|
Nu esti logat.
Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?-2
#20 2010-12-11 13:49:01
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?fiecare boala are o perioada de incubatie! si unele boli sunt asimptomatice, adica nu prezinta niciun fel de simptome!!! tipa poate avea o anumita afectiune si nici macar sa nu stie!!! si inca ceva:atunci cand decidem sa facem orice lucru, oricat de minor, totul e actiune si reactiune, adik consecinte! akm vad k u nu ti-ai asumat aceste posibile consecinte neplacute! tipa ar putea sa jure k nu are nimic, si sa fie sincera, dar tot sinceritate se cheama si atunci cand habar nu ar avea dak ar avea vreo boala!!! ai dreptate, un doctor iti poate spune k ai sau nu ai ceva, dar analizele sunt sigure! dak vrei sa scapi de orice indoiala, si sa iti recapeti calmul(vad k te macina indoiala asta) mergi la un laborator pentru analize si atunci vei afla! nu stiu ce astepti sa afli pe acest forum! nimeni n-ar putea de aici, nimeni!! sa iti spuna dak ai contactat sau nu vreo boala! nu avem nici specializare, si unii dintre noi nici cunostinte mai aprofundate! de unde vrei sa stim ?!?! Offline #21 2010-12-11 13:55:24
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Sall,pai o sa ma duc la doctor daca iritatiile devin mari,insa doctorul o sa-mi dea tratament in cazul in care este nevoie dupa raspunsurile care o sa i le dau, la intrebarile ce o sa mi le puna.Pt. ca scurgeri nu exista asa ca...nu are ce sa analizeze,dar daca fac o urocultura mi-ar depisa clamidia,gonoreea? Offline #22 2010-12-11 14:08:38
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?se poate recolta si in lipsa secretiilor. nu toate infectiile produc secretii. Offline #23 2010-12-11 14:24:22
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Sall,m-am uitat si la Synevo,am observat ca urocultura este 37 lei dar scrie in paranteza (cu antibiograma dupa caz),adica platesc 37 de lei si mai platesc si altceva sau in suma aceasta intra ce doresc eu sa-mi faca la acesta analiza? Offline #24 2010-12-11 15:15:33
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?lauro_giotto in suma aia intra si antibiograma in caz de iti iese infectie. What doesn't kill me, makes me stronger Offline Publicitateloading...
#25 2010-12-11 16:14:53
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?urocultura este pentru infectii urinare. eu nu vorbesc despre ea. poti sa o faci daca vrei dar nu are legatura cu ceea ce te preocupa pe tine. trebuie sa ti se recolteze secretie uretrala ( se poate recolta chiar daca nu ai o secretie vizibila!). Offline #26 2010-12-11 16:52:21
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Sall,am fost acum 6 luni la unul dintre cei mai buni doctori sa-mi faca analiza secretiei si cand l-am intrebat de ce nu-mi face a zis pe un ton foarte ferm ca nu are ce sa-mi faca daca nu am pic de scurgere,daca tot storc si nu iese nimic ce sa-mi ia si acum tot asa o sa-mi spuna si alt medic.Ma gandeam ca la urocultura imi iese daca e vb de clamidia,gonoree... Offline #27 2010-12-11 17:17:22
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?de ce esti asa de sigur ca o sa-ti spuna la fel si alt medic? Offline #28 2010-12-11 17:39:45
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?ca sa iti faca analize din secretia uretrala, iti baga un betisor din ala ca de urechi in uretra. (urocultura se face dintr-o sticla de pipi pe care o dai tu, e cu totul altceva.) nu e dureros, ci doar un pic ciudat. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-11 17:51:21) Offline #29 2010-12-12 15:18:15
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Salutare,am mai avut o mica jena ieri dar a disparut,in schimb dupa contactul sexual de azi-noapte cu o prietena de a mea,binenteles cu prezervativ durex,la 2 ore asa ma luat o durere de testicole,destul de mare apoi treptat a disparut.Citind pe net m-am documentat din nou si Clamidia am inteles ca poate da si aceasta durere de testicole,scurgeri nu am de nici un fel,daca o sa ma duc la medic maine o sa puna diagnosticul dupa raspunsul meu la intrebarile lui.As dori sa va intreb,pt clamidia o injectie ceva in doza unica exista?Oricum o sa-l intreb si pe el,am citit ca azomitracina,ceva de genu asta se ia in doza unica daca infectia nu e avansata,altceva ce mai exista?Am vb din nou cu tipa respectiva,nici nu vreau sa o mai vad in fata ochilor,dar trebuie sa vb cu ea pana la elucidarea acestei probleme si nu vreau sa mai aud de ea in viata mea.Eu o invinuiesc,ea se mira ca o jignesc atata si se jura ca nu are nimic,dar eu stiu ca ceva are in gura,in saliva,ea tot neaga insa daca ar avea clamidia sa nu-mi spuna ea ca nu iar fi dat simptome.Eu dupa simptomele care le-am avut seamana cu clamidia,doamne dumnezeule imi vine sa ma bat singur,cum am putut eu sa-i dau ocazia acestei femei sa imi faca oral aproximativ 5 secunde,trebuia eu sa-mi tin prezervativul si la acest scurt oral si ma salva de toate aceste probleme. Offline #30 2010-12-12 15:52:28
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?
TE ROG mergi la un control psihologic, daca nu vrei la psihiatru. Offline #31 2010-12-12 16:39:52
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Moksha,esti o tipa ok,dar te rog,daca nu ai ceva de spus referitor la problema mea te rog nu mai posta,eu am nevoie de sfaturi la ce ma intereseaza pe mine,nu socializare pe forum. Offline #32 2010-12-12 17:11:22
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?nu socializeaza cu tine iti da un sfat asa cum ti am dat si eu.nu zice nimeni sa nu te duci la medi dar mergi sa vb si cu un psiholog.oricum cred ca ne am dat seama toate cu ce te ocupi de aici si problemele tale #33 2010-12-12 18:25:17
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?bun inca un topic genial Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #34 2010-12-12 18:43:19
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Mai lasati-ma cu textele astea cu pshihologii,eu am o problema care tine de ceva care ma afectat fizic,astept niste pareri conform simtomelor mele,vb. unui amic astazi ca i-am povestit si o sa-i spun si astia,a avut noroc cu unu ca mine ca daca era altul, ala nu statea la discutii,o astepta unde o astepta,ai punea mana in gat si o spunea ce are ca la scoala cand dai oralul,cateodata nu stiu in societatea in care traim intalnesti tot felul de persoane,iar cu unele dintre ele trebuie sa te comporti ca un animal.Nu conteaza ca e o aventura sau o relatie,dar sti cum e vorba aia,impreuna la bine,impreuna la rau.Daca era altul cu siguranta aplica alta metoda de spunea aia tot.Eu sunt de alt principiu,mai bine previn,decat sa intervin si pt astea cateodata trebuie sa invat din greselile mele. Offline #35 2010-12-12 18:47:51
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?cred ca data viitoare,cand mai deschizi un topic,vei intreba asa...,,daca am facut sex anal cu o fata si ma mananca ,,acolo''..inseamna ca am viermisori?'' VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #36 2010-12-12 18:51:18
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?mai lauro, de ce au fost inventate prezervativele? pentru boli nu? deci bolile exista! Ultima oara a fost editat de coraline (2010-12-12 18:54:18) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #37 2010-12-12 21:13:40
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Sall,o sa ma duc si la doctor,dar vb la amicul acela,ce stari am avut zilele astea asa si cum m-am simtit,teama...sa zic asa,imi vine sa-i dau una sa ma tina minte pt toate chestile astea care mi le-a provocat,ce batuta lua de la altul,exista oameni si oameni si dupa aceia sa se duca la politie si sa spuna ce?sa deseneze sexul caruia ia facut oral,ia transmis ceva si dupa aceia a luat-o pe cocoasa,cam asta e declaratia care s-ar pune la dosar,relativ simplu,nu?of viata,viata... Offline #38 2010-12-13 09:40:53
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?
da, adevarul e ca merita sa o calci in picioare pt ca ti'a facut oral Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|