|
Nu esti logat.
Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?-4
#58 2010-12-14 15:13:15
Re: Gonoreea,pericol si la sex oral?si atunci cand primesti.....?Nu e de natura pshihica,ca nu caut nod in paupara asa fara motiv,am si altceva de facut,insa....cateva zile am avut o stare de tot rahatul si asta ma bagat in sperieti,cateodata imi venea sa plang de idiot ce am fost,sa ma bat singur,ca nu trebuia sa scot prezervativul nici cele 5 secunde,pana la final numai cu cauciucul.Dar am zis ca degeaba imi fac nervi ca timpul nu mai pot sa-l dau inapoi.Medicul mi-a zis sa nu mai fiu prapastios asa,dar....asa sunt eu,cand esti la boala e greu...si gandul asta ma inspaimanta.Va spun ca de cate ori fac amor deschid prezervativele cu asa grija ca ambalajul sa nu-l zgarie sau sa-l deterioreze,adica dau atentie mare,dar uneori cand nu se intampla tot ''pachetul'' de greseli din partea mea nu trag invatare de minte.Ma rog la Dumnezeu sa trec si peste asta si sa evit cat pot pe viitor aceste neplaceri,sper sa nu fie nimik grav. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|