|
Nu esti logat.
Buna tuturor-3#40 2010-12-16 12:02:46
Re: Buna tuturorclar nu ai 18 ani.... ai zis si tu asa sa pari mai mare, dar dupa cum te exprimi si dupa felul de a gandi, cine stie cati ani ai, desi nu pot sa ai pretentii de la baietii de 18 ani sa fie maturi Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #41 2010-12-16 12:03:48
Re: Buna tuturoreu zic sa stai sa vezi daca se concretizeaza in vreun fel invitatia ta. acum ce sa zic, tu spui ca ai 18 ani iar ea e "boboaca", nu fi deci prea disperat atunci cand o abordezi ca ajungi rapid subiect de batjocura printre prietenele ei. asa ca putina rabdare nu strica, oricat de greu ti-ar fi. bafta! "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #42 2010-12-16 12:08:15
Re: Buna tuturorMultumesc pentru sfaturile voastre care o sa " ma ajute " pe viitor. Va rog inchideti topicul Offline #43 2010-12-16 12:24:23
Re: Buna tuturorchiar ar trebui sa te ajute sfaturile pe viitor, nici o fata de calitate nu va sta vreodata cu un incult. daca in schimb preferi drogatii/ele din cluburi atunci da, poti continua in stilul acesta. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#44 2010-12-16 14:01:48
Re: Buna tuturorDOAMNE! nici macar verisoara mea, care are 6 ani, nu face greseli gramaticale . copilas dragalas, lasa naibii fetele, du-te la scoala si invata sa scrii. ti se pare normal ca un baiat de varsta ta sa scrie in halul asta? sincera sa fiu, mie nu mi se pare deloc. si eu am 18 ani, am avut si am prieten, mai chiulesc si eu de la scoala,ca deh:D, am de dat un bac, dar totusi sa nu stii sa scrii corect din punct de vedere gramatical, mi se pare exagerat de mult vrei sa ajungi undeva sus candva, nu? in momentul de fata nici bacul la romana nu-l iei Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #45 2010-12-16 14:09:55Re: Buna tuturoreu zic sa "te stingi" ca te-ai aprins cam tare dupa ea si gandeste`te ca tu ai o anumita mentalitate la 18 ani si ea la 14-15 are alta. din moment ce este deja intr`o relatie si flirteaza cu tine, inseamna ca nu ia atat de in serios ce are cu baiatul acela chiar daca ea spune ca a luptat sa fie cu el. vreau sa spun ca la varsta ei vrea sa experimenteze "oferta", nu sa se decida la o relatie macar 90% serioasa. Offline #46 2010-12-16 14:11:10Re: Buna tuturorbhai fetelor dar rele ma sunteti v`ati gasit si voi cu cine sa va puneti mintea Offline #47 2010-12-16 14:36:47
Re: Buna tuturor
Offline #48 2010-12-16 15:20:10
sincer mor cand vad pe cate unu', ca el, care minimalizeaza o problema ca asta. si am recunoscut ca mai chiulesc si eu de la scoala (sunt convinsa ca si el o face), dar totusi am de dat un bac la care ma gandesc si invat macar in particular. am niste profesori si daca ar fi dupa mine nu m-as duce deloc la orele lor. prefer sa invat acasa mai mult, oricum scoala din ziua de azi e "praf", fata de cum era odata, iar aici nu e doar vina elevilor, ci si a profesorilor, pt ca se uita mai mult la ban decat la elev. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #49 2010-12-16 15:30:04
Re: Buna tuturoranca90, doar tie ti se pare ca nu e mare lucru sa scrii in halul asta.... esti singura "impotriva" noastra daca pot sa spun asa. Noua ni se pare o absurditate sa nu stii scrie corect gramatical la 18 ani mai ales cand esti si in pragul bac-ului. Uita-te la toate posturile, esti singura careia i se pare ceva normal. Ei bine noua nu ni se pare. Si nu cred ca rezolvam ceva, nici nu intentionam asta, pur si simplu ne revoltam cand vedem ce de inculti exista. Atata tot. Offline #50 2010-12-16 16:10:00
Re: Buna tuturorSubsemnata, declar pe proprie raspundere ca in facultate am refuzat sa ies cu un individ care imi trimitea sms-uri pline de greseli. Si i-am si trimis sms-uri de corectare. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #51 2010-12-16 16:11:54
Re: Buna tuturorda, dom'le, si oamenii care nu stiu sa scrie corect au sentimente, au si ei probleme... si nu toate se rezolva prin invatarea gramaticii Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-12-16 16:15:22) Offline #52 2010-12-16 17:05:48
Re: Buna tuturorpentru toate fetele care apara limba romana. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #53 2010-12-16 17:13:07
Re: Buna tuturoreu tin sa precizez ca in ritmul in care va infigeti in oricare nou venit ,o sa ramana un forum numai cu persoane PERFECTE. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #54 2010-12-16 17:17:02
Re: Buna tuturorputea foarte bine sa nu plece, dar la ce replici avea in el "vai maturo" "drum bun", ca sfaturile noastre o sa il "ajute" pe viitor.. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #55 2010-12-16 17:19:41
Re: Buna tuturorcora,eu stiu ca tu ai fost bine intentionata,insa numara cate posturi sunt efectiv ca raspuns la intrebarile lui si cate vizavi de gramatica.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #56 2010-12-16 17:20:00
Re: Buna tuturorbravo coraline Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #57 2010-12-16 17:20:42
sunt de acord. i s`a atras atentia ca nu stie sa scrie si imediat a inceput sa ironizeze utilizatoarele. nu cred ca si`ar dori careva ca membru un asemenea specimen care nu stie sa accepte criticile constructive si care pe langa asta ia la misto alti membri. sa fie sanatos Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|