homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

[ Mormant SAU Incinerare ]-4

#58 2010-12-27 17:09:51

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: [ Mormant SAU Incinerare ]

ultimul meu post era in spirit de gluma

in alta ordine de idei din considerente personale eu doresc sa fiu INCINERATA, nu ma intereseaza ce zice mami, tati, catelu`sau purcelu`...sau religia...pfff. Cred in Dumnezeu nu in biserica wink Eu zic ca e mai important sa nu fac rau altora in mod voit decat cum decid sa-mi inchei viata, e prea de tot sa sari in capul omului doar fiindca nu este de aceeasi parere cu tine

wild, sa stii ca m-am plictisit ingrozitor...abia astept sa treaca si tembelionul sa imi pot continua linistita viata

#59 2010-12-27 22:33:47

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

anca90 ,da am participat la inmormantarea unei persoane dragi ,asta nu inseamna k s o staw  supa tot timpul sau s nu vorbesc d asta
Nu tin nici cu incinerarea nici cu inmormantarea.
Pana la urma daca tot in pamant ramanem cum spune biblia atunci s numai scoata oamenii din pamant dupa un timp si se puna p altii in loc..pentru ca acel "loc de veci" ,nu e chiar de veci.Dupa un timp esti scos de acolo si pus altcineva,ca s nu devina Bucurestiu sau alt oras un cimitir  hmm .
Asa ca incinerat sau inmormantat tot mort esti si nu prea t doare,ideea e c o s faca familia ta cu tine,poate t ingroapa in beci  rotfl2 .

cold

#60 2010-12-27 22:35:22

sleeping_beauty
Addicted member

Izza_bella a scris:

anca90 ,da am participat la inmormantarea unei persoane dragi ,asta nu inseamna k s o staw  supa tot timpul sau s nu vorbesc d asta
Nu tin nici cu incinerarea nici cu inmormantarea.
Pana la urma daca tot in pamant ramanem cum spune biblia atunci s numai scoata oamenii din pamant dupa un timp si se puna p altii in loc..pentru ca acel "loc de veci" ,nu e chiar de veci.Dupa un timp esti scos de acolo si pus altcineva,ca s nu devina Bucurestiu sau alt oras un cimitir  hmm .
Asa ca incinerat sau inmormantat tot mort esti si nu prea t doare,ideea e c o s faca familia ta cu tine,poate t ingroapa in beci rotfl2 .

rotfl2  izza esti totala!  rotfl2

#61 2010-12-27 23:17:23

Izza_bella
Full member

big_smile thx kram

cold

#62 2010-12-28 00:52:41

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu de mult am zis ca vreau sa fiu incinerata, doar ca nu ma baga nimeni in seama. Am incercat sa-i zic la mama dar deja cand incep cu "auzi, mami, in caz ca mor ..." imi zice ca e destul de deprimata fara sa mai vorbesc eu din astea. Si ma gandesc daca doamne feri mor inainte sa apuc sa-mi fac un testament, o sa ma ingroape. Nu stiam de cardul ala electronic de care zicea cineva.

Dar inmormantarile ortodoxe mi se par tare nasoale, in primul rand pentru ca se lasa sicriul deschis si la toate la care am fost, a trebuit sa fac eforturi sa nu vad persoana moarta, pentru ca pur si simplu nu-mi place si nu inteleg de ce nu se poate inchide (am inteles ca doar daca insisisti la popa se poate inchide). De asemenea nu mi-ar placea sa stiu ca vin rudele si-mi bocesc pe mormant. As vrea sa-mi arunce cenusa in apa (intr-un loc anume) si daca vor sa-si aminteasca de mine, sa o faca acasa, uitandu-se la poze, eventual, nu la cimitir.

PS. Nu ma deranjeaza subiectul in sine, mi s-a parut deplasata deschiderea lui de Craciun. Adica am intrat bine dispusa, dupa cateva zile, cu spiritul sarbatorilor in mine si dau de chestia asta care m-a deprimat mai rau decat ar fi facut-o in orice alta zi.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Publicitate

loading...

#63 2010-12-28 10:32:59

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

sincer nu ma atrage deloc ideea sa fiu incinerata, nu stii cum e cand mori, daca vezi cum iei foc? daca poti simti ceva cumva? sunt lucruri cu care nu-mi vine sa ma joc... apoi... incinerata si pastrata intr-un borcan chiar e cam aiurea... si aruncata pe undeva si mai aiurea... trebuie sa iti fie pastrate ramasitele intr-un singur loc, conform traditiei crestine. parerea mea e ca inmormantarea crestineasca e cea mai ok smile

#64 2010-12-28 12:49:05

Izza_bella
Full member

-Mai e mult pan` la bunicu?
-Taci si sapa !
rotfl2

cold

#65 2010-12-28 14:49:22

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Banana Split a scris:

sincer nu ma atrage deloc ideea sa fiu incinerata, nu stii cum e cand mori, daca vezi cum iei foc? daca poti simti ceva cumva? sunt lucruri cu care nu-mi vine sa ma joc... apoi... incinerata si pastrata intr-un borcan chiar e cam aiurea... si aruncata pe undeva si mai aiurea... trebuie sa iti fie pastrate ramasitele intr-un singur loc, conform traditiei crestine. parerea mea e ca inmormantarea crestineasca e cea mai ok smile

pai principala conditie ca sa fi incinerat, este sa fi mort! ce sa simti ? chiar nu inteleg  hmm

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#66 2010-12-28 16:41:21

Banana Split
Sr. member

ma refeream spiritual, evident, nu fizic.. eu zic ca m-am exprimat destul de clar wink
mai bine m-as sti sub pamant decat ca iau foc... numai ideea ma inspaimanta

#67 2010-12-28 16:45:13

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

imi cer scuze anticipat pentru implicare big_smile tongue tongue da` te-ai simti mai bine sa te stii mincat de viermi ? rotfl

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#68 2010-12-28 16:46:59

Banana Split
Sr. member

da. macar stau mult si bine intr-un sicriu frumos inchis pana isi sapa drumul viermii lol

#69 2010-12-28 16:48:30

daenarys
Vizitator

acklad
atat am de zis

#70 2010-12-28 18:52:50

Banana Split
Sr. member

daenarys a scris:

acklad
atat am de zis

ce-am zis asa  acklad ? lol sau nu te refereai la posturile mele?

asta e oricum murim nu putem pur si simplu sa disparem dintr-o data.. dar ideea de incinerare pur si simplu ma nelinisteste.. si cum ingroparea e singura alternativa.. sau mai e si inghetul lol poate peste mii de ani ma dezgheata cineva  happy

#71 2010-12-28 19:28:38

sleeping_beauty
Addicted member

Izza_bella a scris:

-Mai e mult pan` la bunicu?
-Taci si sapa !
rotfl2

rotfl

#72 2010-12-28 19:44:52

sleeping_beauty
Addicted member

Banana Split a scris:

da. macar stau mult si bine intr-un sicriu frumos inchis pana isi sapa drumul viermii lol

acklad

#73 2010-12-28 20:20:14

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Mai, pai si daca esti intr-un cavou de unde te mai mananca viermii?
In orice caz, desi e foarte dureroasa toata procedura cu pamantul, cosciugul, groapa, mi se pare mai usor de indurat decat incinerarea... din exterior adica.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#74 2010-12-28 20:21:45

Banana Split
Sr. member

spranceana

... de acord cu Carmen

Ultima oara a fost editat de Banana Split (2010-12-28 20:22:12)

#75 2010-12-28 23:38:47

Julyyy
Full member
Inregistrat: 2010-09-20

idea e alta ca in cazul unui accident rudele iau decizia ce sa faca cu acel trup...
cat despre ce se intampla cu trupul tau sub pamant.....poate sa se intample orice oricum nu-ti mai foloseste la nimic...e doar un ambalaj

#76 2010-12-29 00:09:26

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Voiam sa mai zic ceva in legatura cu donarea de organe.
Am auzit o discutie pe tema asta ori la radio ori pe altundeva si zicea un tip ca el nu e de acord sa semneze pt donarea organelor pt ca medicii din Ro sunt foarte corupti si nu ai de unde sa stii ca medicului care te ingrijeste nu i-a dat cineva o suma generoasa ca sa-i faca rost de un ficat, o inima, etc. In sensul ca daca ajungi la spital in stare grava (sa zicem dupa un accident rutier), ar putea sa nu faca tot posibilul sa te salveze, ci sa te lase sa mori pt a-ti preleva organele. Dar bineinteles ar spune rudelor ca a facut tot ce i-a stat in putinta dar a fost prea tarziu bla bla.
Stiu ca suna sinistru, din categoria "teoria conspiratiei" dar la ce chestii am auzit in spitalele de la noi, nu m-ar mira sa existe un sambure de adevar.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.