homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna tuturor-4

#58 2010-12-16 17:21:44

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Buna tuturor

si uite asa se transforma topicul in altceva!

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#59 2010-12-16 17:25:57

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

daca baiatul nici nu mai intra ar trebui inchis topicul.

insa daca va dori sa intre si sa incerce, sa se chinuie putin cu exprimarea, eu sunt sigura ca ar gasi ajutorul cautat aici. nu suntem scorpii fara inima, o indrumare, un cuvant bun ar gasi cu siguranta.
dar daca va continua sa adopte imaginea de macho man si de ironizare cand tot el e cel ce greseste, va ajunge sa fie doar ignorat sau ironizat.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#60 2010-12-16 19:00:33

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

heimdall a scris:

da, dom'le, si oamenii care nu stiu sa scrie corect au sentimente, au si ei probleme... si nu toate se rezolva prin invatarea gramaticii smilee drept ca sunt si momente in care conteaza sa stii sa scrii corect
un exemplu (atentie, limbaj vulgar) : http://www.simonatache.ro/2010/11/28/sa … %E2%80%A6/

Subscriu. Si eu raman cesafac cand vad ca unii habar n-au sa scrie, dar ce sa facem acum, sa ne dam peste cap? Uite poftim, mai sunt si oameni "prosti", poate la urma urmei el se pricepe la ceva ca voi nu stiti.
Daca intreba de facultati sau de nu stiu ce carte mai intelegem sa i se atraga atentia, dar cerea doar un sfat legat de o fata.
Sunt o gramada de utilizatori vechi care persista in niste greseli de gramatica (nu la fel de grave, dar oricum) si nu le atrage nimeni atentia, in schimb cum vine unul nou si intreaba de sex, ciorba, fantezii, boli, anticonceptionale, se gaseste cineva sa-i sara in cap ca nu stie sa scrie.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#61 2010-12-16 19:14:29

keNy.
New member
Inregistrat: 2010-12-16

Vreau sa imi cer scuze dupa cum m-am purtat cu voi , dar am avut impresia ca toata lumea a sarit pe capul meu si m-am simtit atacat din toate directiile . Daca putem continua topicul sa imi ziceti smile.

#62 2010-12-16 19:16:04

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

E adevarat ca au fost multe posturi referitoare la gramatica deficitara a baiatului dar restul posturilor sunt despre cum ar trebui sa-si vada de treaba si sa nu se bage in relatia altcuiva, ca nici lui nu i-ar placea daca apoi fata i-ar face si lui acceasi miscare cu urmatorul care incepe sa flirteze cu ea.
Aparent, daca nu mai intra, inseamna ca nu i-au convenit raspunsurile la problema. Probabil se astepta sa-l incurajeze cineva sa o desparta pe fata de prieten, ceea ce nu s-a intamplat. Nu e primul topic unde initiatorul dispare-n ceata cand nu-i convin raspunsurile primite.

PS1. Faptul ca nu mai posteaza, nu inseamna si ca nu citeste ceea ce se posteaza.

PS2. Da, toata lumea are sentimente si probleme chiar si cei certati cu limba-mama si cu siguranta au si ei o jumtate pe undeva careia nu-i pasa daca si unde pune partenenrul cratima.

LE. Keny, e de apreciat ca ti-ai cerut scuze. Dar sugestia (mea) la problema ta e ca si a celorlalte fete. Nu te baga in relatia ei cu respectivul, cel mult stai pe-aproape in caz ca se despart, daca nu gasesti alta fata necuplata de care sa-ti placa.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-12-16 19:18:52)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Publicitate

loading...

#63 2010-12-16 19:17:54

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

lol  deci se poate! lol

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#64 2010-12-16 19:22:02

keNy.
New member

Se poate smile

#65 2010-12-16 19:22:53

coraline
Addicted member

keny eu sa stii ca ma bucur ca ai revenit printre noi si cu sentimente mai bune smile

ce pot sa iti recomand dat fiind ca na, am fost si eu pustoaica tongue ai mare grija tongue fetele au prietene cu care impart tot, nu cumva sa se afle despre tine, nu stii si prietenul ei ce caracter are, sa nu o dai in probleme.

cu fata poti sa ai discutii amicale, nu o forta pentru ori va fugi si nu vei mai avea nici o sansa, ori il va lasa pe prietenul actual dar intr-o saptamana deja sa se gandeasca "oare am facut bine?". ar fi foarte ok daca atat tu, cat si ea, nu ati actiona sub puterea impulsului ca sa puteti lua decizia cea mai buna smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#66 2010-12-16 19:29:22

keNy.
New member

Inteleg smile

#67 2010-12-16 21:36:32

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Keny, ma bnucur ca ti-ai cerut scuze, eu am fost prima care a sarit la greselile tale gramaticale, dar sincer, nu am facut-o cu rautate.

Acum ca au zis fetele de pruetenele fetei, au mare dreptate!!!! A patit-o un baiat de la mine din liceu (a ajuns de rasul tuturor ca se tinea dupa o tipa cu prieten). Ma rog, si tipa ii dadea nas, ca deh, vroia sa se simta interesanta. Ai grija, ca fetele pot fi destul de rautacioase.

#68 2010-12-16 21:42:15

coraline
Addicted member

oh mi-a mai trecut ceva prin cap. ai spus ca ti-a dat id-ul ei. ai grija ce vorbesti cu ea pe mess, Verba Volant, Scripta Manent (cuvintele se duc, ce e scris ramane) sa nu ajunga sa vada toata lumea ce ii spui, mai ales daca incerci sa o "vrajesti".

#69 2010-12-17 09:53:01

keNy.
New member

pai sincer nu ar fi nimic daca ea se supara si le arata altora ce am vorbit , desi nu cred ca ar face asta pentru ca ne intelegem destul de bine acum si am inceput sa am putina incredere in ea , mi-a zis ca ii face placere sa vorbeasca cu mine pentru ca se simpte in largul ei si poate fi ea .... bla bla... am intrebato asa : Bibi m-i se pare mie sau tu ma simpatizezi mai mult decat cred eu ? Bibi : te simpatizez mult mai mult decat crezi tu ... nici nu mai stiu ce sa cred...

#70 2010-12-17 15:02:30

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

keNy, tu de unde esti?

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#71 2010-12-17 15:16:49

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

keNy. a scris:

pai sincer nu ar fi nimic daca ea se supara si le arata altora ce am vorbit , desi nu cred ca ar face asta pentru ca ne intelegem destul de bine acum si am inceput sa am putina incredere in ea , mi-a zis ca ii face placere sa vorbeasca cu mine pentru ca se simpte in largul ei si poate fi ea .... bla bla... am intrebato asa : Bibi m-i se pare mie sau tu ma simpatizezi mai mult decat cred eu ? Bibi : te simpatizez mult mai mult decat crezi tu ... nici nu mai stiu ce sa cred...

daca ii face placere sa vb cu tine si se simte in largul ei,"poate fi ea" (de aici sa inteleg ca nu se simte in largul ei cu actualul prieten),dc nu renunta la o relatie care oricum nu este ceea ce isi doreste? oricum,ce face ea sunt copilarii...
de unde stii k nu iti va face si tie la fel,in cazul in care ai fi cu ea? din moment ce are prieten si  flirtreaza cu tine,o va face si cu altul si tu vei fi in postura iubitului ei.ti'ar placea? mai bine ramaneti amici si cand se va desparti de prieten,sa fie cu tine(daca vrea),daca nu...mai bine ramaneti la stadiul de flirt,daca va face placere smile
k oricum nu ai sa te poti abtine sa nu vorbesti cu ea,vad k te'a "hipnotizat"  lol

#72 2010-12-17 15:38:28

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

keNy. a scris:

o noua premiera

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#73 2010-12-17 17:54:40

keNy.
New member

1 . sunt din Cluj 2. Intradevar ma hipnotizat... uite azi i-am zis pofta buna pentru ca a plecat sa manance... si ea mi-a zis : mersi iubitule ..face misto sau nu stie ce vrea ?

#74 2010-12-17 21:04:21

keNy.
New member

Mai este cineva pe aici ?

#75 2010-12-17 21:12:50

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

si mie imi spun unele fete "pa, iubita" sau "mersi, iubita"
asta nu inseamna ca sunt iubita lor

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-17 21:13:20)

#76 2010-12-17 21:15:44

keNy.
New member

bine dar m_i sa parut ca vorbeste destul de serios...adica nustiu ce sa zic...sunt atat de confuz ... nici nu mai stiu ce sa cred sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.