthttp://special-koko.blogspot.com/ blogul meu preferat de make up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|