|
Nu esti logat.
Make-up artist#1 2010-11-24 07:38:09
make-up artistDatorita momentului interesant economic in care ne aflam ma gandeam la o reprofilare am o prietena care a terminat un curs de make-up artist si ea mi-a dat ideea. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2 2010-11-24 08:26:35
Re: make-up artistsi mie mi-ar place in viitor sa fac un curs de make`up,dar nu e asa usor sa iti gasesti un loc unde sa profesezi,mai ales la o revista sau ceva in domeniul televiziunii •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #3 2010-11-24 08:32:53
Re: make-up artiste fain da inainte sa te gandesti la profesat in televiziune sau reviste trebuie sa te bucuri daca prinzi un loc intr-un salon de cosmetica ...nu e descurajare, ci e o gandire realista viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #4 2010-11-24 08:36:24
Re: make-up artistdecat salon de cosmetica mai bine nicaieri intr-adevar asta ar fi privirea de ansamblu, revistele etc, realizarea finala. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2010-11-24 09:26:11
Re: make-up artistda, am auzit si eu despre cursuri de astea... pai eu iti urez bafta dar, vorba lui pink, sunt cam multi make up artisti in zilele noastre, cam greu gasesti un locsor pe undeva... dar oricum daca iti place macar faci ceva de placere si ai acolo o diploma la indemana Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-24 09:27:13
Re: make-up artistE destul de greu ce vrei tu, cred ca pentru inceput tot intr-un salon ajungi. Offline #7 2010-11-24 09:48:59
Re: make-up artistmersi mult lady Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #8 2010-11-24 10:00:42
Re: make-up artist3 500 euro!!!!!!!!! mai bine iti iei o masina la mana a doua serios ... mi se pare cam mult Offline #9 2010-11-24 10:20:54
Re: make-up artistaia e varianta ieftina cursurile de machiaj sunt foarte scumpe. daca vrei sa le faci pe cele intr-adevar bune, diploma recunoscuta international bla bla bla dai si 7000 euro deci oferta de 3500 e chiar ieftina Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #10 2010-11-24 10:28:25
Re: make-up artist
Mai, dar gandeste-te in felul urmator. Iesi de pe "bancile scolii" nu ai profesat nicaieri, sansele sa te angajezi la o revista sau o televiziune sunt foarte mici. Iti dai seama ca vor oameni cu ani si ani experienta in make-up. Totusi , trebuie sa vi cu un portofoliu in primul rand. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #11 2010-11-24 10:36:02
Re: make-up artistnimeni nu a zis ca este usor, ca gata am o pensula si un ruj si ma lansez in viata. portofoliul il realizezi in timp, chiar si din timpul scolii. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-11-24 10:37:32) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #12 2010-11-24 10:48:51
Re: make-up artistcora, nu stiu cum e cu make-up-ul....dar pe partea de manichiura poti sa te mai perfectionezi un pic si daca tot le faci unghiile mamei, prietenelor...roaga-le sa iti faca reclama printre cunostintele lor! daca faci treaba buna si iti stabilesti un tarif nu exagerat de mare ma gandesc ca ai putea fi solicitata si ti-ar iesi ceva banuti... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #13 2010-11-24 10:51:56
Re: make-up artistdea pentru unghii normale tarfiul este foarte foarte mic, 15-20 lei manichiura.. o sa le zic oricum ca toate prietenele sunt abonate la mine saptamanal si nici nu le cer nimic Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #14 2010-11-24 11:03:28
Re: make-up artistsi eu am vrut sa fac cursuri d make up dar sunt ff scumpe initial am vrut sa il fac la giulia nahmany dar sunt exagerati de scumpi dupa care am vrut aici http://www.scoaladecosmetica.ro/cursuri … fectionare dar niciodata nu am prins cand s.au facut cursurile asa ca practica e mama invataturii traiasca youtube Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #15 2010-11-24 11:07:22
Re: make-up artistpai am de gand sa fac asta in viitorul apropiat! eu pana acum doar mie mi-am facut unghiile, deci intr-o prima faza o sa ma apuc si eu sa fac munca in folosul comunitatii! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #16 2010-11-24 11:10:13
Re: make-up artistdea ba poti invata dar trusa cu produsele necesare duce si la 500-600 euro luate mai ieftin. iti dai seama Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #17 2010-11-24 11:18:21
Re: make-up artistmda... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #18 2010-11-24 11:20:37
Re: make-up artistnu cred k iti trebuie neaparat diploma daca urmaresti you tube cred k sti povestea lui michelle phan ......... dar cum traim in romania sigur ne trebuie ....... pt make up unei doamne probabil trecuta d 40 d ani fondul d ten antirid face minuni nu trebuie sa ii incarci ploapele de fard si sa fie un make up din culori care nu scot ridurile in evidenta (bej/crem/piersica/roze/lila/maro/ )e un must have blush (tradafiuriu/roze/)pt k nuantele de pamantiu marouri si altele inaspresc trasaturile fetei ....etc Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #19 2010-11-24 11:39:33
Re: make-up artistbuna fetelor ! interesant subiect ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|