|
Nu esti logat.
Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?-3
#39 2010-12-13 11:00:13
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?stii ca se poate merge la politie totusi nu? ca un nebun pe strada a atacat-o, stie cum arati, chiar crezi ca nu merge? Ultima oara a fost editat de coraline (2010-12-13 11:31:30) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #40 2010-12-13 11:22:17
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Doamne fereste, ce specimen Offline #41 2010-12-13 11:28:24
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?gandeste-te bine inainte sa o strangi de gat pe femeia aia nenorocita care te-a sodomizat cu forta, la puscarie or sa ti-o traga aia in c** si atunci temerile tale vor fi justificate! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #42 2010-12-13 11:36:10
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Astazi dupamiaza ma duc la medic,daca nu o s-o joc in picioare,altii v-am zis eu cred ca i-ar fi rupt dintii din gura...,credeti ca toti stau la discutii ca mine?Vai ,sti draga ,ia spune-mi,eu am niste simptome,altul ai punea mana in gat si daca nu spunea aia si ce a mancat.Nu sunt inconstient,de aceia am facut normal protejat insa acele 5 secunde de oral...au avut niste urmari,oricum ma duc la medic astazi si in functie ce zice si el in afara de tratament daca nu ai neamu si familia si tot la injurat telefonic.Aseara ma durea un testicol,cea ce nu am mai avut asemenea durere pana acum,daca am cumva clamidia cred ca imi pierd cumpatul si ai dau o corectie.Am avut asa,jena pe uretra la inceput,12-24 ore,apoi a disparut usor si sa indreptat catre un testicol,o stare febrila,deci dupa cate am citit cam astea sunt simptomele de clamidia. Offline #43 2010-12-13 11:40:09
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?chlamydia are o perioada de incubare cuprinsa intre o saptamana si o luna Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#44 2010-12-13 12:23:04
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?tu chiar nu poti sa pricepi ca esti SINGURUL VINOVAT atata timp cat nu ai fost fortat??? femeia aia poate sa aiba toate bolile din lume si sa o excite ideea de a le raspandi in stanga si in dreapta, mai stii? nu e ilegal sa faci sex cu cine te taie capul daca ai boli venerice!... nu te-a pus NIMENI sa faci sex cu ea, ai facut-o de BUNAVOIE!!!! asuma-ti consecintele faptelor TALE!!! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #45 2010-12-13 14:02:20
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?
Doamne ce ordinar de om si bolnav la cap, pe deasupra! Pai nu ti-e rusine ma, bolnavule, sa faci tu gura si sa ameninti ca iei femei la bataie?Pai tu meriti ma, sa fii luat la omor ca tu esti ala plin de boli! Te vaiti ca un descreierat peste tot ca esti bolnav si continui sa te culci cu femei! La ce probleme ai, in special la cap, ar trebui sa fii castrat, ca cine stie ce ajungi sa faci vreunei femei care-ti da, vezi-Doamne vreo boala! Offline #46 2010-12-13 18:04:19
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Am fost la medic astazi,ce Bunny nu sti cum se rezolva unele probleme in Romania?Ce te miri asa...?Impreuna la placere,impreuna si la rau,nici nu-ti dai seama cum rezolva altii problemele,tu crezi ca altii tine cont de parerile altuia,ca hai cu binisorul?Sa fi fost unu din asta cu scoala vietii,plimbat si pe afara,versat ,sa-l vezi cum proceda.....si pana la urma sincer ai dau dreptate,daca tu esti om si cealalta persoana nu e om,atunci intervine comportamentul animalic.Asfel de persoane care stiu ce au,inseamna ca as asuma acele riscuri de dupa si trebuie sa se gandeasca la consecinte.Stiti cum e,pt. evitarea problemelor trebuie sa previi cat poti,ori eu am auzit de multe ori vorba aceia la noi,daca esti om si corect esti cam luat de fraier.Eu nu sunt un om caruia ai place violenta insa cateodata in asfel de cazuri parca le dau dreptate acelor persoane care procedeaza asa mai....''neomeneste''.In fine,m-am dus la medic,a analizat penisul si testicolele,cu o lupa electronica,l-am intrebat:de ce la 12 ore mi-a aparut acea jena pe uretra dupa 5 secunde de oral neprotejat si apoi dupa o zi sa se mute la un testicol,cumva clamidia?gnoree cam exclus.Mi-a zis sa stau linistit ca e doar o inflamatie,acea persoana in saliva a avut acciditate mare poate datorata si anumitor medicamente folosite si mi-a provocat acele reactii.Mi-a dat un medicament Flamexin antinflamator,sa iau 5 pastile.Eu i-am spus medicului ca ma asteptam sa-mi dea antibiotic amoxicilina,etc,insa el mi-a zis ca nu este nevoieSi totusi cum o fi fost acea iritatie sau ce continea acea saliva sa imi irite uretra si apoi sa ma doara un testicol o zi.Parca ar fi fost saliva unui varan Komodo care are cea mai infectata saliva,nu ma asteptam la asa ceva,eu sper sa trec peste toate asta si sa mai trag invataminte si de aici ca daca cineva vrea sa-mi faca oral numai cu prezervativ,nu trebuie sa fie contact cu nici un fluid cu organul genital.Ok,voi ce spuneti de medicul dermato?Mi-a zis vineri sa mai trec pe la el,vi sa mai intamplat asa ceva? Offline #47 2010-12-13 18:15:13
chiar ca. ce om Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-13 18:17:03) Offline #48 2010-12-13 18:30:22
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Va rog terminati cu fazele astea care tin pe langa subiect,vreau si eu niste pareri la problema mea,acum referitor la ce a spus dermato si in legatura cu durerea de testicol,tare ciudata..... Offline #49 2010-12-13 18:34:30
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?lauro_giotto urmeaza sfatul medicului noi nu suntem dr ca sa ne dam cu parerea. Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2010-12-13 18:38:05) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #50 2010-12-13 19:04:47
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?vA salut,jena pe uretra nu mai am e ok,insa testicolul drept continua sa ma doara,adica e o durere pot sa spun nici mare dar nici de ignorat,ma doare doar un testicol,cel drept atat,celalalt e ok.Eu i-am zis medicului de 2 ori sa-mi dea antibiotic si a zis ca nu e nevoie,ce s-o fi intamplat cu testicolul de a inceput sa doara nu stiu.E o durere cum sa zic eu asa printre altele e si un pic excitanta,dar foarte putin,se simte mai mult durerea propriuzisa.I-am pronuntat medicului de cateva ori de clamidia,el a zis ca nu,asa o fi.Sper asa sa fie. Offline #51 2010-12-13 20:53:15
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Poate iti induci tu durerea,de frica...ia nu te mai gandi o perioada si vezi ce se intampla....daca dr a zis ca nu ai nimic grav atunci linistete te, ca el stie cel mai bine.... Offline #52 2010-12-14 10:03:06
Ceilalti nu te scuza. Si pentru postul asta, ai ban pentru jignire. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #53 2010-12-14 12:12:19
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Salutare,ma simt ok acum in zona genitala,insa...,daca o sa mai spunc eva o sa ramaneti cam uimiti si o sa fie un pic amuzant,dar nu e deloc pt. mine,mi sa inflamat partea dinspre tampla a ochiului,e ceva de genu' nisip in ochi,dar doar in coltul globului ocular,adica se vad vasele de sange iritate,mi-am luat niste picaturi.Oameni buni eu asa ceva nu am mai pomenit,parca duurerea a tranzitat asa,uretra,testicolul drept si acum inflamatia ochiului,o parte din ochi.Eu tot suspectez ca ceva e neinregula cu aceasta individa.I-am pus o groaza de intrebari sa fac o legatura ceva,am facut pe detectivul Colombo,mi sa luat.Deci acum e ok,referitor la organele genitale,uretra e ok,testicolul si-a revenit,dar acum a inceput cu ochiul,deci la ochi nu am simtit vreodata o inflamatie asa...in colt sacaitoare,voi ce spuneti?are vreo legatura,saliva sa fi continut ceva.....sa ma aduca in halul asta...? Offline #54 2010-12-14 13:28:41
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?da, eu sunt sigura ca o jena la ochi se datoreaza tot tipei aceea ingrate No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #55 2010-12-14 13:51:51
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Nu,solutia sti care este,prezervative cat mai proaspat fabricate,lubrefiant durex si oral daca e nevoie cu prezervativ si binenteles o selectie,functie,cultura,imbracaminte,sunt niste conexiuni aici,o tipa care este asa ...eleganta,cu o functie,riscurile sunt mai mici cu toate ca o sa zici ca...aparentele inseala insa..nu e chiar asa,eu le scanez ,ma uit cat de finute sunt,la unghii,gesturi insa problema este ca ,cateodata mergi pe ideia ca..''e asta cam asa...fizic cam nasoala,dar odata merge''.Nu,totul este sa scap si de aceasta problema si voi avea mare grija de acum inainte.Of doamne mai scapa-ma si de problema asta odata. Offline #56 2010-12-14 13:53:34
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?nu, ma repet, singura solutie la tine este abstinenta No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #57 2010-12-14 14:12:57
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?lauro_giotto poate ai facut o banala conjuctivita ceea ce n-are legatura cu sexul oral si cu saliva femeii respective. Uneori am crezut ca zici la misto, dar chiar ai o problema de natura psihica . Tot avand obsesia asta a bolilor fereasca D-zeu ca intr-o zi chiar te va lovi o boala necrutatoare. Iti doresc multa sanatate. What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|