homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna tuturor-3

#39 2010-12-16 11:59:16

keNy.
New member
Inregistrat: 2010-12-16

Re: Buna tuturor

drum bun wink

#40 2010-12-16 12:02:46

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

clar nu ai 18 ani.... ai zis si tu asa sa pari mai mare, dar dupa cum te exprimi si dupa felul de a gandi, cine stie cati ani ai, desi nu pot sa ai pretentii de la baietii de 18 ani sa fie maturi  forgetit

nu te mai lua degeaba de fete, ca e clar ca buna ziua ca sunt mai mature si cel putin stiu sa scrie corect.

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#41 2010-12-16 12:03:48

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

eu zic sa stai sa vezi daca se concretizeaza in vreun fel invitatia ta. acum ce sa zic, tu spui ca ai 18 ani iar ea e "boboaca", nu fi deci prea disperat atunci cand o abordezi ca ajungi rapid subiect de batjocura printre prietenele ei. asa ca putina rabdare nu strica, oricat de greu ti-ar fi. bafta!

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#42 2010-12-16 12:08:15

keNy.
New member
Inregistrat: 2010-12-16

Multumesc pentru sfaturile voastre care o sa " ma ajute " pe viitor. Va rog inchideti topicul smile

#43 2010-12-16 12:24:23

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

chiar ar trebui sa te ajute sfaturile pe viitor, nici o fata de calitate nu va sta vreodata cu un incult. daca in schimb preferi drogatii/ele din cluburi atunci da, poti continua in stilul acesta.

in lco sa vezi ca nu iti vrea nimeni raul si toti te sfatuiesc sa iti revezi putin calitatea ta de OM, sa poti sa te dezvolti in mod corect, tu crezi ca avem ceva cu tine. tine minte, nu avem nimic cu tine, nu te stim si cred ca nici nu ne-am dori.
este un sfat simplu si total dezinteresat. cred ca daca ar fi venit de la o fata pe care o placi ar fi durut mai tare.

ma repet: vrei ceva bun in viata, fata, slujba, scoala, ce o fi, incepe cu tine, imbunatateste-te pe tine. totul de aici pleaca. si da, sa scrii corect chiar conteaza. ai sa te lovesti in viitor de asta, daca desigur iti doresti un viitor, nu doar sa mergi pe santier sau la capsuni

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#44 2010-12-16 14:01:48

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

DOAMNE! neutral nici macar verisoara mea, care are 6 ani, nu face greseli gramaticale neutral. copilas dragalas, lasa naibii fetele, du-te la scoala si invata sa scrii. neutral ti se pare normal ca un baiat de varsta ta sa scrie in halul asta? sincera sa fiu, mie nu mi se pare deloc. si eu am 18 ani, am avut si am prieten, mai chiulesc si eu de la scoala,ca deh:D, am de dat un bac, dar totusi neutral sa nu stii sa scrii corect din punct de vedere gramatical, mi se pare exagerat de mult neutral vrei sa ajungi undeva sus candva, nu? in momentul de fata nici bacul la romana nu-l iei neutral

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#45 2010-12-16 14:09:55

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

eu zic sa "te stingi" ca te-ai aprins cam tare dupa ea si gandeste`te ca tu ai o anumita mentalitate la 18 ani si ea la 14-15 are alta. din moment ce este deja intr`o relatie si flirteaza cu tine, inseamna ca nu ia atat de in serios ce are cu baiatul acela chiar daca ea spune ca a luptat sa fie cu el. vreau sa spun ca la varsta ei vrea sa experimenteze "oferta", nu sa se decida la o relatie macar 90% serioasa.

am avut si eu un prieten care era aprins dupa una mai mica cu 2 ani cred decat el..si aia avea prieten..si flirtau..si dupa ce a "cucerit`o", si`a dat seama ca nu e asa cum visa el si s`a dovedit a fi o mare c***a asa ca nu a continuat cu ea.

#46 2010-12-16 14:11:10

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

bhai fetelor dar rele ma sunteti neutral v`ati gasit si voi cu cine sa va puneti mintea

#47 2010-12-16 14:36:47

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

offtopic

Emm a scris:

mai chiulesc si eu de la scoala,ca deh:D, am de dat un bac

spranceana
chiar nu inteleg ce (credeti ca) rezolvati cu caterinca asta pe "greselile" gramaticale ale lui keNy.

#48 2010-12-16 15:20:10

Emm
Hero member

anca90 a scris:

offtopic

Emm a scris:

mai chiulesc si eu de la scoala,ca deh:D, am de dat un bac

spranceana
chiar nu inteleg ce (credeti ca) rezolvati cu caterinca asta pe "greselile" gramaticale ale lui keNy.

sincer smile mor cand vad pe cate unu', ca el, care minimalizeaza o problema ca asta.  si am recunoscut ca mai chiulesc si eu de la scoala (sunt convinsa ca si el o face), dar totusi am de dat un bac la care ma gandesc si invat macar in particular. am niste profesori forgetit si daca ar fi dupa mine nu m-as duce deloc la orele lor. prefer sa invat acasa mai mult, oricum scoala din ziua de azi e "praf", fata de cum era odata, iar aici nu e doar vina elevilor, ci si a profesorilor, pt ca se uita mai mult la ban decat la elev.

#49 2010-12-16 15:30:04

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

anca90, doar tie ti se pare ca nu e mare lucru sa scrii in halul asta.... esti singura "impotriva" noastra daca pot sa spun asa. Noua ni se pare o absurditate sa nu stii scrie corect gramatical la 18 ani mai ales cand esti si in pragul bac-ului. Uita-te la toate posturile, esti singura careia i se pare ceva normal. Ei bine noua nu ni se pare. Si nu cred ca rezolvam ceva, nici nu intentionam asta, pur si simplu ne revoltam cand vedem ce de inculti exista. Atata tot. smile

#50 2010-12-16 16:10:00

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Subsemnata, declar pe proprie raspundere ca in facultate am refuzat sa ies cu un individ care imi trimitea sms-uri pline de greseli. Si i-am si trimis sms-uri de corectare. sm

Si am mai dat peste unu care ma freca la cap din 2 in 2 zile sa iesim si i-am zis ca pe langa ca am prieten, mai si scrie aiurea si nu stie bine romaneste, asa ca I'll pass. Imi amintesc clar ca buna ziua ca incurca "aluzie" cu "iluzie"... De ortografie nici nu mai zic.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#51 2010-12-16 16:11:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, dom'le, si oamenii care nu stiu sa scrie corect au sentimente, au si ei probleme... si nu toate se rezolva prin invatarea gramaticii smile
e drept ca sunt si momente in care conteaza sa stii sa scrii corect
un exemplu (atentie, limbaj vulgar) : http://www.simonatache.ro/2010/11/28/sa … %E2%80%A6/

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-12-16 16:15:22)

#52 2010-12-16 17:05:48

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

applause pentru toate fetele care apara limba romana.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#53 2010-12-16 17:13:07

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu tin sa precizez ca in ritmul in care va infigeti in oricare nou venit ,o sa ramana un forum numai cu persoane  PERFECTE.
nu va cere nimeni sa comentati la un topic,daca nu va place.
am inteles ca i s-a spus o data,de doua ori,dar l-ati facut efectiv sa ,,plece''!

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#54 2010-12-16 17:17:02

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

putea foarte bine sa nu plece, dar la ce replici avea in el "vai maturo"  "drum bun", ca sfaturile noastre o sa il "ajute" pe viitor..
ce ar fi trebuit sa ii spunem? "du-te sari pe fata aia, arata-i cine-i barbatul? nu stii sa vorbesti corect, te bagi in relatiile altora dar da, noi te sprijinim" ?
eu fata fiind stiu foarte bine ce i-as fi spus unui baiat de genul acesta daca m-ar fi invitat afara, si ar fi fost mult mai neplacut decat ce i s-a spus aici.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#55 2010-12-16 17:19:41

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

cora,eu stiu ca tu ai fost bine intentionata,insa numara cate posturi sunt efectiv ca raspuns la intrebarile lui si cate vizavi de gramatica..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#56 2010-12-16 17:20:00

Emm
Hero member

bravo coraline big_smile

#57 2010-12-16 17:20:42

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

coraline a scris:

putea foarte bine sa nu plece, dar la ce replici avea in el "vai maturo"  "drum bun", ca sfaturile noastre o sa il "ajute" pe viitor..
ce ar fi trebuit sa ii spunem? "du-te sari pe fata aia, arata-i cine-i barbatul? nu stii sa vorbesti corect, te bagi in relatiile altora dar da, noi te sprijinim" ?
eu fata fiind stiu foarte bine ce i-as fi spus unui baiat de genul acesta daca m-ar fi invitat afara, si ar fi fost mult mai neplacut decat ce i s-a spus aici.

sunt de acord. i s`a atras atentia ca nu stie sa scrie si imediat a inceput sa ironizeze utilizatoarele. nu cred ca si`ar dori careva ca membru un asemenea specimen care nu stie sa accepte criticile constructive si care pe langa asta ia la misto alti membri. sa fie sanatos

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.