homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna tuturor-5

#77 2010-12-17 21:31:40

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: Buna tuturor

eu cred ca este un flirt copilaresc lol si faza cu "mersi iubitule" este o joaca. ori vrea sa te joace pe degete, ori adora sa flirteze.
e mica, ai mare grija. nu vreau sa fiu eu cea care iti sparge balonul de sapun si nici nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, dar ai mare mare grija! ce spune ea poate fi o minciuna. stie ca o placi si iti face jocul. tie ti se pare ca vorbeste serios pentru ca asta iti doresti smile autosugestie
poate doar ii place sa se joace, dar asta nu inseamna ca va renunta la prietenul ei. asa cum si baietii flirteaza cu multe fete, poate se si duc prin balarii, dar nu renunta la ce au acasa. este doar.. dorinta de nou si instinctul de vanator

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#78 2010-12-17 22:24:39

keNy.
New member
Inregistrat: 2010-12-16

poate ca ai dreptate...dar sti cum e...pana nu patesc nu ma potolesc lol... sunt atat de confuz...

#79 2010-12-17 22:32:12

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

jocurile fetelor pot fi foarte confuze tongue eu chiar vorbesc din experienta si din ce stiu ca mai faceau prietene d-ale mele lol fetele pot fi tare rele cand vor, mai ales cand stiu ca un baiat le da ghes.

eh ai si tu dreptate, pana nu dai cu capul de pragul de sus nu il vezi pe cel de jos lol ai mare grija si nu lua totul de bun, atata iti spun tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#80 2010-12-17 23:06:07

keNy.
New member
Inregistrat: 2010-12-16

* [hjarta] BiBi [hjarta] *: credema ca si eu tin la tine da situatia asta pur si simplu ma depaseste
* [hjarta] BiBi [hjarta] *: nu stiu ce sa crred ce sa fac
* [hjarta] BiBi [hjarta] *: nu stiu ce simt
keNy ;x: bibi
keNy ;x: eu zic sa ramana deocamdata asa pana cand o sa fi hotarata sa iei o decizie corecta cu care sa fi impacata...pana o sa ma cunosti mai bine...nu vreau sa iei o decizie si dupa aceea sa iti para rau...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.